Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Keresgéltem az interneten a doktornőről, de sajnos nem találok sem rendelést, sem telefonszámot. Azt tudom, hogy a SOTE kettes klinikán dolgozik, mert ott találkoztam vele ügyeletben. Nagyon-nagyon szimpatikus volt!! A nőgyógyászom 10 éve ugyanaz, de ő sajnos már nem vállal szülést...viszont akkor már gondozásra is ahhoz járnék, akinél szülni fogok.

Tud valaki esetleg telefonszámot hozzá? Milyen nála a terhesgondozás, vállal szülést? Milyen a szüléskor?

Köszönöm
 


Szia!
A 8.kerületi Auróra utcai szakrendelőben rendel minden kedden 14-20ig :-)
 


Köszi szépen!! Te gondozásra jársz hozzá? Szülést vállal? Szerinted akkor is mehetek, ha nem a 8. kerületben lakom? Köszi előre is!
 

 
 

Köszi szépen!! Te gondozásra jársz hozzá? Szülést vállal? Szerinted akkor is mehetek, ha nem a 8. kerületben lakom? Köszi előre is!
 


Sziasztok! Újabb vélemények vannak a doktor nőről? Előre is köszönöm!
shoot1ngstar
Budapest XIII. kerület
 
 


Én hozzá járok gondozásra és eddig teljesen elégedett vagyok. Ritka, hogy mennyire lelkiismeretes!!! Nagyon alaposan, részletesen elmond mindent. Korábban nem hozzá jártam, nekem is úgy ajánlotta egy barátnőm, de az első perctől nagyon szimpatikus. Írjál ha van még kérdésed! Másoknál vélemények? Szülés milyen nála?
 


Szia! Nekem úgy alakult, hogy nála szültem a második babát. Nagyon szimpatikus és lelkiismeretes volt. Meg voltam elégedve vele.
 


Sziasztok! Ahogy olvasom inkáb a doktornő terhesgondozása a téma, de gondoltam leírom a tapasztalataimat hátha hasznos :)
Én 2014-ben kerültem hozzá. Előtte több nőgyógyász kezei között "átmentem", kerültei rendelőintézetben ész nélkül, vizsgálat nélkül kaptam antibiotikuomkat... ennek komoly fertőzés lett a vége, így kerültünk a Bajcsy Kórház egyik főorvosához, akinek 0,5 évig voltam magánbetege. Aztán egy "szép márciusi este" az orvosi ügyeleten kötöttünk ki, mert begörcsöltem, majd másnap sürgősségin keresztül befektettek a SOTE II-re. A magánorvosom (aki előtte 1 héttel vizsgált meg!!!), közölte, hogy hosszú hétvégére utazott, de hívjam nyugodtan, természetesen 5 perc múlva már ki volt kapcsolva a telefonja. 
A kórházban kiderült, hogy akkut kismedence gyulladásom van, és Pethő Doktrnő kezeibe kerültem, mert ő volt az ügyeletes. 1 hétig voltam bent, nem az ő betegeként de minden nap bejött hozzám és korrektl elmondta minden nap az újabb eredményeket. 
Mikor kikerültem őt választottuk, és azóta is nála vagyok. HPV, rákszűrés, meddőség stb miatt elég gyakran találkozunk is. Nagyon rendes volt, mert a meddőségi kivizsgálásoknál nem húzta az időt (mindneki más azt mondja, fiatalok vagyunk még, hagyjunk időt, ne stresszeljünk), hanem elkezdte, és hála Istennek, mert kiderült, hogy nálunk csak lombik lehet.
1 hónapja műtött meg, endometriózis miatt. Altattak, így én nem emlékszem semmire, de párom mondta, hogy ahogy toltak ki a műtőböl jött ki a doktornő és mindenről azonnal és korrektül, érthetően tájékoztatta. A többi beteghez a szobában csak másnap avgy harmadnap jött be az orvosa. Műtét utáni este sokan azt se tudták, hogy mit találtak nála vagy mit nem.
Nagyon türelmes, korrekt doktornő, aki nem a pénzre hajt és iszonyú lelkiismeretesen válaszol mindenre, akkor is ha a kérdésre a választ már 4x elmondta... érezni, hogy fontos számára, hogy a betege nyugodt legyen.
Bárkinek szívből ajánlom!   
babatakarunk
Budapest XIX. kerület
 
 


A doktornőnél szültem két hónappal ezelőtt a kisfiam. Csak megerősíteni tudom a korábbi hozzászólásokat!!! A terhességem elejétől hozzá jártam rendelésre. Minden találkozásunk alkalmával nagyon alapos volt, részletesen tájékoztatott mindenről. Soha nem volt az az érzésem, hogy idegesítem a kérdéseimmel (mint általában az orvosokat...) pedig nagyon sok betege van és általában nagyon elfoglalt. 
Amikor a 25. héten begörcsöltem, nagyon megijedtünk, azonnal hívtuk telefonon. Mondta, hogy műtőben lesz de induljunk és ahogy tud megvizsgál. Ahogy megérkeztünk fogadott is a kórházban. Rögtön vizsgált, intézett nekem ultrahangot. Szerencsére mindent rendben talált, és emellett nekem nagyon sokat jelentett a megnyugtató jelenléte, a kedvessége, amit aztán később a szülésnél is megtapasztalhattam. 
A babám a 41. héten végre úgy döntött, hogy elindul kifelé. Addig már kétnaponta kellett járnom CTG vizsgálatra és ultrahanangra is. A vizsgálatokat a kórházban is végig vagy a doktornő végezte vagy neki tudtam megmutatni az eredményt, ami nekem nagyon sokat jelentett és ahogy a többiekkel beszélgettem, azért ez sem annyira evidens, akkor sem ha fogadott orvosról van szó...
Nálam a magzatvíz kezdett először folyni, a fájások éjszaka indultak. Az ügyeletesek hívták a doktornőt, aki azonnal jött is és végig ott volt velem kb. éjjel 2-től egészen reggel 7-ig, amikorra végre meglett a babám! Végig szuper kedves, türelmes volt, bíztatott, csomó tanácsot adott, de hagyott a férjemmel is kettesben lenni, egyszerűen fantasztikusan megérezte, hogy mire van szükségem! Én mindenkinek szívből ajánlom! Én biztosan legközelebb is csak nála szülnék! Nekem egyszerűen kell a doktornő leleke a szüléshez! Vigyor
 
 


Azt esetleg tudja valaki hogy van e magánrendelese es ha igen korulbelul milyen árkategoriában mozog?


http://www.drpethoboglarka.hu/elerhetoseg/
A XII kerület Fodor utcában van magánrendelése szerdánként. Nekem egy UH vizsgálat, rákszürés, konzultáció volt összesen 21000. Ez más magánrendelőknél kb. 30-nál kezdődik, úhogy szerintem teljesen jó áron dolgozik.
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó