A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Tündi!
Köszönöm szépen!!!Az egész hétvége az 1 évfordulónk jegyében telt, olyan szép volt!!!

Ilyet álmodtál?Ez reméljük jelent valamit!!!KépOlyan jó lenne!!!Kép

Annácska!
Hogy érzed magad?Jó ötlet, hogy minden nap hozhatnál ilyen édes képeket, vidám lenne a hangulat!!!Kép
Kinga79

Judyt hirado!
Minden rendben van a fiukkal! Holnap derul ki, hogy hazaengedik-e a penteken Oket. Drukkoljunk nagyon Nekik. Szuper lenne, ha hetvegen mar otthon lehetne.

Meg nem szultem Kép csak nagyon faradt vagyok, mert elkeszitettem itthon mindent, ki tudja mikor gondolja meg magat a kis Atti Kép
Este visszaolvasok, es irok majd.
Mindenkinek szep napot!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Kinga Kép
Miket csináltatok ezen a hétvégén? Csupa jó dolog történt veletek ebben a hónapban, Olaszo, évforduló, reméljem a legjobb sem marad el már végre! Kép

Évi79
Én már mindenkivel szeretnék együtt babásodni KépKépKép

Judit
Köszi a híradót Judytról, nagyon szoritok neki hoyg hazaengedjék hétvégén! Kép
Veled mizujs?

Tündi
Vendég

Dorka
Nem feladni, tudod a nem tankönyvi görbékből is lehet két csíkKépKép Nagyon szorítok!!!

Tündi
KépKép váljon valóra az álmod, perszer úgy hogy a két csík ott figyelKép

Annácska
Ezek a Micimackós képekKép bármikor jöhetnekKép

Itt voltam Fehérváron ultrahangon. Most a következő lépés hogy Sárbogárdon el kell mennem a körzetis védő nénihez, meg lesz minden féle vizsgálat és az eredményekkel vissza kell jönnöm a dokihoz. Addigra keresnem kellene egy dokit, aki a szülést is vállalja. Sajna a fehérváriakról semmi jót nem hallani. Vasárnapra tervezzük a bejelentést a nagyszülőknek, már nagyon váromKép. Anyósom megdorgálta a kicsi fiát hétvégén, hogy mit csinált velem, mert nyúzott vagyok, meg alig beszélek. Persze mert egész nap rosszul voltam és legszívesebben feküdtem volna. Férjemmel meg csak egymásra mosolyogtunk, ha tudná hogy mit csinált velemKépKépKép

Lami

Kép
Kép
lamika

Tündi Kép
Benne vagyok, akkor minden napra keresek egy szép Micimacis képet Kép
Most nem fáj a pocim, de szombat este nagyon rosszúl voltam.
Most akartam bemenni a klinikára, de kiderült, hogy a dokim tanulmányi szabin van és csak jövő hét hétfőn lesz legközelebb.

Kinga Kép
Jobban vagyok, de azt nagyon sajnálom, hogy ma nem tudott megnézni a doki.
Valahogy majd csak kibírom ezt az egy hete Kép
Veled mi a helyzet? Érzel már valamit?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lamika
Anyósod álla le fog esni vasárnap Kép Nagyon szép nap lesz az is Kép

Lányok
Ha valaki még nem ismeri az oldalt: www.lombikbaba.com ajánlom figyelmetekbe! Nem csak lombik doglokról van szó, teljesen átfogó részletes ismertetőekt is találni. És vannak saját sztorik is. Olvassátok el Joviék történetét. Ha nekem ilyen kálváriát kellene bejárnom..... hát nem tudom hogy bírnám! Kép

Tündi
Vendég

Hát nem semmi szegény Joviék története... Bevallom férfiasan, elbőgtem magam, mikor olvastam. Így átgondolva, azért nem is olyan szörnyű helyzetünk, nem? (vagy még nem tudjuk, hogy az?)Szerintem kibírnánk, mert ki kell bírni, de szerintem lelkileg rámennék.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Tündi, annyir igaz, amit Lamikának írtál...

Lamika! Szurkolok, szívesen megnézném az arcát, de az is lehet, hoyg sejti már a dolgot. Kép

Anna! Várjuk a Micimacis képet Kép.

Évi79!
Nem főztem semmi különlegeset. Csak mákostésztát. Nagyon szeretem , mert mákfüggő vagyok :D. Így vizsgaidőszakban nem is lenne másra időm,ezt meg egyszerű megcsinálni. Kép

Nárcisz

Kép
narco

Lányok!
Ki fogok hűlni,ma reggel a hőm 36.4 volt!!!még ily alacsony sosem voltKép Képde remélem egyszer csak beindol és fönn is maradKép

Nárcisz!
Te kis doki palánta! Na látod azért lenne jó dokinak menned,mert lenne eggyel több lelkiismeretes köztükKép
képet akarok!!
ebba

Most nézem csak,hogy ugyanúgy vettük föl a nevünketKép Kép
ebba

Ebba!
Milyen képet szeretnél? Az enyémet? :D
és mit jelent, hoyg ugyanúgy vettétek fel a neveteket?

Én már semmit nem értek....

Kép
narco

Sziasztok!Kép

Köszönöm a kedves fogadtatást.Kép
Sajna nincsenek jó híreim, most értem vissza a kórházból és nem nőttek a lányok, így szerdán megcsászároznak. Még mindig 2 kg alatt vannak, én meg tiszta aggodalom vagyok... Kép Kép Kép

Gyöngyi

bgy

Nárcisz!
Én is a lánykori+fiús nevet vettem fel.
igen a te képedetKép
ebba

Húha, akkor 2 nap és anyuka leszel? Biztos vigyazni fognak a lanyokra, es ha tenyleg ez a jo nekik, akkor majd kint megnonek! Sokszor az ember szervezete nem kepes nagyobb babat kihordani (es nalad ugye ha osszeadjuk, mar 4 kilonal jarunk, ami azert eleg sok), es ilyenkor jobb ha kikerulnek.
Nekem egyik baratnomnel ugyanilyen indokkal vettek ki csaszarral a babajat, mert az utolso par hetben mar semmit sem nott. Icipici kislanya lett, de azota mar hatalmasra nott.

Izgulni ne izgulj, mert azzal csak artasz! Inkabb probalj meg felkeszulni arra, hogy 2 nap, es 2 apro kislanyra kell majd vigyaznod!!!
Varjuk majd a hireket, ha tudsz, kuldj majd valakinek SMS-t, vagy parod irjon e-mailt. (ha nem lenne elerhetoseg, en a sajatomat szivesen megadom)

Veled izgulunk majd!

Kép
szdorka

Gyöngyi!
Miért kell megcsászározni? Ez nagyon szomorú Kép
Főleg azért mert nem nőttek, nem lenne jobb nekik még bent? Hány hetes vagy?
Gondolom, hogy nagyon aggódsz most. Melletted vagyunk.

Ebba!
Na itt a kép:

Kép

:D

Kép
narco

Lányok,
Ma tök vicces/furi dologra jöttem rá. Én már ősz óta írom a ciklusaimat, mikor hány napos, mikor voltunk együtt stb., és arra gondoltam, hogy a ciklushosszakból csinálok egy grafikont (hogy honnan jött az ihlet, ne kérdezzétek). A következőt kaptam:

Kép

Tök jó kis tendenciát mutat, csak azt nem tudom, hogy ez jelent-e valamit. Viszont ha a tendencia marad, akkor ez a ciklusom 31 napos lesz??? Kép

Jo, jo, tudom hogy ez csak egy hulye grafikon, de meglepodtem rajta, hogy milyen szepen latszik a ket oldal elterosege, illetve hogy a ciklusaim egyre hosszabbak (na persze meg igy is rovidek)

Esetleg van valakinek hasonlo grafikonja?

Dorka

Kép
szdorka

Gyöngyi!
Mennek a csendes drukkok! Gondolok Rátok szerdán!

Megnéztem mindenkit: olyan szépek vagytok, voltatok! Irigykedek is!

Dorka!
Drukkolok, hogy beálljon a ciklusod. Az enyém úgy néz ki rövidül, most csak 24 napos lett, a 25. napon jött meg KépKépKép.

Mindenkinek drukkolok igénye szerint, hangosan nem merek, nehogy rossz ómen legyek.

Ha minden igaz, a párom megy dokihoz a héten, aztán jön a szünet 3 hét múlva és megyek én: nőgyogyihoz az eredménnyel, aztán a bőrgyogyihoz a viszketésem miatt beutalóért, ugyanis ételek okozzák a kínomat, meg természetgyogyihoz is. Mindekettővel megnézetem magam, mennyire egyeznek a dolgok.
Levágattam a hajamat. Hátul felnyirattam, nincs benne dauer. Az mondják - 5 év. Ha ehhez hozzátesszük az eddigi -7 évet, lassan csecsemő leszekKépKépKép. Mindenesetre a férjemnek tetszett, a fiamnak tetszett, mindenkinek tetszik. Szombaton volt a gyereknap az ovinkban, a gyerekeim nem ismertek meg KépKépKép.

Puszi Kriszta

mohácska

Kriszta, jo kis suru orvoshoz jaro programotok lesz az elkovetkezendo idoben! Nem irigyellek erte!

Ebba! Az tok jo ha lent van, es persze ha ciklus kozepen vagy! Most igy hirtelen nem lattam tablat, igy nem tudom eppen hol jarsz.

Tundi! Ma nincs tablink?

Lamika, en Fehervaron jo dokiknak az Authot tudtam, de o marciusban kiment Morra, mert nem birta elviselni a Fehervari korhazban levo allapotokat (en legalabbis igy tudom).

Kép
szdorka

Hu Gyongyi, gondolom most izgulsz nagyon! Ne tedd, gonolj a lanyokra, miattuk teszik! Ha nem tudnak noni bent, majd megnoveszted oket idekint! De jo, hogy mindjart anyuka leszel. Raadaul 2005 majus 25 nagyon szep datum!

Szivesen informalom a lanyokat, ha ez az egyszerubb es megtisztelsz vele!

Lamika, gondolom Fehervaron szeretnel szulni, ugye? Tenyleg nem lehet valami jo a hangulaz ebben a korhazban, ha ennyire undok volt ez a doki, aki UH-ozott. De lenyeg, hogy a babucid jol van!

Judytnak nagyon szoritok, hogy hazaengedjek picit!

De jo otlet ez a makosteszta! Holnap ezt kap majd Mate Kép

Vanda
vanda72

VandaKép

Persze, nem volt kérdés, hogy neked írok! Kép

Igyekszem nem stresszelni, de annyira nem megy, szóval lehet hogy már csak holnap jelentkezem. Ráadásul még egy csomó dolgot el kell itthon is rendezni, mosni, stb.

NarcoKép

Szerdán pont betöltöm a 36. hetet. Az orvosok elég sokat tanakodtak azon, hogy melyik a jobb, ha bent maradnak még egy ideig vagy ha megszületnek. Végül ez a döntés született. Én megbízok bennük, itt nem jellemző a mindenáron császár (ami egyébként a babók fekvése miatt is adott), két hete szült a német barátnőm, 2 napig 5-10 perces rendes fájásai voltak, de nem tágult. Csak két nap után repesztettek neki burkot és utána szült természetes úton. Fel se merült a császár. Otthon szerintem már rég megcsászározták volna...

Gyöngyi

bgy

ok Gyöngyi: Én szurkolok. Csak nem lenne akkor elég megcsászározni, amikor megindulnak a fájások? Bár én ehhez nem nagyon értek. Lehet, hoyg bent már nem nőnek, de nekik az a legjobb hely a világon. Sok szerencsét hozzájuk.
Akkor szerda lesz a nagy nap igaz?

Nárcisz

Kép
narco

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:03-kor.
seszi

Sziasztok!
Most kezdem a visszaolvasast. Hat eleg sokat irtatok Kép

Tettem fel 15 uj kepet a www.zsamboki.sytes.net
Foto album / pocakos kepek / 35.betoltott het. Ne felejtsetek el lapozni Kép

Ide kerulnek majd fel a kis Attirol a kepek, ha megszuletik. Akit erdekel, irja fel ezt a cimet.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Na most fejeztem be. Bocsi, ha kihagytam valakit, nem volt szandekos.

Seszi!
Hogy csinaltad azt a meggy turmixot?

Tundi, Evi!
Mar megint irigyellek Titeket az akciozasok miatt Kép Minden rosszban van valami jo

Mohacska!
Sajnalom, hogy megjott!

Gyongyi!
Ugy orulok, hogy ujra koztunk vagy! Nem irigyellek, volt mit visszaolvasnod. En csak par napot hagytam ki, de mar egy oraja olvasok, es megprobalok valaszolgatni.
Hogy mulik az ido. Nemreg meg az volt a kerdes hany babad lesz, aztan fiuk vagy lanyok. Most meg mar par het, es megszuletnek. Hihetetlenul repul az ido!
Most ertem ahhoz a hozzaszolasodhoz, hogy szerdan megcsaszaroznak. Ne keseredj el, hisz a kezedben foghatod a babaidat mar a heten, ez tok jo! Drukkolok nagyon, es szerintem Judyt is, neki majd holnap irom meg, miutan megirja, hogy hetvegere hazaengedik-e. Nagyon szoritunk!

Juditb!
Nalunk bejott a kinai naptar, a csaladbol jo par embert leellenoriztem, es bejott. Nem tudom mar az oldal cimet, de nem ez a tablazatos volt, mert ez nem olyan egyszeru, mivel naluk nem akkor kezdodik az uj ev, mint nalunk. Ez olyan volt, hogy be kellett irni minden adatot, es az magatol kiszamolta. Nalunk fiut mondott, es eddig ugy nez ki be is jon. Megprobalok utananezni neked! Remelem sikerrel jarok.

Nicol!
Gyonoru ez a kisbaba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ugy irigyellek, hogy tul vagy a nehezen! En mar tiszta ideg vagyok. Szeretnek EDA-t kerni, de aki kapott az megprobal lebeszelni, hogy iszonyat az utana levo fejfajas, es az evekre kihato hatfajas. Te kertel?

Tundi!
Na ebben a honapban is meglested, hogy mikorra jonne a baba?
Remelem az almod valora valik, nagyon drukkolok!
Ugy nez ki csutortokon megyunk haza, de nem tudom, hogy tudunk-e talalkozni, nem tudom merre leszunk (anyumeknal, batyameknal) Szerintem telefonon jelentkezem majd. Neked mikor lenne jo, mikor ernel ra?

Stella!
Jaj annyit gondolok Rad, meg Tundire, meg a kanapes fenykepre. Annyira drukkolok Nektek, nem is gondolnatok. Na de majd akkor jottok nagy pocakkal, amikor en ejszakakon at kuzdok majd a kis Attival, es irigyellek majd Titeket, es visszasirom ezt az idot. De jo lesz Nektek! Ha ez a kis szaroska idekint is ennyit lesz ebren, akkor elegge kipurcanunk majd az Attilaval.
Mikor ernel ra penteken vagy szombaton, hanykor?
Azt nem is irtam, hogy amiota nalatok ettunk aszalt barit, szilvat, azota folyton azt majszolok otthon.Igazabol Ti vagytok a hibasok, ha hizom Kép

Babus!
Mi van Veletek? Kristof, hogy van?

Lamika!
Gratula megegyszer a pocaklakohoz! Legkozelebb szerintem szolj nyugodtan, hogy szeretned megnezni. Neha az ebón dokim is elfelejti, neki mar fel sem tunik.
A 8.hettol en olyan rosszul voltam egesz a 17.hetig kb, hogy azt le sem irom. Egy paran szerintem meg emlekeznek is, de gyogyszert, meg semmi mast nem szedtem, mert feltettem a picit. Ki tudja, mi art, es mi nem. Nagyon nehez, de ki kell birni. Nekem volt ugy, hogy egy nap 5szor hanytam, ez volt a legdurvabb. De elofordult meg a 23, 28 heten is. Ez csak egy tanacs, persze azt csinalsz, amit akarsz. Remelem nem haragszol meg ram.
Picit irigyellek. Szeretnem megint ujraelni ezeket a honapokat, minden rossz ellenere.

Kinga!
Gratula az evfordulotokhoz. Nekunk is most volt nemreg az 1eves. Mindenkinek ilyenkor volt 2004? Elegge vicces!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

NárciszKép

Egyetértek veled, hogy jobb lenne megvárni, amíg magától megindul a dolog. Fel is merült délelőtt is, a doki megvizsgált és csak annyit mondott "nem sok minden történik itt". Vagyis még mindig zárt a méhszáj - nem is csoda, amennyi magnéziumot én szedek...Kép Az esetleges még 1 hetet pedig már túl sok időnek érzékelték...

JuditKép

Jó hallani felőled is!Kép Gratulálok a vizsgákhoz! Meggyógyultál már? Érdekes, hogy te azon aggódsz hogy a kis Atti túl nagy, én meg hogy milyen picik a lányok... Ha gondolod átveszek egy pár centit és grammot.Kép

LamikaKép

Én is gratulálok a pocaklakódhoz! Remélem legközelebb normálisabb lesz a doki...

Gyöngyi

bgy

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy kicsit eltűntem, de a párommal 1 hétig kinn voltunk Berlinben Kép Nagyon jó volt, rengeteg mindent láttunk, szinte egész nap mentünk Kép Vasárnap este jöttünk haza és tegnap már dolgoztam is Kép

Próbáltam tegnap este visszaolvasni az 1 heti "termést", de nem mondhatnám, hogy sikerült Kép Szóval a teljesség igénye nélkül...

Először is üdv az újaknak!! Kép

Gyöngyi Kép Örülök, hogy újra jelentkeztél és nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Ezvicc-Judit Kép Nem voltak azóta olyan keményedések? Az egyik barátnőmet császározták és ő is EDA-t kapott és utána ő is panaszkodott a fejfájásról Kép Évekig tartó hátfájásról viszont még nem hallottam... ez azért nagyon durva...

Vettetek végül vmit a börzén?

Jófi Kép Mi volt tegnap a BMC-ben?

Kinga Kép Mikor szeretnél tesztelni? Brúnó kutyus tündéri Kép

Lamika Kép Mégegyszer gratulálok a kis dobogó szívű babához!!! Kép Nem gondoltál esetleg arra, hogy Pesten válassz kórházat? Írtad, hogy a fehérvári nem annyira szimpi és Pest nincs messze tőletek...

Mohácska Kép Köszi, hogy kerestél Kép Sajnos időközben megjött, így most megint a ciklus közepe felé közeledem... Szorítok nektek, hogy mindent rendben találjanak az orvosok!!!

Lányok, most én kérnék egy kis tanácsot azoktól, akiknek volt már PCT vizsgálata. Talán emlékeztek rá, hogy nekem már csináltak egy ilyen vizsgálatot egyszer és nem lett túl jó az eredmény, ezért a héten megismételnénk. Érdekelne, hogy nektek mit mondott a doki a vizsgálattal kapcsolatban - hány napot hagyjatok ki előtte (egyáltalán mondta-e, hogy hagyjatok ki pár napot)és kb. hány óra teljen el az együttlét és a vizsgálat között? Előre is köszi a segítséget!

Szép napot mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Gyöngyi!
És mit mondott a doki bácsi, hoyg egyből hazaviheted majd őket, vagy még lesz utána valami? Mesélj légyszi.
Csak azért, mert ilyet még nem hallottam, hoyg azért császároznak meg valakit, mert nem nőnek bent a gyermekei. És a 36. héten mit vár, persze, hoyg zárt lesz a méhszáj. Eddig csak olyat hallottam ikrek esetében a klinikán, hoyg azért drukkolnak, hoyg egyáltalán bentmaradjanak a 30. hétig. A 37. hét pedig egyenesen csodának számít.

Kép
narco

GyöngyiKép
Nagyon fogok drukkolni nektek holnap!!!
Biztos minden rendben lesz a csajokkal! Szerintem már az is tök jó, hogy a 36. hétig bírtátok!

JuditKép
Szerintem tutira tudunk majd egyeztetni időpontot. Nekem végülis mindegy, hogy melyik nap!
Pénteken 2-ig húzom az igát, aztán már csak egy talpmasszőrt kell betábláznom a két nap közül valahova, de vele még ma egyeztetek, úgyhogy minden tőled és Tünditől függ!!
Az aszalt gyümi tök jó dolog! Egyél nyogodtan és fogd ránk Kép!

Lányok!
Asszem ma meg fog jönniKép! Úgyhogy már csak egy hónap a stimuig!!!
Stella

Kép
stella9

Jó reggelt!

Kép
Isten éltessen benneteket névnapotok alkalmából! Kapjatok meg minden földi jót amit csak kívántok Kép

Tündi
Vendég

Én is csatlakozom.

Boldog Névnapot!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nárcisz

Kép
narco

Jó reggelt LányokKép!

Mindenekelőtt:
Eszterek Kép
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG TITEKET NÉVNAPOTOK ALKALMÁBÓL!KÍVÁNOK NEKTEK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT!
Kép

<font color="0000ff">Gyöngyi!
Én is nagyon drukkolok!!Már várjuk a Gyöngyi Híradót!De jó, újabb két babócával gyarapodik a topicunk!KépKépKép

Kinga,
mi a helyzet??Tőlem mennek továbbra is a drukkok!!</font>

Majd szép lassan próbálok mindenre reagálni, hihetetlen mennyi üzenet összegyűlik akár egy éjszaka alatt Kép

BMC:elég sokat kellett várnunk(összesen kb 3 órát voltunk ott)Eléggé futószalagszerű a dolog, egymásnak adják a babáravágyó párok a kilincset. Viszont nagyon kultúrált a környezet a növérek nagyon kedvesek és segítőkészek. Első lépésként egy teljes kivizsgálás lesz. Vérvételek, uh-k, teljes vérkép, kenet stb. hálIstennek az átjárhatósági leletemet elfogadták és a férjemnek is csak egyszer kell mennie a kötelező kettő helyett. (mivel ő már volt egyszer) Végül is nem baj, hogy teljesen kivizsgálnak a babaprojektől függetlenül (férjecském kb 5 éve volt utoljára vérvételen, külön örülök az ő teljes vérkép vizsgálatának Kép ) Szóval mire odajutunk majd, hogy egyáltalán valami "projekt" kezdődik, az kb 6-8 hét. Az még 2 hónap.Addig akármi is megtörténhet KépKépKép Utána kicsit el voltam szomorodva, miért is kellett idáig eljutnunk, de hálIstennek elég hamar elhagytak az efféle gondolatok.

Este azért beszélgettem a még nem létező babócámmal és mondtam neki, hogy itt az utolsó esély arra, hogy természetesen, spontán a saját akaratából belém költözzön. Hátha meghallotta KépKépKépKép

Szép napot Mindnekinek, de különösen a NÉVNAPOSOKNAK!!!

Jófi
jófi

Jófi!

Biztosan meghallotta. De hidde le, biztosan ő is akatja, csak még nem talált magának megfelelő helyet a befészkelésre.
Sok sikert nektek. Kívánom, hoyg minél kevesebb probléma legyen a baba körül Kép

Kép
narco

Gyöngyi Kép
Nagyon drukkolok nektek holnap, minden rendben lesz, kérlek ne aggódj és főleg ne idegeskedj! Szerintem is nagyon jó hogy 36. hétig a lányok bent maradtak! Nagyon várjuk Vandától majd a híradót! Kép

Vanda
Máté születését kitől fogjuk megtudni? Gyöngyi tud majd a két kiscsaj mellett tudósítani nekünk? Kép

Nárcisz
Örülök, hogy látlak Kép

Dorka
Nekem is van ilyen görbém otthon, pár hónapja vetődött fel bennem is a kérdés, hogy hogy alakulnak a ciklusaim hossza. Az enyém egy nagyon enyhe hullámvonalat mutat, jelenleg az átlag hosszúság 29-30 nap, egyébként nem hiszem hogy van jelentősége, csak ha nagyon hosszú ideig figyeled, mint pl. Seszi, akkor talán valami hasonlóságot fel lehet fedezni időszakok között.

Krisztám
Képet nem lehetne rólad is látni? Kép Pl. az új hajaddal, én nagyon kíváncsi vagyok ám!
Öürlök hoyg haladtok a doki kérdésben! Homeopátián nem gondolkoztál a bőrproblémád kapcsán? Szerintem érdemes lenne megpróbálkoznod vele.

Judit
Legalább engem is lehet valamiért irigyelni Kép Asszem ebben a hónapban nem néztem még meg hogy mikor szülnék ha most jönne össze, csak azt tudom, hogy februárban Kép

Stella, Judit
Nekem jó a csütörtök vagy péntek este is, de akár a szombat délutánt is megbeszélhetjük, ez esetben tartom a korábbi ajánlatot, miszerint a Kató-lak szeretettel várja a vendégeket! Kép Sajnos szalma leszek, mert hétvégén autóverseny van a Mecseken, és a párom ott tevékenykedik. Ha péntek vagy csüt. du jobb nektek, akkor nekem pénteken talán sikerül kicsit korábban végeznem mint csütörtökön. De ahogy gondoljátok!

Stella
Ebben a ciklusodban akkor lesznek vizsgálatok? Tudom hoyg csak jövő héten mész a dokihoz, csak azután lesznek vérvételek? Vagy most nem is kell, csak következő menzi aztán indul a stimu?

Lányok
Tegnap kísértésbe estem, és vettem egy digitális lázmérőt Kép Nem fog több higanygolyó gurulni a kisszobánkban! Kép Naná hogy ki is kellett próbálnom, ma reggel 36,6 volt, ami nem lepett meg, mert 18. napon nem szokott több lenni Kép Azért örülnék, ha 2 napon belül felmenne, bár igazán inkább csak tegnap éreztem kis szurkálást, meg ma is picit. Szóval nem tudom ebből mi lesz megint, a mai akciózás is lebeg a levegőbe Kép És billingsem sem volt, csak egy pici gyanú a múlt héten, de asszem ez inkább olyan ráfogás volt Kép
Na mindegy, most hőt mérek, aztán valami csak kisül belüle...
Ja, és láttátok tegnap este a híradót? TV2. Januártól duplájára emelik a családi pótlékot, de bizonyos családi kedvezményeket megszüntetnek. Állítólag ezzel nem az jár jól aki jól keres, mert annak kevesebb lesz a CSP, akik pedig nagyon szegények, azok majd ebből akarnak megélni. Ja, és ha az anyuka 1 év után visszamegy dolgozni teljesmunkaidőben, akkor is jár neki tovább a GYES. Na, valami ilyesmik várhatóak.

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Gyongyi!
Koszi a gratulaciot a vizsgakra. Kuldom a kis Atti kiloibol, es centiebol, szerintem O sem banna Kép Gondold el mekkora lesz, ha vegig kihordom. Ha szerdan csaszaroznak, akkor utana mikor engednek a csajokkal haza?

Timi!
Olyan nagyon eros, fajos kemenyedesek nem voltak azota, csak kisebbek. Azok nem veszesek.
Vettem egy csomo jo kis aprosagot, ami meg hianyzott nekunk. Egy edes kis pledet, vadi ujat a babakocsiba. Vettunk meg a kisagyba forgot, ha azzal picit befurodtunk, mert hianyzik egy alkatresze, a masik meg, hogy alig log be a kisagyba, es nekiutkozik a sajat karjanak Kép Nem hasznaltan vettuk, egy bababolt arulta. Meg is beszeltem veluk, becserelik. Csak egy a bibi, a varos teljesen masik vegeben van Kép
Hatfajasrol sokan meseltek. Nem allando, hanem amikor jon a front, vagy reggel fel akarnak kelni, akkor nyilal bele nekik.

Eszterek!
BOLDOG NEVNAPOT KIVANOK!

Stella, Tundi!
Szerintem ha leertem hivlak. Csutortok tuti nem jo, mert delutan 5korul indulunk Kép Nem tudom hanyszor allunk majd meg, mert eleg faraszto az ules mar nekem. Lehet, hogy a korhazi cuccost bedobom a csomagtartoba, ki tudja Kép
Mindenkepp telefonalok majd, jo?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok Kép
Kép

Stella, Eszti Kép
Nagyon-nagyon boldog névnapot Kép
Kép

Seszi Kép
Én szívesen mennék dokihoz ezen a héten, de sajnos nincs bennt a klinikán.

Gyöngyi Kép
Tudom, hogy most nagyon izgulsz, de hidd el jobb lesz a lányoknak idekinnt. Majd szépen felszedik magukra azokat az elmaradt kilókat. Ne aggódj, biztos vagyok benne, hogy jó kezekben vagy! Drukkolok nagyon a holnapi császárhoz Kép

Kép

Kinga Kép
Mi van veled? Nagyon szorítok Kép

Judit Kép
Nagyon szép kismama vagy és tényleg hatalmas a pocid Kép
Az EDA-ról nekem nem ez a véleményem. Én is azzal szültem Annamarit és két órával a szülés után a saját lábamon mentem át a szobába. Se fejfájásom, se évekig tartó hátfájásom nem volt. Szerintem az a ki ezt mesélte nem EDA- hanem spinális érzéstelenítést kapott és annak tényleg vannak mellékhatásai.
Beszéld meg a dokiddal és a szülésznővel, ők biztos okosabak mint én Kép

Tündi Kép
Akkor lassan beindul nálatok is a várakozós időszak?
A dokidból nem bírod kierőszakolni a uh-val követett ciklust? Annyira jó lenne, ha egyátalán azt tudnátok, hogy mikor van biztosan peteérés.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Nagyon sok boldog névnapot az Esztereknek!!! Kép Kép Kép

NarcoKép

Tegnap sokat gondolkodtam azon amit írtál... Igazából én annyira aggódom a lányok miatt, hogy simán elfogadtam a dokik döntését. A hazajövetelr&#337;l sokat nem tudtak mondani, mert ha meglesznek a babók akkor derül ki, hogy milyen ellátás kell nekik (lélegeztetés, stb.).
A méhszáj azért volt kérdés, mert a 27. héten már kórházban voltam mensiszer&#369; görcsök és nagyon megrövidült és felpuhult méhszáj miatt - azóta fekszek és magnéziumot szedek.

StellaKép

Jól láttam hogy nálatok júliusban lesznek izgalmas események? Nagyon szorítok nektek!Kép

TündiKép

Veletek mi a helyzet? Nagyon lemaradtam...Kép mi lett a vizsgálatokkal? Párodnál?

JófiKép

Örülök, hogy ilyen jól veszed az akadályokat, remélem szófogadóak a kis petécskék és gyorsan teszik a dolgukat!Kép

Gyöngyi

bgy

Lányok!
Köszi a névnapi köszöntést! Nagyon aranyosak vagytok!
Eszti-druszám Boldog Névnapot neked is!

TündiKép
Szerintem most már nem lesz több vizsgálat, csak egy EKG az altatás miatt. Az meg 5 perc alatt megvan!
Én benne vagyok a Kató-lak látogatásában! Ezt már úgyis megígértem neked! Nálunk most úgyis festés lesz! Ha szép idő van, akkor holnap megvesszük a (rózsaszín Kép) festéket és elkezdjük a héten.
Talpmasszörhöz szombat délelőtt megyünk, úgyhogy nekem mindegy, mert ráérünk!

JuditKép
Majd írj, hogy neked mikor lenne jó! A Robi szabad lesz, úgyhogy a buszozás miatt sem kell aggódnod, mert oda viszünk, ahova akarod!
Stella

Kép
stella9

Annacska!
Koszi a dicseretet. Hat en nem erzem magam szep kismamanak, inkabb egy pocakos vizilonak Kép
Nem fajt amikor beadtak az EDA-t?
Olvastad a falfestes technikat? Megirtam a multkor. Bocsi, hogy kicsit keson

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Rengeteget írtatok amióta nem jöttem.

Lami
Gratula a dobogószivecskéhez. Kép

Nicol
Édes a lányod. Kép

Névnaposoknak sok boldogságot kívánok! Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Borzaszto dolog tortent. Be akartam jelentkezni a fodraszomhoz (pecsi, eskuvore is O keszitette a kontyom, evek ota hozza jarok) O is babat vart marciusra. Most irtam neki, hogy bevallalna-e, es kiderult, hogy szulesnel elvesztette a babat, de mar dolgozik, hivjam fel, beszeljunk meg idopontot. Most, mit csinaljak. Hogy menjek szegenyhez oda ekkora pocakkal. A szivem meghasad, annyira sajnalom szegenyt. Istenem, ez borzaszto! Hogy tortenhetnek ilyen dolgok. Mit mondjak neki ha felhivom?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Jófi Kép
Örülök, hogy végre elkezdődtek a vizsgálatok nálatok. Remélem ez meghozza a várva-várt eredményt Kép

Tündi Kép
Hallottam a "jó" híreket, de most utána olvasok mi is lesz jövőre a családtámogatás terén Kép

Bocsika, hogy az előbb olyan hosszú lettem Kép

Annácska

annácska

Judit
Oké, akkor várjuk a telefont, pénteken azért tudsz már pontosat mondani? Kép

Annácska
Köszi a képet, olyan kis drágák! Kép
Igen, lassan kezdődik a várakozós időszak...
Nem tudom hogy akarok-e bármilyen vizsgálatot is kierőszakolni a dokimból Kép Párom nélkül nem látom értelmét, ő meg még a spontánnak akar esélyt adni. Valszeg marad még ez a helyzet egy ideig.

Gyöngyi
Velünk tulképpen nincsen semmi. Az év eleji prolaktin gondom rendeződni látszott, de azóta sincs eredmény, és a párom nem akart még vizsgálódni. Így várunk együtt. Júliusban jár le az 1 év, remélem augusztusban mehetünk a dokihoz.

Stella
Kezditek a festést? Kép Szuper! Kép Addig dobozolsz? Kép
Te szegény, Robi végre szabad szombatos, erre mi meg betáblázzuk a délutánt Kép Talán nem bánod annyira Kép

Húúú de neki kéne állnom már dolgozni.... KépKépKép

Tündi
Vendég

Judit
Tudja hogy babát vársz? Ha nem akkor mondd meg neki és kérdezd meg tőle hogy nem zavarja-e. Szerintem rá fog jönni hogy ez tapintat a részedről, figyelmesség. Ha nem zavarja akkor ne aggaszd magad, de az is lehet hogy úgysem fogja azt mondani hogy ne menjél. SZegény csajszi, borzasztó dolog lehet neki tényleg Kép Ezt hogy lehet feldolgozni?!?!?!??!? Kép

Jól van, elhúztam már dógozni Kép

Tündi
Vendég

Tundi!
Tudja, hogy babat varok. Most hivtam, penteken reggel 8ra var. Nagyon eros lany! Ugy sajnalom szegenyt! Kicsit ledobbentem! Neharagudjatok ram, amiert ezt megirtam Nektek. Bocsanat!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

JuditKép
Ez nagyon borzasztó!
Ha vár téged, akkor menj el. De én nem nagyon feszegetném a történteket.
Nagyon nehéz lehet most neki, és neked sem tenne jót, ha most ilyen sztorikat mesélnének.

TündiKép
Az ilyen betáblázást szeretem! A kötelező családlátogatást viszont nem!
Nekünk kifejezetten jót tesz, ha olyan jófej emberek vannak körülöttünk, mint Ti és Judit.
Nem is értem miért nem lehet Titeket receptre felíratni Kép!

Jajám! Viszünk egy kis színt az életünkbe és a falakra. Még nem dobozoltam össze, majd délután. Ezen a héten szerintem úgyis csak a háló, vagyis a leendő gyerekszoba lesz kifestve!
Aztán szép sorban jön a többi is!

JófiKép
Sajnos ezek a helyek sosem panganak az ürességtől. Én már megszoktam, hogy ha dokihoz megyek, akkor rámegy a fél délután!
Bár mostanában mindig hamar behív, ez úgylátszik a törzsvendégek kiváltságaKép!
Akkor most pont úgy alakulnak a dolgok, ahogy eredetileg tervezted, nem? Vagyis nyár végén kezdődnek a konkrét "beavatkozások".
Az meg külön jó, hogy a dokid ilyen alapos és nem vág bele semmibe alapos kivizsgálás nélkül!
Most már jó kezekben vagytok. Kicsit még jobban megnyugszotok és lehet, hogy tényleg jön az a spontán baba!
Stella

Kép
stella9

Judit
Oltári nagy a pocid, és nagyon szép Kép Mennyit nőtt mióta nem találkoztunk! Kép

Göngyi
Tegnap asszem nem írtad meg mi az albumod neve, mert én nem tudtam megnézni. Megírnád? (bocs ha figyelmetlen voltam!) Kép

Tündi
Vendég

Judit Kép
Sajnálom a barátnődet, borzasztó lehetett neki Kép
Egyátalán nem nézel ki vizilónak! Igenis szép kismama vagy Kép
Az EDA egyátalán nem fájt Kép Én is nagyon féltem a mellékhatásoktól. Az elején azt mondtam, hogy nem akarok fájdalom csillapítást, de a második napi vajúdás után már mindent megengedtem. Nagyon jól jött, még aludni is tudtam, ami nagy segítség volt a kitolásnál Kép

Tündi Kép
A párod nem azt mondta, hogy ha ebbenhónapban sem jön össze a baba, akkor mentek dokihoz?
Bár inkább ne kelljen Kép

Annácska

annácska

TündiKép

Nem, én voltam figyelmetlen... 'Az elso 9 honap' a címe, az előbb néztem meg, mert már nem emlékszem milyen nevet adtam neki...Kép

JuditKép

Szegény csajszi...Kép de ha már visszament dolgozni, akkor biztos hogy elég erőnek érzi már magát az ilyen helyzetekhez.

Gyöngyi

bgy

Stella Kép
Azért nem lehet minket felíratni receptre, mert egyszerűen nincsen TB kódunk KépKépKép

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?