Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ide várok mindenkit aki Idén fog a Bajcsyban szülni, vagy aki nemrégen szült (már a tapasztalat végett :D). Én július közepére vagyok kiírva.
 
 


Hááát úgy látom sokan bekukkantanak, de senki nem csatlakozik :(
 
 


Sziasztok!
Én Március 17-re vagyok kiírva és a Bajcsiyban fogok szülni.
2009.július 25-én is itt szültem a fiamat.
 

 
 

Először is gratulálok :) Az már mindjárt itt van :D Ki az orvosod? Milyenek a tapasztalataid?

Kép
 
 


Én is itt szülök, ha minden igaz február 8-ig valamikor :)

Nóri

Kép
 
 


Na gyűlik, gyűlik. Majd kérnék élménybeszámolókat :D

Kép
 
 


Sziasztok!

Én 2011 márciusában szültem a Kicsi Fiamat a Bajcsyban, és ha minden igaz, akkor idén szeptemberben is ott fogom a Kistesót.
Szécsényi doktorhoz járok.
Nektek ki az orvosotok?

Röviden, nekem csak jó élményem van, szuper volt a terhesgondozás és a szülés is :)

zizien1111
Budapest X. kerület
 
 


Én Rákosi doktor úrnál szülök, és Tóthné Varga Ildikó lesz a szülésznő. Mindketten nagyon kedvesek, törődőek, nagyon kedvelem őket :)

Nóri

Kép
 
 


Én a Nagy doktornál szülök, szülésznőt még nem választottam, de még ráér, addig informálódom :) egyébként ez, hogy megy? A terhesgondozáson odamész valakihez és felkéred?

Kép
 
 


Én a neten nézelődtem fórumokon és Ildikóról nagyon jókat olvastam. Felhívtam és találkoztunk, nagyon kedves volt és közvetlen. Azóta is nagyon szimpatikus.

Nóri

Kép
 
 


Nekem nincs választott dokim. A fiamat is az éppen ügyeletes orvosnál szültem.Amit a mai napig nem bánok,Varga Ágnesnél!! Ő egy szuper orvos!!!! Remélem most is ő lesz bent! :)
Nagyon rendesek a csecsemősök,orvosok!!

Egyedül a szüléstől,mármint a vajúdástól félek.Az nekem a fiammal nem volt egy kellemes élmény.De meg próbálom meg keresni az akkori szülésbeszámolómat!!! :)
 


Sziasztok!
Csütörtökön kezdődött az egész.Már akkor is írtam nektek,hogy óránlént fájásaim vannak.Aznap hajnalban nem aludtam csak kb.2 órát.Péntek reggel mentem NST-re,az orvos szinte kiröhögött amikor mondtam neki,hogy fájásaim vannak(ezek péntek reggelre már 10 percesek voltak)Meg nézett,szűk 1 újjnyira voltam kitágulva.27-re voltam kiírva,de a doki azt mondta,hogy nem fog időben kijönni,ezért adott egy beutalót 31-re,hogy be kell feküdnöm és akkor megindítják,mert ezek csak jósló fájások.Ekkor jól megilyedtem,mert nem akartam,hogy megindítsák.Eljött az este és én szintén nem aludtam semmit.Ekkor már 5 perces fájásaim voltak.Szombat reggel a férjem indult dolgozni és ahogy elindult rá 20 percre hívtam is,hogy itt az idő.Ez 1/4 9-kor volt.Hívtuk a mentőket,1/2 9-re itt is voltak.9-re beértünk a kórházba.Megvizsgált a Varga Ágnes doktornő,ekkor bő egy újnyira voltam kitágulva.Szóltam neki,hogy sárgás a magzatvíz.Ő azt mondta,hogy bekakilt a vízbe a pici,jobban oda fognak rám figyelni.Felraktak NST-re aztán kaptam egy beöntést(nem is volt olyan vészes,mint amennyire féltem tőle)Aztán megint NST.Ekkor már olyan fájásaim voltak,hogy a falat kapartam úgy,hogy már csütörtök óta csak 4 órát aludtam.Délután 2-re még csak bő 2 újjnyira voltam kitágulva.Aztán este kaptam oxitocint és egy fájdalom csillapítót amit a fenekembe kaptam és persze nem használt semmit.Ekkor felpörögtek az események.Rengeteg orvos lett körülöttem.Persze a férjem,anyu és a pici kereszt anyukája végig bennt voltak velem a szülőszobában.Elkezdtőtek a tolófájások,de ekkor én már annyira kivoltam merülve,hogy két fájás között szó szerint aludtam,horkoltam.A tolásnál a doktornő és a tanárúr is ott termett a hasmnál,mert a végére már feladtam és a pici pont a legszűkebb helyen volt bent.Mondták,hogyha nem szedem össze magam baja is lehet.Megkérdezte a tanárúr,hogy fönnt vagy lennt vágjanak és a vákuum is előkerült.Mondtam,hogy alul vágjanak és össze szedem magam.De a két orvosnak rákellett segítenie,nyomták a hasam két oldalról.És három nagy nyomás után este 18:50-kor kipottyant a kisfiam.De nagyon megilyedtem,mert nem hallottam,hogy felsírt volna,mert egyből szaladtak vele ki.Azt se tudtam,hogy él-e vagy meghalt,fiú vagy lány.Akkor a férjemék utána szaladtak megnézni,hogy mi van a kicsivel.Vissza jöttek megnyugtatni,hogy ki kellett gyorsan szívni a füléből és az orrából a kakis magzat vizet,de szerencsére a tüdejébe nem került.Utána behozták nekem egy puszira aztán vitték is egy órás kivizsgálásra.2 óra múlva bevittek a kórterembe hoztuk a picit is.Aztán 22-kor elment a boldog család.Hajnali 1-ig aludtam aztán mentem is a csecsemősökhöz a piciért.Meg ciciztettem és aludtunk egyet.

Hétfőn megkapta az első szuriját.
Kedden valami szemüveges orvosnál voltunk reggel viziten aki kitalálta,hogy rosszul kezelem a köldökét,mert büdös,gennyes,be van gyulladva.Hogy ez egy halálos betegség,ha a gyereknek jót akarunk nem visszük haza saját felelősségre.Vettek le tőle vért.Utána mondták a csecsemősök,hogy nincsen semmi baja a köldökének,ne aggódjak.Annyi,hogy neki nagyon gyorsan gyógyul.(1 hetes és már szinte teljesen begyógyult neki)Még este kiderült,hogy nem is a köldökével volt baja a nőnek,hanem azzal,hogy én már 18:00 után szültem 50 percel és nem tetszett neki,hogy saját felelősségre haza akarom vinni.Aztán visszagondolva jó,hogy elküldték vérvételre,mert így legalább még idejében kiderült,hogy fertőzés van a vérében.Amit a drága orvosok miatt szedett össze,mert olyan sűrűn figyelték a kakis magzatvizet.....Na mindegy!
Szerdán egy rendes gyerek orvos volt,ő normálisan elmagyarázta a dolgokat.Mondta,hogy 5x antibiotikumot kell neki adni és ha rendbe jön akkor péntek reggel haza mehetünk.És így is lett.Pénteken 11-re már itthon is voltunk.

Most édesen alszik,pedig 5 órakkor evett.
Nagyjából ennyi a történetünk.
 


<a>
<img src="http://babavonalzo.anyuci.hu/tamas-janos_13434.jpg" border="0" width="400" height="80">
</a>
 


Hello!

Hát nem semmi kálváriát jártatok meg dorci! :( sajnálom! de a lényeg, h már jól van a pici!
Én is a Bajcsyban szültem 2010-Ben, de minden rendben volt. Az én dokim is Szécsényi, aki egy tünemény volt. A szülésznőm meg Gara Magdi. Ő, mint a második anyám! Tény, h van 1-2 rémes orvos is, akikkel találkoztam a 9 hónap alatt, ezért nem bíztam a véletlenre és választottam orvost és szülésznőt is, pedig programozott császárom volt a farfekvéses kicsi fiam miatt. :)
Most gondolkodunk a 2. Bébin, akit szintén Szécsényinél szeretnék szülni.

Puszi! Mumi

Kép

Kép
 


Azért azt jó hallani,hogy többségében jó tapasztalatok vannak, és legalább van már két esetleges aranyos szülésznő jelölt is :D

Kép
 
 


Sziasztok!
Èn július 26 ra vagyok kiírva. A bajcsyba szülök, Varga Àgnes a fogadott orvosom.Nagyon rendes, szimpatikus. Viszont szülésznőt is szeretnèk választani, tudtok ebben segíteni??!!Ès mèg valami mennyit illik adni a szülèsnőnek, vagy megbeszélés alapjàn megy az is??
Üdv
dioka
dioka89
Budapest X. kerület
 
 


Szia dioka!

Garáné Paár Magdolnát teljes szívvel ajánlom Neked! Nagyon aranyos, kedves, segítőkész! Kész "pótanya" :D

Általában a doki szülés tarifájának a felét szokás adni a szülésznőnek tudomásom szerint. Nálunk nagyon elégedett volt vele.

Sok sikert!

Üdv
mumigugo
 


Sziasztok!
Èn július 26 ra vagyok kiírva. A bajcsyba szülök, Varga Àgnes a fogadott orvosom.Nagyon rendes, szimpatikus. Viszont szülésznőt is szeretnèk választani, tudtok ebben segíteni??!!Ès mèg valami mennyit illik adni a szülèsnőnek, vagy megbeszélés alapjàn megy az is??
Üdv
dioka


Szia dioka!

Én július 27-re vagyok kiírva, lehet, hogy találkozunk. :)
Hajni
 


:D :D :D :D
dioka89
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok én oktober 8 ra vagyok kiírva és èn is a Bajcsiba fogok szülni :-)
 
 


helló mindenkinek!!! én új felhasználó vagyok én is a bajcsy-ban szültem de nem vagyok elragadtatva a korháztol szörnyű élményeim vannak.
pocok27
Budapest X. kerület
 
 


Szia pocok27!
Meg kérdezhetem hogy mivel nem voltál megelégedve ?[/img]
 
 


Sziasztok!

szeptember 10-re vagyok kiírva második babámmal. A kisfiamat is a Bajcsyban szültem 2 éve Kardos doktornál, most is ő a választott dokim, nagyon elégedett vagyok vele! A szülésznő Bányai Nóri volt, viszont nem tudom, hogy dolgozik e még, mert akárhányszor bent jártam mostanában nem találkoztam Vele. Nem tudtok róla esetleg valamit?
mindenkinek hűs napokat! :D
hemzsu
Budapest IX. kerület
 
 


Na látom van pár bejegyzés :) Nekem a szülésznőm Móni lesz, háromszor találkoztunk eddig, de szimpatikusnak tűnik. Amúgy a szülésznőkről ott jókat hallottam. A fogadott orvosom dr. Nagy László, de lehet az ügyeleteshez kerülök,mert pont a kiírás hetében szabin lesz, így ha az én drága kisfiam már csak azért is akkor akar kikívánkozni ez lesz a menet. Végül is úgyis a szülésznő van ott nagyobb részt, ezért nem is izgulok annyira (ettől, na de a szüléstől .... :o ).

A szülésznők díjairól annyit tudok,hogy a felét szokták kérni annak amit az orvos.

Kép
 
 


Nem nagyon megy ez a fórum sajna :(
pedig jó lenne tapasztalatokat, gondolatokat cserélni...
húzzunk bele, hajrá :D
hemzsu
Budapest IX. kerület
 
 


:D na majd nemsokára írhatok ide friss tapasztalatokat. HAJRÁ TÖBBIEK :D
 
 


hajrá :)
hemzsu
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok!

Csatlakozhatok?
Sári lányomat július 27-re várjuk, Nagy László Doktor Úr a fogadott orvosom, és bízom benne, hogy a kislányunk megvárja, amíg visszajön szabiról. :)

Hogy vagytok? Hogy telnek az utolsó napok?

Segreta, nálad azért kicsit meredekebb a helyzet, mármint hogy Lackó a szabi alatt érkezik. Vagy esetleg van arra utaló jel, hogy még holnap estig megérkezik? ;) Nekem szerdán azt mondta a Doktor Úr, a babánk megvárja Õt, pedig már türelmetlenül várjuk. :)

További szép napot, és hasonlóan hûvös hétvégét mindenkinek.

Hajni
 


Szia Hajni!

Ezek szerint már Neked sincs sok, de úgy gondolom Segreta már újszülött hírekkel tér majd vissza. :)

Talán ez az új melegfront nem fogja megindítani a Babádat, és nem kell a helyettesítő dokinál szülnöd! van amúgy helyettese Nagy dokinak?
és van választott szülésznőd?

és Sári lesz az első babád?

minden jókat, drukkolunk! :)
hemzsu
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok!

Hemzsu: Igen, Sári az első babánk. És még mindig a pocakban. Tegnapi NST még nem mutatott semmi különöset. Kicsit lusti lett a leány az elmúlt két napban. Lehetséges, hogy készül valamire. :) Helyettes dokival nem egyeztettünk, már csak péntek estig kell kibírnia de utána jöhetne. Már nagyon várjuk.

Választott szülésznőm van igen, Hotcz Ildikó. Nagyon segítőkész és szuper vidám. Mindig felvidít. :)

Szép napot nektek! :)
 


szia niki!!! én 9 és fél honapig hortam a lányomat és tulhordásért befektetek a korházba és a kutya nem csinált velem semit egy hétig aztán sirva mentem az osztájvzetőhőz hogy csináljanak velem valamit mert már rég lejárt a kilenc holnap aztán újra számolták az ultrahangos papírokon leirt értékeket 3 orvos 3 félét számolt a szerint még 3 hetem lett volna szűlésig már nemvolt magzatvíz és a méhlepény is el volt őregedve de akkor se csinált senki semit ...Arrol nem beszélve hogy éjszaka jőtek hogy ultrahangra kell menni éjfél egykor :( :?
pocok27
Budapest X. kerület
 
 


niki89!!! akkor még van neked hátra egy kis idő a szűléstől meg nem kell félni ki lehet birni ... :D nagyon szuper anyának lenni.
pocok27
Budapest X. kerület
 
 


dorci20!!! érdeklödöm hogy neked is megvan a baba már??? én is márc 14 én a bajcsyban szültem a lányomat.lehet hogy még ismerjük is egymást.
pocok27
Budapest X. kerület
 
 


Kivel mi újság babafronton? Nekem már 11 hetes a kis manóm :) Kép
 
 


Sziasztok!
segreta, nagyon édes a manód! :) Nagy doktorral mik a tapasztalataid? Én is hozzá járok magánrendelésre, nagyon bízom benne, de nagyon messze van nekem a Bajcsy, úgyhogy most mérlegelek, hogy érdemes-e miatta odamennem, vagy keressek más dokit a Szent Imrében.
A különböző fórumokon a Szent Imréről jobbakat is olvastam, mint a Bajcsy-ról, ti Lányok, mit gondoltok?
Köszi előre is!
 


@shajni85:


Szia shajni85!
Nagy László doktorúrról mik a tapasztalataid? A szülésnél minden rendben volt veletek?
Szép hétévégét!
 


Sziasztok,


Név szerint ki melyik szülésznőt ajánlja a Bajcsy-ban? Én február elején fogok szülni és nem tudom... egyáltalán érdemes a választott szülésznő? Vagy elég a doki? Köszönöm a válaszaitokat!

 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó