A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Sziasztok!

Először is boldog névnapot Pandácska! Kép

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Chris! Te nem vizsgáztál ma???Semmi utalás az eredményre?!

Andi! Mi a pálya? Érzed, hogy itt a ciklus vég? Még visszatornázódhat az a hő, mint elmúlt alkalommal!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sziasztok!

Most értem haza. Meghaltam.
Holnap délutántól már leszek. :lol:

Jó éjt Mindenkinek!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Lányok! Adjatok tanácsot! Már ki kaptam magam az észből.....már a 40.nap lesz holnap. Eddig 36.2 volt nagyon masszívan az ébredési hőm. Balcsin ugyan nem mértem, de most mászik felfelé, már 36.5. Azt mondta a doki, hogy nem lesz pé, de abban reménykedtem, hogy mégis volt talán egy kóbor petécske, de a reggeli teszt persze, hogy neg. lett. Szóval végre a kérdés: az lehet, hogy kimaradt egy mensi :shock: és most meg megkezdődött egy új érési folyamat, mintha lett volna egy vérzés. De akkor honnan számoljam? Hívjam fel a dokit, hogy uh-zunk? Semmit nem érzek a cickóm kicsit érzékeny, de ennyi.....mondom a hőm is lent volt (nem is tudom miért teszteltem, de ezen is túl kellett esnem egyszer :D ) Mit tegyek? Milyen magyarázat van a 40 napra?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Hanna! Jó pihenést! :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

van itt még valaki???
Most értem haza! :(
vedresandi

Kamilla: érzem,hogy jönne,illetve ma többször mentem klotyóra zsebembe a tampival,hogy majd most,de semmi.Már készülök pirire :lol: Még gondolom holnap mérek egy hőt,hogy teljes legyen a ciklus,utána hőmérő kuka...nincs tovább.Önszöneinkre bízzuk :oops:
Amit viszont Te kérdeztél,arra sajna nincs logikus válaszom,mert nekem még sosem volt kimaradásom.Én csak javaolni tudom,hogy a dokiddal egyeztess,ő biztos okosabb nálam :lol:
vedresandi

Na akkor ma én voltam az első,és az utolsó!
Jó ljszakát mindenkinek!
vedresandi

Hát, mire visszajöttem, már mindenki lelépett..... :(

babszika

Babszi?
vedresandi

Most vettem észre, h írtál.... :shock:

babszika

Bocsi....

Gondolom, már leléptél..... megyek én is..... :?

babszika

Jó reggelt mindenkinek!

Pandácska! Boldog Névnapot! Kép
Ha minden igaz, máj. 9-én megyek a dokihoz, 10-én uh-ra. Ez a május 10. úgy látom ilyen féyképezős nap lesz! :D

Chris! Gratulálok a vizsgádhoz! Ugye már lehet?!

Andi! A Kismama magazin májusi számának címlapján van Dalma és a pici!(Akiről kérdeztelek)

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Nagyon szorítsatok ma 10 órától! Nálunk van az országos technika verseny és én tartok bemutatót a Winkler cégről. Úúúúúútálok sok ember elött, mikrofonba beszélni!!!! És a hajam is elaludtam. :(

Kép
omnia28

Jó reggelt!
Beadtam az első szurit :D persze eltaláltam egy pici eret mert nagyon folyt a vér biztos lila lesz de mindegy a lényeg hogy elkezdtem :lol: :lol:
Köszönöm mégegyszer mindenkinek :D
Vendég

Jó reggelt!
Beadtam az első szurit :D persze eltaláltam egy pici eret mert nagyon folyt a vér biztos lila lesz de mindegy a lényeg hogy elkezdtem :lol: :lol:
Köszönöm mégegyszer mindenkinek :D
Vendég

Kép
vedresandi

Jó reggelt Mindenkinek.

Kép

Omnia,

Gondolok rád délelőtt. Nyugi, biztos jó leszel, csak ne izgulj. :D :D

Pandi,

Holnap már biztos ügyesebb leszel. Nem ugyanaz, de a hugom cukorbeteg 9 éves kora óta, és az első pár szurinál ő is mindig beletalált pici hajszálerekbe, aztán nagyon profi lett.

Én meg stagnálok. Nagyon kiváncsi vagyok.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Na ...profilváltás megtörtént.Igen,reggel lepacsiztam pirivel,hőmérő pedig a kukában :lol: :lol: :lol: :lol:

Pandus: remélem nem kétszer adtad be a szurit,mert kétszr küldted el.Aztér vigyázz magadra,és drukkolok nagyon!!!!!!!!!

Babszi: jól elkerültük egymást este.....nagyon elfáradtam.17 órát voltam talpon egy huzamban.Arcra estem! :lol: :lol:

Judy: ebből még bármi lehet.

Ki kell talánom valamit,hogy mit kaptok reggelenként a görbém helyet.Már rajta vagyok :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi,

Tetszik az új profilod, és jó a vonalzód. Ez a hónap nyerő lesz.
Egyébként lehet, hogy tényleg igaz az , hogy a szervezetnek kell min3 hónap, hogy regenerálódjon a különböző fogigátlók után. Én össze-vissza barnáztam 2 hónapig a gyógyszer után. Most már pontos is, meg nincs semmi pecsételés. Szóval a május lesz a kedvenc hónapunk. :D :D :D

Akkor ebben a hónapban egyáltalán nem is méred a hődet??
Én nem bírnám ki.

Ja amugy én ma is idebenn poshadok. Ez a cég állandóan dolgozik.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: ha lehetne választani,akkor június vagy júliusban jöjjön össze,mert akkor ugyan úgy tavaszi baba lehetne,mint Dani volt,és az nekem bejött.A nyarat kényelmesen végig éled, a tél végére lesz nehezebb, de akkor már tavaszodik.
Nem mérem....tudod,ahogy a cigit le lehet tenni,úgy a hőmérőt is :lol: :lol: 8)
Én itthon,mert megyünk anyósomhoz a 4 napra, de anyuékat is meglátogatjuk vasárnap.Itthon a 4 fal között rossz lenne,de mindkét anyunál van kert.Oda jobban vágyom.Napocskát szeretnék!!! :lol: (dolgoztam eleget a héten)
vedresandi

Ezen én is gondolkodtam már, hogy jobb lenne, ha tavasszal szülnék, mint Bazsit, mert akkor már jó nagyokat lehet sétálni, és igen az sem mindegy, hogy mikor pocakos az ember. A nyár gyilkos, ha terhes vagy. Ha most teherbe esnék, akkor januárban szülnék.Hát nem tudom..... :roll:

Ma dolgozok, holnap mosás, takarítás, aztán hétfőn és kedden mi is elmegyünk valahova. Én sem akarok a 4 fal között kínlódni, amikor ilyen szép idő van. :D :D

A pihit tényleg megérdemled. Jó sokat dolgozol. :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: akkor ezt jól meg is beszéltük,szülünk tavasszal :lol: :lol: :lol:
vedresandi

OK, akkor nekem sem szabad kétségbe esnem, ha most nem jön össze. Nem fogok, :D (na jó, csak egy kicsit)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: természetes,egy minimális csalódottság,ha nem sikerül.Ha úgy rendezed be a kis lelked,hogy a "rosszra" és felkészíted,akkor kevésbé ér váratlanul.Én azzal nyugtatom mamgam,hogy annyi dolog van még,amit addit meg kell oldanunk,hogy jobb is lenne a tavasz.Ezt pedig odafent is tudják. Úgyhogy jönni fog:lol: :lol:
vedresandi

Viszont,minden tiszteletem az olyan nőké,akiknek még nincs gyerekük,de a kitartásuk figyelemreméltó.Hisz minket kárpótolnak a gyerekeink,ezért is lehet több türelmünk.Ezért kell több tolerancia feléjük,mert mi nem tudjuk,hogy ők mit éreznek.
vedresandi

Tudom, csak az ember annyira türelmetlen tud lenni, ha valamit elhatároz, azt rögtön akarja.
De azért mindenképpen felkészülök arra is, hogy nem jön össze most.
Végülis "Ember tervez, Isten végez." :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szoktam ezt magamnak mondogatni, hogy ha nem is jön össze, azért én már szerencsésnek mondhatom magam, mert van 2 gyönyörű fiam. És ez tényleg szerencse azok után amiket olvasok itt egy-két topicban, hogy mi mindenen mennek keesztül szegény lányok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt!
Olyan jó reggelem volt!!! Végre itthon van apa is és sokáig alukáltunk... olyan finom volt. Eddig filmet néztünk (Eragon), de én feladtam. Már láttam egyszer és így már nem olyan jó, mert tudom, h mikor mi lesz.

Nem tudom, h tegnap írtam-e (de nincs kedvem visszaolvasni), tegnap verttünk egy ülőgarnitúrát. 3+2+1 elemes, fehér ezüst színű lábakon. Olyan szép, h mi elsőre beleszerettünk... az ára is jó volt, szóval már van egy ülőgarnitúránk. :lol:

babszika

Andi!
Nagyon jó az új design!!!!!!!!!!
Nekem sokkal jobban tetszik!!!!!

babszika

Sziasztok :D
Én is nagyon örülök, hogy itthon van az egész család!!! Már voltunk lent sétálni, bevásároltunk. Csibe most alszik én meg napozok az erkélyen 8)

Andi: Nekem is tetszik az új arculatod :D

Babszika:
Gratulálok az ülőgarnitúrához! Használjatok , ne kíméljetek :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Na megjöttünk a 4d-ről. Hihetetlen élmény volt de tényleg. Még a könnyeim is potyogtak olyan jó volt :lol: Láttuk mindenét tényleg puncis láttam a fülét száját lábait kezeit gerincét. Szopta az ujjacskáját meg a ködökzsinort is bevette a szájába :lol: tünemény folyamatosan mozgott. Takargatta magát az elején mint egy igazi kislány :lol: Van róla dvd meg fotó is szóval csodálatos volt az egész :lol:
Vendég

Pandus:
Gratulálok a kelányodhoz! Ez tényleg hatalmas élmény :P Anno mi is nagyon meghatódtunk. ( Hamarosan a saját bébitek 4d-jét fogjátok kukucskálni :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,
Hát remélem :D
Vendég

Kép
Vendég

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Leértem anyósomékhoz,már innen írok.

Pandus: valószínű,én is elpityeregtem volna magam az ultrahang láttán.
Ja, engem kivehetsz a táblicskuból,mert nem tesztelek 8) :lol: :lol:
(ha akarod,csinálok egy negatívot)
vedresandi

Sziasztok!
Ma is vásároltunk..... :lol: :lol:
A Bálinttal elmentünk nézelődni, h kialakuljon bennem, h milyen bútort akarjunk a napaliba.... Egy csomó helyen jártunk, és nagyjából kialakult. Menni akartunk a Diegoba is, h árakat nézzünk, de közben megláttunk még egy bútorboltot. A Bálintom azonnal megállt és benéztünk.... Nem kellett volna. :lol: Megvettük a nappaliba a szekrénysort. Sötétbarna (mejdnem fekete) és világosak a fiókok és szekrényajtók. A foggantyúk pedig ezüst színűek.... Szóval, nekünk nagyon tetszik!!!!

Panda!
Biztosan szuper volt! Már én is nagyon várom, h átéljem ezt.

Köszi Olik!
Amint lehetőségünk éesz rá, biztosan kipróbáljuk!!! :lol: :wink: :oops:

babszika

Pandi.

Én el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet egy ilyen 4D-s uh. Anno még nem volt, de ha terhes leszek biztos, hogy nem dfogom kihagyni.
Légyszíves javítsd át a táblában, hogy 2007 ápr-tól kezdtük a próbálkozást.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy!
Hogy állsz cigi fronton?

babszika

Andi, Judy
Javítottam.

Judy,
Ilyen színes az egész tökéletesen látszódik minden és ahogy mozog a baba azt is jobban látni.
Vendég

Sziasztok!

Köszi Judy! Túléltem!

Babszika! Ugye képek is lesznek majd, hogy mi is gyönyörködhessünk!?

Pandácska !Biztos fantasztikus! Kitartást a szurikhoz!

Kép
omnia28

Pandi,

Köszi.
Nem tudnál legalább egy képet feltenni róla?? Csak hogy mégis milyen. :D

Babszika,

Nem túl jól, megmondom őszintén. Ma már 3-at szívtam el. :D
De rajta vagyok az ügyön.

Szia Omnia,

Látod nem is volt olyan vészes. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Ő nem a mi babánk de ilyen egy 4D uh.
Kép
Vendég

Majd rakok fel képet csak most a nővéremnél maradt a dvd.
Vendég

Hihetetlen!

Kép
omnia28

Tényleg nagyon szupi, teljesen látni a babát, nemcsak a körvonalait. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Igen és nagyon jól lehetett látni hogy mit csinál :lol: olyan volt mintha átlátszó lett volna a pocak hihihi
Vendég

Szia Omni!
Én raknék fel képet, de sajna nekem nincs programom a méretezéshez.... amúgy pedig egyenlőre csak telefonos képek vannak, azok meg nem olyan jók.

Jól vagy egyébként???

Judy!
Pedig le kell tudnod tenni.
Az én apukám 30 évig dohányzott kb.... lehet, h 35.
De anno, mikor a kórházban voltam, azt mondta a doki, h jó lenne, ha nem kerülnék dohányzó emberek közé... Ő napi 2 doboz piros "szinfóniát" (nem tudom, h kell írni) szívott... Hazamentek és azt mondta az anyukámnak: "Anya! Ez az utolsó karton cigim. Többet ne vegyél!" És azóta nem dohányzik. Nehéz volt neki, de boldog, h sikerült neki. Azóta nem köhög és jobb a közérzete is.

babszika

Panda!
Te hogy vagy???

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?