Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Már egy ideje böngészem az internetet megfelelő orvos után, mert sajnos a nőgyógyászom akihez kamaszkorom óta jártam, elhunyt.
Úgy fest, hogy babát várok, ezért most már egyre sürgetőbbé kezd válni a dolog. :)
A János korházba szeretnék majd szülni, mert az van közel hozzám.
Ki is néztem két dokit, Dr. Pálmai Bálintot és Dr. Bollobs Mátét. De sajnos az előbbi már nem vezet itt szülést az utóbbiról meg azt olvastam az egyik topikban, hogy már nem sokáig lesz az országban. :(
Tudtok esetleg valami hasznos információval szolgálni Dr. Kaszás Tiborról vagy Dr. Baltschik Miklósról? Vagy valaki másról akivel nagyon meg volatok elégedve a Jánosban?

Előre is köszi a válaszokat és a segítséget.

Üdv,
Dika


 
 


Kedves Dika!

Hazay Máté is jó doki,de én nekem Pálmai Bálint az orvosom,és most szültem nála a második babát.
Nála jobbat nem tudok ajánlani,tényleg mindenben nagyon alapos és rendes,a lelkeddel is törödik.

Van magánrendelése,ahol tényleg időt szán a betegeire ,nem úgy mint a többi doki.
Pálmai-med.hu oldalon hasznos infokat találsz.
A kútvölgyi (Maternity-ben )vezet szüléseket.
Mi itt igazi családdá váltunk pár nap legforgása alatt.A Jánosban szültem az elsőt,a két hely ég is föld,jó itt fizetni kell,de minden kívánságodat lesik.A Jánosba voltam terhesen most 2 is hosszabb ideig,(P.Bálint akkor még ott dolgozott)és hát a hígénia a wc és fürdőben hagy maga után kívánni valót.
Ha van kérdésed szívesen segítek(a másik két említett dokit nem ajánlom,mindenkit ismerek)

cicamica7591
Budapest XXII. kerület
 
 


Köszönöm az infókat.

Biztos vagyok benne,  hogy nagyon profi szolgáltatás lehet a Maternity Klinikán, viszont nekem azt mondták, hogy ott 330eFt-ért vezeti le a szülést Dr. Pálmai. Az azért nagyon húzós, ha még mellé teszem a terhesgondozást ami 10 alkalom és alkalmanként 25eFt. Bár ez utóbbi sem kevés, de ezt még úgy-ahogy el tudom fogadni. Viszont a 330e az már biztos nem férne bele. Nekem azt is feldobták lehetőségként, hogy járjak a Dr. Pálmaihoz terhesgondozásra és a terhességem végefelé át tudna venni Dr. Hazay és majd ő vezetné le a szülés a János kórházban. Neked mi a véleményed erről? A János kórház oldalán olvastam, hogy ő "még csak" szakorvosjelölt. 30 éves... lehet, hogy én vagyok a nagyon félős és előítéletes, de nekem ennyi idősen olyan tapasztalatlannak tűnik. Bár lehetséges, hogy nem eszen múlik... De valószínű, hogy épp még csak pár éve végzett az egyetemen.

Dr. Szuromi Andrásról és Dr. Balog Imréről van esetleg valami infód?

Mikor a János kórházban szültél egyágyas szobában voltál és az volt gázos, vagy a közös teremre írtad a tapasztalatodat?
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó