Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Nagyon kevés infót találtam a Szent Imre Korházról,azt tudom,hogy 2012-ben teljes felújítást végeztek a szülészeti osztályon és lehetőség van alternatív szülésre is.... Az érdekelne leginkább,hogy érdemes e orvost fogadni?Az Sztk-ban Szent Imrés orvoshoz járok,de nagyon sokkalom a 15 ezer forint a terhesgondozásra 80+100 ezer a szülésért,állítólag ilyen tarifák vannak. A doki nagyon kedves bár még az elején járunk,nem tudom később milyn lesz,ha nem fogadom meg.Egyébként ahogy olvasgattam nagyon jó dokik vannak ebben a korházban,szóval akár az ügyeletes dokival is szerencsém lehet anélkül,h nem fogadnám meg.Szerintetek?Szűlt már valaki itt,minden véleményt szívesen fogadok!:)

 BabyFetus Ticker
anett0315
Budapest
 
 


Szia Anett.
Engem is érdekelnének a friss infók a kórházról.Én terhesgondozásra a 3. kerületbe járok magánrendelőbe. Az orvosom viszont a szent imrébe dolgozik. Alapos, figyelmes. Őt tudom ajánlani (A terhesgondozásra sem 15-öt fizetek)


Lilypie First Birthday tickers
bbarbika
Budapest III. kerület
 
 Lilypie First Birthday tickers
bbarbika
Budapest III. kerület
 
 

 
 

bbarbika ki az orvosod?

 BabyFetus Ticker
anett0315
Budapest
 
 


Sziasztok "újak" ! :)

Régen volt egy hiperpörgős topik, de elmúlt...
2 babát szültem már itt, nyáron fogom a harmadikat. Asszem mindent tudok.
Kérdezettek, néha benézek.
Ja, és igen, a dokik jók, ügyeletesnél szoktam, maximális megelégedettséggel.
neet
 
 


Amúgy manapság szülésznőt szokás inkább fogadni, ha nincs semmi extra a szülés közben, úgyis ő van veled végig..
 
 


Szia Neet!
Ahhoz képest hogy népszerű a korház furi, hogy senki nem fórumozik róla:) Mikorra vagy kiirva? Hátha még összefutunk:)

Lilypie First Birthday tickers
bbarbika
Budapest III. kerület
 
 


Júni tizenvalami. 25. hét. Eléggé hasonlóan mint te.
Lehet, h a H-ba a visszatérő törzsvendégek járnak, és már nem ide irogatnak/ nem irogatnak ide? De amúgy nem tudom.
Neked első baba lesz Olivér?
 
 


Első bizony.:) hát a legutóbbi mérések szerint inkább május végi lesza baba:)

Lilypie First Birthday tickers
bbarbika
Budapest III. kerület
 
 


@bbarbika:


akkor beelőztök vagy 2 héttel.
Nem tudom, mennyit tudsz, de a babának nem kell bevinni semmit, mert kórházi rucit kap, plusz ők pelenkázzák, stb, de ha van nálad pár pelus meg popsitörlő, és azt a kis kosarába teszed, amivel lehet tologatni pl a folyosón, annak azért örülnek. De ruha majd csak az utsó nap kell, a hazahozatalhoz.
Ja, és persze magaddal tarthatod ha úgy van (te is jól vagy meg ő is), és akkor értelemszerűen úgyis átpelusozod, ha betrottyol, szóval nem baj, ha van nálad.
Meg textilpelus, a feje alá is, meg szoptatáshoz, böfihez is.
Szal inkább magadra gondolj, ami neked kellhet pár napi benttartózkodáshoz, pipere, viszonylag nagy betétek (akár tena lady) és melltartóbetét, ezek hasznosak nagyon. Ja és persze evőeszköz, mert azt nem adnak (kanál, villa, kés, pohár, szalvéta).

 
 


Sziasztok!
Félidős kismama vagyok (20.hét) aki sajnos az évben túl esett pár lakóhely váltáson. Nem saját döntésből, hanem mert átvertek minket - albérlet csalás áldozatai lettünk illetve az ezévi ingatlan piac nagyon nem szereti a családokat.... Szerencsére sikerült "fészket raknunk" a XI. kerületben, így most már minden körzeti kapcsolatot fel tudok venni ahhoz, hogy a decemberi Nagy Nap rendben legyen. :)

Mivel még védőnői átkérésben vagyok, választott orvosom nincs, szívesen fogadok tanácsokat, hogy merre is indulhatnék el. Sajnos exvidéki létemre nincs a környezetemben olyan akinek friss tapasztalata lenne a kórházakkal, így nagyon megörültem amikor megláttam a Szent Imrés topikot! Szinte a szomszédban van, ezért adja is magát.
Ha bármilyen tanácsotok javaslatotok van a kórházzal vagy az ügyintézéssel kapcsolatban, amit megosztanátok egy első babát várónak, nagyon megköszönöm a segítséget. :)
Talán felkészületlennek találtok, de valahol mindenkinek el kell kezdenie, hogy aztán tovább adhassa a tapasztalatait. A környezetemben én leszek az első anyuka ebben a generációban. :)

(valószínűleg a "hogyan működik a doki választás folyamata" lenne a legjobb címe ennek a bejegyzésnek.. :) )

Előre is nagyon köszönöm a visszajelzéseket!
eszter25
Budapest
 
 


Sziasztok!
Úgy látom, nem nagyon jár erre senki.
Ha mégis:
Szent Imrében szeretnék legközelebb szülni. Tudtok ott olyan dokit, aki császár után vállal természetes szülést?
Köszönöm!
kati1981
Budapest XXII. kerület
 
 


@kati1981:
Szia. Én is a Szent Imrèbe szeretnék szülni májusban. Èn voltam bent a szülészetem ès a szülésznők ajánlatak orvost. Szerintem próbáld meg te is. Nagyon segítőkészek voltak.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó