@caroline4:
Jól néz ki ez a fürdi, szép

Igen, az imhaus-al csináltattuk. Én is azt hittem, hogy majd kijönnek. Mikor hívott a csajszi, hogy időpontot egyeztessünk, mondom neki, hogy még nem is állnak a falak. Azt mondta nem baj, nem akarnak kijönni megmérni, elég ha viszem az alaprjazot. Úgyhogy szerintem nyugodtan keresd fel őket. Annyi, hogy csak akkor adják oda a látványtervet, ha minimum 50.000 Ft értékben náluk vásárolsz. De ezt sajnos nem nehéz elkölteni. Mi mindent tőlük rendletünk végül, remélem minden rendben is lesz velük. Majd júniusban kiderül. Akkor csinálják a fürdőket.
Nekünk ma megvolt az inszem. Azt mondja a doki, hogy mivel ez a 4. nem mondja már el, hogy mit kell csinálnom. Most is mindent ugyanúgy csináljak, egy kivétellel, essek teherbe!

Jó fej, esetleg egyéb tanács

Viszont ma egyeztettem a szomográfussal és azt mondta, hogy ha lombikra kerülne a sor, akkor sem kell méhtükrözés, mert az átjárhatóságin jól látszott nincsen semmi gond, szép szabályos a méhem. Mást azzal meg úgysem tudnak kideríteni. Azért bevallom megkönnyebbültem. Így csak egy megismételjük a hormon vizsgálatokat és már mehet is a lombik. Bár nekünk már nem lesz szükségünk rá...

))