Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Társalgók!
41 évesen, váratlanul teherbe estem. Nagyon örülünk a jövevény érkezésének, azonban kamaszkorú gyermekem születése óta csak az éves rákszűrésen voltam nőgyógyásznál, így nem volt nagy jelentősége, kihez megyek. Azonban most nagyon fontos lenne, hogy megbízható, emberséges orvos kísérje végig a terhességem hónapjait és ugyanaz az orvos vezesse le a szülésem. 
A körzeti orvosomtól kértem tanácsot, de ő azt mondta, akiket jól ismer (Szethmári, Zsolnay ...) az idősebb korosztály már szülést nem vezet le.
A fiatalabbakat nem ismeri. Kicsit keregéltem a neten, Dr. Belics Zoránról szakmailag sok jót olvastam, de nyitott vagyok bármire/bárkire, akiről sok a pozitv visszajelzés.

Elsősorban sztk terhes rendelésben gondolkodom, természetesen a választott orvosommal. Tisztában vagyok vele, hogy választott orvosnál szülni pénzbe kerül, de a terhesrendelésért nem adnék pénzt, inkább a születendő Picikére költöm.
Miután több, mint 10 éve szültem, ráadásul más kerületben, nem tudom, hog működnek a dolgok Csepelen, ami az anyagiakat illeti, ehhez is várnék hozzászólásokat!

Köszönöm szépen!

Egy friss Kismama

eger3
Budapest
 
 
 
 
 


Újra megpróbálom, hátha jár erre valaki :

Csepeli kismama vagyok, 13 hetes. Érdekelnének csepeli nőgyógyászokkal, valamint a Jahn Ferenc Kórház szülészetével kapcsolatos tapasztalatok, hátha valaki erre jár, ugyanis  40 év fölött, tervezetten, de mégis meglepetésszerűen lettem várandós (hosszabb várakozás után). 12 éve szültem utoljára, úgyhogy olyan, mintha első terhességem lenne. Közben a körülményeim megváltoztak, feltehetően az egész rendszer is.  Az utolsó, friss hozzászólásokat elolvastam, de maradt néhány kérdésem. Lehet, hogy régebben elhangzottak már   Területileg a Jahn Ferenc Kórházba tartozom,friss tapasztalatok érdekelnének, gyakorlatilag minden: orvosok, nővérek, körülmények, mire van lehetőség, szülőszobák minősége, mennyit lehet velem a baba, hány napig kell maradni. Kit ajánlanátok orvosnak, szülésznőnek, egyáltalán, érdemes - e orvost fogadni, vagy szülésznőt érdemesebb. Bár a korom miatt vannak bennem plusz félelmek ezzel kapcsolatban. Ha esetleg gond van szülés közben, mennyire felkészültek rá szakmailag, felszereltségben?  Érdekelnének az árak (szülést levezető orvos, szülésznő díja - jöhet priviben).  Sok jót hallottam Belics Zorán főorvosról, vannak - e tapasztalataitok?  Remélem, lesz, aki a hosszú hozzászólásom végigolvassa és válaszol  Köszönöm szépen

eger3
Budapest
 
 
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XBabázz lazán! - Teakiadó