Na most fejeztem be. Bocsi, ha kihagytam valakit, nem volt szandekos.
Seszi!
Hogy csinaltad azt a meggy turmixot?
Tundi, Evi!
Mar megint irigyellek Titeket az akciozasok miatt

Minden rosszban van valami jo
Mohacska!
Sajnalom, hogy megjott!
Gyongyi!
Ugy orulok, hogy ujra koztunk vagy! Nem irigyellek, volt mit visszaolvasnod. En csak par napot hagytam ki, de mar egy oraja olvasok, es megprobalok valaszolgatni.
Hogy mulik az ido. Nemreg meg az volt a kerdes hany babad lesz, aztan fiuk vagy lanyok. Most meg mar par het, es megszuletnek. Hihetetlenul repul az ido!
Most ertem ahhoz a hozzaszolasodhoz, hogy szerdan megcsaszaroznak. Ne keseredj el, hisz a kezedben foghatod a babaidat mar a heten, ez tok jo! Drukkolok nagyon, es szerintem Judyt is, neki majd holnap irom meg, miutan megirja, hogy hetvegere hazaengedik-e. Nagyon szoritunk!
Juditb!
Nalunk bejott a kinai naptar, a csaladbol jo par embert leellenoriztem, es bejott. Nem tudom mar az oldal cimet, de nem ez a tablazatos volt, mert ez nem olyan egyszeru, mivel naluk nem akkor kezdodik az uj ev, mint nalunk. Ez olyan volt, hogy be kellett irni minden adatot, es az magatol kiszamolta. Nalunk fiut mondott, es eddig ugy nez ki be is jon. Megprobalok utananezni neked! Remelem sikerrel jarok.
Nicol!
Gyonoru ez a kisbaba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ugy irigyellek, hogy tul vagy a nehezen! En mar tiszta ideg vagyok. Szeretnek EDA-t kerni, de aki kapott az megprobal lebeszelni, hogy iszonyat az utana levo fejfajas, es az evekre kihato hatfajas. Te kertel?
Tundi!
Na ebben a honapban is meglested, hogy mikorra jonne a baba?
Remelem az almod valora valik, nagyon drukkolok!
Ugy nez ki csutortokon megyunk haza, de nem tudom, hogy tudunk-e talalkozni, nem tudom merre leszunk (anyumeknal, batyameknal) Szerintem telefonon jelentkezem majd. Neked mikor lenne jo, mikor ernel ra?
Stella!
Jaj annyit gondolok Rad, meg Tundire, meg a kanapes fenykepre. Annyira drukkolok Nektek, nem is gondolnatok. Na de majd akkor jottok nagy pocakkal, amikor en ejszakakon at kuzdok majd a kis Attival, es irigyellek majd Titeket, es visszasirom ezt az idot. De jo lesz Nektek! Ha ez a kis szaroska idekint is ennyit lesz ebren, akkor elegge kipurcanunk majd az Attilaval.
Mikor ernel ra penteken vagy szombaton, hanykor?
Azt nem is irtam, hogy amiota nalatok ettunk aszalt barit, szilvat, azota folyton azt majszolok otthon.Igazabol Ti vagytok a hibasok, ha hizom
Babus!
Mi van Veletek? Kristof, hogy van?
Lamika!
Gratula megegyszer a pocaklakohoz! Legkozelebb szerintem szolj nyugodtan, hogy szeretned megnezni. Neha az ebón dokim is elfelejti, neki mar fel sem tunik.
A 8.hettol en olyan rosszul voltam egesz a 17.hetig kb, hogy azt le sem irom. Egy paran szerintem meg emlekeznek is, de gyogyszert, meg semmi mast nem szedtem, mert feltettem a picit. Ki tudja, mi art, es mi nem. Nagyon nehez, de ki kell birni. Nekem volt ugy, hogy egy nap 5szor hanytam, ez volt a legdurvabb. De elofordult meg a 23, 28 heten is. Ez csak egy tanacs, persze azt csinalsz, amit akarsz. Remelem nem haragszol meg ram.
Picit irigyellek. Szeretnem megint ujraelni ezeket a honapokat, minden rossz ellenere.
Kinga!
Gratula az evfordulotokhoz. Nekunk is most volt nemreg az 1eves. Mindenkinek ilyenkor volt 2004? Elegge vicces!