Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

D-né Erzsike vagyok Budapest XXI.kerületéből, a Gáborka kisfiam 5éves múlt aki imád a szabadban lenni. Amiért itt írok az segitség kérés lenne az ovodás gyerekek nevében. Önkormányzati ovoda és mint minden ovinak nekünk is van egy nagy udvarunk ami igen csak egy óriási feljavitásra szorul. Sajnos a szülők csak panaszkodni tudnak hogy hogy néz ki az udvarunk ami régi módi de mikor meg van hirdetve egy hétvégén a közösségi munka akkor alig jönnek el segiteni.
A baj az hogy van egy kerti medencénk amit szét szeretnénk bontatni mert a helyére Uniós játékot rendeltek. Mi elkezdtük a bontást de már kézi erővel ez nem megy. :( Ezért ha lenne valaki aki tudna nekünk segiteni esetleg kis markolós géppel vagy bármi más dologgal támogatna minket akkor megköszönénk. Végső elkeseredésemben írtam, hova forduljak a médiához?????????????
:?: Szomorú vagyok hogy így kell segítséget kérnem ,mert az önkormányzat sem segit, én próbálok egy kicsi segitséget kérni. Mire ide érek a levelem végére már csorog a könnyem hogy ide jutrottunk.Mikor én voltam ovodás akkor nagyobb volt az összefogás!

SEGITSETEK : ÖTLETTEL HOVÁ FORDULJAK, VAGY KÜLDJETEK EG ANGYALT AKI SEGIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm és bocsi a hosszú levélér!

Erzsike
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Keres

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó