A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Sziasztok!
Csak most tudtam bekapcsolódni.
Mindenkinek - aki tett fel képet - nagyon szép a babája!
Megnéztem a táblát is,és három dolog merült fel bennem:
- nem vagyok én túl öreg az első babához?
- senki nincs a napfény városából?
- mi az a ciklusnap?

Kriszti! Nagyon szép a kislányod!

Kép
Kép
zsazsóka73

Most mar tenyleg csak holnap leszek!
Sziasztok!

Kép
Kép
ancsa81

Helló csajsziiiik!!!!

Végre végre tudtam jönni!

Próbálok egy két dologra reagálni.

Vica köszönöm érdeklődésedet, majd e-mailben küldök képet a szüreti felvonulásról.
Tök jó, hogy meztelenül alszotok Kép én télen fázom Kép

Hajni tök jó, hogy ilyen szép tüszid van!!!! Hidd, el megrepedt rendesen, és .. hajrá fiúk!!!!

Inci nagyon édes a pocid!! gratulálok!

Szelivi legalább kiderült, hogy jó a vérnyomásod. Tök jó, hogy rádtették. A köhögés már elmúlt?

Ancsa nem irigylem a tesódékat. Ettől én is nagyon félek, hoyg ellenanyagot termelek. Ez náluk hogy derült ki?? hogy sikerült nekik az inszem? Kis fiad meggyógyult? nagyon édes a képeken!!!!!!! TÉnyleg zabálni való

Kamilla sajnálom, hogy megjött Kép
egyetértek: betét = pelenke. Sajnos néha mégis használnom kell. Én éjszakára nem merek mindig tampont feltenni.
Nekem is kevés a mensim Kép

Breni sajnálom hogy megjött Kép

Keditke olyan édes vagy, hogy mindig hiányolsz! olyan jól esik!!! köszi!
Jó ötlet a borozgatás! csak mértékkel Kép

Angel ez nem semmi, hoyg nem látszott a méhed! Akkor ez tulajdonképpen nem nőgyógyászati vizsg. volt?

Kriszti nagyon édes Ada!!!Õ is zabálni való.

Kataolyan jó, hogy gyakrabban jösz!!!!
De még mindig nem elég! mivan Veletek??

Kép
Kép
beuka

Nálam egyébként még semmi. Nem jött meg, de a görbémet elnézve ez nem is csoda. mindjárt felteszem.

KÉpzeljétek tegnap voltunk dokinál a párommal (őt vizsgálták megint). A gyulladás úgy néz ki elmúlt, a vérvizsgálat eredménye még nem jött meg, prosztatája rendben van, nincs viszértágulat, újabb spermavizsgálat 3 hónap múlva, de ami a lényeg, hogy írt fel neki CLOSTIT!!!!! Azt mondta ne lepődjünk meg. Hát én pedig meglepődtem. 20 napig 1×1 aztán 10 nap szünet, aztán megint 3 hónapon keresztül. Hallottatok már ilyenről, hogy férfinak írták fel?

Kép
Kép
beuka

Na itt a hőgörbém Kép

Kép

e szerint a 24. napon volt pé. Lehetséges ez? Gondolom igen, de akkor mi a hiba??

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Iszonyat mennyiséget írtatok.

Kata, látod, nem olvassák figyelmesen a tábládat Kép Jó rólad hallani Kép

Bea, elég érdekes a görbéd. Mondjuk nem rossz, csak olyan hosszú Kép. Köszike a bíztatást, én is folyamatosan beszélek hozzájuk, hogy merre kell menni, meg hogy sietni kellene, meg ilyeneket Kép. Kicsit nemnormális vagyok.
Tényleg érdekes, hogy a férjednek ilyen gyógyszert írtak. De reméljük használ. Jó hallani a jobb eredményekről is. Már nem is merek rátok gondolni ilyen ügyben Kép. Bizti ez hozzta meg a sikereket Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Köszönöm szépen, én is megkaptam az Ultrahangos bigyót, nagyon cukorfalat Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Ne mond ezt! Szerintem tök normális dolog, hoyg drukkolsz nekik!!!!
Azért légyszi gondolj ránk néha Kép
Szerintem nem ezen múlik Kép

Milyen UH-val néztek?

Kép
Kép
beuka

olvasgattam. Annyit találtam, hogy a closty jó oligospermia (nem elegendő spermaszám) kezelésére is. De nem tudom, hogy hogyan hat.
Tud erről valaki vlamit?

más: volt már valaki citológiai vizsgálaton? milyen?

Kép
Kép
beuka

mi van Veletek????

Kép
Kép
beuka

sziasztok!

Nem tudna valaki küldeni nekem mensi hozó energiát?
szükségem lenne rá nagyon, mert ez a hónap úgyis megy a levesbe.

Kép
lara26

Móni!

Bár csak összejönne neked ebben a hónapban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izgulok érted nagyon!!

Kép
lara26

Lara ha muszáj, akkor én küldenék, de miért megy a levesbe???

Kép
Kép
beuka

Köszi Beuka!

Azért, mert ebben a hónapban félidőben beteg voltam és akkor nem akcióztunk. Meg a hőm is olyan szép volt hogy csak na. Elmentem egy másik nőgyogyi dokihoz (anyósom hozzá jár) aki megvizsgált és azt mondta minden remdben. utánna vasárnap elkezdtem barnázni.NOS akkor elmentem az én dokimhoz és volt Uh , erre felírt nekem clostyt.Hát ezért. Ja és azt mondta az a mádik doki, hogy nagyon szép a hőgörbém. ? nem értem!

Hőgőrbéről annyit tudok (az orvosom által), hogy ha nem megy fel 37-ré tartósaan akkor nincs pé-.

Kép
lara26

Akkor így már érthető Kép
Hogy vizsgált meg ez a másik doki? Illetve én azt nem értem, egy vizsgálat után hogy mondhatja azt, h. minden rendben?
MIért volt a barnázás?
Félidőben nem éreztél fájásokat?
Nem biztos, hoyg mindenkinek 37 fölé megy pé után. A lényeg, hogy hirtelen emelkedjen 2-3 tized fokot.
Ha pl 36.2 az alaphő, akkor ha felmegy 36,8-ra az már lehet pé. szerintem.
Más ciklusban ment már fel 37 fölé?

Kép
Kép
beuka

megyek, mert most hosszú volt a kihagyás a gyógyszerek miatt, és már jó lenne "összebújni" a párommal Kép

Lara mindeképpen várom a válaszod, holnap elolvasom! Sajna csak este, mert nem tudok napközben Netezni, vagyis nem akarok "lebukni"

JÓ ÉJT mindenkinek!!!

Holnapra jó munkát!!!!!

Kép
Kép
beuka

igen volt már olyan is hogy 37.3, 37,2. 37.37.1
röviden volt 2 hónapom amikor szép szabályos görbém volt. ez volt május június. Aztán július aug. szeptember ciklusos hónapok "nem normálisak" . Csak kézzel vizsgált meg a másik pedig direkt az volt a célom, hogy továbblépjek mivel azt mondták hogy az egy nagyon alapos doki. még a menzesz naptáramat is mutattam neki, hogy lássa az összes hőgörbémet.
A barnázásra azt mondta a dokm ,hogy azétr van mert nem jól mükszik az agyalapi mirigy tehát az hormonális probléma ezt mondta. Amióta ilyen lenkás a hőm nem érzek félidőben semmit sem.

Kép
lara26

Rendben ! köszi addig is a hozzászólásod.

jó éjt!

Kép
lara26

SZiasztok!

Ancsa!
TB-vel kapcs.: Az egészségbiztosítási pénztárnál lehet kérni egy nyomtatványt, amit ki kell tölteni a férjednek és így általa biztosított leszel (asszem: myilatkozat eltartott személyről vagy vmi hasonló). Marci pedig édes pofa.

Okr!
Ada szintén egy drágaság.

Elevit téma: AZért tanácsos sezdni már a terhesség előtt is, mert amikor még nem is tudja a nő, hogy babája lesz, akkor alakulnak ki olyan dolgok, amiknek jót tesznek a vitaminok és egyebek, amik ezekben a bogyókan vannak. AMikor már megtudod, hogy terhes vagy, akkor már szinte mindegy, hogy szeded-e. Anyósom okosított ki, doki a szentem, apósommal egyetemben.

Tampon téma: én is meghülyülök a betétektől, régebben még éjszaka is tampont használtam, aztán, amikor intimtornára jártam, ott mondta az oktató, hogy azért ne hülyüljek már meg teljesen. Azóta éjszaka betétezek, de azt is nehezen bírom. Még jó, hogy olyankor többnyire alszok.
Megyek most is,
Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Felpakolom a gőrbéimet
Kép

Kép
lara26

Kép

Kép
lara26

Kép

Kép
lara26

most már tényleg megyek aludni mert különben elalszok itt helyben. Kép

Kép
lara26

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt mindenkinek!

Kép
lara26

szia LARA
én új vagyok de a téma közös.nekem tök jó hőm felmegy 37 re fáj a petefészkemnél középidőben most is majd megőrültem.de lehet hogy nemjut el a sperma ahova kell lehet elvan zárodva és átkell fújni.azért gáz ez mert már sikerült teherbe esnem 13 éve van kislányom más apától és a mostani papától 3 éve elment a baba de 4,5 hónaposan.azóta nem jön össze,mi a véleményed
gilingalang

Fú én még kicsi vagyok ahhoz hogy tudjak tanácsot adni ebben a helyzetben. Mi most próbálkozunk az 1. babócánkal, de eddig nem akart még összejönni.

Kép
lara26

Szerintem érdemes kivizsgálást kérni, mert azzal csak előbbre leszel.

Kép
lara26

most azon agyal a dokim hogy két éve volt egy méhszáj műtétem mert rossz lett a rákszűrésem és szerinte a műtét miatt beszűkűlt a petevezetékem.mondom mi van?miköze a kettőnek egymáshoz?nem egy helyen vannak vagy nem?
gilingalang

beuka! a citologiai vizsgálat az nem a rákszűrés?szerintem.
gilingalang

sszerintem is az a rákszűrés

Kép
lara26

ugorj át a másik topicba a megint megjött be ott Mea ajánl egy könyvet jó lehet
gilingalang

Sziasztok!
Keditke köszi az e-maileket.

Kép
breni

Sziasztok!
Lara!
A dokid állítása szerint nekem nem lehetne a Vikim, mivel 36.8 volt a legmagasabb hőm... Szóval sz.te hülyeség amit mond. Én mindenhol eddig azt olvastam, hogy a pár tized emelkedés, ill. csökkenés a lényeg. Sőt azt is olvastam, hogy a félidőbeni csökkenés, leesés is csak akkor látszik a görbén, ha reggel van pé, mert pé után felemelkedik a hő. És csak pont pé-kor esik le. Nekem a ciklus első felében 36.2-3 max 4 körül van a hőm, tehát alapból alacsony. Ha felmenne 37 fölé lázas lennék. Én egyébként ha beteg vagyok, nehezen tudok belázasodni, 37.2-nél már "meg szoktam halni".

citológia=rákszűrés

moni

Szijjjjjasztok!

Gilingalang!
Üdv közöttünk.Kép (Jó hosszú neved van.Kép Keresztnevet szabad tudni?
Vagy Te is ilyen Anonimus-néni vagy mint a Katáink???KépKépKép
Tényleg elég furcsa, amit a dokid mondott...mi köze a méhszájnak a petevezetékhez? Nem lehet, hogy azért, mert esetleg valami gyulladás, vagy egy kis vér odajutott és elzárta? Bocsi, ha hülyeségeket beszélek, totál laikus vagyok, csak töröm a fejem.

Emlékszik valaki, hogy Betti mikor jön haza?
Már hiányzik!Kép Remélem minden rendben van velük.Kép

Móni!
Mizujs???

Emese!
Már többen is említették, hogy intim-tornász mindta nekik, hogy nem jó a tampon. Miért? Mivel indokolták? Komolyan érdekel, mert ha nagyon nem jó, akkor elkezdek tornázgatni "alul".Kép Nagy ritkán szoktam ám...Kép

Kata!
Jó, hogy lehetett hallani rólad, de magatokról nem meséltél, hogy mi van veletek? Képet én is kérek!
vica1982@citromail.hu

Angel!
TÕLED IS!Kép

Beu!
Várom a szüreti képeket a fenti mél-címemre!Kép

Az én pocim meg meghülyült!
Tegnap olyanokat belém szúrt lent a méhemnél, hogy azt hittem össze... magam. Egész éjjel éreztem olyan tompa nyumást a közepénél, de most meg mindkét oldalon (felváltva ráadásul --- még cifrázza is a drágámKép) PÉ-s szurkálásaim vannak. Olyan igazi combig hatoló késforgatás.
Szóval nem értem. Természetesen, mint egy idióta babára váró, a szívem legmélyén nagyon reménykedem, hogy ezek egy kezdődő élet jelei, de az eszemmel nem akarok hinni nekik, mert már jópárszor a fejemre ejtettek.Kép
Szóval vettem 4 keresztrejtvény újságot, hogy ha bármikor eszembe jut a téma, akkor előkapom valamelyiket és nagy bőszen fejteni kezdemKép Remélem bejönKép

Csók Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
vica1982

nekem a ciklusom második szakaszában amikor felment 37- re és tartós volt nem voltam beteg, tehát a nem volt rossz. Amúgy meg igazat adok neked!!!!!!!!!! Mert minden embernek más az alaphője. igen is ahogy írtad pé-kor a hő elmozdulása is így van.

Kép
lara26

Vica!
Semmi hír. Se jó, se rossz. Várakozó állásponton vagyok.

moni

Sz.tem meg fog jönni. Tegnap is fájt, ma is fáj a fejem, meg kíváncsiságból reggel mértem hőt és 36.5 volt.

moni

sziasztok.
Vica egyébként Szilvi vagyok Gilinek jó leszek.lehet benne valami amit írtál fosok picit nehogy átfújjanak mert ezzel íjesztget
gilingalang

MONI!
megértelek utálom mérni mensi előtt mert ha leesik idegbajt kapok.szurkolok.
gilingalang

Mondjuk cicim szurkál, hányingerem is van, na jó nem vészes, de nem dőlök be már ezeknek a jeleknek!!! Ja és ami még furcsa, hogy a cici gombomon, a barnás részen, a bimbóudvaron apró kis dudrok jelentek meg körbe. Eddig nem figyeltem fel ilyenre, férjemet is kérdeztem, szerinte se volt. Azt tudom, amikor Vikit szoptattam akkor voltak ilyenek, de arra már nem emlékszem, hogy azóta voltak-e.

moni

Gili!
Kíváncsiságból mértem, 32 napja nem volt a kezemben a hőmérő. Igazából nem foglalkozok vele. Mondjuk jobb lenne, ha nem szivatna, és megjönne már, mert ugye új hónap új remények.

moni

Tampon-betét
Én is tampon párti vagyok, csak sajna olyan kevés van, hogy a minit sem tudom 4 óránként cserélni, van, hogy reggeltől estig fenn kell hogy egyen, mert különben meg fáj mikor lehúzom. Nekem csak 2 napoig kell tampon, és még 2 napig tisztasági betét, de csak az a vékony, ami tangához is jó. Az illatosat szeretem én is. Éjszaka nekem sincs semmi, de én nem mernék betét nélkül aludni.

moni

Moni!
Én most nem voltam tegnap.Ugye még nem teszteltél?Annyit olvastam hogy már nem tudom hogy kiről mit tudok.

Kép
breni

Moni!
én sem mérem egész hónapban csak amikor tudom hogy jön a közepe most felis ugrott én meg apa alá még a pracliaimat is feltettem az egekbe vagy 20 percig.most méregetem de mindig későn jut eszembe már ébredés után.de ma is 37.
gilingalang

Breni!
Nem, még nem.

Gili!
Hányadik ciklusnapon vagy?

moni

Csajok!
Mit szólnátok, hogy aki a tábla tetején van, és már nagyon rég jelentkezett azt letegyük a tábla aaljára, hogy "szabad utat" adjunk a zebráknak?

moni

SZiasztok!Kép

Zsazsóka,
nem vagy túl öreg!!! ezt személyes sértésnek veszem Kép Kép

Ancsa,
ha nem gond, inkább mailben, OK? Kép

Beuka,
ez egy teljes hasi UH volt, mindenféle belső szervet néztek (máj, vese, hasnyálmirigy, hólyag stb), és beletartoznak a kismedencei szervek is, csak hát túl gázos volt a helyzet Kép
Clostyt férfiaknak??? Bár annyira nem értek hozzá, de ezt még sehol se olvastam...
A citológia a rákszűrés, azt nézik, hogy vannak-e kórosan elváltozott sejtek, és P1-5-ig értékelik.

Lara,Kép
Nem kell 37-nek lennie feltétlenül, csak mindenképp emelkedjen meg pár tized fokkal! Nekem az alaphőm 36,2-3 kötül van, így a 36,8 is elég.

Egyébként találtam a hőgörbékről egy jót itt a babaneten, sztem érdemes megnézni:

"megint megjött" hasznos linkek, nikie hozzászólása 2003. márc. 31-én 17:23-kor

Gili,
az átfúvás mézesmadzagját már előttem is elhúzták, de gondolom azt megelőzi egy átjárhatósági vizsgálat, talán csak úgy nem műtenek Kép
konizációs műtéted volt? ahhoz nekem is volt már szerencsém Kép, de sztem az nem érinti a petevezetőket, hacsak nem lépett föl gyulladás a műtét után...

Vica,
mindjárt megy a kép Kép

angel37

Sziasztok!

Én is megjöttem ám.

Bea, hüvelyi uh volt. Azt hittem rosszabb lesz Kép

Kép

Kép
vkhajni

Szisztok.

Moni nekem ugyanilyan tuneteim voltak,plusz annyi hogy a melbimbomon a kozepe kifeheredett.
Gondolhatod mire gondoltam,halvany pozitiv teszt na meg a tunetek.Szombat vasarnap szinte egesz nap hanyingerem volt.aztan hetfon megjott.
En azt csinaltam hogy lefekudtem vizszintesbe es vizsgalgattam a mehem.mielott megjott olyan puha volt.aztan mikor megjott olyan kemenyebb tapintasu volt mintha megdagadt volna.ezt mar vasarnap este ereztem.Ugylatszik nekem a premenstruacios tuneteim=a terheseg tuneteivel.Eleg gazKép

Kép
monyoka

Szia Monyóka! Kép

Igen, én is úgy vettem észre, hogy a "meg akar jönni" és a terhesség jelei disznómód hasonlóak!Kép

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?