Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

új felhasználó vagyok itt és, ha jól láttam ebben a témában már rég nem történt hozzászólás. Ezért vettem fel új topikként.

Tudnátok nekem friss infókat küldeni az ÁEK kórház szülészetéről illetve dr. Gulyás István Zsolt szülész-nőgyógyász orvosról?

Az érdekelne elsősorban, hogy milyen tapasztalattal rendelkeztek a szülőszobákról, a kórtermekről, a szülésznők-nővérek-újszülöttesek hozzáállásáról és, hogy milyen Gulyás doktor emberileg és szakmailag? Esetleg tudja valaki, hogy a magánrendelésén nagyságrendileg mennyit kér el (gondolok itt a normál szűrésekre és a terhesgondozásra) és, hogy a szülésért kér-e külön pénzt? Ha valaki leírná nekem, hogy folyik a doktor úrnál a terhesgondozás, azt is megköszönném.

Előző orvosomtól, akinél az első gyermekemet szültem azért vagyok kénytelen megválni, mert enyhén szólva kapzsivá vált és inkorrekt módon megemelte a terhesgondozás költségeit, szinte azt lehet mondani, hogy megduplázta. De amúgy is néztem volna valami más kórházat, mert a János kórházzal -kivéve a szülőszobát- nagyon nem voltam megelégedve... Neten találtam rá Gulyás doktorra, akit a honlapja és az ott leírtak alapján szimpatikusnak találok.

Előre is köszi a válaszokat, amit nagyon várok!

Üdv mindenkinek :)
vikmirik
Budapest II. kerület
 
 


Szia!

Én is új vagyok itt és orvost keresek. Ikreket várok és olyan helyen szeretnék szülni, ahol van koraszülött osztály, de orvost nem ismerek.
Szimpatikusnak tűnik az általad említett orvos, érdeklődnék, hogy esetleg voltál-e már nála vagy tudsz-e róla valami infót.
Én 80 km-re lakok a fővárostól és az ikrek miatt muszáj lenne Pesten találnom orvost, de tanácstalan vagyok.
Előre is köszönöm, ha válaszolsz!

Üdv: Meli
kelime
Ságújfalu
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó