A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szerintem ez a pajzankodasi suruseg sem egy egyszeru tema. Itt a forumon a hasznos linkeknel talaltam egy cikket pl, ahol ezt irjak:
Egynaposnál ne legyen hosszabb az absztinencia
Az önmegtartóztatástól csökken az ondó életereje

Tévednek azok a férfiak, akik annak reményében tartózkodnak egy ideig a nemi élettől, hogy utána hímivarsejtjeik erőteljesebbek lesznek, és így növekszik a megtermékenyítés esélye. A túl hosszú ideig tartó önmegtartóztatás csökkenti a férfiak apává válásának valószínűségét, különösen akkor, ha már amúgy is alacsony a spermiumszámuk. Izraeli kutatók 900 férfiból származó 1800 ondóminta alapján azt a következtetést vonták le, hogy a megtermékenyítés szempontjából a nemi élettől való egynaposnál nem hosszabb megtartóztatás a legjobb. Olyan férfiak esetében, akik két napig vagy tovább tartózkodtak a közö-süléstől, mind a spermiumok mozgékonysága, mind az ún. akroszóma-index csökkent. Ez utóbbi azt tükrözi, hogy milyen arányban van meg a spermiumoknak a petesejtbe való behatoláshoz szükséges felszereltségük. A normális spermiumszámú férfiak között a mozgékonyság csak 11 napi önmegtartóztatás után kezdett csökkenni, és az akroszóma-index 5 napi absztinencia után érte el a legalacsonyabb értéket

Szoval ki tudja mi a jo??? En mar olvastam statisztikat is arrol, hogy nem art az se ha naponta tobbszor van az ember egyutt, de azt eppen most nem talalom, kulonben azt is betennem...
Szoval a dokik a 2 napot javasoljak, van aki a 3 napot, de ez sem tuti megoldas. :wink: :lol:
baratodildi

Na meg valami ugyanonnan:

Teherbeesés valószínüsége a szex gyakoriságának függvényében:
Minden nap 37%
Minden másnap 33%
Hetente 1X 15%

Teherbeesés valószínüsége a szex gyakoriságának függvényében a 6 legtermékenyebb napon:
1X 26%
2X 28%
3X 38%
4X 47%

Teherbeesés valószínüsége és szex a tüszőrepedés napjaiban:
Előtte 5 nappal: 8%
Előtte 4 nappal: 17%
Előtte 3 nappal: 8%
Előtte 2 nappal: 36%
Előtte egy nappal 34%
Tüszőrepi napján: 36%
Tüszőrepi utáni napon: 0%
baratodildi

Azé kíváncsi lennék ezt ki és mi alapján állította össze! :P
Főleg hogy ha elötte 4 nappal 17% akkor elötte 3 nappal mitől lesz 8% :D Mindenesetre köszi Ildi, érdekességnek nem rossz.
Vendég

Áfonya, nem lehet, hogy BIldi csak elírta?
Vendég

Copiztam, de lehet az eredetiben el van irva... :shock:
baratodildi

De. Tulajdonképpen lehet, de nekem nem jutott eszembe. :D
Vendég

Látod, ezért vagyok én itt, hogy rájöjjek ilyen kis trükkökre :wink: !
Te tudod, hogy miért mindig visszafelé rakják a tickergyártók a katicát? Én is akartam ilyet, de olyan, mintha hátrafelé menne, mert arra néz! HÚÚ, de kötekedős vagyok, mi?
Bocsi, de sajna mennem kell, mert rengeteg még a melóm!

Mazsi, sajna nem tudom a Fc-ben hogyan kell sziviket rakni, próbálgasd, hátha egyszer összejön, én is így szoktam!
Vendég

Athiz,
én is filóztam ezen a katica ügyön. Szerintem is hátrafelé megy. Talán azért mert minden lassabban halad hátra, nálam a idő is olyan mintha hátrafele menne, soha nem ott tart ahol én szeretném. :D
De nekem így is tetszik :wink: (márhogy a katica.)
Vendég

Athiz!

...és egyáltalán hogyan kell ide bekopizni?

Kép
zölddisznó

Gondolom kijelöl, jobb klikk, másol, ide meg beilleszt. (Én így csinálnám)
Vendég

sajna nekem nem működik ez a pórias megoldás

...majd agyalok!

köszi, dógozz!

Kép
zölddisznó

zölddisznó
A profilod aláírás részébe bemásolod az url kódot.

Ildi
Akkor nekem most 82% az esély a babára??? :?:
Mert 4 napi szünet után ov. napján a sex,nekem ennyire jött ki :oops: Fő az optimizmus!!!

KépKép

KépKép
okr

Mazsi!

Honnan töltötted le ezt a cikket? Én is elolvasnám! Nagyon izgi!

Túró Rudi
turorudi6

Mazsola, nem sikerült bemásolni ezekszerint! Én mindig jobb gombbal rákkantintok a képre, és a kép mentése más néven-nel elmentem valahova, mondjuk a dokumentumokhoz. És itt jöhet a varia, miszerint le kell kicsinyíteni, majd megint elmented más néven, és akkor tudod itt feltölteni. Melléklet feltöltése, tallózás, kikeresed a cuccot, és feltöltöd ide. Hát én így szoktam csinálni. Bonyi, de beválik. Nekem sem megy a sima bemásolás. Remélem, segítettem!
Vendég

Áfonya, nekem is tetszik a kati, attól függetlenül, hogy másfelé mászkál, mint kéne neki!
Vendég

Köszi lányok, a kukacom már sikerült!

Már csak azt kéne tudnom, hogy hogyan kicsinyítsem le a képet!

bénázok tovább a próbaterületen!

...amúgy hogy vagytok?

Kép
zölddisznó

A cikket Bildinek köszönhetjük! :D

Kép
zölddisznó

Amúgy én speciel megvagyok. Köszi, és te? Klassz kígyó, de nem baba volt a kígyódon? Még jó hogy csaj vagy! Képzeld ezt kérdezném egy pasitól! :shock: :lol:
Nekünk egy bizonyos Lexmark program van meg, amit a nyomtatónkkal szermányoltunk be. Nekem sajna nincs Paint programunk, ha neked van ilyen, akkor azzal állítólag menni fog a kicsinyítés is!
Vendég

Coca,
képet kicsinyíteni akár paint-el, akár más képkezelő programmal tudsz. Fent kép, aztán nyújtás/döntés és beírod hogy pl 70% csak a vízszinteshez is meg a függőlegeshez is ugyanazt írd, és utána mentés. Így kisebb lesz, és a melléklet feltöltésénél már el fogja fogadni.
Vendég

Áfonya, és hogyan teszi át JPG-be?
Vendég

Áfonya!

Köszi, próbálkozom.

Athiz!

Jól emlékszel, de lecseréltem. A cumiról is pajzán dolgok jutnak az eszedbe? :oops:

Én is jól - lévén nyári szünet - csk már beeshetne a babuci! Mi másfél éve rajta vagyunk...

Kép
zölddisznó

Az a legegyszerűbb: kattints rá a total commanderben (ahova mentetted) egyszer,majd várj s mégegyszer. Ekkor bekékül az egész. Utána kattints a legvégére ahol az az idétlen formátum van, így nem az egészet nevezed át csak a formátumot. Töröld ki azt a 3 betűt, s írd be szépen a helyére hogy JPG oszt enter. Ezt hívják úgy hogy átnevezted JPG formátumba. Remélem érthető, ha valamelyik részlet nem akkor kérdezz rá.
Vendég

csakegy: Bocsi, hogy eddig nem válaszoltam nem voltam gépközelben Én 3/4 7-re megyek. Érdemes egy negyed-félórával elöbb oda menni, mert ott már sorrendben mentek be. Szerintem pont el fogjuk kerülni egymást :cry: , de végül is nem lehetelen, hogy nem csak nem fogjuk megismerni egymást.

Üdv Mona
mona01

Na most nem egészes értem, mert attól, hogy amit én adtam neki nevet, amögé beírom a JPG-t, akkor még teszi át ebbe a formátumba, nem? Olyan béna vagyok! Bocsi
Vendég

Athiz,
de. Attól hogy átnevezed JPGnek, akként fogja kezelni.
Vendég

Hidd el nekem, hogy továbbra is PNG vagy mi a fene! Valami tuti nem jó, mert nem tudom! Bocs, hogy nem értem! Nem tudnád valahogy mégis elmagyarázni? Az is jó, ha majd holnap, mert most már a fiamat kell altatni! Köszike, puszika
Vendég

igen, kipróbáltam, a "bénázó rovatban" és sikerült! :P

Köszi, szakértők!!!

Kép
zölddisznó

Athiz,
küldd át nekem mailben (adel.adel@freemail.hu) és átnevezem neked JPG-be.
Vendég

Athiz
Én paintben szoktam,hogy mentés másként,alul pedig jpg formátumot választok.
Ha nincs paint a gépen,akkor vmilyen képszerkeztővel uilyen módon meg tudod csinálni sztem!

Zölddisznó
Grat a vonalzóhoz!

KépKép

KépKép
okr

Köszi Okr! Már hőmet is fel tudom rakni, de vicces lenne azzal a 2 adattal:)

Kép
zölddisznó

Áfonya!

Mi az a DF, ahol tanulsz?

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lanyok,

ebben a honapban kihagyom a homerozest, probalunk kicsit lazitani. Holnap jovok utoljara egy darabig, megyunk nyaralni apaval :) :) Kar, hogy mensizek :cry: :cry:

Pont ma mondta a kolleganom, hogy a nogyogyasza azt mondta, ahhoz, hogy gyereke legyen el kell menni nyaralni es meglesz. Ugyhogy Lanyok, nyaralas, sok sok szerelmeskedes es babaeso. :D

Remelem mire visszajovok a nyaralasbol a sok sok pe-s gorbebol babas gorbe lesz. :D

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Coca,
Dunaújvárosi Főiskola
Melcsi,
érezd jól magad a nyaralás alatt! És ne hagyd apát lustálkodni :wink:
Vendég

Melcsi:
Tegnap nekem is mondta ezt a nogyogyszom! drukkolok, hogy jot tegyen nektek is a nyaralas baba szempontbol!

baratodildi

Melcsi!

A legjobbakat Nektek! Minden téren és szó szerint!!!

Szia!

Kép
zölddisznó

Áfi!

Akkor most Neked is szünet? Vagy dolgozol?

Megyek uszni egyet a kádban.
Ideiglenes viszlát!

Kép
zölddisznó

Igen Coca,
most bizony nekem szünet van :) Jó is már, a tütüm televolt a vizsgákkal, közben orvostól orvosig futkosni, közben kisgyerek, háztartás stb... Kicsit hülye vagyok mert most meg várom hogy kezdődjön újra, unom magam itthon. Se a sulira bemászkálni, se magolni... nyaralni meg nem megyünk sehova anyagi okok miatt :(
Dolgozni most nem dolgozom, GYESen vagyok. Azt hiszem azért is vagyok kissé abnormálisan rákattanva erre a gyerek dologra, nincs elég dolgom a suli nélkül. Na a szeptember majd megoldja ezt :P Bár remélem addigra már lesz pocaklakóm.
Vendég

Mennyi idős a picurkád?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Hőm leesett... 36.6 a 10. dpo-n... :cry:
moni

moni: még nincs veszve a dolog... szurok, hogy visszamásszon!!!!!!!!!!!!!! (lehet, hogy véletlenül kitakaróztál, vagy be sem voltál takarózva, nyitva volt a szád alvás közben stb. egy esés még nem esés!!!!!!)
Vendég

Szép jó reggelt!

Kép

Hurrá, végre rájöttem csajok, hogy mi a francért volt fekete-fehér a rohadt táblám, de mondhatom, már majd meg bolondultam!!!! Pedig tök egyszerű volt, de szerintem már a fél parókám kihullott!

Na láthatjátok, hogy sajna a fiam miatt korábban kellett mérnem, ezért nem tudom, később magasabb lett volna-e, de így meglehetősen egyhangú a hőm. Még a dpo-t sem jelölte be, gondolom ezért. Á, már úgyis feladtam! Nekem valahogy semmi sem sikerül! :cry: :cry:

Most meg mennem kell mosogatni, de majd még benézek!

Pusza, és köszi a segítséget!
Vendég

athiz: azért nem írja a dpo-t mert már nem vagy VIP :) egyébként bíztató :) ha korábban méred akkor valszeg alacsonyabb mint normálisan lenne...
Vendég

Jaaa, köszi Csakegy, nem tudtam, hogy az is lóvés dolog!
Milyen jó, hogy neked már nem kell ilyenért aggódnod, csak más ezer dolog miatt, igaz? Jobban vagy? Görcs nincs remélem!

Moni, én már írtam egyszer, hogy láttam olyan terhesgörbét, ami iszonyúan leesett hőt mutatott egyik alkalommal, aztán szépen visszacsúszott a helyére! Úgyhogy nyugi, lehet ez még baba! :D
Vendég

tegnap görcsöltem... de reggelre elmúlt szerencsére... (csak a hátam akar leszakadni)...
Vendég

Sziasztok!!

Lehetelen visszaolvasni,hogy ti mennyit termeltettek!! :D :D :D

Csakegy!!
Vigyázz magadra,az eredményeid jok lettek ugye,??Bocsi ha már irtad :oops:

Moni!!
Még ne tessék feladni,bármi lehet még!!Nagyon drukkolok neked++++!

Melcsi!!
Hidd el hömérö nélkül sokkal jobb lesz,én azota nem görcsösen akarom és nem török le annyira ha megjön!!!
Kitartás!!

Athiz!!
Gyönyörü görbéd van csak sokáig maradjon fennt :D !!

Ildi!
Köszi hogy feltetted ide a tudományt,elég érdekes!
Tudod minden kisérlet más ,mindenki mást mond valaki a 2-3 napi együtlétre esküszik,vki a mindennapira!Ez sose derül ki,mindenkinek más a szervezete!Ez van ezt kell szeretni!!

MAJD EGYSZER ELJÖN A MI IDÖNK IS csak birjuk kivárni :D :D !!

Mindenkinek nem tudtad irni ezer bocs de mennem kell megint dolgozni :cry: :cry:

Sziasztok!!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Elég régen voltam, de olvastalak benneteket. nagyon fel van pörögve a topic :)

Én is sokat gondolkoztam már azon hogy nem kéne hőmérőzni, de az a baj hogy a Closti mellett nem igazán lehet belőni a peteérést sem és így a mensi időpontját sem.
Most még nem voltam rosszul a Clostitól, remélem nem is leszek.
Akinek drukkolni kell annak mennek ezerrel a pozitív energiák :)
Táblát szerintem a hétévégén dobok.
kokusz

Mért már valaki 35,8-at? :shock:
Kétszer is megmértem és ugyanannyi lett.
Vendég

Sziasztok!

Kókusz!

Hányadik clostis ciklust nyomod? mik a tapasztalataid? (rosszullét mit jelent Nálad?) Megváltoztatta a ciklusod hosszát, hogy nem tudod, mikor jönnek a liverpooli vörös ördögök?

Én ma kezdem a 3. adagot.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Vegre en is elertem a dokit!De minek?
Mennem kellett volna hozza jovoheten hetvegen UH-ra!De mivel elutazik 'HALASSZUK A JOVOHONAPRA"! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Annyira rossz ez most nekem!Ugy volt hogy akkor mar atjarhatosagit fog csinalni!Ugy orultem hogy Vegre tortenik valami!Mostmeg...!
Szedem ezt a rohadt gyogyszert is(Closty)!Novogetem a tuszomet es ha nem reped meg????Eddig mindig kaptam a repiszurit!Meg egy ciszta hianyozna a boldogsagomhoz!Most is a PCT miatt kellett szednem,de jovohonapra gyogyszerem sincs!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ne haragudjatok,de nagyon kivagyok borulva! :cry:
Csak ti ertitek ezt meg,nincs mas akinek kisirjam magam![/i]

Kép
Kép
ancsa81

Zölddisznó

Nekem ez az 5. Clostis ciklusom. Mivel mellette szedek Bromocriptint is így valószínűleg a kettő együtt nálam hényingert és hányás csinál.
A ciklusom mióta Clostit szedek 28-30 napos volt.
kokusz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?