Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

érdeklődni szeretnék, hogy mi a véleményetek a Honvéd/MÁV kórházról? Orvosok milyenek, tudtok ajánlani valakit? Első babát várok, még nagyon az elején vagyok és költözés miatt új nőgyógyászt keresek. Eddig a Kistarcsára jártam, de most a város másik végén lakom és dolgozom és macera vizsgálatokra oda kijárnom. Jogosultságom van a Honvédba ezért szeretnénk megnézni azt is. Olvastam a régebbi topikokat, de a legtöbb amit találtam nagyon-nagyon régi, ezért szeretnék friss infókat kapni.

Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!

Kata
kkata2
Budapest
 
 


@kkata2:


Szia,

látom, már jó pár hónapos a kérdésed...
Érdeklődni szeretnék, hogy azóta sikerült-e vmit kiderítened?
Én is  Honvédba vagyok jogosult, de csak nemrég költöztem fel Bp-re, és nem ismerek ott senkit, sem olyat, aki ott szült volna.
Tudod ajánlani? Vagy esetleg onnét vmelyik dokit?
Előre is köszi!:)
pumukli18
Budapest
 
 


Dr. Atalay Katalint ajánlom első babámat is nála szültem, a másodikat is nála fogom augusztusban :)
manatus88
Pilisvörösvár
 
 

 
 

Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy dr. Kása Dániellel kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak? Elég kevés véleményt találtam eddig róla a neten. A nőgyógyászom jelenleg nem vállal szülést, és ő volt az egyik akit említett, hogy át tud neki adni. 
Előre is köszönöm! :)
 
 


A facebookon van ilyen csoport,ott sok vélemény van az orvosokról
Én Atalay doktornőről tudok véleményt. Én imádom. :)
Turi főorvos asszonyt is dicsérik nagyon.
manatus88
Pilisvörösvár
 
 


Szia! Nagyon köszi az infót, meg is találtam :)
 
 


@mdora87:
Szia,mdora87 szerintem ugyanabban a cipőben járunk.:-) Szabó György doktor úr ajánlotta Kása Dánielt Neked is? Te voltál esetleg valamelyik ajánlott orvosnál azóta? Én még csak most próbálok utána nézni, hogy kihez menjek. Köszi előre is!
 


Atalay doktornőt ajánlom nagyon :)
manatus88
Pilisvörösvár
 
 


Sziasztok! Tudja valaki Dr. Kasa Daniel elerhetoseget? Foleg e-mail cim lenne nekem nagyon hasznos, mertet meg kulfoldon vagyok par hetig. Es fontos lenne Neki irnom. Koszonom szepen. :) Szep napot!!


Sziasztok! Ha tudtok bármilyen elérhetőséget/magánrendelést dr. Káda Dánielhez, kérlek osszátok meg itt. A Honvédban elérni bő egy hónap múlva lehet csak, jó lenne tudni vállal-e, érdemes-e várni rá. Kösziii
 


Sziasztok.Én első babámat fogom nemsokára Dr. Kása Dánielnél szülni.Fiatal orvos, de minden kérdésedre válaszol,kedves segítőkész.Telefonon nem mindig lehet elérni elsőre, valamikor másodjára sem, de eddig mindig visszahívott. Általában ilyenkor dolgozik stb.
Telefobszáma; 06-20/9575226
Remélem tudtam segíteni.
 


@doncsi91:


Köszi a telefonszámot, elértem rajta, tényleg szimpi így elsőre. 
Túl vagy már a szülésen? Majd infózz, kérlek!
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó