Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Keresem azokat, akik a pécsi Kaáliba járnak, főleg, akik Mánfai Doktor Úrhoz.
annuska6
Kecskemét
 
 


Szomorú vagyok,hogy ide senki se' jár...még a madár se'....
 


Szia Ágnes!


Te Pécsre jársz? Tényleg nem váltottam ki nagy érdeklődést, de remélem, azért nem gúnyolódsz,,,
annuska6
Kecskemét
 
 

 
 

Annuska! Dehogy gúnyolódok....csak érdekel a téma, mert a legjobb barátnőm odajár...
Sok sikert Neked.


Á.
 


Sziasztok!
Nekem is ajánlották a Doktor urat, de majd csak jövő héten megyünk konzultációra.
annuska: Te voltál már? Mióta vártok a babára?
ritata
Pécs
 
 


Szia Ritata!

Nekem "öregségemre" lettek gondjaim, most46 leszek és 6 éve próbálkozunk(újra).Azelőtt viszonylag könnyen teherbe estem.
Szerintem jól teszed ha Mánfaihoz mész, nem az a mézes-mázos, de érző és empatikus. De a másik Doki is bűbájos és alapos.
Nekem ma volt a beülti azon Wilhelm Doktor volt a leszíváson Mánfai és előtte Hozzá jártam, tök korrekt volt mindkettő és mindenki az intézetben.
Neked, mi a gondod?

Üdv.

Anna
annuska6
Kecskemét
 
 


Szia! 46 :shock: :shock: :shock: :shock: ! És első baba? Vagy babák? Mennyit ültettek vissza?
Szuper, ha Mindenki rendes, nekem nem kell a mézes-mázasság mi egy kisbabát szeretnénk. A Férjemnél van gond, úgy tűnik. Nem elég gyorsak.
Sokba került? Hogy működik? Ott kell fizetni? Úgy tudom, hogy beülti után is kell csomó gyógyszert szedni.
Köszi az infokat! (vicces, mert Te akartál itt infokat gyűjteni 8) )
ritata
Pécs
 
 


Szia! Nem gond, hiszen minden tapasztalatcsere hasznos lehet. Amúgy én eléggé utánajártam a dolgoknak, igazság szerint fórumon leginkább arra kerestem választ, hogy merjek-e ajándékot vagy pénzt adni. Másik fórumon, kaptam is rá infót.
Tehát.....a hetedik baba lenne.Hat nagy gyerekem van 8 és 30 év közt.
Én is úgy vagyok, hogy a kevésbé csöpögő stílus is bejön, és Mánfai amellett kedves, csak az a higgadtabb típus, ha érted mire gondolok. De Wilhelm a mosolygása mellett is nagyon "ott van" szakmailag.És ilyen helyen azért fontos, hogy a többiek is kedvesek, hogy nem érzi magát az ember kellemetlenül.
Férjednél próbáltak már megoldásokat, mielőtt lombikba fogtok? Na, nem okoskodni akarok, csak erre van többféle megoldás, azért tudom, mert az én férjemnél is belassultak a srácok 50 éves korra, de ezt két hónap alatt rendbe tették.
Az első konzultációt kell helyben fizetni ez ha jól emlékszem, 13000Ft. Utána ha lombikra kerül sor, még egyszer van 1500 FtUH-ra, a stimu beindulásától minden ingyenes. Gondolom OEP finanszírozással mennél, és itt még várólista sincs!!!!!
Amúgy addig is olcsóbb volt, mint bárhol.
A gyógyszer húzós, főleg a ciklus első felében. Én kb. 140ezernél tartok. Ha lesz terhesség ez még a 12. hétig használandó kúppal felugrik 200-ra. Mondjuk ezt lehetett volna olcsóbbá tenni, én praktikussági okból nem tettem.
Nekem öt petém volt, ebből négy termékenyült meg jól, és azok osztódtak is. Nem egyformán, van benne három, és nyolc sejtes is. Kis fejtörés és konzultáció után, saját felelősségemre mindet visszakaptam, a koromnál fogva.
Nekem ez a legnehezebb része, hogy elteljen ez a két hét.....persze ha a teszt pozitív lenne se lélegezhetnék fel, hisz ebben a korban rengeteg a vetélés sajnos.....de hátha négyből.....

Üdv.

Anna
annuska6
Kecskemét
 
 


Szia Anna!
Hát ez nem semmi, gratulálok!!!!!! :D :D :D
Ilyen sok porontyot.
Mi egynek is nagyon örülnénk, már majdnem 2 éve próbálkozunk, de csak annyit mondanak, h nyugalom, természetesen mind2őnket kivizsgáltak, minden ok. nagyon rajta vagyunk a témán, de félek, h én is ahhoz a megoldáshoz kell h folyamodjak, amihez te...
De még jó h itt vagy és megosztod velünk, mire számítsunk.
6 poronty...hogy bírsz velük? És a 30 éves hogy fogadta a hírt?
Hogy érzed magad most? Fáj valami????
Úgy tudom, ilyenkor feküdni kell, úgyhogy pihenj sokat
Vendég
 


Szia Hannibaba!
Te is Pécsre fogsz jönni?

Annuska: Hány évesek a gyerekek? Tényleg lehetnek akár négyes ikreid is? Nem félsz, hogy kórházban kell kihordanod Őket?
KÖszi az infokat, sokat segítettél. Te is Pécs környéki vagy?
ritata
Pécs
 
 


Ritata!

Reméljük nem lesz rá szükség, két hét múlva van időpontom a nőgyogyihoz, szabin van :shock: Nem tudom,h anyagilag meg tudnánk-e oldani, mert ahogy Anna leírta meglepődtem,h ilyen sok pénz.
Annuskát elnyelte a föld, remélem csak vigyáz magára és azért nem ír mert alszik :D
Vendég
 


Ja, Ritata!

Ti mióta próbálkoztok? Első gyerek?
Vendég
 


.a
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára @ka(ti) 2011.06.21 18:31-kor.
 
 


Sziasztok! Először is én másfél évet töltöttem azzal, hogy alaposan körbejárjam a témát. Szeretném elkerülni az okoskodás látszatát, de szívesen segítek. Pl. tudom, milyen vizsgálatokat kell a sikerhez elvégezni, és ezeket sajnos, nem, hogy a nőgyógyik, de a szakosodott lombikosok se mindig végeztetik el,kitéve ezzel felesleges és eleve sikertelenségre ítélt lombiknak a nőket....és ez szomorú.
Hani, Ti még akkor úgy komolyan bele se kezdtetek? Azért ez a pénz eloszlik,ami kemény anygilag az a két hét stimuláció, mint írtam a beülti utánra már van olcsóbb gyógyszer. Sajnos olyan is van , amit a tb. nem támogat. Egyébként úgy is lehet olcsósítani, ha megveszed egy részét azoktól, akinek marad, bár ezek kis mennyiségek, mert a Dokik is igyekeznek kicentizni szerencsére.
A gyerekeim 30,29,18,17,9,10,8.A nagyok is támogatnak. Neveljük a 4 éves unokánkat is, mert a Fiamék elváltak az Édesanyja külföldre ment, a fiam, pedig Pesten kapott munkát. Természetese minden hét végén velünk van.
Sajnos, nem félek még a kettes ikertől sem, mert ebben a korban már irtó rossz a peték genetikája, ha egy marad is csoda. Ráadásul, csak kettő volt nagyobb(7-8 sejtes) a másik kettő 3 ill.4.
Nem nyelt el a föld, kiültem a teraszra, dumálgattunk a kölykökkel.
igen, egyébként ma és holnap fekszem, és még pár napig tartalékon leszek. Sajnos nem nehéz, igazából fáj a hasam, jobban, mint előre gondoltam.

Üdv. Nektek!

Anna
annuska6
Kecskemét
 
 


bocsi, félreütöttem előbb, a kilencesre csak véletlen ütöttem rá a gyerekek koránál.........
annuska6
Kecskemét
 
 


annuska: 16 évesen már szültél??? Nem semmi! :wink:
ritata
Pécs
 
 


Annuska!

Az, hogy nem mentünk lombikozni, nem jelenti azt, h komolyabban nem keztünk bele...de mind2őnket megvizsgáltak, nekem min2ő petefészkem működik normálisan, ahogy kell, a férjemnek meg élénkek a srácai. Említette a doki a petevezetékátfújást, de egy családi probléma miatt nem tudtuk megcsinálni abban az időpontban, így 2 hét múlva van időpontom, addig várok...
Nagyon jó h ilyen szerető családod van és rendes tőletek ez az unoka dolog is...Ezek szerint ti úgy neveltétek a gyerkőcöket, h bármit elmondhattok nekik és ők is nektek?! Remélem nekem is ilyen őszinte és szerető családom lesz.
Sajnálom h fáj a hasad, de a gyerekeid segítenek ugye, amennyire tudnak:D
Szeretnék vmi intimet kérdezni:
A férjed hogy viselte lelkileg hogy nem élénkek a fickói? én úgy féltem h ha ez lett volna a baj, összeomlott volna benne egy világ,mondjuk neki még nincs gyereke és nem 50 éves...

puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Ritata! Még be se töltöttem a 16-ot, így mondhatni a tojáshéj a popomon volt. Így erőszakoltuk ki felmenőinktől a házassági engedélyt.....
Hani....a férjem a korával együtt járónak fogta fel, és mivel már"bizonyított" előtte, ráadásul súlyos se volt és meg is mondták Neki, hogy tudnak segíteni ezért nem volt trauma. Ami külön haszon volt, hogy így fény derült egy panaszt nem okozó prosztata gyulladásra(na urológushoz nem volt egyszerű Neki elmenni).
Igen, minden megdumálunk a gyerekekkel.A nagyokat szinte még gyerekfejjel szültem, így inkább barátok voltunk, ami persze nem jelenti a tisztelet és szófogadás hiányát. Szerencsére a felnőttjeink máig kikérik a véleményünket(bár sose döntünk helyettük). A kisebbek és a nagyok közt, pedig egy szülői- testvéri kapcsolat van.
Hani, a pajzsmirigyet és inzulint nézték? Egyébként Te hány éves Vagy?
Fekszem, mindent a család csinál, de kicsit riadt vagyok, mert este belázasodtam és nem múlik a hasfájás, igaz nem is fokozódik.
Rita Te mikor mész?

Üdv.


Anna
annuska6
Kecskemét
 
 


@ka(ti) hozzászólását nem tudom értelmezni
annuska6
Kecskemét
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Anna, nem lehet, h a láz a megtermékenyülés jele? vagy a nagyon sok hormon reagál így. Nekem minden ok az inzulinnal.
a férjeddel kapcsolatban igazad van, már teljesített :D :D :D :D :D nagyon meseszerű a nagy boldog őszinte család, becsüld meg...
én 29 éves vagyok,a férjem 31.
nagyon most nem akarok gondolkodni, hogy miért nem, nem tesztelgetek állandóan, mert azt mondták, minél többet görcsölünk a témán annál nehezebb lesz. Neked mennyit kellett várni a gyerekeidre?
Miért akartál ilyen hamar megházasodni?Miért kellett kierőszakolni a házasságot? nem szerették a férjed a szüleid vagy fordítva? Mi lett a tanulással? Nekem az volt az első, meglett a diplomám, tanítónő vagyok a férjem kertészmérnök és el nem tudtam volna képzelni, hogy ne legyen diplomám, vagy fősuli közben neveljek gyereket.
sajnálak a fájdalmad miatt, de vedd úgy h édes fájdalom.

Ritata!
Neked milyen vizsgálataid voltak? Mióta próbálkoztok? Neked h fogadta a férjed a hírt, h a fickói a bűnösök?

Csajok...tök jó,h van ez a fórum, megismerjük egymást, drukkolunk egymásért, tapasztalatok, nekem tanácsok...nagyon jóóóó

Viszont ritatától ez jó kérdés Annuska: mi van ha kórházban kell majd töltened a terhességet? Mi lesz a gyerekekkel? munkáddal

Mit dolgoztok?
Vendég
 


Hanika!

Azt mondta Mánfai Doki a hasamra, hogy mivel magasan vannak a petefészkeim, lehet, hogy kicsit megszürták a punctiónál a hashártyát, de a petefészekben is lehet pici bevérzés,
Nincs már lázam, sokat enyhült a fájdalom is. Elkezdtem antibiotikumot szedni tegnap, ezt a Doki jóváhagyta és azt mondta, folytassam, mérjem a lázam, és ha többször van hőemelkedés, menjek el egy helyi nőgyógyászhoz.
Nem túl sok az esély, hogy többes terhesség lesz.....örülni kell, ha egy. Egyébként az orvosok azt mondták, hogy Ők ezt hivatalosan nem mondhatják, de a korom miatt egyetértettek.Ha mégis az az egy % jönne be, hogy iker....majd megoldjuk, a kezelhető kockázatokba tartozik,Amúgy meg minden folyót akkor kell átúszni, ha eljutottunk oda.
Két éve jártunk Apával, együtt képzeltük el az életet, mindkét család utálta a másik párt, és egyikünk se érezte jól magát otthon. És el akartuk kezdeni megalapozni az életünket.Nehéz volt, de mikor mások még lakást próbáltak szerezni, mi már nyaralást tervezhettünk.
A Párom 20 éves volt, már szakmunkás és nem akart továbbtanulni.
Én eü. szakközepes voltam, fősulit végeztem, intézetvezető szakon.
Jelenleg tanyán élünk, mezőgazdaságból, ahogy mindig elképzeltük, nyugodtan neveljük gyerekeinket. Nekem van egy kis eü. cégem, ami már szinte magától megy. Ezért is álltunk rá így a bébi-projektre.
A tanítónő gyönyörű hivatás, hisz ott dől el a gyermek további viszonya sulihoz.a legkisebb fiam kertészmérnök akar lenni.
A mai fiatalok szerintem mások....az én gyerekeim is fősuli után vállaltak babát.Mi önként egy pörgősebb életet választattunk, de ez akkor így volt jó.Meg olyan fiatalon nem is töpreng rajta az eber, hogy jó lesz-e, csak éli az életet és megy előre...
Csajok, azért a pajmirigy(TSH)értéket érdemes megnézni,mert bizonyos szint felett, nem lehet teherbe esni, vagy vetéléshez vezet.
Jól teszed, ha nem görcsölsz rajta....nekem rögtön jöttek a bébik, sőt a második véletlenül.El se képzeltem volna, hogy nekem egyszer ilyen gondom lesz.

Üdv.


Anna
annuska6
Kecskemét
 
 


Szia!

Még egy Hanika, nehogy haragudj,,,,a diploma jó dolog és én nagyra tartom a tanulást. A két nagy diplomás. a harmadik is fősulira fog menni. de a negyedik 5 éves kora óta bútorasztalosnak készül és már most 17 évesen remekek kerülnek ki a keze alól. Okos, de tanulni utál, pedig amúgy minden érdekli a múzeumoktól az emberi kapcsolatokig.............nem erőltetjük, így boldog.
annuska6
Kecskemét
 
 


Lányok, eszembe jutott még, hogy úgy lehet költséget csökkenteni, ha a vizsgálatokat, nem a Kaáliban, hanem tb alapon végeztetitek el.Elfogadják, ha viszitek(mi pl- a HIV vizsg. igazolást a véradóból vittük).


Üdv.

Anna
annuska6
Kecskemét
 
 


Hanibaba deaktiválta vajon Magát?
 


Hani, hová lettél?
annuska6
Kecskemét
 
 


Erre senki sehol? Ritata? Te a héten mész, nem?
annuska6
Kecskemét
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó