Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Aki volt már a doktornőnél,esetleg szült nála mesélne egy kicsit?
Mennyire alapos,természetes szülés párti,milyen tarifákkal dolgozik stb..
 


Szia!
Sajnos én még nem szültema doktornőnél,de csak ajánlani tudom!
Rendkívül kedves,oda figyelő!Úgy tudom ő természetes szülés párti,csak akkor csinál császármetszést ha nincs más lehetőség.Amikor én voltam nála vizsgálaton akkor volt 15000.Ezt szorozd be tízzel,álltalában ennyi a szülés...
Ha meg tudod fizetni akkor tényleg csak ajánlom,mert nagyon emberi.Nem az a fajta,hogy én is nő vagyok,tudom mikor fáj...
Sok sikert :)
 


Hűha, sziasztok! Én most hozzá járok, múlt héten voltam nála, korai terhességi szakaszban, hozzá mentem,mert évente egyszer a cytológiára hozzá jártam, nem tudom majd maradok-e. A viszgálatokra oké a 15ezer, de nem biztos hogy lesz 150ezrem szülésre... Persze ez még korai, jövő héten is hozzá megyek vissza, ha van itt valaki aki végig hozzá járt és szült, és összegeket is tud, meg bármiféle tapasztalatot, megköszönném! :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
eufemia
Szigetszentmiklós
 
 

 
 

Ezek szerint senki?

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
eufemia
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Cseh Erika doktornőhöz járok éppen én is terhesgondozásra. Az árak amiket fent olvastam megleptek
Én eddig mindig 10000 Ft-ot fizettem alkalmanként, illetve utoljára 12-t (lehet emelt 2014-re való tekintettel).
Számomra ő semleges volt. Ha kérdezek válaszol, stb. De magától nem túl közlékeny. Sajnos semmilyen vizsgálatra nem tudott beutalót adni a kórházba, így vagy mindent fizetősben intézel (vérvételek, UH) vagy jársz a kerületi sztk-ba is és kérsz beutalókat. Elég macera szerintem. Illetve vérvételre a háziorvos is tud adni, ha hajlandó, az enyém nem nagyon akar, de van amire nem adhat ő sem.
Ami nekem fura, hoyg mai napig egy telefonszámot nem kaptam, amin el lehet érni valakit ha bármi baj történik. Szóval azt se tudnám mit csináljak, hova forduljak ha probléma adódna a terhességemmel
A vizsgálatok alkalmával nem votl semmi problémám, megnézte a méhszájamat, csinált UH-ot, párszor képet is kaptam. Szóval etéren ok.
És most éppen orvost szeretnék váltani, de nem a doktornő miatt, hanem mert rájöttem hoyg ha lehet SOTE2-t szeretném kihagyni, túl sok rosszat hallottam/olvastam róla

Kép
tittina
Budapest
 
 


@tittina:


Szia Tittina!
Én is tízezret fizettem legutóbb, előtte 13at, de akkor cytológiát is vett le, az már tavaly is 13 volt nála. Amit írtam még előtte írtam, hogy e témában jártam volna nála.
Kérdeztem másokat az árak nagyjából normál pesti árak. Viszont volt aki csodálkozott, hogy van UH, meg nagy képernyő, meg ilyenek nála, sok rendelésen ilyen nincs, és ugyanennyit kérnek a vizsgálatokért.
Nekem sok mindent elmondott, amit kérdeztem válaszolt, a SOTE II-ről meg inkább jókat olvastam, mint rosszakat, de az más kérdés. 
Az tény, hogy beutalót nem ad sehova, de nekem eddig a háziorvos adott mindenre ami kellett,  igaz még csa 13 hetes vagyok.
Én mondjuk azt sem bánom, hogy nő, valahogy szimpatikusabb, mint a férfi orvosok. Azt meg kérdezhetem, hogy merre laksz, és melyik kórházban akarsz dokit keresni?
Köszi a válaszod! üdv E

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
eufemia
Szigetszentmiklós
 
 


Szia Eufemia!

Igen, rákszűrésre én is 13-at fizettem.
Az jó ha a saját dokid ad beutalókat. Az enyém sajnos nem, vagy csak hisztivel

Igen a doktornő rendelője szuper szerintem, és az is hogy nézhetjük nagyképernyőn a pocaklakókat. És tényleg mindig csinál UH-ot, ami megnyugtató, meg szívhangba is belehallgatunk :)

Én Uzsoki, MÁV és Margit kórházakban keresek ebben a sorrendben. Úgy tűnik Uzsoki sajnos kilőve. Ott nem találtam olyat aki még el tudna vállalni, állítólag sok a kismamájuk. Illetve egyet igen, de az sajnos nagyon drága. Most épp MÁV-ban próbálkozom, meglátjuk mi lesz. Persze ha nem jön össze maradok a doktornőnél, mert egyébként nincs vele problémám, inkább SOTE II-től tartok

Kép
tittina
Budapest
 
 


Én az uzsoki mögött dolgozom
Persze nekem az nem lenne jó, mert messze lakom, nekem ezért is jó a SOTE II, mert kb fél óra, ha a területileg illetékes dél-pestibe mennék, kb az is annyi tőlünk.

Amúgy a SOTE II. szakmailag nagyon jó hely, így ha valami komplikáció lenne, jó kezekben leszel. Én eddig minden helyről, minden orvosról vegyes dolgokat olvastam, mondhatnám ízlések és pofonok, ahány ember annyi féle tapasztalat, annyi féle hozzáállás és annyiféle vélemény. Neked is lesz egy sokadik, ami nem függ feltétlenül a kórháztól, sem az orvostól, nagyon sokban az egyéb körülményekből. Kik között fekszel, ha nem külön szobában, milyen a te lelkiállapotod, stb. Természetesen én is szeretnék szép szülést, mindenki így van ezzel

Sok szerencsét azért a keresgéléshez, ha maradnál, majd szívesen olvasom a beszámolódat a kórházról! Addig meg lehet összefutunk a doktornőnél. Én jövő szerdán megyek du. fél-6ra hozzá.

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
eufemia
Szigetszentmiklós
 
 


Igen, tudom hogy szakmailag jó a kórház. Nekem amúgy messzebb van (Újpestről).
Amúgy most azt se tudom mi van ott a felújítások miatt. Te tudsz valamit?

Persze sok mindenen múlik, hogy milyen tapasztalattal távozom majd, bárhova is megyek.
Meglátjuk.

Ha oda megyek mégis írok mindenképp beszámolót. Nekem is sokat segít amiket olvasok.
Akárhova megyek írni fogok róla utána :)

Kép
tittina
Budapest
 
 


Szerintem már készen van, valaki írta, hogy visszaköltöztek. Mondjuk én ezt sem bánom, hogy még aránylag új lesz a hely addigra is.

Igen én is sokat olvasgatok itt is, nagyon zöldfülű vagyok a témában és sokat segítenek a kisgyerekes anyukák. A magzati koros topikba irogatok, alakul a társaság, jók az ilyen fórumok

Nagyon boldog babavárást neked, ha szívesen írnál bármiről én szívesen olvasom (és írni is szeretek), megtalálsz itt!

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
eufemia
Szigetszentmiklós
 
 


Köszi, szintén!
Bár nekem inkább privi üzit írj, azt előbb észreveszem ;-)

Én júliusi babavárós csopiban vagyok :)

Kép
tittina
Budapest
 
 


Én a szeptemberieket fárasztom.


Rendben
Kellemes hétvégét!


Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
eufemia
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok! Nekem rossz tapasztalataim vannak dr. Cseh Erikával. Egy vetélés és ektopikus terhesség után három évig próbálkoztunk míg sikerült teherbe esni 35 évesen. Azóta két alkalommal voltunk nála, de többször nem megyünk. Mindegyik látogatáson rendkívül kelletlen és negatív volt. Magától ugyan nem javasolt hormont szedni, de kérdésem után mégis felírt Progesterone exeltist lágy kapszulát. Hüvelyi alkalmazásra írta fel. Második látogatáson kérdeztük, hogy nem probléma-e hogy a tájékoztató szerint ezt csak szájon át lehet venni, de azt mondta "ne lovagoljunk ezen", hüvelyen keresztül sokkal jobban felszívódik. Azóta más orvosoktól megtudtuk hogy ez tévedés volt, arra az Utrogestan való. Ultrahangon kívül más vizsgálatot nem csinál, pedig apró vérzéseim voltak (barna és rózsaszín) egy héten keresztül. Azt monda, hogy a gesztációs zsák "egy kicsit kicsi", 10 mm, ahhoz képest, hogy 5 napja 6 mm-es volt (kb. 6 hét gesztációs kor), nagyon kicsi az esélye hogy sikerülni fog, ez egy vetélés lesz.  Nem volt hajlandó hCG szintet mérni, egy hét múlva az ultahangon úgyis kiderül...


Sziasztok!

Nekem is rossz tapasztalataim vannak dr. Cseh Erika doktornővel kapcsolatban. Szüléssel kapcsolatos tapasztalataim nincsenek, csak rákszűrésre járok hozzá évente már kb. 10 éve. Utóbbi két alkalommal fordult elő, hogy közvetlenül a vizsgálat utáni napokban kaptam valamilyen fertőzést (viszketés, folyás, diszkomfort érzet). Korábban évekkel ezelőtt volt egyszer egy gombás fertőzésem, azóta nem volt ilyen gondom. Első alkalommal amikor ez előfordult visszamentem hozzá, és ami furcsa volt, hogy mindenféle vizsgálat nélkül írt fel gyógyszert. Kiváltottam, szerencsére elmúlt minden. Néhány hete voltam nála újra rákszűrésen, semmi gondom nem volt, a rákszűrés eredménye is rendben volt. Azonban a vizsgálat utáni héten megint előjött a viszketés, folyás. Többet a doktornőhöz biztos, hogy nem megyek, másnak sem ajánlanám. Műmosollyal az arcán vizsgál, látszik hogy unja az egészet. Néha órákat kell várni hogy sorra kerülj, mivel negyedóránként adnak időpontot, de ennyi idő alatt nyilvánvalóan nem tud minden esetben végezni, ezért jó nagy csúszások szoktak lenni nála. A 45 perces csúszás mindig garantált, de volt már olyan is hogy 2 órát vártam rá. Ráadásul az egyik vizsgálat alkalmával a kezembe nyomtak egy papírt, amin az árakról tájékoztattak és leírták hogy ha 15 percnél tovább tart a vizsgálat akkor még további díjat számítanak fel. Ezt a pofátlanságot! A rendelője szép, modern, de iszonyatosan szűkös. Ha valaki vérvételre megy, akkor a recepciós ott a többi várakozó között a recepciós pultban veszi le a vért. Csak pislogtam, amikor ezt láttam.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó