Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Székesfehérvári kismamák véleményét várom a fent említett kérdésben, és akinek van velük kapcsolatban tapasztalata, azt is.
mitkat
Székesfehérvár
 
 


Szia mitkat!

huhh, hát a második név sztem felejtős..nem vezet szülést, csak nem mondja meg ......


Blaskó dokit sokan szeretik, kedves, aranyos, de úgy tudom h nem nagyon csinál a magánban uh-t.
 
 


Szia! Köszönöm a választ! A Deáknál voltam mikor kiderült a terhességem, kérdeztem, vezet-e le szülést a korházban... Ő erre hogy persze elvállal ha akarom. Akkor ezek szerint nem igaz amit mondott.... :oops: Szomorú hogy vannak ilyenek még skik simán z ember szemébe hazudnak. És ha szülök akkor mit csinál egyszerűen nem jön be??????
mitkat
Székesfehérvár
 
 

 
 

Szia!
írtam egy privát üzit, nézd majd meg:)

üdv
 
 


Te jó ég! Hozzád még nem ért el a Deák híre?? Pénzéhes kontár, priviben tudok bővebbet, ha ezek után még szeretnéd.

Nála halt meg tavaly egy lombikos kismama

Tünci

Nem jól tudod, csinál magánban uhg-ot....kedves, aranyos, de nem túl határozott doki. Ez nem, lebeszélés, csak jó ha tudod.
lizamama
Pákozd
 
 


Szia Lizamama,igen közben megírtam a lényeget privátban, kicsit egyértelműbben:)

Úgy értettem én is, h csinál csak nem szívesen v hogy is mondjam, mintha nem annyira tudná v szeretné...de amúgy tényleg nagyon kedves,barátságos, mindig, nem csak hangulattól függően.
 
 


tünci28 írta:Szia Lizamama,igen közben megírtam a lényeget privátban, kicsit egyértelműbben:)

Úgy értettem én is, h csinál csak nem szívesen v hogy is mondjam, mintha nem annyira tudná v szeretné...de amúgy tényleg nagyon kedves,barátságos, mindig, nem csak hangulattól függően.


Szia Tünci!

Fogalmazzunk úgy, hogy nem vérprofi benne :wink: Tényleg egyetlen hibája, hogy nagyon gyámoltalan, tehát ha valakinek irányítás kell, arra nem képes! Viszont jól vizsgál-nem utolsó szempont ez sem. Bár én végül nem nála szültem, főleg ez utóbbi ok miatt...a tesóm igen, de másodszorra már nem biztos, hogy újra választaná. (nem szakmai ok miatt, úgy érezte, nem volt elég ideje a "háttérinfókra" ). Most endikronólugushoz hozzá járok, de nem tartom elég alaposnak-tény, nem ezen a területen dolgozik jelenleg és x a köbön számú kismamája van, tehát ideje a nullához közelít.

De a lényeg, a DEÁKOT szerintem tilos választani!!!
lizamama
Pákozd
 
 


Sziasztok!

Hát köszi lányok a válaszokat.
A Deákot tuti nem fogom már választani ezek után, a Blaskó doktorral kapcsolatban eddig minden rendben ment. Csak az a gond, hogy én egy olyan ember vagyok aki hamar elbizonytalanodik és szükségem van egy erős személyiségű dokira.... Na de ha ő nem az akkor eléggé bajban vagyok...
Szükségem van pedig egy igazán megbízható jó szakemberre....
mitkat
Székesfehérvár
 
 


mitkat írta:Sziasztok!

Hát köszi lányok a válaszokat.
A Deákot tuti nem fogom már választani ezek után, a Blaskó doktorral kapcsolatban eddig minden rendben ment. Csak az a gond, hogy én egy olyan ember vagyok aki hamar elbizonytalanodik és szükségem van egy erős személyiségű dokira.... Na de ha ő nem az akkor eléggé bajban vagyok...
Szükségem van pedig egy igazán megbízható jó szakemberre....


Jó szakember a Blaskó, csak nem a határozottság szobra :) de rettentő emberséges és ez is fontos. Ha elégedett vagy vele, ne válts!!! Javaslom válassz mellé szülésznőt is és nem lesz semmi gond!
lizamama
Pákozd
 
 


sziasztok
ha még aktuális...
nekem 3 éve Blaskó a dokim, első terhességnél se volt semmi gond, végig odafigyelt, elérhető volt, mindenre válaszolt, teljesen megvoltunk elégedve vele. Most, második várandósság alatt is mindenre emlékezett az előzőről.
Én tényleg csak ajánlani tudom, igaz tényleg sok kismamája lehet.
Pozitívum, hogy akár a magánpraxis alatt is vezet szülést, hozzánk is 15perc alatt ért be a kórházba.

Másik dokiról nem sokat hallottam, de ált hallani a jó dokikról, amikből sok van fehérváron. Viszont úgy hallottam mindenki nagyon odafigyel a szülésnél, még ha nem is választott az ügyeletes. Ezzel ellentétbe több választott dokiról hallottam olyat, hogy be se ment a szülésre, mikor hívták...
csengobarack
Csór
 
 


Szia mitkat!

Dr. Deák Csabáról már egy éve nyílt titok, hogy nem vezet szülést. Valóban tesz olyan kijelentést, hogy majd meglátjuk, illetve a tárgyalások folyamatban vannak. Aki hozzá jár annak tudnia kell, hogy nem fog nála szülni (legalábbis ma ez van). A terhes gondozás tekintetében egyértelműen jó szakember, jó diagnoszta, egyáltalán nem kontár. Ha az lenne, miért van állandóan tele a váróterme?? A pénzéhség alatt nem tudom ki, mit ért, de az tény, hogy van olyan kórházban dolgozó orvos, aki többet kér a magánrendelésén, mint Deák (és nincs ultrahang sem, csak egyszerű vizsgálat). Álláspontom szerint a terhességi gondozás során 3 hetente a vizsgálatért, uh-ért nem sok amit kér. Arról nem beszélve, hogy normális, barátságos, a rendelője pedig igényes. Ezek nem utolsó szempontok, mint ahogy az sem, hogy a férjed/párod részt vehet a vizsgálatokon. Nekem ezek a szempontok fontosak,ezért vállaltam, hogy a terhesgondozásra hozzájárok, s majd a szüléshez keresek valakit. Mind a szülésznő, mind az orvosválasztásnál segítséget kaptam a Doktor Úrtól. Még a szülés előtt vagyok, de nem félek, mert tapasztalt szülésznő és tapasztalt orvos kezeiben leszek.
Ami nagyon fontos az orvos választásnál a bizalom, szerintem nem szabad mások szavára adni legyen az pozitív, negatív. Nem találsz olyan orvost, akinek makulátlan az "előélete", vagy ne lenne valami hibája, hisz ők is emberek :).
A Blaskó doktornál két ismerősöm szült, az egyik császárral, a másik természetes úton, mindketten elégedettek voltak. A császárnál időben beavatkozott - bár ahhoz kellett a szülésznő ébersége is -. Remélem sikerül választanod, a szóban forgó nőgyógyászokon kívül, egyébként még találhatsz más jó orvot is Székesfehérváron. Üdv. Orsi
Vendég
 


Kedves Orsi!

Deák ellen nem egy, nem kettő műhibaper indult-nem ok nélkül. Olyan országos hírű orvosprofesszor elmarasztalta, mint Papp Zoltán.
Ismerősöm kislánya miatta halt meg-igaz előtte 16 évig vegetált. Pert megnyerték.
Vagy említhetném azt a szerencsétlen kismamát, aki szintén miatta halt meg tavaly-lombik, napok óta tartó magas láz, túlhordás szerepelt többek közt a kórelőzményben-talán te is halottad, olvastad, hiszen tv, újság is foglalkozott a témával.
De jó néhány zaftos esetet hallottam még "belsősöktől".

Pénzéhség? 3 hetente felesleges terhesgondozásra járni...

Apukákat pedig máshol is szívesen látják, az én férjem még az átjárhatóságin is velem volt, szóval ez nem extra.
lizamama
Pákozd
 
 


Sziasztok!
Én hosszú évek óta a Deákhoz járok (szültem is nála), eddig semmi rosszat nem tudok róla mondani.
Szerintem nagyon jó szakember. Soha nem próbálkozik, hanem mindig tudja mit csinál.
A pénzéhséggel kapcsolatban csak annyit, hogy a magánrendelések általában hasonló tarifákkal működnek, és a Deáknál tényleg minden megvan egy helyen (vizsgálatok, vérvétel, 4D UH stb). Ez azért nem jellemző. A váró mindig tiszta, igényes, és szerintem a doki is közvetlen, barátságos.
Az inkább ne mondjon róla véleményt, aki még nem járt nála, csak "hallott róla ezt-azt".

Ja, és egyáltalán nem felesleges 3 hetente járni terhesgondozásra, sőt én gyakrabban is jártam! Így legalább folyamatosan nyugodt az ember, hogy minden rendben van a babával. (Hallottam már olyan esetről, hogy az anyuka 1 hónapig nem volt orvosnál, és mire ment, már 2 hete halott volt benne a baba.)
bogyo32
Velence
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó