A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Kamilla!
Remélem, minden ok, és nem lettél vizihulla :lol:

Leléptem, jó éjt!

babszika

Jó reggelt Lányok,

Végre ma én sem dolgozok, majd legközelebb szerdán. :D :D

Cigijelentés
Ma még nem gyújtottam rá. :lol: :lol: Nincs is tervben. :D :D

Ma reggel csináltam egy LH tesztet, ami nagyon-nagyon halványan pozitív lett. A control csík ugye erős , a tesztcsík meg nagyon halvány.Most nem igazán tudom mi van, mert ma van a 12. napom, és azt írja, hogy pozitív teszt után 12-48 óra múlva ovu. A 48 óra az ugye a 14. nap, nem szokott pé-em lenni a 14. napon. De valami elkzdődött mert kezdek görcsölgetni és váladékozni.

Na szép napot mindenkinek. Ha valaki betéved ma, és ért az ovu teszthet, jelentkezzen. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Visszatérve a chart gallery-re, tegnap én is nézegettem, és olyan hihetetlen hőgörbékkel csináltak pozitív tesztet, hog csak ámultam. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Ha halvány akkor az még nem pozitív mert olyan erősnek kell lennie mint a control csík és utánna 24-48 óra.

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Nem tudom, hogy jó helyen járok? Babát szeretnénk a férjemmel már pár éve, de még nem sikerült, sajnos. 3 lombikon vagyunk túl, de most már nem folytatnánk ezt a fajta harcot.
Spontán babára gyúrunk mostantól.

Praktikákat szívesen fogadok! :wink:
charlott

Szia Charlott!
Mi már taliztunk egy másik topicban. Üdv közöttünk :D Van a hőmérőzés, Lh tesztet is csinálhatsz, akkor figyelni lehet a váladékot, gyógyteák, vitaminok, sok minden van. Ha valami érdekel mi szívesen segítünk neked :D
Vendég

Szia Pnadácska!

Igen, sok topicban összetalálkoztunk már! :-)

Huha, én még ezeket nem nagyon csináltam. Egyedül hőmérézést kezdtem el, de a PCO miatt össze-vissza váltakoznak az erdmények.
De reménykedem, hogy a februári lapar műtét egy időre helyre állította ezt. (megfigyelni nem volt idő, mert rögtön lombikot kezdtem el utána.)

Te meg miért írod azt, hogy az 1 és az utolsó lombik?
charlott

Charlott,
Azért mert ez sikerülni fog :wink: tudod én nagyon optimistán állok hozzá :D

Méhnyakváladék figyelése:
A mensi után a méhnyakváladék megszűnik és száraznak tekinthető a hüvely néhány nap múlva opálos fehér szagtalan váladékot láthatunk kevés mennyiségben. Késöbb az opálosfehér váladék sürübb lesz és fehérebb mennyisége nő. Hasonlít a testápolóhoz. A kövezkező napokban a váladék megváltozik rugalmas lesz és tisztább. Közvetlenül ovuláció elött teljesen kitisztul nyúlos lesz olyan mint a tojásfehérje . Ez a termékeny időszak ilyenkor kell szorgoskodni!!! Utánna hirtelen megszűnik a tistasága megint fehér lesz olyan opálosfehér és sűrű sokat pacázik(foltokat hagy a bugyin) ez a progreszteron hatása. Mensi elött ez is megszűnik és megint szárazabb lesz a hüvely.
Vendég

LH teszt: Dm-ben tudsz ilyet venni pl.Corax márkájú. Teljesen úgy működik mint a terhességi teszt csak ezt nem első pisiből kell csinálni. Itt is két csíknak kell lennie és akkor nevezzük pozitívanak(egyforma erősségűek). Amikor pozitív akkor valószínű 24-48 órán belül lesz ovuláció. Ezt mindennap csinálni kell amíg pozitív nem lesz. Ha kb tudod mikor szoktál ovulálni akkor elötte kb. 3 nappal érdemes elkezdeni.
Vendég

Kamilla!
Milyen ismerősőm picikéjére gondolsz? Heni amúgy már rakott fel 2 képet is a pocaklakójáról, a többieknek úgy tudom nincs (nekem sincs), ezért nem tudjuk megmutatni.

Judy!
Pandácska jól írta, akkortól kell számolni a 24-48 órát, amikor mindkét csík egyforma erős lesz. Ha nagyon nagyon halvány, akkor én csak 2 nap múlva csinálnék újra tesztet, nehogy elfogyjon az 5db. Bár én annyira nem értek hozzá, de rémlik, mintha Heni azt írta volna, hogy nem a reggeli viezeletből kell, hanem a délutániból. Lehet, tévedek. Inkább őt kérdezd.
A 4D tényleg nagyon nagy élmény, mi is voltunk 3-szor is Petivel. Felrakok egy 28.héten készült 4D-t és egy születés utánit, csakhogy lásd, hogy tényleg mennyire látszanak a vonások :)

Kép 28 hetesen Kép 1 naposan

Pandácska!
Hogy fogják hívni Bogi kishugát? Melyik 4D-ben voltatok?
Vendég

Betsy,
Nem tudják még. www.4dgenesis.hu itt voltunk. Nagyon édes baba volt Peti :lol:
Vendég

Köszi, az infókat Pandácska! :wink:
charlott

Charlott,
Megkérdezhetem hogy miért nem lombikoztok tovább? Nálatok mi a probléma?
Vendég

Kép
Vendég

Pandi,

Köszi szépen, ezt nem tudtam, hogy egyforma erősségünke kell lennie a két csíknak. Azt sem tudtam, hogy a délutániból kell csinálni. Milyen jó, hogy itt vagytok. :D :D

Betsy,

Szia, mi van veled, olyan régen voltál már nálunk. :D
Azt hiszem tényleg legközelebb kedden fogok tesztet csinálni, addigra azért már kell valamit mutatania.
Hihetetlen, hogy tényleg mennyire látszanak a baba vonásai. Teljesen fel lehet ismerni az uh-on. Hála a tudománynak.

Szia Charlott,

Üdv köztünk, és remélem minnél hamarabb lesz spontán babód.
Pandi nagyon jól leírta a különböző módokat amivel ellenőrizheted, hogy mikor vagy termékeny. Én alkalmazom szinte mindegyiket. Nézem a váladékot, mérem a hőmet, meg éppen most csináltam LH tesztet, ami ugye ahogy Pandi mondta még negatív lett. De hát még tul korán van. Szerintem érdekes, legalább megismered a saját testedet egy kicsit, és segít a teherbeesésben is. :D

Dobok egy görbét. Sokat nem mond.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép
Sziasztok!

Charlott üdv itt nálunk!Gyere gyúrjatok velünk a májusra :lol: :lol:

Judy: nagyon örülök,hogy ilyen jól bírod a cigi szünetet.Bár én erről azt gondolom,hogy nehéz egyik napról a másikra letenni.Nem is tudom melyik a jobb.Drasztikusan csökkenteni,vagy egyből abba hagyni.A végeredmény ugyanaz,nem kellene dohányozni.Nagyon drukkolok neked.Lassan,már nem is fog hiányozni.....
vedresandi

Andi,
Kép
Vendég

Szia Pandus!
Hogy vagy ma? Ma is kell valamit tenni neked lombik ügyben?A szurira gondolok.
vedresandi

Na kitaláltam.

Dobok egy puszit nektek minden reggel görbe helyett:
Kép
vedresandi

nem megy a vonalzóm :(
Nem akarok másikat!!!! :(
vedresandi

Andi,
Persze a mai naptól már kettő szuri van :lol: halmozom az élvezeteket :oops: Amúgy jól vagyok ma ügyesebb voltam vagyis szerencsésebb mert jó helyet találtam el. Milyen az élet görbe nélkül? :lol:
Vendég

Sziasztok lányok,

Csaknem egy hete hanyagoltalak Benneteket, ne haragudjatok :oops: :cry:

Omni majd mesél róla, az osztálytalinkat szerveztem, meg állásbörze volt, meg hónap zárás (utóbbit Hanna biztos megérti majd :wink: ), de ma már szabad a pálya :D

Charlott, Isten hozott! Szedsz vitamint?

Kép
bienvenue

Szia Bien jól eltüntél :wink: Mizujs?
Vendég

Megpróbáltalak visszaolvasni Benneteket, reménytelen... :roll:

Kép
bienvenue

Pandácska!
Köszi az infót. Úgy látom, itt jobb minőségűeket csinálnak, mint ahol mi voltunk. Helyileg mihez van közel? (mi nem pestiek vagyunk, így a térkép nem sokat mond).

Judy!
Sajna megint nem vagyok túl jól. A B6 csak egy darabig segített. Most reggel és este van iszonyatos hányingerem, és szédülök is kicsit. Tudom, hogy ez a terhesség korai szakaszában gyakori, így csak reménykedek, hogy nemsokára elmúlik. Olvastam, hogy letetted a cigit! Biztos nagy akarat erő kellett hozzá, gratula :)
Vendég

Szia Pandácska,

Esküszöm, hiányoztatok :lol:

Kép
bienvenue

Pandus: megmondom őszintén, nem is juttot eszembe,hogy mérnem kellene.Nekem nem hiányzik....maradok a napi puszi dobálásnál :lol: :lol: :lol:

Szia Bien!
Örülök,hogy itt vagy.....most van időd pihenni,kemény 2 nap.
vedresandi

Betsy,
Moszkva tértől nem messze János kórház környéke.
Vendég

Pandácska!
Ez sem mond sokat :oops: Árpád hídtól messze?
Vendég

Andi,

Nagyon klassz az új design - ezek szerint Te is a májusra gyúrsz, ugye? :wink:

Hát, igazad van, nem sok a 2 nap, de ez van. Nemsokára indulunk a tenisz Grand Prix-re, kedden átugunk egy napra Szlovákiába, szóval jellemző módon ekkor sem teszem le a hátsómat pihenni - sztem én már nem is tudom, milyen az... :roll:

Kép
bienvenue

Betsy: ha moszkva tér,akkor a Déli pályaudvarhoz van közel
vedresandi

Betsy,
Mivel mennétek kocsi vagy bkv?
Vendég

Pandácska!
Kocsival. De minél közelebbit szeretnék. Eddig a Kárpát utcába jártunk a Kleopátra házba. Ha nagyon messze van, akkor maradunk ennél.
Vendég

Betsy,

Egy kis segítség: www.utvonalterv.hu

Nézd meg, be kell írni honnan hova akarsz eljutni, és mindent kiszámol, leír. Térképet is mutat. Én mindig ezt használom, amióta munka ügyben sokat járom az országot, és nagyon jól bevált :)

Kép
bienvenue

Lányok, elköszönök egy időre.

Pusza mindenkinek!

Kép
bienvenue

Bienvenue!
Köszi a segítséget. Ez nagyon jó kis oldal. Már meg is néztem. Köszi mégegyszer.

Pandácska!
Ezek szerint ahol Ti voltatok, az a Budai alsó rakparton van. Az nekünk messze van. Mindegy, azért köszi. A képekre azért kíváncsi vagyok! Hány hetes most a nővéred?
Vendég

Kép

Üdv mindenki!

Andi! Jó az új design!!!

Üdv köztünk Charlott!

Chris! Vizsgáid hogy állnak?

A többi ha eszembe jut, majd közben kérdezek.....ugyanis titeket visszaolvasni.....LEHETETLEN :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betsy,
19 hetes.
Vendég

Mai hőjelentés, bár még nem sokat ér...... :lol: :: Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia Betty!

Nagyon jópofa a görbéd eddig.... :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Pandus: 6 nap múlva mész kukucsra, és mikor lesz a beültetés? :oops:

Nem izgulsz?

betty615

Andi: Eddig..... :lol: :lol: :lol:

betty615

Valaki meg tudná mondani, hogy Elevit mellett lehet e szedni folsavat?

betty615

Lelépek, meajd jövök még!
Pusssz!

betty615

Sziasztok!

Elszomorodott az idő. :(

Szia Charlotte! sok szerencsét!

Bien! Sok szerveznivaló van még?

Betty! Én ismerek olyat aki szed.

Betsy! Nagyon jók a képek!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Omnia!
Te hogy vagy? Lassan mehetsz a 12 hetes UH-ra, vérvételre.. ;)
Vendég

Sziasztok :D
Én is csak egy gyors bekukk.
Megyünk shashlikot sütni a kertbe, már bepácoltam a húsit 8)

Betsy: Petinek mikor mondjátok meg??? Nagyon szép képeket raktál fel, nagyon tetszenek, na meg a hasonlóság... :lol: Nekünk is van, majd egyszer megpróbálkozom én is feltenni.

Chris:
Ügyes voltál, gratulálok!!!

Charlott:
Üdv köztünk :D A barátnőmék 4 lombik útán feladták a baba reményt és azonnal teherbe esett spontán! Tegnap beszélgettünk - 22 hétben jár :D Hajrá!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok Csajszikok!
Már írtam pár napja a kistesó projektesekhez, de úgy látom inkább ide írtok onnan is... (na ezt jól megaszontam). Tetszik, hogy itt ekkora a pörgés (én még otthon vagyok az egy éves Eszteremmel), ha nem gond megpróbálhatok csatlakozni? :)

33 éves leszek nyáron, Eszterünk (aki amúgy Pötyi már az 5. hetes UH óta), április 1-én született. Nagyon klassz és gyors szülés volt.
Most szeretnénk kistesót, ez a 3. éles hónap, bár most érzem először esélyesnek, mert eddig vagy hányós-fosós vírustól szenvedtem, vagy felfázástól. Szóval most nagyon reménykedem. Ilyenkor szoktam óriásit esni. Pötyire sokat vártunk, több, mint egy évet... aztán mikor terhes lettem, akkor SEMMI tünetem nem volt az ég világon (na jó a hőm egyedül...). Most meg már a peteérés utáni 7. naptól rendesen olyan érzésem van, mint amikor már pocakos voltam és nem tudtam hasra feküdni. :( De nem hiszem, hogy ennyire korán lehet tünetem. Szerintetek lehet ennyire más 2 terhesség?

Na jó elsőre nem támadlak le benneteket! Én is hőmérőzők, de csak a végén, mert a peteérést ha akarnám sem tudnám nem észrevenni annyira szúr az éppen aktuálsi petefészkem. Most még 37,0-t mértem, de nekem még azért odébb van a 30. nap. :(

Mindenkinek szép hosszú hétvégét kívánok!

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Olik!
Petinek már elmondtuk!!! :lol: Szokta is mondani, hogy "anya pocijában alszik a baba". Kíváncsian várom Zolcsi 4D-s, és születése utáni képeit :lol:

Bartika!
Üdv itt is :) Itt tényleg pörögnek az események. Azért nincs már olyan messze a 30.nap Neked sem! Mikor szeretnél tesztelni? Hány nap késés után?
Vendég

Betsy! Köszi az üdvözlést! És hogy fogadta Peti a kistesót? Hasonlít amúgy a mostani terhességed az előzőhöz?

Hát nekem nem nagyon szokott késni, szóval szerintem csütörtökön tesztelek. Itt is van táblázat? Abba is bekerülnék szívesen... :wink:
Na mentem, felébredt prüntyi, megyünk ki a kertbe.

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?