Új privát üzeneted érkezett!

Naponta igázás a kórházba? Sorbanállás? Esetleg befekvés a kórházba, hogy naponta tudjanak CTG-mérést végezni? Mindezeket elkerülheted és kisbabádat is biztonságban tudhatod! A Fetaphon otthonodban is biztonságosan használható CTG készülék, mely a mérés eredményét a benne található SIM kártya segítségével az orvos gépére továbbítja.


A bérelt készülék adatait ki értékeli ki?

Érdemes egyeztetned a saját kezelőorvosoddal, hogy szeretnél nálunk egy hordozható, otthoni CTG-készüléket bérelni. Orvosod valószínűleg pontos információt szeretne a készülékről, célszerű a honlapomon található leírást kinyomtatni és elvinni neki.

A kiértékelés 2 módon lehetséges:

1. Dr. Török Miklós szülész - nőgyógyász professzor értékeli ki a mérést. (A mérést CTG készülék a benne található SIM kártya segítségével továbbítja az doktorúr gépére), a kiértékelést követően üzenetet kapsz a doktorúrtól, hogy a vizsgálat eredménye rendben van, vagy van-e veszélyhelyzetre utaló jel. Amennyiben sürgősen intézkedni kell, telefonon is értesítenek. A mérések eredményéről másolatot kaphat az orvosod is, amennyiben megadja saját e-mailcímét.

2. Saját orvosod értékeli ki a mérést. A mérést CTG készülék a benne található SIM kártya segítségével továbbítja a saját orvosod e-mailcímére, kép formátumban. A kezelőorvosodnak nem kell sehol regisztrálnia, csak az e-mailcímét kell pontosan megadnia. A sajátkezelő orvosod értesít, ha nem megfelelőek az eredmények.

Kérlek olvasd el a részleteket a honlapomon

http://www.babamerlegberles.hu/keret.cg ... ztika.html

, utána egyeztess az orvosoddal. Ha ez megvolt, kölcsönözhetsz ilyen készüléket:
Bérleti díj: bruttó 10 000 Ft/hét, de minimum 20 000 Ft. A letéti díj: 15 000 Ft.


Kép Kép

A készüléket tőlünk tudod bérelni, elérhetőségeinket is megtalálod a honlapon. www.babamerlegberles.hu
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Kínál

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó