Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, segítséget, véleményeket, tapasztalatokat, ajánlásokat szeretnék kérni első baba szüléséhez. Olyan kórházat keresek, ahol vannak alternatív vajúdási és szülési lehetőségek, pl vízbe, ahol a természetes szülést támogatják, ami bababarat, tehát egyből megkapom, nem viszik el, végig velem lehet, nem adnak neki cukros vizet,stb. Ehhez persze megfelelő nőgyógyász is kell, én elég aggódó vagyok, ezért fontos számomra, hogy a doki nagyon alapos legyen, szakmailag meggyőző, közbe empatikus, emberséges, meg tudjon nyugtatni, beszélgetős, nekem az segít, ha mindent részletesen elmond és a természetes dolgok híve. Kérlek, ha tudtok ilyen orvost írjátok meg a nevét, tapasztalatotokat. Illetve hogy a kórházak közül melyiket javasoljátok. Köszönöm szépen
 
 


Szia!
Nem tudom, merre laksz, de elmesélem a saját tapasztalataimat.
Október végén született meg a kislányunk. A kisfiam most lesz 3 éves. Mindkettőjüket Kistarcsán szültem. Választott orvosom nem volt egyik szülésnél sem.  Terhesgondozásra Gyömrőre jártam, végig egy orvoshoz. Kisfiam 3 héttel előbb született meg, szerencsére olyan napot választott amikor a gyömröi doki volt ügyeletes, így ismerős orvossal csináltam végig az első és ismeretlen szülést :) Szülésznőt nem tudtunk fogadni, mert ahhoz dokit is kellett volna fogadni. A kislányunknál eldöntöttem, hogy ugyanúgy csinálom a terhesgondozást végig, ugyanazzal a dokival. Sajnos idő közben a doki másik kórházban kezdett dolgozni, így maradt az a megoldás, hogy terhesgondozás vele, szülés nélküle. Legközelebb a 6 hetes kontrollon találkoztunk a dokival, aki nagyon lelkesen érdeklődött a kislányomról, ami nagyon jól esett. Igaz ez a terhesség úgy alakult, hogy fizettem a terhesgondozásért mert egy 2 éves gyerkőccel nem tudtam 3-4 órát várni mire sorra kerülök. A dokimnak kicsit fura stílusa van, az idősebbek, főleg a nyugdíjasok nem is igazán szeretik. A kisfiam születése után, amikor varrt felajánlotta, hogy tegezzük. Van humora, de mégis alapos szerintem.

A kistarcsai kórházban az nst-k alatt sok dokival találkoztam. A kislányom születésénél végül egy kicsit "hadnagy" szülésznőm lett és ismét egy férfi nőgyógyászt kaptunk, de semmi gond nem volt velük.
A kórházhoz azért ragaszkodtam, mert van labda, van kád minden szülőszobában, bordásfal is akad, illetve van egy fura szék is, de a kórház honlapján fent vannak a képek, ott minden megtekinthető. A szülöszobák szépek, a baba 0-24 veled van, csak fürödni kell leadni. Tápszert kapott a szomszéd ágyon lévő kisfiú mert anyukájának kevés volt még a teje, besárgult és aluszékony lett nagyon. Egy másik anyukának pedig azt mondták, hogy próbáljon fejni, hogy beinduljon a teje, ők sem kaptak tápszert. Nekem beindult a tejem, de a kislányom is szerettett rajtam aludni és keltegetni kellett egyfolytában, de megmértük evés előtt és utána is így kiderült, hogy nincs semmi baj, csak picit többett kellene ennie.
Nagyon meg voltam elégedve a kórházzal mindkét alalommal :)
Kistarcsa Flór Ferenc Kórház
 
 


Sziasztok!Köszi,hogy itt lehetek!Babaprojektbe vágunk bele(újra)Tud valaki segíteni egy "kis"információval(tapasztalattal),hogy Ceizel vagy Károly Róbert?!Előre is KÖSZÖNÖM a válszokat!Bizonytalanok vagyunk...nem kicsit!

 
 

Sziasztok!Ne haragudjatok nem szeretném senkinél kivágni a biztosítékot,de mi örökbe szeretnènk fogadni érvényes határozatunk van ha ismertek olyat aki viszont nem szeretné megtartani születendő babáját kèrlek jelezzetek!Kizárólag jogtiszta örökbefogadás jöhet szóba nálunk, :-)
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó