Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék dr Szarka Andrásról (SOTE I.), nyárra várom a kisbabámat, őt ajánlották. Érdekelne, hogy mennyire megbízható, emberséges, mennyire jó szakember (úgy tudom elég fiatal), anyagiakban mire kell számítani nála stb.?
Priviben is írhattok és köszi előre is!
greentea77
Budapest XI. kerület
 
 


Greentea van már itt egy hasonló topik. Bár én mindig szívesen leírom róla véleményemet. Mindkét csemetémet ő segítette világra. Az első sürgősségi császár volt, nagyon gyorsan és határozottan cselekedett, a babámmal is minden rendben volt.
A másodikat meg akartam szülni és ő partner volt ebben a terhességi cukorbetegségem ellenére is. Sajnos a kistesó nem akart terminus előtt elindulni, eddig kaptam haladékot, így hát 40+1-nél császárral született meg. A kórházban minden nap meglátogatott, gondja volt rám és ez nagyon jól esett abban a kiszolgáltatott helyzetben.
Látta, mennyire megviselt, hogy nem szülhettem, ezért az őrzőben odajött és elmagyarázta miért nem lett volna jó, ha megindul a szülés és ne bánjam, mert könnyen rosszra fordulhatott volna a dolog.
Fiatal, a 30as éveiben jár, de ez számomra csak előny, mert alaposabb és bevállalósabb.
Na jó, azért írok negatívumot is ;) szerintem a klinika futószalag-hozzáállása kicsit megfertőzte őt is, legalábbis ami a vizsgálatokat illeti. Az apukája több időt szánt rám. Vele valahogy mindig az az érzésem, hogy rohan valahová és emiatt kicsit szétszórt is. De ezzel együtt újra őt választanám, ha lenne harmadik.
Magánrendelés elég sokba kerül, a szüléspénzt meg lehet tőle kérdezni.
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


köszi szépen!


kicsit elbizonytalanítottál az utolsó bekezdéssel, mert az előző terhességem elég komplikált volt, és az orvosomat is azért cserélem le, mert több helyen is dolgozik/rendel és sosem tud elég időt szakítani rám. problémám meg sajnos van bőven.

szóval ha emellett drága is , az azért elgondolkoztató...

de azért köszi, hátha ír más is tapasztalatairól. a másik topikot láttam, de kevés infó van és inkább évekkel ezelőttiek. (:-
greentea77
Budapest XI. kerület
 
 

 
 

Nem, nem, én a vizsgálatoknál értettem úgy, hogy siet. Ha telefonon felhívtam, mert valami aggasztott, akkor ha épp nem szült, akkor mindig készségesen válaszolt és mindig megnyugtatott.
Menj el hozzá, ismerd meg, azzal nem veszítesz semmit.
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Sziasztok!

Nekem is el tudná valaki küldeni priviben, hogy mennyibe kerül dr. Szarka Andrásnál a szülés?

Köszönöm!
 


Sziasztok! Ha olvassa még valaki, nekem is segitsetek, h Szarka Andrásnál mennyi lesz a szülés???!!!Előre is köszi, ha valaki válaszol!
 
 


Sziasztok!
Én is Dr. Szarka Andrást választottam nőgyógyászomnak és szülészemnek. Még csak kisterhes vagyok, de az eddig nagyon meg vagyok elégedve, nagyon szimpatikus orvos!
Viszont a szülési tarifa engem is érdekelne! Előre is köszönöm, ha valaki elküldi a tapasztalatait.
Köszönöm szépen,
Lindibindi
lindibindi83
Budapest
 
 


Sziasztok!

Dr. Szarka András a dokim de most nagyon megijesztett mivel indok nélkül beakar fektetni 27 hetesen csak azért nehogy baj legyen igaz ikreim lesznek de nem gondolom hogy be kéne feküdjek 2-3 hónapra elővigyázatosság miatt úgy hogy semmi bajom nincs! Ő sem tudott indokot mondani! Ti mit gondoltok?? Nem igazán akarom elfogadni ezt a döntését! Van valakinek vmilyen tapasztalata vagy ötlete! Köszönöm!
brigibaby
Monor
 
 


Sziasztok! Véleményeket, tapasztalatokat várok Szarka Gábor nőgyógyászról, ne kíméljetek!:) előre is köszi az infókat.
 
 


Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy mennyibe kerül Dr. Szarka Andrásnál szülni. Előre is köszi!
 


Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék én is, hogy mennyibe kerül Dr Szarka Andrásnál a szülés? Előre is köszi az infókat!!!!
hugica85
Budapest
 
 


Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy Dr Szarka Andrásról mik a vélemények mostanában és mennyibe kerül nála egy szülés? Ha valaki a magánrendelőbe jár hozzá, akkor minden egyes vizsgálatért fizetni kell vagy vannak olyan vizsgálatok, amikkel be lehet menni hozzá korházba is? Köszönöm előre is!
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó