Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok:)
Nagyon sokat kerestem olyan embereket akiknek PGD eljárással lett,született gyermekük vannak itt még olyanok tudnátok nekem főleg siker történeteket írni??
2005 kezdtük a lombikot 1.ET nem sikerült,2 FET nem sikerült,3 ET sikeres volt de elhalt a 8. héten műtéttel kellett befejezni,4 Fet sikeres volt de elhalt a 8. héten megint műtét. 5.ET sikeres volt 2007 márciusában abból egy egészséges kislányom született.2012 júniusában elindultunk újra a rögös úton testvért szeretnénk júliusi 6.FET sikeres volt de elment 5-6 héten.7 ET elindult a hcg emelkedése majd csökkenni kezdett. Elkellet mennünk egy csomó vizsgálatra most az utolsó 5.OEP támogatott előtt.Kiderült genetikai probléma van és csak is PGD eljárással mehetünk neki a következőnek.Ez az utolsó esélyünk és kétségek között vagyok nem olvastam siker történeteket és egy kis biztatásra lenne szükségem sajnos az a baj ez az utolsó és nagyon félek tőle mi van ha nem sikerül??!!!
Várom és köszönöm a válaszokat:)
davider
Budapest
 
 


Nos nagyon sokat keresgéltem,olvasgattam volna de rá kellett jönnöm sajnos Magyarországon gyerek cipőben jár a PGD lombik eljárás.Mindenhol szo szo csak rosszat olvastam 4-5-6 sikeres...

Hát nekem csak egy lehetőségem volt.

Én /Mi vagyunk az élő példa ,hogy sikerülhet elsőre februárban megtörtént a leszívás 4 petesejt let izgultunk lesz-e egészséges és lett 2 amit vissza kaptam 5 naposan és egy baba megmaradt azóta túl vagyunk a méhlepény vizsgálaton is kiderült,hogy egészséges kislányunk lesz!!!
12. Hétben vagyunk oktober,novemberben fog megszületni!!!
Szóval van remény mindenkinek sok sikert kívánok és soha nem feladni:-))
davider
Budapest
 
 


Szia Davider!
Már egy idelye keresgélek a PGD-s hozzászolások között. Én is (mi is) ezen vacilálunk. Te melyik intézményben csináltad? Mennyibe került és milyen volt maga a folyamat? lassan már meg kell hogy szülessen a kislányod, minden rendben zajlott? zajlik?
Köszi

 
 

@kristofanna:


Szia:-)
Istenhegyi Géndiagnosztika mi ott csináltattuk alap költség 30000+ embrionként 10000 a vizsgálat...:-)
ha minden igaz oktober 21 programozott császárral fogok szülni:-)
igen jol vagyunk minden rendben zajlott eddig bár márciusban volt egy hasi műtétem de annak nincs köze a PGD lombikhoz...:-)
davider
Budapest
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó