Új privát üzeneted érkezett!

Eladó egy a címben említett bontatlan egyensúlyozó játék, ami fejleszti gyermeked készségeit, miközben önfeledten játszik. Ajánlott 12 hónapos kortól. A fejlesztő játékok segítenek a finommotoros képességek fejlesztésében. Ára: 3700 Ft

Link


 


A finommotorika fejlesztése fontos ebben a korban, még meg van a termék.

 


Thinkfun All queens chess társasjáték 4400 forintért eladó bontatlan új állapotban. A Thinkfun fejlesztő játékok a logikai készséget magas szinten fejlesztik.


 

 
 

Melissa & Doug fejlesztő játékok most extra kedvezménnyel. Amennyiben 9000 forint felett rendel fejlesztő játékokat díjmentes a házhozszállítás az ország egész területén.

 


19.-ig tart az ingyen szállításos akció érdemes addig átböngészni a fejlesztő játékokat. Janod fa fejlesztő játékok rövid szállítással!

 


Foxpost automatákba rendelés esetén még most is ingyenes szállítással lehet kifogni fejlesztő játékokat. A fejlesztő játékok alkalmazása pozitívan ha a beszéd készségre és a finommotorika fejlesztésére.

 


Játékos fejlődés webáruházban akciós M&D fejlesztő játékok kaphatóak! A minőségi fa fejlesztő játékok garantáltan hosszú ideig fogják szórakoztatni a kicsiket.

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Kínál

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó