Új privát üzeneted érkezett!

Sok éve vágyunk egy kisbabára, akit örökbe fogadhatnánk. Minden iratunk megvan hozzá, de sajnos a gyámügyes várólista hosszú. Nyílt örökbefogadásra is nyitottak vagyunk, ahol a szülőanya személyesen is megismerhetne minket.
Értelmiségi házaspár vagyunk, szeretetteljes családot és stabil anyagi hátteret biztosítunk. 


Kérem, ha valaki örökbeadáson gondolkodik, keressen fel minket, köszönjük: 

http://www.orokbefogadas.eoldal.hu/
 


Ha örökbeadnád a babádt,olvassd el a blogom:

https://www.blogger.com/blogger.g?blogI ... c=postname

Köszönöm


Sziasztok!
Szeretnénk örökbefogadni egy kis angyalt akit nagyon tudnánk szeretni, és akivel teljes lehetne a családunk:)
Kedves kismama ha nem tudod valamiért magad felnevelni a kicsikédet kérlek írj:)
oskar83@freemail.hu
oskar83
Budapest XX. kerület
 
 

 
 

Sziasztok!
Örökbe fogadnànk én és a pàrom egy tüneményes édes kislànyt új szülöttet vagy 2,5 éves korig egy kis csöpsèget.Hivatalosan is örökbe fogadó szülök vagyunk.Én sajnos màr 43 éves vagyok a kor hatâr meg 45 és sajnos még 118 ember àl elöttünk.A történetünk szomorú és fàjdalmas.Sok mütét és mind hiàba 13 èv és semmi.Nekünk nincs arra pénzünk hogy fizessünk egy kis gyermekért.De a kőrülményeink kitünöek.Akàr félroma szârmazàsu kislànyt is elfogadnânk.Csak olyan nök jelenkezésèt vàrom akik a soraimmal tisztàban vannak.Csak komoly emberek irjanak monikafarell@citromail.hu vagy facebookon viràgocska viràg néven meggalàltok.Remélem senki nem itèl el a soraimért de öszinték.Ezèrt mindenkit kèrek aki segíteni tud nekünk azt kèrem keressen.Köszönöm hogy megtiszteltél azzal hogy vègig olvastad a történetemet.Mönika.


Kedves Várandós Anyuka! 
Férjemmel szeretnénk örökbe fogadni egy kisbabát. A jogerős bírósági végzéssel az alkalmasságról természetesen rendelkezünk, tehát a dokumentációs részen már 1 éve túl vagyunk. A gyermek szerető családba, harmonikus-kiegyensúlyozott kapcsolatba kerül, biztos egzisztenciális körülmények közé. Ha babát vársz és nem tudod vállalni a pici jövevény felnevelését, valószínű életed egyik legnehezebb döntése előtt állsz, de a mi helyzetünk sem könnyű.... Ha segítenél: szamibabi@hotmail.com címre várom. Köszönöm..

momo743
Budapest
 
 


Ha örökbeadnál olvassd el ezt a pár sort!Köszönöm.

http://orokbebabuka1.blogspo...2017/01/ ... mamik.html 


Évek óta vágyunk egy kisbabára, akit örökbe fogadhatnánk. Minden iratunk megvan hozzá és nyílt örökbefogadásra is nyitottak vagyunk, ahol a szülőanya személyesen is megismerhetne minket.
Értelmiségi házaspár vagyunk, szeretetteljes családot és stabil anyagi hátteret biztosítunk. 


Kérem, ha valaki örökbeadáson gondolkodik, keressen fel minket, köszönjük: szamibabi@hotmail.com
momo743
Budapest
 
 


7.000.000 Ft. es mindegy egyek koltseg!!!!!!!!!!!


Olyan anyukat keresek akinek van egy sajat gyermeke es 5 evnel regebben szult. Feherboru magyar no aki 38 evnel nem oregebb es sajat petesettel vallalna egy terhesseget.
7.000.000 Ft es minden egyeb koltseget en fizetek.
rokaalom@gmail.com
 


Kedves Kismama!

Férjemmel több kudarc után,és még mindig babára,gyerkőcre vágyva,keressük azt a kismamát,vagy már szülőt (0-5éves korig),aki olyan helyzetbe kényszerült,hogy gyermekét nem tudja felnevelni.
Engedéllyel rendelkezünk természetesen.
Ha úgy gondolod egy személyes találkozó segíthet a döntésben,keress kérlek.
vikandras
Érd
 
 


Kedves Kismama!
Vidéken élő, 36 éves házaspár vagyunk. 7 éve szeretnénk kisbabát, de sajnos nem lehet vér szerinti gyermekünk. Érvényes határozattal rendelkezünk (nyílt örökbefogadásra is) egy gyermekre vagy testvérpárra 0-3 éves korig. Úgy gondoljuk, hogy mind érzelmileg, mind anyagilag meg tudnánk adni mindent egy gyermeknek. Kérünk, ha nem találtad meg a leendő szülőket, akkor keress minket és egy kicsit bővebben is bemutatkoznánk.
gyaaaa@indamail.hu
velkoff
Dorog
 
 


@vikandras:
Aktuális e még?
 


Kedves Kismama!
Nagyon várjuk,hogy végre megszülessen a mi várva várt kisbabánk,ha bármilyen oknál fogva nem szeretnéd vállalni a picit,keress meg privátban vagy írj e-mailt az ildik88@freemail.hu címre,beszélgessünk talán egymást keressük!
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Keres

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó