Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, minden info érdekelne Kerényi doktorral kapcsolatban,azt tudom hogy a csepeli sztk-ban is rendel kíváncsi lennék milyen szülésnél, mi mennyi nála, stb. Köszi előre is a segítségeket!
csfandi84
Budapest XXI. kerület
 
 


Szia csfandi84 ! Én a múlt héten voltam nála, de nem SZTK-s rendelésen, hanem magánban. 8000 ft volt a vizsgálat. Túl sokat nem tudok róla mondani, most voltam nála először, de segítőkész volt, válaszolt a kérdéseimre, sőt aznap reggel hívtam csak fel, hogy tud-e fogadni, és estére már kaptam is időpontot. A szülésről szóló infók, pl ára, engem is érdekelnének ha valaki tud segíteni, meg hogy melyik kórházban vezeti le a szülést. Te is babát vársz?
 


Sziasztok! Pár hete lett Dr. Kerényi a választott orvosom, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban vezet szüléseket. 2 x 70.000 HUF-ot fizetek - és ez nem zsebbe megy! - az egyik fele a még hátralévő vizsgálatokra, a másik fele a szülésért. Azt hiszem, szülni csak úgy tudtok nála, ha a magánrendelést is igénybe veszitek, de erre inkább kérdezzetek rá, mert nem vagyok benne biztos. Valószínűleg több lenne a vizsgálatok ára, ha nem ilyen későn megyek hozzá, de nekem már olyan sok vizsgálat nincs hátra, talán 7-8 összesen a magánrendelésén. A többi dokival sincs bajom a csepeli sztk-ban, de nekem ő volt a legszimpatikusabb. A vizsgálatok árát kifizettem előre, a szülésért járó részt majd szülés után, mindkettőt egészségpénztár kártyával . Addig még hivatalosan 5 hetem van, utána tudok írni a további tapasztalataimról. Eddig minden rendben van: kedves, türelmes, normális. Egyébként az sztk-s rendelésén is az.
 

 
 

Sziasztok! Én holnap megyek hozzá 4 hét után újra, mert most készültek el a az első kismama kötelező vizsgálati eredményeim ( EKG, Vérvétel stb.) Elvileg már kapom a beutalót a Down-szűráses ultrahangra, meg én igénybe vettem a kombinált vértesztet is, azt mondta azt is megbeszéljük. Várom már a holnapi napot, főleg, hogy mennyit nőtt a babym egy hónap alatt :-) Ti hogy vagytok lányok? Hányadik hétebn jártok? :-)
 


Sziasztok!
Valaki jár most terhesgondozásra Kerényi Doktor Úrhoz?
Üdv:
Viki

vik0102
Budapest XXI. kerület
 
 


@vik0102:


Szia Viki! Jelenleg hozzá járok, bármilyen kérdésedre szívesen válaszolok.

üdv: Kriszta

Császár Krisztina
csaszkri
Budapest XXI. kerület
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XBabázz lazán! - Teakiadó