Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, minden info érdekelne Hetényi doktorral kapcsolatban, nekem nagyon szimpatikus, kíváncsi lennék milyen szülésnél, mi mennyi nála, stb. Köszi előre is a segítségeket!
 
 
 
 


Szörnyű!!!
adrus921
tata
 
 


Szia, Hetényi dokira írtad, hogy szörnyű, esetleg konkrétumokat tudnál mondani? Magánrendelésen nagyon szimpi volt. Köszi :)
 
 
 
 

 
 

Én igazán nem vagyok az az ember aki másokat szeret ócsárolni... 6 hetes terhes voltam, amikor barna pecsételő vérzésem volt egy vasárnapi napon. Nem voltam még előtte nőgyógyásznál terhesség miatt, így orvosom nem volt, de tudtam, hogy terhes vagyok (pozitív tesztek+nem jött meg). Első terhesség, megijedtünk , elmentünk a kórházba, ahol a fent említett orvos volt ügyeletben. Megnézett nagy nehezen, szájhuzogatva, majd közölte, hogy valószínű nem vagyok terhes, de ha mégis az lennék,bár ő nem látja, vetessem el, mert ha pecsételek, abból normális gyerek nem lesz, plusz van egy cisztám is , ami elég nagy, az es jelent jót. Majd kérdeztem, hogy nincs e valami megoldás a pecsételésre, mert hallottam már hormongyógyszerekről, amit ilyenkor adnak, hogy megtapadjon rendesen a baba és kinevetett. Rá 3 napra felkerestem egy magánrendelést, mert a probléma nem múlt el, ott segítettek rajtam azóta 23 hetes vagyok :), a cisztám elmúlt 12. hétre (sima sárgatest ciszta volt ) Szóval nekem ez nem volt túl pozitív
adrus921
tata
 
 


Hetényi egyenlő a nullával....Én egyáltalán nem szeretem a stílusa lekezelő és borzalmasan köcsög tud lenni. Válassz báérki mást Tatabányán :)
Én a Ferencz dokihoz járok Svédországból!!!! :)

picibaba.hu vonalzó
bambika24
Svédország- Ösmo
 
 
 
 


Na csajok túl vagyunk a szülésen 09.18.-án reggel kezünkben foghattuk a gyönyörű kislányunkat....én nem tudom ti kivel találkoztatok, de én egy sima vesefájdalommal landoltam véletlen a Hetényinél, és egyik orvos sem nézett annyira embernek, mint ő...attól kezdve végig hozzá jártam terhesgondozásra is, magánrendelésre is és nála is szültem, abszolút az ellentéte annak, amit itt leírtatok. Soha nem volt sem lekezelő, sem bunkó, még szombat este is bejött 2 percre megnézni hogy vagyunk, minden rendben van-e, végig figyelmes és segítőkész volt mind a terhesség, mind a szülés, mind a kórházban töltött idő alatt. Amíg él én más nőgyógyászhoz nem is fogok menni, ez biztos! Boldog babavárást és könnyű szülést nektek! :)
 
 
 
 


@minitunder:


Gratulálok, És örülök hogy nem volt rossz tapasztalatod... Tudod kinek ez kinek az, de én sose választanám.
Vigyázzatok magatokra és boldog együtt töltött perceket nektek :)

picibaba.hu vonalzó
bambika24
Svédország- Ösmo
 
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó