Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!
Olyan anyukákat keresnék, akik a Szent Imre szülészetén előzetes császármetszés után természetes úton tudták világra hozni csemetéiket.
Ki volt az orvosotok? Mennyi idő telt el a két gyermek érkezése között? Ha van kedvetek, írjátok le a teljes történeteteket!

Nagyon érdekel a téma, mert jövő ilyenkor szeretnénk belefogni a kistesó gyártásba. Lányom most 14,5 hónapos, mire a kicsi megszületik, már 3 éves lesz.
Szeretném végre megtalálni végleges nőgyógyászom. A Szent Imre kórházról van eddig a legjobb véleményem VBAC terén, és orvosok terén is.
[/b]
felhasznalonevem
Budapest
 
 


Senki? :(
felhasznalonevem
Budapest
 
 


Hahó!

Remélem tudok segíteni egy kicsit. Az első babám császáros lett, mert nem tágultam. A Schöpf-méreiben szültem, nagyon rossz tapasztalatokkal. Ezért mentem másodszorra a Szent Imrébe.
Mindenképpen szerettem volna természetes úton megszülni a babámat. De már rutinosként tudtam, hogy nem csak rajtam múlik. Ezért döntöttem Tasi Róbert mellet, aki szülés és sebész szakorvos is egyben. Velem megbeszéltem, hogy természetes úton szeretnék szülni. Nagyon rendes volt. Mindenről aprólékosan tájékoztatott, és nagyon vigyázott rám.
El is indult természetes úton a szülés, amikor éreztem, hogy valami nagyon nincs rendben. Nagyon másféle fájásaim voltak. Ekkor már a kórházban voltunk, ahová Tasi doktor utánunk 10 perccel érkezett, és nem mozdult mellőlem. Pár óra múlva szóltam, úgy érzem, valami gond van. Közösen megbeszélve mégis a császár mellett döntöttem.
A dokim azt mondta műtét közben, hogy a tapasztalata mutatja, hogy mindig hallgatni kell az anya megérzéseire. Lucus nyakára volt tekeredve a köldökzsinór, és 57 cm volt a lekelm. Esélye sem lett volna manőverezni odabent.
Így gyönyörű, egészséges babám született, csodálatos orvossal, nyugodt körülmények között, bár újra császárral.
Most a harmadikat várjuk, újra a szent Imrében, újra Tasi doktorral.

Remélem valami hasznosat is tudtam írni!
Kívánok minden jót!
 

 
 

Szia Zsszilvi! Köszönöm válaszod!
Én sajnos első gyermekemmel nem tapasztalhattam meg a szülés előtti vajúdást. 36 hetesen császároztak meg, mondván, kicsi a baba, nincs 2 kiló sem, erre 2420 grammal vették ki. Bár ez már úgyis mindegy, ma már egészséges, eleven kis Hétördög:-)
Császár után viszont egész éjjel iszonyatos összehúzódásaim voltak, többször úgy kellett kinyomni a vért a hasamból.

Tehát fogalmam sem lesz tesókánál, mi a jó, és mi nem, csak az ösztöneim maradnak majd.

Lehet, megkeresem én is Tasi doktort!

Még egyszer köszönöm a választ!!!
felhasznalonevem
Budapest
 
 


Halihó! Senki többet?
Ha az Imréből nem is, akkor esetleg valaki az Istvánból? Arról is sok jót olvastam.
felhasznalonevem
Budapest
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó