A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Ancsa

Megértelek :( de ne keseredj el, lehet épp most fog összejönni hogy nincs doki ....
kokusz

Ancsa,
tényleg nagyon rosszul jött ez így ki :(
Most akkor Clodtyzol UH és mindenfajta kontroll nélkül??? :shock:
Nem igaz hogy ennek az orvosnak nincs helyettese vagy egy másik orvos akit legalább a szabija idejére felkereshetsz! Nem mondott semmit? És akkor az elpazarolt időről még nem is beszéltem :evil:
Ha rám hallgatsz mindenképp elmégy UH kontrollra a Closty miatt valaki máshoz, nekem lett már cisztám meg nem repeszett Closty-s tüszőből, meg is csavarodott és marhára fáj. :(
Vendég

Kokusz!

én eddig mindig éreztem a tüszörepedés, de most, hogy clostizok egy héten át fáj a hasam, van, amikor leülni is csak óvatosan tudok. ...és ilyenkor "huncutkodni", hát, mit ne mondjak!

Ancsa!

Az UH-t szerintem is bulizd ki, anélkül veszélyes! Clostilt háziorvos is felírhatja. Átjárhatóságit mikorra ütemezték?

Kép
zölddisznó

Zölddisznó

Igen nálam is ez van, egy hétig hasfájás. Szóval elég nehéz belőni az ovulációt így, ezrét kell a hőmérő.
kokusz

SZiasztok!

Ancsa,
most olvasom a híreket :( Szegénykém! :cry:

Nem tudsz bejelentkezni UH-ra egy másik dokihoz, hogy azért lehessen tudni mi történik odabent?

Az átjárhatóságit biztos csúszik? Nem lehetne azt is jövő hónapban?
angel37

Mar kicsit jobban vagyok! :)
Koszonom hogy vigasztaltok!!
Felhivtam megint,valakit keresek 30-an aki beadja a Choragont!Igy legalabb ez megnyugtat!
A jovohonapi atjarhatosagi biztos hogy csuszik mert a 15.napon kell mennem!Azt pedig mensi utan kell! :( Remelhetoleg szeptemberben mar sikerul megcsinalni!(de az meg olyan soka lesz :cry: )
A 9.adag Closty-t meg anyukam feliratja majd vele!

Angel!
Meddig kell meg szedned a gyogyszert???
Ugye valamikor jovoheten lesz a szulinapod?Vagy rosszul emlekszem??? :oops:

Afonyaaa!
Nagyon edi kislany Eniko! :D
Nem semmi eletet elsz!
Mi lett azzal a cisztaval?Elmult magatol?

Kokusz!
Nekem nem is mutatta a hom a peteerest a Closty mellett!Pedig biztos hogy volt,mert mar szuriztam akkor is!

Kép
Kép
ancsa81

Zoldd!
Nekem is fajt az elso 3 v.4 adag utan!Nekem azon az egy napon volt de akkor annyira hogy kisem tudtam egyenesedni!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, hát nem semmi orvosok ezek! Persze joga van nyaralni menni, de azért gondoskodhatna helyettesről, azok számára, akiknek "felügyelet" alatt kell lenniük! Hihetetlen, mik vannak. Azért ne legyél szomorú, tényleg összejöhet csak úgy, magától is. Próbálj meg kikapcsolni egy kicsit agyilag, leszállni erről a dologról, és hátha segít! Tudom, ez abszolút nem könnyű, de más most nem jut eszembe!

Ja és ott van Marci is vígasznak!

Áfonya, már nekem is volt 35.3 is a hőm, akkor megkérdeztem a páromat, hogy szerinte nem kéne hullának lennem? :lol:
Vendég

Láttátok, hogy a tickerem alapján már csak 6 nap van a tesztig? HÚÚ! Jó lenne, ha legalább a hőm nem menne le addig, csak a remény kedvéért sem!
Vendég

Ancsa,
igen, szerencsére felszívódott magától.
Vendég

Kép

Éljen az új digitális hőmérőm!

Ancsa, a clostylt a Te dokid szerint mennyi ideig szabad szedni? nekem csak 5-6 ciklust engedi.

Ha szeretnéd előbb az átjárhatóságit, és nem ragaszkodsz a saját dokidhoz, egy ismerős dokim szívesen megcsinálja.

Kép
zölddisznó

Athiz!

akkor visszaszámlálás... Szorítok!!!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

új vagyok még köztetek és kérdezni szeretnék a hőmérőzéssel kapcsolatban pár dolgot ti biztoan profik vagytok már és tudtok nekem segiteni... :D remélem..

szóval:
1. nekem UHval egymás után kétszer is nagy érett tüszőm volt 20-30 mm, mondta a doki hogy akkor utána hamrosan tüszőrepi lesz és sikerülhet a baba, de a hőmérő makacsul lent maradt...Van olyan hogy megnő a tüsző, de valamiért nem reped meg??? és azt jelzi csak a hőmérő?? és ha nem akkor miééééért nem??? mi lehet ennek az oka??

2. olyan is volt hogy a megfeleő időben felszaldt 37 körülire, de aztán pár nap múlva vissza is esett...ez miért vlt vajon??? egyáltalán mindig olyan magasra kell felmennie,????

jaj tudom sok a kérdés, de segitsetek kérlek ha tudtok

köszönöm :)
adrus

Ancsa,
jól emlékszel! :D Jövő vasárnap! Addig tart a bogyószedés is! :wink:

Láttam, te is olvastad Anitát...

Hirtelen rámjött a sírás :cry:

Adrus, üdv!

Azt már nem nézték UH-val, hogy megrepedt-e a tüsző?

Nem a 37 fok a lényeg, hanemhogy meglegyen a min. 3-4 tizedes emelkedés, és maradjon magasabban, alaphőre azért semmiképp ne essen vissza.
Ha van repedés, és ez van, akkor esetleg progeszteron-gyengeség lehet mögötte...
angel37

angel 37 köszi a gyors választ..a repedést nem nézték meg uhval, méregessem két hónapig hőmet volt az orvos kérése...khmm 33 évesen nem a türelem szobra vagyok de sebaj méregetem....

gyanakszom hogy nincs repedés mert ugye nem mozdul a 36 ról csak max egyszer 37 re (egy átmulatott éjszaka után khmm :oops: ) ugyhogy vélhetőleg van valami problémo..

akkor hát visszafáradok a doktorhoz és megkérem nézzünk utána ennek a tüszőrepedésnek,...:) mit tudtok mi az oka annak ha nincs????? ha már ilyen szép nagy tüszőket nevelek, miért nem reped meg vajon????
adrus

angel en ezt egyszeruen nem tudom felfogni.....:(

Kép
monyoka

Mazsika, mondd, miért lett ilyen töpörödött ez a hőgrafikon? :shock: Gúvad a szemem, de alig látom :lol: . Lehet, hogy egy kissé túlkicsinyítetted? Képzeld, én is épp tegnap vettem magamnak új digi hőmérőt, mert ugye az előzőt szegényt kivégeztem. :roll: Remélem, majd klassz magas hőket mérek vele! Ezt kívánom neked is!

Szia Adrus, üdv itt!

Az biztos, hogy nem kell feltétlenül 37 fokosnak vagy magasabbnak lennie a hőnek, ahhoz, hogy meglegyen az ovuláció+a baba, de mindenképp magasabbnak kell lennie az átlagnál. Ha csinálsz ilyen hőgrafikont, ott bejelöli az átlagvonaladat, ami alá nem szabad esnie, hogy siker legyen. Többet én sem tudok, a többiek majd biztos segítenek még hasznos tanácsokkal!
Vendég

Angel!
En is csak sirni tudok!Nem ertem hogy MIERT,MIERT,MIERT????????
Hogy tortenhet ilyen???
Nagyon szegyenlem most magam hogy itt sirankoztam,amikor massal meg ilyen tragedia tortenik!
ancsa81

ancsa en azt nem ertem hogy hogy tortenhet ilyen modern technologia mellet???????????????
mikor vegig tudjak kovetni es ha valami baj van tudnanak segiteni.

Kép
monyoka

Szia Adrus!

Itt én is viszonylag új vagyok, de amúgy veterán - megy kicsit szakmabeli is.
A hővel az a helyzet, hogy rengeteg külső és belső tényező befolyásolhatja.
Pl.: ciktustól függetlenül más az érték, ha:
- úgy ébredsz,hogy meleged van, fázol, éppen álmodtál...
- ha előző éjjel huncutkodtatok, vagy sportoltál...
- túlságosan izgulsz, vagy nagyon akarod, hogy sikerüljön...

nekem pl. - elég sokat biciklizek nyáron - egy kb. 50 km-s tekerés után 37 felett szokott lenni a hőm. Nem gáz egy-két ilyen kiugrás!

Ha középidőben van, akkor nagy valószínűséggel jelzi a peteérést, és utána magasabban szokott maradni, ha megfogan a baba, de ez sem törvényszerű!

Van olyan, hogy nem reped meg egy tüsző, és nem szabadul fel a pete - ezeket nevezik funkcionális cisztának - ezek idővel felszívódnak.

Ha azonban stimulálnak, pl. clostilbegyt, akkor ellenőrizni szokták a 21. nap körül, hogy megrepedt-e, nehogy "túlstimulálás lehet.

Volt-e már Neked hormonszint ellenőrzésed? Ez is befolyásolja a hőt. Pl. - ahogy Angel is írta - ha lemegy a hőd ciklus végén és alacsony a progeszteron szinted, attól még lehetsz babás.

Kérdezz!

Kép
zölddisznó

Adrus,
kb egyidősek vagyunk! :) A türelemmel én is hadilábon állok! :roll:

Ha egy tüsző nem reped meg, abból sztem ciszta lesz, azt meg látta volna az UH, vagy fájna, vagy nem jönne meg! Vagy mindez egyszerre...

Valszeg megreped az, csak talán tényleg a progid nem tökéletes... két-három görbe után lehet, hogy okosabbak leszünk!

Ancsa, Monyó,
én is azt hittem, hogy a mai orvosi tudással és technikával ilyen nem történhet... :cry:
angel37

Sajnálom Monyoka, nem szép a testedtől, hogy játszadozik veled! Legközelebb mi lenne, ha te is megviccelnéd, és bebabásodnál! Ezt kívánom neked!
Vendég

Mondjátok már el, mi történt!

Angel!

A ciszta miatt még megjön - bárcsak ne jönne, mert akkor kész a babuci!
...de valóban fájhat, nem is kicsit!

Kép
zölddisznó

athiz azon leszek.anyira utalom mar pirit hogy 9 honapig eluldozom jo messzire.

Kép
monyoka

Ancsa!

Sajnálom ezt a tortúrát.

Úristen én is most olvasom. Erre nem lehet mit mondani.
Vendég

Junko!

Mit jelent a 2 DPO?

Kép
zölddisznó

Disznyó :)

Csak mint lehetőséget, említettem, hogy nem jön meg a cisztától, mert vkinél így van! (Nem nálam.) Vagy legalábbis maratoni ciklus lesz belőle...
angel37

huu lányok mennyi minden info köszönöm köszönöm

biza ezt kihagytam elnézést... :oops:

volt hormonszint mérés (21. napi) és alacsony a progezsteron

szedem is az utrogestant...pontosabban szdtem vasárnapig...és késik....jajajajaj izgulok de perzse tesztet nem merek még csinálni....elvileg az elhagyása után meg kellett volna jönnie....szerdán...ma meg péntek hmmm...

szóval azt mondjátok hogy ebben az esten nem biztos hogy mutatja a hőgörbe az ugrást meg a fennmaradást???
adrus

Angel!

A ciszta semmiképpen nem befolyásolja a menstruációt, és nem is tolja ki! Ez tuti, hogy mástól volt!

...de nem akartam kötözködni, bocsi

Kép
zölddisznó

Adrus!

Teszt!!!!!!!!!!!!

Kép
zölddisznó

Adrus,
akkor megvan az ok!

Zdisznó,
akiről írtam, azzal tényleg így volt. És még orvos is az illető.
Ciszta témát részemről befejeztem! :wink:
angel37

Malacka, a CD3-2DPO szerintem az, hogy hányadik ciklus, hányadik nap. Tudom, nem tőlem kérdezted, és lehet, hogy rosszat is mondtam, de már miért ne kukorékolnék bele???

Adrus, reménykedj, és tesztelj, olyan kíváncsi vagyok!
Vendég

Helló mindenkinek, üdv az újaknak!
Én tegnap cd 5 napon voltam ultrahangon, és sajnos a Kaális doki nem tudta megmondani hogy melyik petefészkemben lesz peteérés.
(Csak balról eshetek teherbe). Viszont annyit mondott hogy szép egészségesek a petefészkeim, és jó aktívak, lehet hogy mind a 2-ben lesz magától is pé....... Most csak sok apró tüszőt látott. :cry:
Rendes volt mert nem kellett fizetnem az UH-ért, és a konzultációért sem. :lol: Erre a hónapra nem írt fel clostit, a jövő hóra viszont igen. Ami érdekesség, a 3. naptól kell szednem 5 napig 2x1.
A régi nőgyógyim az 5. naptól szedette velem. Melyiknek lehet igaza????? + Sztetek az 5. napon csak sok kis tüsző nem PCO?
macspacs

CD a ciklusnap,
DPO a pé utáni napok száma, de most hirtelen én sem tudom mit keres ott! :shock:

Junko Drága,
ha esetleg meg tudod magyarázni! :)
angel37

Macspacs!

A clostilt a 3. és az 5. nap között kezdik szedetni, általában 5 napon át reggel, este 1-1. (de van akinek csak 1-et kell)
A so kis tüsző nem gáz, még gondolkodik, melyik negyen nagy!

Athiz!
A C(ircle) D(day) az tuti 3, de mi az a DPO?

Angel!

Ciszta off! Nemélen nincs harag...

Kép
zölddisznó

reménykedem reménykedem...:) most badacsonyi hétvége jön nem is tom csináljak e ma...:) mer ha negativ akko ugye kicsit elrontja a hétvéégt, ha pozitiv akko ugye juhééééé

nade...

azt értem hogy alacsony progeszteron szinttől nem ugrik a hő...de én kaptam utánpótlást ebben a jhónapban (is) ez a második...utogestant...annak nem köllött volna felvinnie a hőt???

ezer millió köszi a válaszokért....:)
adrus

Disznyó,
ááá, dehogy! :lol:
angel37

Malackám, én tudjam? Kérdezd Angelt, hátha neki jobban megy az english. Mellesleg már válaszolt is rá. A p.é. utáni napok száma. De tényleg, miért van Junkónak beleírva? :shock:
Vendég

day post ovulation? az hogy lehet 2? ??? nem tudja a biológiát?

Kép
zölddisznó

Adrus!

Ha pozitív, akkor juhéjj/
Ha negatív, akkor meg Badacsonyi szürkebarát!!!!!!

Legrosszabb, ha nem tudod.

hajrá

Kép
zölddisznó

Há' sze' fogalmam sincs mi az a DPO a grafikám alatt. Majd utána nézek.
Vendég

Csajok,

Milyen dvd-t néztem tegnap!!!! "mi a csodát tudunk a világról?"
nagyon durva dokumentum film a gondolat erejéről!!!
Mindenkinek ajámnlom hogy nézze meg. E szerint ha igazán tiszta szívből akarjuk a babát, nem görcsösen(tehát semmi félelem, szoongás, szomorúság harag nem kapcsolódik a babához), akkor a gondolat ereje meg tudja hozni a sikert! A film szerint tőlünk függ a körülöttünk levő világ, események sora! a kvantumfizikán keresztül mutatja be a valóságot. Állítólag a benszülött törzsek azért nem vették észre Colombusz hajóit, mert számukra annyira ismeretlen volt a hajó képe, hogy az agyuk nem tudta feldolgozni, ezért egyszerűen nem látták meg a hajókat. + a gondolat ereje(agyunk) képes megváltoztatni a dolgok szerkezetét, és még rengeteg érdekes dolog, legalább 5 x meg kell nézni a filmet, annyira tömény.
A LÉNYEG, Szerintem az agyunk és a lehető legoptimistább hozzállásal bárki teherbe eshet!!!!!!
macspacs

...azért nem árt hozzá apuci is! :D

Kép
zölddisznó

Hű...ez tök jó... ki rendezte? Nekem kell ez a film :)
Vendég

macs erdekes amit irsz.epp az egyik topikon olvastam egy lanyrol aki nagyon regota probalkozott.
o akcio utan elkepzelte hogyan haladnak fel a spemak meg ilyesmi.az agyaval probalta befolyasolni a szervezetet.es most gondoljunk bele.minden lehetseges.ha be tudjuk magunknak szugeralni a szedulest hanyingert,mellfeszulest stb.akkor mert ne tudnak mast is.
ja a lany orvosi segitseg nelkul nagyomn nagyon sokara de teherbe esett.

Kép
monyoka

:) :) :)

(ne is mondd... kezdem elfelejteni, mi az a szex... fáj a hasam és semmi kedvem hozzá...)
Vendég

biztosan van benne valami...

Én amig nem kezdtük el a bébigyártást (jaj fuj szegénykém...:) ) miket mondok róla, meg voltam győződve róla hogy ha akarom akkor fogom a tudatomat és kész pasz..(persze apukával ugyebár együtt léve..:) ) és igen csalódtam benne mikor nem siekrült elsőre...

egyyébként sokszor mondják akkor jön össze ha nem görcsölsz rajta, kvázi lemondasz róla...Nos azt hiszem ez is inkább a nagy számok törvényszerűsége után, ama biznyos időfaktor miatt van, miszerint egy évet várni rá iazán lehetséges,még egészséges párok esetében is valószínű.

jaj lányok visszatérve az előző kérdésemhez....lehet hogy akkor sem megy fel a hőm ha alacsony a progeszteron szintem DE kapok utánpótlást...?? (utrogestan)
adrus

Lehet ám!

miért nem tesztelsz? Jobb izgulni?

Kép
zölddisznó

mondjuk a görcsösség jó kérdés... én szerintem mindigis ekkörül pörgettem az agyam az utóbbi időben (hőmérőzés stb.) de valahogy bennem volt, hogy most nem kéne, mert megyünk nyaralni stb.

Kiszámoltam, hogy ha megjönne nyaralás előtt az lenne a legjobb, mert sátrazásnál nem jó ha megvan (kényelmetlen)... aztán be akartam venni emiatt a Norcolutot... hogy pont meghozza nyaralás előtt... erre jött a pozitív LH teszt... és én annak örültem, hogy ha PÉ lesz akkor 14 napon belül megjön... és nyaraláskor nem fogok már menstruálni :)

Szóval ha jobban belegondolunk ebben a ciklusban én teljes erőmmel azon voltam, hogy még nyaralás előtt megjöjjön....

De emellett ezerrel hőmérőztem, méhpempőztem meg minden... tehát hót ellentmondásos a dolog :)
Vendég

Athiz, junkp, monyóka!

Hogyan töltöttétek fel a képeiteket? Nekem nem engedi betenni a 14 kb-sat sem! Túl nagy a felbontás?

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?