Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Örülnék, ha megosztanátok élményeiteket, tapasztalataitokat, amik a János kórház szülészetén értek titeket. (gátvédelem, természetes szülés vagy inkább császár pártiak)Ismeri valaki dr. Krauth Barbarát? Mik a tapasztalatok a doktronővel kapcsolatosan? Az első vizsgálat alatt nagyon kedves volt, de nem régen szerezhette a szakvizsgáját, mert nem találtam róla egyáltalán véleményeket a neten. Volt már hozzá valakinek szerencséje? 

Köszönöm szépen :) 
Retek

retekretek
Budapest I. kerület
 
 


Szia!

Most voltam nála először én is, azt kell mondjam, hogy remek volt :D nagyon körültekintő volt a doktornő, kedves, figyelmes és nagyon alapos. Kismedencegyulladással diagnosztizált és antibitikum kúrát írt fel. 2 hét múlva megyek vissza kontrollra. Én nagy reményeket fűzök hozzá már csak az alapossága miatt is :)
 
 


Sziasztok!

Én véletlenül kerültem hozzá, ő rendelt éppen, amikor bementem a nőgyógyászatra pár hetes terhesen első vizsgálatra. Még csak kétszer találkoztunk, de nagyon lelkiismeretesnek és alaposnak találom. Mindent elmagyaráz, akármennyi kérdésre válaszol, nem ráz le, telefonon sőt Facebook chaten is elérhető, ha valami sürgős probléma van. És mindez úgy, hogy nem magánbetege vagyok, hanem a kórház keretein belül járok hozzá. Így majd csak a szülés levezetéséért kell fizetnünk, ami óriási anyagi könnyebbség. Ilyen az, amikor valaki még fiatal és lelkes, és még nem rontotta el a szakma. Örülök, hogy most találkoztam vele, mielőtt még felkapják a nevét és ízekre szedik a páciensek. Volt már dolgom nagy nevű orvossal, a magánrendelésén is rengeteget kellett várnom rá, ahova pedig időpontra mentem, a kórházban pedig konkrétan órákat.
 
 

 
 

@boroka1:
Boroka1 kérlek segíts nekem! Szeretnék Krauth doktornőhöz járni terhesgondozásra,de telefonon azt válaszolják,hogy ő csak a nőgyógyászaton rendel. Te is oda jársz hozzá,nem a terhes ambulanciára? Ott beszélted meg vele,hogy hozzá fogsz járni végig? A szülésért mennyit kell majd fizetned? Ezt is előre megbeszélted vele?
Első babámat várom, 9 hetes vagyok, és nem tudom,hogyan működnek ezek a dolgok.
 


@amaranthh:
Szia, segítettek már? Ha rám írsz, van infóm (fanky6@gmail.com vagy Facebook Kosztolánczy Fanni)
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó