Juj, de sokat írtatok, és sok a kérdés is. Na hátha tudok 1-2-re válaszolni.
Áfonya, sajnálom a görcsöket, vegyél be görcsoldót, jobbat nem tudok. A wunsch-on én már egyszer újrakezdhettem az egész táblát, mert rányomtam olyan gombra, ahova nem kellett volna. Szóval, amikor belépsz oda, hogy ihre temp.kurve, utána kidobja a mostani ciklusod időpontját, és felette ott van, hogy új ciklus időpont, és a mai dátum. Na ott tudod az új ciklust elkezdeni és beállítani! Remélem, értetted amit pötyögtem, ha nem, majd megpróbálom még elmagyarázni.
Monyoka, remélem, már sikerült a profilt megváltoztatni, ha nem, én is szívesen segítek. Sajnálom, hogy nem sikerült, majd a mostani ciklusban sikerül!

Azt nem értem, hogy miért 10 percig méred a hőd, magyarázd el butuska Athizkának! Én 2 percig mérem, mondjuk eddig 1 percig mértem, mert digitális hőmérőm volt, amíg be nem krepáltattam!
Csakegy, iszonyú bátor vagy, hogy neki mersz vágni egy ilyen körútnak. Én nem mertem, és szarul is voltam, sajnos pont a nászutamon, de valamit valamiért. A zebrád tökéletes, irigy, irigy!!!
Ancsa, hozzatok össze egy lányt, és felveszlek a listára, akik közül majd Szili választ, ki lesz a menyasszony

! Sok sikert hozzá!
Beebeey, köszi, a fiam amúgy is többnyire felnőttek között van, talán ezért csinál felnőttes dolgokat. Én is jókat mulatok rajta.
Netti, mindjárt küldöm a dokiinfókat, egyébként állítólag meddőségi dolgokban otthonosan mozog. Én a fiammal amikor terhes lettem, épp az első hőmérőzős hónapon estem túl, de nem is nagyon figyeltem rá. Bejelentkeztem egy meddőségi centrumba, de 1 hónap várakozási idő volt, és mire odamentem, már terhes voltam. Fura, nemigaz? De iszonyúan örültem!
Mona, sajnos én sem látom túl bíztatónak a ciklusodat, bár csakegy példája mindenkinek erőt adhat, ha igaz, hogy az ötvenvalahányadik napon lett ovuja.
Ja, még az is lehet, hogy az enyém is ilyen "bíztató" ciklus lesz most. Meglátjuk.
Bocs, ha valakit kihagytam, nem volt szándékos!