Új privát üzeneted érkezett!

Lassan kisbabát szeretnénk... Egerben szeretnék szülni, de nem tudom kit válasszunk orvosnak, illetve szülésznőnek. Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat! :)

Lilypie Pregnancy tickers
 


Szia! Mi is babát tervezünk... Én dr. Nagy Péterhez járok és maximálisan meg vagyok vele elégedve! Sőt a nőveremnek ő segített mikor szült, és neki köszönheti, hogy nem lett semmi probléma! Gondolkodtam rajta, hogy Miskolcon szüljek, de miatta Egert választom. Szülésznőkről sajnos nem tudok, semmit, de engem is nagyon érdekelne. Van aki azt mondja, hogy fontosabb, mint az orvos!


Remélem segítettem valamit!

 
 


Sziasztok !
nm tudsom itt lehet e email cimet kérni vagy irni de én  privátban szeretnék tanácsot kérni toletek
montenbajk@gmail.com a cimem  iude irjatok
 

 
 

Szia!
Írtam neked itt privátban!

 
 


Sziasztok. Látom nem nagyon indult be ez a topic. Van valaki, aki Egerben szült és hajlandó megosztani a tapasztalatait? :)

Lilypie Pregnancy tickers
 


Sziasztok!

Engem is érdekelnének a tapasztalataitok. :)
Én 2016 júniusának elejére vagyok kiírva és még mindig tanácstalan vagyok, hogy melyik orvost válasszam, egyáltalán érdemes-e fogadni magándokit?
Köszönöm!
kokot
Eger
 
 


Sziasztok! :)

Én 2014. szeptemberben szültem Egerben és nagyon kellemeset csalódtam az orvos és szülésznő téren is
Először Vörös dokihoz jártam, de aztán váltani szerettem volna, mert egyszerűen "nem érdekeltem". Kb 5 hetes lehettem, amikor elmentem hogy megtudja, tényleg baba lesz-e. Annyira megnyomkodott, hogy örülhetek hogy megmaradt.... Aztán szerettem volna valakit felfogadni, de nem vállaltak. Dr. Nagy Pétert szerettem volna, de azt mondta hogy nem fog vállalni mert előre haladott a terhességem, de azért megcsinálja nekem az nst vizsgálatokat. Aztán valahogy Fritz dokihoz kerültem az utolsó nst alkalmával, azt mondta nekem hogy keressem fel Nagy Pétert, mivel valami nem oké. Persze mivel nem vállalt, képtelenség volt másnapra előkerítenem, így megint Fritz dokihoz kerültem, mivel ő rendelt éppen a kórházban a nőcsógyászaton. Mit ne mondjak... elég lekezelő és bunkó volt velem, hogy ő megmodta nekem hogy Nagy Pétert keressem , nem ez volt megbeszélve.... én kértem elnézést hogy rendelési időben be merészeltem menni vizsgálatra, mert már valamit éreztem :) 

Aztán persze vittek is a szülészetre, ahol egy tündéri szülésznő volt az ügyis, Vindics Erzsébet.  
Személy szerint mindennel meg voltam elégedve, kedvesek voltak, segytőkészek a szüléskor is, utána is. kicsit féltem amikor sok rosszat hallottam a kórházról és az ápolókról, de valahogy nekem szerencsém volt.
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó