A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Sziasztok!

Belesek és megyek autót takaríttatni. :?
Nem sok kedvem van, de nagyon koszos már.

Remélem, Mindenki jól van Csajok! :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Szia Hanna!

Jól vagy????
vedresandi

Szia Andi!
Tökéletesen! Csak az urammal elvonultunk pihenni. :lol: Kerestelek már msn-en.

Kép
hanna30

Nekem ma nagyon nagy és fontos dolgom van...növesztem a tüszőket :lol: :lol:

Szia Hanna, Andi :D
Vendég

Pandus! Hali! Nekes is ez a fő teendőm. :oops:

Kép
hanna30

Pandus: remélem szép nagyra növeszted őket! :lol:
vedresandi

Hanna,
Akkor hajrá bár nekem most sokat kell szóval jobban rajta vagyok a dolgon :lol: Neked gondolom hétfő kedd környékén meg is lesz az inszem :wink: Tornázol?

Andi,
Én mindent megteszek erősen koncentrálok :lol:
Vendég

Ja, görbe helyett dobom a puszit!!!

PUSSZANCS
vedresandi

Andi,
Én elkaptam :lol:
Vendég

Panda: renben....tüszőnövesztő puszi is volt a csomagban :lol:
vedresandi

Hanna: amikor kerestél,akkor mentem át a saját gépemhez,és közben írtál.Morcos is voltam,hogy elkerültük egymást :evil: :lol: :lol:
vedresandi

Hello Csajok!
Pandácska! Hajrá tüsszőőőőőőők!!! Mennek a drukkmanók. :lol:

Babszika? Először néztem nagyot a "gyerekeden", de aztán tippeltem: KUTYA???? :lol: Milyen fajta? :)

Nekem sajnos ma reggel lezuhant a hőm és már piroslik a budipapír... :( Szóval legalább nem kell tovább izgulni. Az a legrosszabb, amikor késik-késik, aztán püff neki pofáncsap PIRI.

Tényleg csajok! Azt már első napnak szoktátok számítani, amikor még csak kicsi van (de piros) és elég a tisztasági betét? Nekem másnaptól vagy estétől már rendes adag. Akkor a mait számoljam elsőnek? Viszont a pé-től számítva pontosan a 14. nap után jött meg. Szóval jól tippeltem. Csak azért kenődtem el kicsit (de nagyon), mert ezt a hónapot olyan esélyesnek éreztem, tök körbelőttük a napot és akkor MIÉRT NEM???? :cry:
Most elkezdek kicsit tisztító kúrázni, ami annyit jelent, hogy nem zabálok össze-vissza, hanem odafigyelek és gombátlanítok (állandó vendégem: Candida - csak hát hívta a fene).

Na mentem, délutáni pihi van, ki kell használni!
Gyönyörűséges szép napot mindenkinek, majd jövök este!

Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti,
Sajnálom :( de új hónap új esély :wink: én azt már első napnak számítom mert nálam is első gyenge aztán meg második nap erős lesz.
Vendég

Bartika: Sajnálom piris,de éljenek a februárban születendő babák!!!! :lol: én is első napnak számítom piri első jelenlétét.Nekem az a fura,hogy amióta levették a spirált,egyből jön,pötttyözés nélkül,és 3-4 nap alatt el is megy (a kis rohadék :lol: :lol: )
vedresandi

Hali!

Megjöttem. Ragyog az autóm. :lol: :lol: :lol:

Üdv Bartika! Mi még nem találkoztunk.

Kép
hanna30

Hanna! SZIA! :D

Na akkor csináltam is új vonalzót, köszi csajok.
ÉLJEN A MÁJUS! Amúgy is jobb lesz együtt elemezgetni, összehasonlítani a "tüneteket" veletek csajok! :lol:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Pandácska: ma elmentem a dm-be, de nem találtam a peteérést néző tesztet. Merre szokták pakolni?
charlott

Charlott,
A terhességi teszteknél ha jól emlékszem.
Vendég

Sziasztok Csajok,

Remélem mindenki jól van, és élvezi a pihenést.

Mi most értünk haza a balatoni kirándulásból. Nagyon jól éreztük magunkat, jól elfáradtunk és elvertünk egy halom pénzt.
De megérte, mert a gyerekek nagyon élvezték. :D

Azt hiszem 4-e helyett 3-án lesz pé-em. Majd kiszakad az alhasam, a nyák már szép tiszta és nyúlos, és az előbb néztem az LH tesztet, csak egy ici-picit halványabb a tesztcsík, mint a controll csík. Szerintem holnap du már pozitív lesz. Mindenestre már ma reggel belehúztunk. Ha holnap pozitív lesz, akkor este akció, utána semmi, mert talán így 3-ra már csak a lányok fognak élni.

További szép estét mindenkinek. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia charlott!

Nálunk a Dm-ben az intimbetétek,tamponok melletti polcon szokott lenni.De van a Rossmann-ban is többféle.
Viszont egyszerűbb,ha gyógyszertárban veszed.Ott lehet egy olyat kapni,aminek az a neve,hogy DEI OVU LH. Ezt ajánlják az orvosok is,és ez a legérzékenyebb.És csak 4e ft.Nálam még soha sem csalt.Próbáld ki!
Vendég

Charlott,

Nálunk is a terhességi tesztek mellett vannak az ovu tesztek a DM-ben. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Charlott,
Azért vigyi a patikákkal mert nekem 4 ezer forinttal drágábban akartak eladni ovu tesztet mint amennyi a Dm-be volt.
Vendég

Helló, sziasztok!!!
Van egy jó hírem, mátóé nagyon sokszor leszek, a rossz hír csak annyi, hogy azért mert május 8-ig fekvőgipszem van. A tegnapi kirándulásnáál alátört a lábam , ma voltunk a balesetin és ezt a "harisnyát" kaptam. Egy mégrosszabb dolog is van, véralvadásgátlót kell a hasfalamba döfnöm és rá van írva, hogy kismamáknak tilos. Mondjuk hétvége felé lesz pé, de félek, hogy így ismét elúszika ez a hónap.

Na de megyek visszaolvasok...

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Jessszus :shock: :shock: szegénykém hát ez nem semmi. És fáj? Hova kell a szurit adnod? Hogy történt?
Vendég

Gyabi,

Sajnálom, mit csináltál, hogy eltörött???
:D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Gyabi! :?

Pandus! Gyere msn-re most!!!

Kép
hanna30

Erős húzódás és hasfalba kell adnom a szurikat! Fáj , mostmár elértem, hogy nem tudom úgy rakni, hogy ne fájjon, na de mindegy.

Pandácska, csak most érzem milyen kellemes hasfalba adni magadnak a szurit...

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi:
A tegnapi napot szerintem elátkozták. Ez szörnyű.. Mi történt? Hol tört el a lábad? Hova és meddig kell szuriznod?
Vendég

Gyabi,
:(
Vendég

Szia Mano!

A Tisza-parton piknikeztünk és az összepakolásnál a lábam lefordult egy fűcsomóról. Est már nem vlt bokám, reggel irány a baleseti. 10 szurkát kaptam, minden nap egy, felváltva a jobb és a bal hasfalba. Csak egy baj van, hogy nem tudok feküdni, most meg már dagad befelé.

Felétek mizujs???

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi:
:( És nincs valami kismamáknak is használható véralvadásgátló? Kell lennie valaminek, mert egy kismamának is kifordulhat a bokája..

Nálunk a vonatokkal volt egy kis probléma. Nem mi utaztunk, csak zsebkendőt lobogtattunk, de jól elnéztük a menetrendet (az orrunk előtt ment el a vonat), a másik vonat meg baleset miatt iszonyat sokat késett.
Amúgy piri még nincs, úgyhogy nem lesz gondom a 3. napi hormonos vérvétellel. :) Bár most kezdek kicsit reménykedni, hogy nem is kell majd mennem. :)
Vendég

A gyógyszertári ovu-teszt,amit írtam,csak 3900 ft 5 db és az a legjobb!!!
Van kismamáknak való véralvadásgátló szuri,nekem is olyan van.
Vendég

Én Corax ovu tesztet használtam múlt hónapban. 2000 párszáz forint volt a DM-ben. Sajnos nem tudom, hogy jól működik-e, mert az előző hónapom anovus volt, ezért csak halovány csíkokat mutatott.
Vendég

Mano,
Én is azt és nekem jó volt.
Vendég

Sziasztok!
Látom eseménydús volt a hétvége!

Barti! Mielőbbi kistesót Pötyinek!

Gyabi! Mielőbbi javulást! Egy kis kényszerpihi. Hagyd magad legalább kényeztetni! :wink:

Köszi Heni! Jól vagyok, csak kicsit nyűgösen, mert ma 4-kor keltünk, horgászni mentünk, és csak másfél halat fogtunk egész nap. :(

Úgyhogy most megyek zuhizni és aludni.
Ti hogy vagytok?

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Köszi mindenkinek, most bevágom a szunyát...jók legyetek...

Kép
Kép
gyablonka

Szia Omnia!
Hogy lehet másfél halat fogni? :) Az egyik nagyon kicsi?
Jó pihenést, aludj sokat!
Vendég

Neked is jó pihenést, Gyabi. A lábadnak meg jobbulást, gyógyuljon meg mielőbb!
Vendég

Azt hiszem én is megkeresem az ágyikómat. Szép estét Nektek!
Vendég

Mano! Nagyjából 5 cm hosszú volt.
Mikor tesztelsz? Lehet már kicsit izgulni?

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Köszönöm lányok!
Alig várom, hogy kipróbálhassam! :-)

Dm-ben a teszteknél kerestem, de csak óvszert találtam! Arra szerintem nem lesz szükségem. :-)
charlott

Sziasztok!

Barti: sajnálom a pirit, nem baj, majd legközelebb. Nem tudom, hogy hallottad-e már olyat, hogy a nemrég szült anyukák szervezete nem ritkán tiltakozik az új baba ellen, mert fáradt és kimerült a szervezete. Nem kell aggódnod, nálatok minden rendben van, hisz ott van már a Pötyike :wink:

Gyabi: Juj... Pihengess sokat!!! Mielőbbi jobbulást!!!

Mano: +++++++++++++Izgulok ám rendesen :wink:

Mi meg Apával lerobbantunk derékileg mindketten egyszerre :shock: Ő a bútor tologatástól, nálam meg szülés óta ez állandó fájdalom, csak most ráadásnak kicsit megfáztam talán. Az a lényeg, hogy mindketten úgy járunk, mint rokkantok :?

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!!!
Jól eltűntem, mi? Kihasználtuk apával, h végre együtt vagyunk (mert apa ma is dolgozott)...

Bartika!
A gyerekünk egy Shar-Pei, aki május 6-án lesz 5 hónapos.

Képzeljétek!
Tegna az apjával addig "ügyeskedtek", amíg kitört a szemfoga.... Én majdnem "megöltem" apát! Majdnem sírtam is.
Az állatorvos viszont azt mondta, h várjunk 1-1,5 hónapot és ha nem nő, akkor megröngenezi, h kiderüljön, vajon a tejfoga volt-e... Remélem, h igen! Másképp apából csinálok szemfogat neki! :lol: :lol:

babszika

Kép

Bartika : Kép
Üdv köztünk!

Csajok! Mint már írtam, képtelenség visszaolvasni titeket, most is csak végigfutottam...
Mára most végeztünk, már kész a festés, de még mindig nagy a kupi.....már picit televan a f..... :lol: :lol: az egésszel, de lassan lassan elkészülünk :roll:
Már jó lenne, mert szeretnék jönni hozzátok többet, de ami késik nem múlik... :)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Remélem mindenki felkészült a májusra, mert ez a gyerekgyártás hónapja.....tehát....mindenki be fog babásodni!
És ez parancs! :)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Még dobok egy görbuszt, aztán lépek is : Kép Kép

betty615

Sziasztok,3 hónapja probálkozunk a férjemmel de sajnos eddig sikertelenül.Nem tudna valaki valami jól bevált módszert ajánlani?Minden üzenetnek örülnék.köszönöm előre is Kriszti :)
kriszti81

Sziasztok!

Gyabika:örülönk,hogy többet leszel, de ami történt veled,annak nem.Jobbulást kívánok,pihenj sokat.Tudom milyen szar ez.Nekem minden végtagom el volt törve,volt amit altatásban tettek helyre.Sok sok gyógy puszi Neked!!!!!

Kriszti:részemről bevált praktikát nem tudok.Nekünk most kezdődött a harmadik éles hónap,bízom, és tudom,hogy hamarosan sikerül.

Betty:legalább Ti már túl lesztek rajta.Mi augusztusban szeretnénk porig rombolni a kérot.

Babszi:szerintem a gyereknek tejfoga esett ki,de nincs állatorvosi diplomám.Bár elég sok állattal találkozom,akár lehetne is :lol:

Olik: Nektek is jobbulást!!!!

Mano: még mindig mennek a drukkok.

ovu teszthez nem értek.Ha érzed hogy van PÉ,akkor hajrá ösztönök.(szerintem)
vedresandi

Jó reggelt csajok!

Képzeljétek, szerintem a múlt havi öngyi után elfáradt a görbém, és azt mondja, nem ugrál többet:

Kép

Szerintetek most akkor mi van????

Kép
bienvenue

Éljen május elseje! :)
Sziasztok Lányok!

Omnia: 5 cm, az még gyerek. :) Ugye visszadobtátok? :)
Amúgy eredetileg holnapra (15. DPO) terveztem a tesztet, de nagyon nem érzek semmit, nincs "terhes vagyok" érzésem. Szóval majd reggel barátkozok kicsit a teszttel, aztán meglátom, hogy megérdemli-e az öntözést, vagy sem. :)

Olik: Én is izgulok már, de nem érzek semmit. Jobbulást Nektek!

Betty: Hamar végezni fogtok, a visszapakolás sokkal gyorsabban megy, mint a kipakolás, főként, hogy ezt már jobb érzéssel csinálja az ember. :) Mi tavaly nyáron fordítottuk fel a lakást.

Andi: Minden végtagod el volt törve? Mi történt veled?
Már nagyon félek a teszttől.. A múlt havi görbéd annyira szép volt, és nem babás.. Szóval a szép görbék rendesen fel tudnak kavarni minket, én inkább próbálom úgy kezelni a görbémet, hogy neki köszönhetően kb. tudom, hogy mikor érdemes tesztelnem (már rég teszteltem volna, ha nem tudom, hogy késői ovum volt).
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?