Új privát üzeneted érkezett!

Kedves babanetes anyukák!

Kérlek segítsetek nekem, most várom 3. gyermekemet akit szintén Horváth Mihálynál fogk szülni, viszont idáig simán szültem az első kettőt, most viszont nagy eséllyel császáros leszek és borzasztóan félek. kérlek írjátok meg tapasztalataitokat, milyen doki ezen a téren. és az is érdekelne h császár után lehet e szoptatni, utána és későbbiekben is, illetve mikor lehet felkelni stb..

köszönöm előre is, Csilla

Kép

Kép

Kép
 


Szija Csilla! Benéztem ide a babanetre, hogy ide írsz e esetleg, mert ugye sajnos hozzánk Tanyára nem tudsz jönni.
Nyilván a Dokidról nem tudok nyilatkozni, de én császáros voltam Gveninél, ha gondolod le tudom írni milyen tapasztalataim voltak.
És miért lesz most császár, ha szabad kérdeznem?

Remélem azért jól vagytok, és nagyfiad is jól van!

Egyébként persze hogy lehet szoptatni! Nekem a 2. nap totál beindult a tejem! Bár igaz, a császár napján még nem volt velem a baba, mert a műtét után 9 órát kellett feküdnöm a gerincérzéstelenítés miatt. Egyszer, kb fél órára hozták oda a babit, dehát nem sokat láttam belőle, mert még a fejemet sem szabadott felemelni. Szóval aznap nem próbálkoztam a szoptatással, de ettől független ugyan úgy beindult, és tudott Gveni szépen szopizni...

Magától a műtéttől nem kell félni, én semmit nem éreztem belőle, csak nagyon rossz érzés volt, hogy mintha deréktól lefele nem lenne testem, hiába próbáltam megmozdítani a lábujjam, mintha ott sem lett volna. A 9 óra fekvés után elég gáz felkelni, hát az nekem nagyon fájt. Meg az első napok is elég brutálisak, nekem kb 3 hétig ágyból felkelve nehéz volt kiegyenesedni, de mondjuk mindenkinek másképp reagál a szervezete, lehet Te jobban fogod viselni, ha egyáltalán tényleg császár lesz...

Puszi Neked, és minden jót!
Hillsdeli

Kép
Kép
Kép
 


Áááááááá, most látom! Gvendolinnak fogják hívni a kislányod??????!!!!! Nahát, pedig az az én kislányom neve ám:))))
Az ÁEK-ben (régi MÁV) az egyik szülésznő lánya volt Gvendolin, és "ki volt akadva" hogy mi is Gvendolin nevet adunk:))))) Nah, most én is így vagyok:) Hm, nagyon jó választás, mindenki csodálja, hogy milyen szép különleges név, azóta is nagyon szeretjük:)

Kép
Kép
Kép
 

 
 

Szia Csilla!

Én a Szent Istvánban "szültem" az első gyerkőcömet Horváth Mihálynál.
És mondhatom, hogy a komplikációim ellenére maximálisan megvagyok vele elégedve.(a szülésznővel nem) Nagyon profi szakember, bár gondolom ezt tapasztaltad, ha nála szülöd a harmadikat is.

Nálunk ez úgy történt, hogy cirka 12 órás vajúdás után (magasvérnyomás,téraránytalanság miatt) császár mellett döntöttünk. Miután pár órával előtte kaptam epidurált, így nekem ennek elmélyítésével oldották meg az érzéstelenítést. Bevittek a műtőbe és megkezdődött a műtét. Ahol szintén voltak nehézségek de a doki mindet uralta és a gyereket simán és szakszerűen kivette.
Ami nálam sokat számított, hogy utána is többször bejött, odafigyelt ránk, gyorsan gyógyult a seb és a varratom is szép lett.
A gyermekágyas rész tényleg nem egy matyóhímzés, de ki lehet bírni. Miután nem spinális érzéstelenítést kaptam, így nem kellett annyit feküdnöm. A seb ugyan fáj (főleg felkelésnél), de minél többet mozogsz annál gyorsabban gyógyul. A műtét után 6 órával már el is zavarnak zuhanyozni. Arra gondolj, hogy most nem lesz gátseb :)...ami áll. szintén nagyon tud fájni. Én már első estére sem adtam be a gyereket, úgyhogy friss sebbel grasszáltam vele a folyosón...vagyis kibírható.
A szopiról csak annyit, hogy nekem a 3. napon lövelt be a tejem és onnan 1,5 évig szopizott a kisfiam.
Amúgy én most várom a másodikamat, akit szintén H. Mihálynál fogok "szülni" tervezett császárral. Kicsit azért én is izgulok, mert az előző nem volt tervezett, és ugye mikor jönnek a fájások, akkor már minden mindegy alapon megy, most viszont föl kell rá készülni.

Remélem tudtam kicsit segíteni!
:wink:

Üdv Gabi

Gabika& PetiKépKép
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó