Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Érdekelne, hogy szerintetek miért idegenkednek az anyukák a mosható pelenkák használatától, mikor pár évtizede még ez volt általános?

Bizonyítottan egészségesebbek, mint a műanyag pelusok, nem okoznak allergiát, természetesen szebbek is, nem szennyezik tonnaszámra a környezetet, és nagyon sokat lehet velük spórolni, ami manapság sajnos ismét fontos szempont.

Adva van tehát a kérdés, nálunk miért nem terjed rohamosan a használatuk, ha olyan sokan használják őket világszerte és ennyi jó dolgot lehet elmondani róluk??

Arról már nem is beszélve, hogy meglepően egyszerű használni őket, sokan meg is lepődnek elsőre, mondván, hogy rosszabbra számítottak! Na igen, a mai mosógépek sok terhet levesznek a vállunkról :)

Ennek ellenére sokan nem is hallottak még a modern ruhapelenkákról, vagy ha mégis, zsigerből ellene vannak, meg se próbálkoznak a baba és környezetbarát változattal.

Ennyire át vagyunk itatva már a fogyasztói társadalom vásárlás központú szemléletével, vagy csak szimplán lusták vagyunk?

Vagy miért nem divat manapság környezetbarátnak lenni???
Érdekelne a véleményetek!


http://moshatomintaspelenka.blogspot.com/

Kép mosható újrahasználható mintás pelenkák hatalmas szín és mintaválasztékban
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Kínál

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó