Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

 13. hétben járok és nem vagyok megelégedve a jelenlegi nőgyógyászommal, ezért még idejében váltani szeretnék. 
Mivel az Uzsoki kórház van legközelebb a lakhelyemhez szeretnék innen egy orvost, akinek van magánrendelése is, mert lakcím szerint nem zuglói lakos vagyok. 
Tudtok ajánlani egy empatikus, precíz, lelkes orvost, akinek magánrendelése is van? Nem életbevágó, de ha a magánrendelés-szülés nagyjábóli árát is megírnátok azzal is segítenétek. 

Köszönöm előre is a válaszokat. 

üdvLilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


Kedves Ziazu!

Én a 9. hétben vagyok most, és orvost keresek az Uzsokiban. Megkérdezhetm hogy kire esett a választásod és hogy meg voltál e vele elégedve?

Köszönöm
 


@kicsihoney:
Szió, én most váltottam és alapos kutakodás után dr. Telek Tamást ajánlották, többen is. Nagyon fiatal, de annál lelkesebb :) Ha még érdekel, akkor írj és megkérdezem, hogy van-e még kapacitása:)

Lilypie Maternity tickers
jadeybenyjaz
Budapest XIV. kerület
 
 
 
 
 

 
 

@kicsihoney:
Bocsi, most eset l, hogy te Te vagy :) Minde0 rendben? Látott már doki?

Lilypie Maternity tickers
jadeybenyjaz
Budapest XIV. kerület
 
 
 
 
 


Szia Jadebenyjaz!

Nem látott orvos. De minden rendben (úgy tűnik), panaszok elmúltak, pocakom kerekedik becsületesen.
Rákerestem a nevére, de nem vagyok biztos benne hogy az akit én találtam rá gondoltál. Aki nekem szimpi és így hívják az a Margitban van. Annyira nem tudom mi legyen, rablásnak érzem a magánrendelést. A szívem vissza húz a Női 1-es-re ahol az első gyermekemet szültem.
 


Kicsihoney,ha nem szeretnél magánba járni,járjterhesgondozásra a 4.kerületi sztk-ba,és ha beindul a szülés akkor szülsz az uzsokiba az épp ügyeletes orvosnál.Ha dokit keresel,akinél szülni szeretnél,akkor mihamarabb keress egyet és menj a magánrendelőjébe,mert 6-7 hónbaosan már senki nem fogja vállalni(ezt más anyukéktól tudom). Esetleg Jex Annát megpróbálhatod...hátha ő vállal az uzsokin belül is terhesgondozást!

 


Köszönöm de màr vàlasztottam egy magànorvost. :)
 


@kicsihoney: "Köszönöm de màr vàlasztottam egy magànorvost. "


Szabad tudni hogy kit???? :)


 


Szia Jadebenyjaz!

Most vagyok az 5. hétben és dr. Telek Tamást szeretném orvosomnak. Elég jókat olvastam róla a neten. Tudsz Hozzá elérhetőséget adni? Van valahol magánrendelése?
Előre is köszönöm szépen a segítségedet!

Kata
 
 


Sziasztok!

Én is a nyáron kerestem új orvost az Uzsokiban és a választásom nekem is Dr. Telek Tamás-ra esett.
Az előző orvosommal is meg voltam elégedve (bár volt néhány utólag azért feleslegesnek ítélt kiadásom nála + a magánrendelése is elég húzós volt) de alapvetően mindig nagyon kedves és figyelmes volt velem, csak nem szerettem volna a SOTE II-n szülni, ezért váltottam.
Először nőt akartam - ha már orvost váltok - , de egyik női nőgyógyász sem vállalt különböző okok miatt, de legfőképp, mert már 15. héten voltam.
Telek Tamás választását viszont azóta is jó döntésnek tartom! Nagyon szimpatikus, nincsenek felesleges körök, mindig egyértelmű és közvetlen. Bár fiatal, de pont ezért még nincs elszállva!
Magánrendelése nincs, de keddenként a 0-dik szinten rendel az Uzsokiban!
Időpontot lehet kérni hozzá 06-30-975-73-20-as számon egy rendkívül aranyos és kedves hölgynél!
Szóval, ha valaki érdeklődik még a doki után, akkor remélem tudtam segíteni!

Viszont lehet, hogy még én is kérnék egy tanácsot vele kapcsolatban (ha esetleg valaki már szült nála, vagy már megbeszélték a kényes témát), hogy mennyit adtatok neki szülés után??
Előre is köszönöm!
solzsan
Budapest VI. kerület
 
 


@solzsan:


Kedves Solzsan!Megkérdezhetem, hogy Telek Tamás mennyiért vállalja a terhesgondozást, illetve sikerült megtudni, hogy mennyit szoktak adni neki szülés után?

Köszönöm szépen előre is. :)

 

 
 


Sajnos a feleségemet ez a féreg Teleki Tamás leszarta.
 


@solzsan:
Ez a féreg Teleki Tamás egy hentes
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó