A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Szia Bartika!!! Üdv. nálunk :D Nálunk ez volt az első éles hónapunk, de most nem jött össze. Amúgy én is éreztem a hasamat, nem mertem rá feküdni, mert hasonló volt, mint amikor terhes voltam. Aztán pont a 30 napon öngyilkosságot követett el a hőm és jött is a piri :x

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Üdv nektek újak! :wink:
Bartika! Igaz, én még nem vagyok tapasztalt, de a b.nőm fél éve szülte meg 2. babáját. És azt mondta, h teljesen más volt a terhessége (igaz, a nemük is más a gyerekeknek)...

Nálam beköszöntött piri.... Hajrá május! :wink:

babszika

Babszika:

Majd együtt májusban ( mindenki akkor babás lesz, szegény Panda, mennyi munkája lesz a táblával :lol: )

Kép
Kép
Kép
olik22

Köszi Olik!
Kárpótlásul, h ma megjött piri, vettem 2 cipőt.... :wink:
Azt hiszem, jobb lesz, ha siet a babó.... :wink: :lol:

babszika

Szerintetek mi van akkor, ha ebben a hónapban nem megyek a dokimhoz, hanem egyszerűen pihentetem a szervezetem? Hiszen 3. napi vérvételre nem tudok elmenni (máj.1.) :x

babszika

Bartika!
Peti egyelőre örül a kistesónak, remélem, ha megszületik, nem lesz féltékeny rá. Bár addig még sokat fog változni Peti szerintem. A terhesség eddig másnak tűnik, mert már az 5.héttől volt hányinger, és nagyon korán mellfeszülés, és most már szédülés is. Petinél meg csak hányinger, hányás volt, és csak a 8.héttől.

Babszika!
Hajrá május! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Üdv Bartika!
Nálunk most kezdődik a harmadik éles hónap,februárban vették le a spiráloma.Hajrá május Neked is!

Babszika: jól tetted,hogy vettél magadnak cipőt!Májusi eső aranyat ér :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Andi!
Voltunk tegnap a mhelyednél a Szigeten.A fiam úgy élvezte a játszóteret!Nem gondoltam volna,hogy 8 évesen még találunk neki olyan játszót,amit elvisel.Tényleg jó hely,tetszett.Ja,én a hosszú,zárt csúszdán totál beparáztam... :oops:

Pandácska! Itt vagy vhol? Szeretnék kérdezni vmit tőled,te mindent tudsz!
Vendég

Sziasztok!

Remélem, mindenki jól van.
Nem nagyon tudok jönni a 4 napban. Az uram a bűnbe visz. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

üdv Bartika,

Nálunk ez az első éles hónap tavaly november óta, bizonyos nőgyógyászati problémák miatt.
Remélem már pocakos vagy, és várjuk a +++++++++ tesztedet. :D :D

Iszonyatosan nyom az alhasam, ha leülök, olyan érzés mintha összenyomnám a méhemet. Igazából ez minden hónapban ilyen, kb 5-6 napig tart. :D

Kellemesen elfáradtam me. Mostam, főztem, takarítottam, hogy holnap, meg kedden el tudjunk menni kirándulni. Bár még a Tesco-s bevásárlás hátravan, de az már semmi.

Holnap végigautókázunk a Balaton északi partján Tihanyig. Badacsonyban van egy nagyon jó kajálda adomb tetején, belátni az egész Balatont. Remélem most már élvezni fogják a fiuk. Eddig nem akartunk menni, mert kicsik voltak. Ha belefér még Keszthelyre is bemegyünk.

További szép napot mindenkinek. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Most értünk haza voltunk moziban meg vásárolni :lol:

Babszika,
Hajrá május :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nehezen, hosszadalmasan, de kicsit visszaolvasgattam.

Panda! Így 2 nappal később is, de BOLDOG NÉVNAPOT Kívánok!
Bartika! Szia!

Mi most vidéken, Szabolcsban vagyunk a leendő nagyszülőknél, akik most tudták meg a nagy hírt. :)
9-én én is megyek a védőnőhöz, végre lesz kiskönyvem is :) remélem normális nő . . . a hangja alapján meg fogjuk érteni egymást.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kis,
Köszönöm :D
Vendég

Kellemes Hosszúhétvégét Mindenkinek!

:wink: Babára fel!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

[quote="pandácska*"]C írta:pandácska*harlott,
Megkérdezhetem hogy miért nem lombikoztok tovább? Nálatok mi a probléma?

Nálam a pco a probléma, férjemnél a kevés, lassű sperma szám a probléma.
charlott

[quote="judy5"]Pandi,

Szerintem érdekes, legalább megismered a saját testedet egy kicsit, és segít a teherbeesésben is. :D

Igen, nem árt ha az ember tudja mikor termékeny, mert akkor nagyobb az esély.

Pandácska: azért hagytuk abba most a lombikot, mert megszűnt az intézet, ahol csináltuk. És még nem akarunk máshová menni, előről kezdeni az egészet.
charlott

Vedreandi:
Hello! Ti is spontán babát szeretnétek? Nálatok van valamilyen probléma?
charlott

Charlott:
Nálunk semmi probléma.Nekem már van egy 13 éves fiam,szeretnénk egy kistesót.Remélem hamar összejön.Dani is hamar sikerült.
vedresandi

Bienveune: csak maca vibet szedek, amit férjem meghagyott! :-)
mit kéne szedegetnem?
charlott

Olik: Tényleg spontán babájuk lett a barátnődnének!!!!!!!!
Ez nagyon bíztató.
Nekik volt valami bajuk vagy csak egyszerűen nem jött össze?
charlott

Andi: akkor hajrá! Miért vártatok ilyen sokat a másodikkal?
charlott

Charlott: elváltam,és nekünk ez lenne az első közös babánk.Egyébként Dani is nagyon várja már,mert kikértem a véleményét,mert nekem fontos volt,mit gondol. :lol: :lol:
vedresandi

Andi: értem.
és valamit szedsz vagy csinálsz a pozitív eredményért?
charlott

Charlott: az elmúlt ciklusban mértem a hőmet,de elég volt egy hónap.Arra használtam,hogy tudjam,működik a testem.Nem szedek semmit.Elevit a táskámban,majd ha babás leszek, szedem.Minden tekintetben előnyben részesítem a spontán dolgokat.Ezért nem is szedek semmit.Amíg nincs problémánk,így is marad.A dokim azt mondta,hogy ha 1 évig nem jön össze,akkor érdemes okokat keresni.Nem tudom meddig lesz türelmünk, most még van,hisz ez a harmadik éles hónapunk.Nagyon bízom magunkban :lol:
vedresandi

SZIA GYABIIIIIIIIIIIIIII!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Helló mindenki, az újaknak pusszancs, már megyek is, filmet nézünk a párommal, csak gondoltam köszönok!!!!!!

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Kép
Vendég

Judy,
Már javítottalak csak ebben még nincs benne.
Vendég

Na jóvan,akkor hasonlóan a kezdeteknél tartunk mindannyian... :)

Andi, Te mennyi idős vagy? De klassz lesz majd 13 év után babázni, nem? :) Szerintem is 1 évet érdemes kivárni, mégha idegölő is a vége...

Charlott, melyik intézet szünt meg?

Judy, ismerem azt a helyet, gyönyörűűűű!!! Mi tavaly voltunk pont, a kaja is nagggyon jó volt.

Babszika! Nagyon jól tetted a cipővásárlást... én is ma keresgéltem, lehet, hogy nekem is szükségem lesz öndíjazásra? :roll:

Én júliusig-augusztusig nem bánom ha nem jön össze, mert Pötyi is tavaszi baba volt és nagyon bejött, bár ilyenkor van a legnagyobb dömping a kórházakban. :( (a sok nyári kuytmuty, meg nyaralós baba, mi??? :wink: :lol: ).
Tényleg, ki hol szeretne szülni?

Mi is éppen Debrecenben pihizünk a szüleimnél. :)
Ma láttam a National G-on az Ikrek az anyaméhben c. műsort, potyogtak a végén a könnyeim. :roll:

Na jól van, lőjetek már le! :oops: Nem tűnik fel, hogy ha sokat írok, látszik, hogy gépírni tanultam... Jó éjt mindenkinek!

Barti

UI: ja még annyit, hogy hol lehet ilyen klassz aláírásokat gyártani???

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti,
www.glittermaker.com itt tudsz csinálni.
Vendég

Barti:35 leszek júniusban,de sok közöm nincs hozzá :lol: :lol: .Ha bele férne,még kettőt os bevállalnék.Alig várom :lol: :lol:
vedresandi

Andi,
Ez nem is olyan lehetetlen :wink: :lol:
Vendég

Pandácska! Tündér vagy, köszi!
Próbáltam megcsinálni, de azt írja ki, hogy a már meglévő két vonalzóm + aláírás már túl hosszú. :(
Nem is találtam olyat, akinek aláírás is van, meg két vonalzó.
És melyiktől válljak meg??? :cry: :roll:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Andi! Nem bizony! Mi is 3-at szeretnénk, pedig már júniusban 33 leszek. Ketteske meg még sehol, ugyebár... :roll:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Barti,
Igen sajnos van egy határ én is raknék fel még ha lenne hely...

Szia Kamilla :lol:
Vendég

Bartika: a Nyírő kórház meddőségi osztálya szünt meg.
charlott

Hát igen.....innen is üdvölzöljük az új kis libát :evil: na meg a régi majmot

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Betsy! Arról érdeklődtem, hogy jól van-e a kis koraszütött, akinek vérre lett volna szüksége.

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Pandácska! Hát akkor inkább az aláírásról mondok le. :lol:
Charlott, basszus, nem is tudtam. De a szülészet megmaradt? A Vereczkey osztálya szünt meg? Mondjuk róla rémséges híreket hallottam. :(

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika: a szülészet is megszünt. Vereczky valószinűleg, hogy a Schöpfibe megy át. Persze, ha az magánkórházzá alakul át.
charlott

Üdvözlet az újaknak! Sok sikert!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Jó reggelt Lányok!

Bartika, Charlott: Üdv közöttünk. Mielőbbi babásodást kívánok! :wink:

Andi: Nagyon szép az új dizájnod! Hajrá május!

Babszika: Neked is hajrá! Májusban sokan fogunk babásodni. :wink:

Kamilla: Nálad még mindig nincs piri? Lehet, hogy késői ovud volt. Olik Zolcsis görbéje nagyon érdekes, mensi környékén fogant a picur. :) Szóval még bármi lehet.

Christell: Gratu a vizsgához. Az a lényeg, hogy sikerüljön, a többi csak formaság. :)

Én mostmár nagyon kíváncsi vagyok erre a hónapomra. A hőm picit lement (37,1-ről 37-re) az elmúlt két napban, de a cicim furi, máshogy fáj (annyira nem vészes), mint pé után szokott. Emelett tegnapelőtt reggel és tegnap este volt egy nagyon-nagyon kicsi barnázás, ma reggel még semmi.
Vendég

Jó reggelt!

Lassan egy órája ébren vagyok... a gyerek ébresztett... mérgemben kikúrtam a kertbe :lol: :lol:
Most kint kergeti a macsekokat.... :lol: amíg meg nem unja....
Én viszont már nem tudok visszaaludni. :cry:

babszika

Babszika,
:lol: :lol:

Kép
Vendég

Nem olyan vickes ám, mint amilyennek elsőre hat.... :lol: :lol:

babszika

Kamilla!
Így már értem. A kisfiút nem ismerem, valamelyik ismerősőm, ismerősének az ismerősének.. Szóval én csak kiraktam az üzenőfalra, hátha rajtam keresztül találnak donort. És úgy néz ki, sikerül két jó donort is találni Leventének, javul az állapota, és az orvosok azt mondják, hogy mire eléri azt a kor, amikor meg kellett volna születnie (2-3 hónap), addigra teljesen felépül. (ezt egy újabb üzenetben írta a kisfiú ismerőse)
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Charlott, Bartika: üdvözlet közöttünk!! Gyors babásodást!!

Judy: olvasom letetted a cigit??? Gratulálok hozzá!! Sok kitartást neked! Kellemes kikapcsolódást!!

Betsy: nagyon jók az uh képek! Ezek szereint még mindig tart a hányingeres időszak...

Omni: Te hogy érzed magad?

Babszika: én is csak azt tudom mondani, hogy hajrá május!!

Andi: jó az avatarod..!

Mano: már nagyon várom a tesztedet!! Szerintem ne aggódj az 1 tized miat!

Mindenkinek szép hétfőt!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Látom mindenki pihenget! Akkor én is lelépek!

Puszi:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok,Jó reggelt!!!

Babszika: sok macsaktetem lehet a kertben :lol: :lol: :lol:

Mano: nagyon kíváncsi leszek,mi lesz veled!!!!Drukkolok :lol: :lol: (remélem lesz áprilisi babánk)

Heni kismama hogy vagy????
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?