Új privát üzeneted érkezett!

WINGBO német hasalós mozgásfejlesztő hinta

Kölcsönzési díj:

4500 Ft/hó 1-2 hó esetén
3 hó feletti rész: 3000 Ft/hó

www.babamerlegberles.hu

Személyesen Vecsésen, futárral Budapestre, kiszállítás országosan, postázás országosan.

TEl: 20-426-0031


6 hetes kortól használható
a baba hátizmát, és mozgáskoordinációját fejleszti olyan módon, hogy gerincét mindvégig helyes, egyenes tartásban tartja és alátámasztja, így gyakorlatilag súly sem nehezedik rá, a baba jobban tud a fejtartásra, hintázásra koncentrálni!
A szabad mozgás és a minden irányú lengés olyan ingereket ad az agynak, amely meggyorsítja az idegpályák kialakulását, idegsejtek kapcsolódását is és segíti a két agyfélteke finom összehangolódását!
Nélkülözhetetlen koraszülöttek, lemaradással fejlődő, vagy sérült babák korai fejlesztéséhez
Biztonságosan és élvezettel "játszva" fejlődik a baba - így MINDEN babának csak ajánlják fejlesztők, neurológusok, már aki ismeri ezt a külföldről jövő csodát!
EZ A VILÁGON AZ EGYETLEN HINTA, AMELLYEL A BABÁK SAJÁT MAGUKAT HINTÁZTATHATJÁK, ÍGY AKTÍV RÉSZESEI A MOZGÁSFEJLŐDÉSÜKNEK!
Gyakorlatilag ugyanazt a hatást is produkálja, mint a fejlesztő bölcső, mert azon alapul, hogy a baba ring, lóg benne, de a térdén támaszkodik és nagyon hamar megtanulja, hogy a lábával lökheti magát, ez a sikerélmény hozzásegíti a még gyorsabb fejlődéshez is, de egyben szuper elfoglaltság is! Fejtartást is elősegítheti! Az egyensúlyrendszert is fejleszti, a baba kúszását, mászását nagy mértékben elősegíti!
A komplett csomag tartalma: eredeti Wingbo hinta állvánnyal, puha szivacsos textilfeltéttel, biztonsági övvel és magasságállítóval. Kép wingbo
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Kínál

Jegyzetfüzet:

 

cron
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó