A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Szia Bien!

Sajnos nem tudom, hogy mitől nem ugrál a görbéd. Az enyém is hasonló volt az elején.
Íme:

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Tegnap este megjöttek a menszi manók. Akkor innentől érdemes hőt is mérni?
charlott

Jó reggelt Lányok!

Andi: köszi, jól vagyok! Már alig várom a jövőhetet, hogy megint láthassam a picikémet!

Charlott: sajna a mensiért....

Mano: nagyon szorítok érted!! Hú, izgalmas lesz a holnap!

Mindenkinek nagyon szép május 1-jét! Menjetek majálisozni!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: most vagyok túl a 3. lombikon és pénteken alacsony hcg-t mértek (20), és szombaton negatív tesztet produkáltam, így már godnolotam, hogy nincs baba a látóhatárban. :-(

De gyúrunk spontán módon férjemmel, mert sok olyan sztorit hallottunk, hogy rögtön a sikertelenség után pocak lakójuk lett.
charlott

Kriszti81!
Üdv köztünk! Én nem tudok jól bevált módszert, a kisfiamnál mindennap próbálkoztunk, úgy jött össze 3 hónap alatt, most pedig 2-3 napos szüneteket hagytunk.. Viszont mérheted az ébredési hőmérsékleted, használhatsz ovu tesztet, a nyákvizsgálat is sokat segít, szedhetsz peteérés serkentő homeós cseppet, vagy csak egyszerűen akcióztok, amikor kedvetek tartja :wink:

Heni!
Neked mikor múlt el a hányinger? Eleviten kívül szedsz valamit?

Charlott!

Sajnálom pirit :cry: Igen mától érdemes mérned a hőt, minden reggel, ugyanakkor, ugyanott :lol:
Vendég

Charlott: ezt nem tudtam :oops:

Betsy: az első babámmal a 17. hétig hánytam egyfolytában és akkor semmi nem segített... Most nagyon minimiális az inger és az sem mindig....Elevitet szedek napi 1-et, céklalevet iszom, heti 2x kálcium pezsgőtabletta...Mást nem szedek, de valószínűleg kell majd vasat szednem, mert vérszegény vagyok...Egyenlőre még nem írtak fel...Pedig voltam a körzetinél is...Jövőhéten megint vesznek vért és akkor megnézetem a vasamat....Szerintem neked biztosan kilánykád lesz.... Drukkolok, hogy minél hamarabb elmúljon ez az időszak...Akkor egyenlőre fogyóban a súly? Nekem nagyon furcsa, hogy már rajtam van +1,5-2 kg. Mondjuk nem árt, mert elég gebén kezdtem...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Tud valaki, valamilyen jó szabadtéri éttermet?? Ma nem fogok főzni és olyan jó lenne kint enni...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Betsy,
Rosszul vagy még?

Kriszti,
Szerintem ha egészséges vagytok nem kell nagyon aggódnod 3 hónap után csak szeretgessétek rendszeresen egymást és sikerülni fog :wink:

Charlott,
:( Kívánom hogy legyen egy spontán babád minnél elöbb :wink:
Vendég

Sziasztok,jó reggelt!

Görbe helyett jön a puszi,már dobom is: Kép

Mano:a kezeim általános iskolában törtek el,nem egyszerre,job 2szer,bal 1szer,a lábam a gimiben,és olyan szorosra gipszelték,hogy 3 órán keresztül maszírozták bele vissza az életet,mert nem volt benne pulzus.Nem gyegék a csontjaim,csak mindig szerencsétlenül estem. :shock:
Görb: na én pont ezért nem mérek már hőt,mert ha szép a görbe,akkor kombinálok :lol:

Bien:remélem ez lesz neked is az utolsó görbéd,mert+at tesztelsz a végén!

Charlott: hajrá május....a vízöntő jegyü gyerekek nagyon jók :lol: :lol:
vedresandi

Andi,
puszit megint én kaptam el :lol: dejódolgomvan 8)

Kamilla,
Szia :lol:
Vendég

Pandus: Te voltál a leggyorsabb...egyébként megint volt benne tüszőnövelő pussz. :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jó regg Kamilla!!! :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Tudtok valami olyan oldalt, ahol vidéki rendezvényeket találhatnék? Monjuk Pécs, Kaposvár, Orfű....

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sziasztok,

Bien,

Szerintem most csak pihizik a görbéd aztán majd szépen megindul felfelé a ciklus második felében :D

Mano,

Nagyon szurkolok neked, alig várom hogy tesztelj. Remélem holnap megcsinálod?! :D

Szia Betsy,

Remélem most már jobban vagy, és hamar eltávozik tőled ez a fránya rosszúllét. :D

Üdv Kriszti81,

Hőmérsékleti görbe vezetése nagyon jó, és a corax ovu teszt is működik. Nekem legalábbis működik. Érdemes megpróbálni.
Kívánok mielőbbi babásodást. :D

Charlott,

Fel a májusra!! :D :D :D

Dobok egy görbét.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi,
Én lesben állok és amikor megjelensz már kapkodom is a puszikat :lol:

Kamilla,
Sajna nem.
Vendég

Kép
Vendég

vedresandi

Heni!
Köszi :) És inni mit iszol? Még mindig a babyitalokat? Nekem semmi nem esik jól.. :( Fogyni szerintem nem fogytam, nem méregetem magam. A védőnő 52kg-t mért, de ott még ősrégi mérleg van, az biztos többet mutat (kb. 50kg lehetek)

Judy!
Ha jól olvastam, tegnap már csak nagyon halvány eltérés volt a két csík között az ovu teszten. Majd írd meg a mai eredményét is, kíváncsi vagyok..

Pandácska!
Igen, sajnos rosszul. Egy ideig hatott a B6, de most újra (leginkább) reggel és este van hányingerem, és szédülés, gyengeség. Szinte semmi nem esik jól, de egyelőre még nem hánytam.

Kamilla!
Kaposvár: http://www.kaposvar.hu/index.php?page=m ... T=1&lang=1
Pécs: http://www.pecs.hu/index.php?oldal=programok2&lista=off
Orfű: http://www.orfu.hu/framep.htm
Vendég

Sziasztok csajok!
Lerobbantam teljesen. Ez nem derék fájás, hanem vese :cry: Nagyon fáj, alig létezem... megyek is vissza feküdni, mert sehogy sem jó.
Mano: Dettó olyan görbéd van mint a Zolikámmal :wink: Holnap Érted mindenképp benézek ( ha nem leszek rosszabbul)
Pusza

Kép
Kép
Kép
olik22

Gyabi és Olik!
Jobbulást Nektek! Remélem, mindketten gyorsan helyrejöttök!!!
Vendég

Sziasztok!!!!!

Gyabi sajnálom a balesetet, de remélem mihamarabb meggyógyulsz!!!!

Olik! Nem lehet hogy megfázott a veséd és azért fáj? Mert akkor egy kád forró víz nagyon jót tenne!!!!

Mano!
Drukkolok egy + teszthez!!!!

A kismamáinknak pedig minden jót kivánok!!!!! Növögessétek a pocakokat!!!! :lol: :lol: :lol:

Drukkolok mindenkinek, kinek mihez kell!!!!
Vendég

Sziasztok!

Mégis géphez férek hamarabb is. Örültök? :lol: :lol: :lol:

Gyabi: Szóval a jó hír, hogy ezentúl többet hallunk felőled. :D Írjál is sokat! Gyors gyógyulást kívánok!

Betsy: Kezet foghatunk. Nekem most már gyakorlatilag egész nap hányingerem van, csak akkor múlik el, ha éppen eszem, dehát nem zabálhat az ember egész nap.... :shock: :shock: Ha mégis elmúlna egy kis időre, akkor olyan fáradt leszek, hogy egy poharat sincs kedvem felemelni. Szombat este megismerkedtem a róka komával is, 20 év után először. Pedig anyósjelöltem finom rántott csirkét sütött, de a babának nem ízlett bizonyára, mert egyik pillanatról a másikra úgy döntött, hogy nem kell az belém :D :D :D

Bízom benne, hogy azért ő jól van benn...Ha ő szépen növöget és elvan, akkor minden rendben.

Mit akartam még írni....visszaolvasok!!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Charlott/Kriszti/Barti: Köszöntelek titeket én is!!!! Mielőbbi babásodást! :wink:

Olik: Juj, az nem jó....És miből gondolod, hogy a veséd? Mozgásra nem fáj, csak úgy magától?? Nekem most nyugton van a vesécském, igaz, ahogy megtudtam, hogy terhes vagyok, nem is mentem el a kijelölt vizsgálatokra, mert röntgenesek...De panaszom sincs. Sok folyadékot igyál, de ne többet 3 liternél és szépen oszd be egy napon belül! Milyen lett a shashlik???

Betsy: Kérdezted Henitől mit iszik, nekem a hígított zöldséglé és a jó erősen citromos hideg tea (jegestea, de házi) jött be, de tényleg kevés folyadékra fanyalodom. Talán a leveseket kívánom a legjobban.

Panda: Hát a tüszőnövesztés most tényleg a legfontosabb. Hajrá! :wink:

jaimee

Mano: Húúúú, most látom!!!! 14. dpo!!!! Drukkolok nagyon, szép ez a görbe! :wink:

jaimee

Jaimee:
Tök jó, hogy benéztél :P Küldj el a Vukkot :lol: Hamar letelik az a 12 hét :wink:
Felhívtam a doki barátomat ( belgyógy) a jelek alapján vese lehet. Nem merem beülni a forró kádba, mert nem tudom pontosan mi az. Holnapig várom ezzel.

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: :? Jobbulást, hátha elmúlik/javul...
Van itt annyi róka, hogymég....Vuk nemtomhány kölykét itt hagyta nekem. :D :D :D

Bezzeg a pizzát azt kívánom... :D Hogy fogok én dolgozni csütörtökön....Hát, nagyon módjával....Beviszek egy matracot az asztalom alá és egy hánytálat, aztán alkalmazom őket, mikor melyik kell... :D :D

jaimee

Jaimee!

Valamelyik nap álmomban Szolnokon jártam a volt munkahelyemen, és amikor az utcán jártam kelltem mindig azt figyeltem hogy JAIMEEVEL találkozom-e!!!!!
Vendég

Ditke: :D :D No, ennek örülök! Ha nem rémálom volt!! :lol: :lol: :lol: és nem izzadtságban úszva ébredtél, nagy megkönnyebbülésedre.

Az iwiw alapján még meg is ismernénk egymást!

jaimee

Jaimee!

Nem rémálom volt!!!!!
Mi mindenre jó az iwiw!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke: Akkor jó! :wink:

jaimee

Köszönöm mindenkinek, hogy szorítotok. Tisztára izgulok már, nem tudom, hogy fogok tudni éjjel aludni.
Egy kérdés: 15. DPO-n lehet korai a teszt? (bár lehet, hogy az csak 13.) Úgy gondolom, ha még egy halványka második csíkocska sem lesz rajta, akkor ?
Vendég

Mano: Én - túl sok- sok negatív teszten - azt határoztam el annó, hogy csak akkor tesztelek, ha eljön a 16. dpo és fenn van a hőm.
(Mert nekem 14 dpo-m volt, ebből 13 napig fenn volt a hőm.

Tudni kellene, hogy hány dpo-d szokott lenni, ha monjuk 13, akkor a 15 nap nem korai szerintem.

jaimee

Mano: Szerintem sem korai, de holnap kiderül :wink:

Picit elengedett :roll: Most úgy fáj mint tegnap ( ma volt a csúcspont vagymi...)

Kép
Kép
Kép
olik22

Elfelejtettem mondani: vége a szopcsinak :( Az egyik szemem nevet , másik sír.

Kép
Kép
Kép
olik22

Szép délutánt!

Dzsémi: örülök,hogy hamarabb jöttél...meg se kérdezem,hogy vagy,mert látom...Alig várom,hogy hasonló tüneteim legyenek,de nem gyomorrontás miatt :lol: :lol:

Olik: még egyszer jobbulást,remélem jobban vagy.A szopcsi miatt értelek,de egyszer ennek is eljön az ideje :lol:

Mano:én is Dzsémi álláspontját részesítem előnyben...én várnék még egy napot,ha tudod,hány DPO-d szokott lenni.
vedresandi

Sziasztok Csajok!

Csak beugrok picit, az uram elengedett egy 10 percre, mert a klotyóajtót festi.... :lol: :lol:

Remélem mindenkivel minden rendben!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Most meg mindenki lelépett??? :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Hát jó, vissza kell mennem festegetni....
Pussz mindenkinek!

betty615

sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy ha valaki tudja hogy kb mennyibe kerül a lombik előtti gyógyszerezés és mit kell szedni?vagy mindenkinek mást?még csak most lesz az első már volt egy inszem de a doki és én is úgy gondoltuk legyen inkább lombik de az anyagiakra még nem tértünk ki.Ha valakinek van velem egy kicsit beszélgetni úúúgy örülnék mert van még egy csomó kérdésem ha nem baj

köszönöm
zsoan

Szia Zsoan! Sok sikert a lombikhoz!

Mano! Persze, hogy visszadobtuk, miután megdicsértük a lelkesedédéért! :lol:

Heni! Én is nagyon izgulok! Remélem minden rendben lesz! Jól vagy?

Jaimee, Betsy! Jobbulást! Én az üres hideg,gyümölcsteát szeretem.

Olik! Igyál sokát! Gyógyulj meg!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Jaimee, Andi, Olik:
Teljesen elbizonytalanodtam. Igazából gőzöm sincs, hogy hány dpo-m szokott lenni, nagyon szabálytalanok a ciklusaim. :(
Most kicsit fájdogál a pocim, lehet hogy piri, bár nekem soha nem szokott előtte fájni, csak a második napon. Noh, majd meglássuk. :) Nem parázok, nincs értelme. :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Charlotte, Bartika, Kia!
Üdv közöttünk!

Betty!
Még egy írásbelim van szombaton, és az államvizsga jún. közepén.

Gyabi!
Sajnálom a kényszerpihenőt. :cry: De biztosan jól esik majd. :wink:

Mi tegnap Váralján voltunk baráti társasággal. Nagyon szép hely. Halas tavak, patak... Főztünk pörit, bohóckodtunk, nagyon jó volt. Este elmentünk pizzázni.. Ránk fért a pihi.
Mindjárt dobok egy görbét..

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Zsoan,
Kérdezz nyugodtan. A szurik ára változó ez attól függ hogy hogyan reagálsz rá. Most 70% támogatás van rajtuk szóval ez nagyon jó!

Voltunk vidámparkban örömködni meg vidámkodni tök jó volt :lol: :lol:
Vendég

Íme a görbém! Szakértsétek meg lécci! :wink:

Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
Szerintem még nem volt ovulációd!
Vendég

Hanna,
leszel ma msn-en?
Vendég

Szia Panda!

Szerintem sem. Elvileg holnapra várom.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Na sziasztok!
Most megint tudok jönni picit...
Üdv.Zsoan! Én nem tudok nyilatkozni, ebben, és még sok más dologban Pandus a szakértő... :wink:

betty615

Chris, ha holnap lesz a nagy nap, akkor húzzatok ám bele! :wink:
Nekem is holnap vagy holnapután, úgyhogy mi ma már elkezdjük a biztonság kedvéért... :lol:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?