Új privát üzeneted érkezett!

Nekünk kicsi lett.
Új, címkés.

1300 ft

Kép
 
 


Termékek tulajdonságai

A ZETPOL termékek 90%-át kitevő vászoncipők felső része két rétegben ragasztott vászonból készül.
A belső réteg vagy natúr színű lenvászon, vagy színes természetes anyag, a melegebb modelleknél frottír.
A külsű réteg vászon, famervászon, plüss, velúrutánzat, amelyet általában valamilyen himzés díszít vagy festett mintázat.
A sarokrész plusz egy réteg merevítést tartalmaz.
A talp vastag, de hajlékony (gumiszerűen viselkedő) műanyagból készül. A talp sarokrésze magasított, főleg a 18-27 kategóriában van jelentősége, mert hozzájárul ahhoz, hogy a kisgyermek lába egyenesen álljon.
36-os méretig a cipők vagy gyárilag már rendelkeznek megelőző talpbetéttel vagy kérhető, hogy talpbetéttel szállítsuk.
Néhány 2011-es modellben már a korábbi papír-vászon betét helyett bőrrel kombinált betét található.
A cipők rögzítés szempontjábó is változatosak. A csatos modellek szabályozhatósága folyamatos. A tépőzáras modellek könnyen kezelhetők és bizonyos határok között szabályozhatók is. A fűzős cipők nehezebben kezelhetők, viszont sokkal jobban szabályozhatók, és sokkal egyenesebben tartják a kisgyermekek lábát. A belebújós és gumis modellek előnye a könnyű kezelhetőség.


Megelőző és akupresszúrás betét

Manapság a gyermekek kevesebbet futkorásznak (főleg mezítláb) és többet ülnek pl. a tévé előtt, vagy a számítógép előtt. Ebből fakadnak a civilizáció okozta rendellenességet megelőző, megfelelő segédeszközök felkutatása. A „ZETPOL” megelőző talpbetétek nem azon gyermekek számára készültek, akiknél már kialakúlt a lúdtalp, az ő részükre az orvos által felírt speciális ortopéd betétek szolgálnak.

A megelőző, akupresszúrás talpbetétek lehetővé teszik az egészséges gyermek talpának helyes stabilizálását, megelőzve, hogy oldalra ferdüljönek. A talpbetét „borsós” kialakítása járás közben masszírozza a talpon megtalálható receptorokat. Egy bizonyos szintig ki is egészíti a gyermek napi torna mennyiségét, valamint stimulálja a talpon lévő receptorokat. Az akupresszúrás talpbetét szellőző (légáteresztő) vászonból és higroszkopikus (vízmegkötő) anyagból készül.Szellőző talp

véd a túlzott izzadástól
csúszásgátló
kényelmesen kialakított
magas és széles orrú
rugalmas talpú
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Kínál

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó