A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Angel de nekem ez csak azota van igy miota babat szeretnenk.Azelott nagyon gorcsoltem,anyira hogy volt mikor nem birtam elmenni a suliba sem.
Az elmult most jottek ezek a tunetek.
Ugy latszik oregszemKép

Kép
monyoka

Angel!
Én még nem kaptam képet!

Sőt, lehet hogy te, lehet v.ki más, már nem emlékszem v.mi UH-s képet küldött szét, de én nem kaptam, szóvá is tettem, de még mindig nem kaptam meg...Kép

moni

Monyoka, te még még mindig jobban jártál. Nálam maradt az iszonyatos görcsölés, és mellé jöttek a babás tünetek. Szóval nézd a jó oldalát a dolgoknak Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Moni
ma 18cn.16 napon akcioztunk.
Angel nem a műtéttel hanem az átjárhatósággal fenyeget.én írtam rosszul.
gilingalang

Oke hajni nezem a jo oldalat a dolognakKép
De olyan ize mikor minden tunetem megvan csak epp a pocimban nincs semmi.
Meg jo hogy nem homerozok is .az lenne az igazi.Meg azt is figyelgetniKép

Kép
monyoka

gilig akkor lehet hogy mar nem is vagy egyedulKép

lehet ez a te honapod es nem is kell menned atfuvasraKép

Kép
monyoka

Érdekes, hogy nekem is már lassan egész hónapban hányigerem van. Most meg jött rá a cicifájás, meg a szurkálások. De nem szabad hinni nekik. Bizakodni szabad, de úgysem kell sokat várni, és kiderül mi a helyzet odabent.

Kép

Kép
vkhajni

Monyo!
Bocs az intim kérdésért és a hüvelyedet tágabbnak vagy szűkebbnek érezted?
Most megnéztem magam és puhának érzem a méhem, bár ki tudja, hogy jól néztem-e...Kép

moni

adná a JÓ ISTEN.35 ELMÚLTAM JÓ LENNE MÉG 40 ELÖTT BABÁSODNI
gilingalang

Sziasztok!
Most még csak bekuk,mert sok dolgom van még,de kicsit késöbb jövök !
Moni!Elküldtem megint a mailt,nem tudom mért nem kaptad meg a multkor"bocsi de nem tudom mért szorakozik velem a citromail ezért a másik mailcimemmel" küldtem el,de azért nézd meg hátha megkaptad már.
Na akor még jövök .Puszi!!
Vendég

Edit!
Köszi az UH-s videot! Jót mosolyogtam! Kép

moni

Edit!
Egyszer kaptam csak meg!

moni

Moni arra nem emlekszem.Arra nem is figyeltem.

Kép
monyoka

Monyóka,
nem lehet hogy csak túlságosan figyeljük magunkat? Kép
na de hogy te öreg, ezt kikérem magamnak! Kép Kép Ugye Gili? Kép

Monyó, Moni,
én is most azt vettem észre mosakodásnál, hogy mintha meg lenne duzzadva ott lent...ez jelenthet vmit??? vagy csak annyit, hogy ismét próbálok felfedezni magamon vmi biztatót Kép

Moni,
küldök mindjárt képet! (az UH-s nem én voltam)

Gili,
nekem a dokim mindig az átfúvást emlegeti, de gondolom beleérti a megelőző átjárhatóságit is...
az HSG-re én kíváncsi lennék, csak félek, mert nem bírom a fájdalmat...
az átfúvás, ha jól tudom, laparoszkópos műtét
azért nem mindegy Kép, bár mindenre kész vagyok!!! Kép

angel37

én is csak fosok tőle.
gilingalang

Gili,
Budapesti vagy?

angel37

Lányok, most lehet hogy hülyének fogtok nézni, de én úgy tudom, az átfúvás az olyan, hogy fekszel egy asztlakán,belédnyomnak valami légnemű anyagot, aztán ha kész, akkor fel kell ülnöd, és ha fáj akkor átjárható vagy, ha nem akkor nem. Az átjárhatósági a belédnyomásig ugyan az, csak ott folyadékot, és nem kell felülni hanem röntgennel nézik meg, hogy átfolyt e. Ha nem így van, akkor mi az a levegős dolog?????

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Sajna nem működött a gépem,úgyhogy most jól lemaradtam.

Monyoka
Hallottam ám már én olyat,hogy terhes volt,és megjött neki.A halvány pozitív teszt bíztató.+ a tünetek.

Üdv.Gilingalang!

Az archívakat még nem olvastam,mindjárt pótolom.

KépKép

KépKép
okr

Kép
Itt a mai görbém.Olyan hosszú,hogy csak ilyen kicsibe fér el.

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt Lányok. Illetve Jó napot!

Nemrég keltem fel.
Clostit én pont itt a babaneten olvastam, hogy felírták pasiknak. Van itt egy olyan, hogy Rendelő. Ha nem itt van, akkor az infertility.hu honlapon lehet rákeresni. A google-n bejön.

Lányok nem szabad ennyire nézegetnetek magatokat, mert még tényleg beképzeltek magatoknak mindenfélét. Ugyanennyi erővel, ha nem babáról lenne szó, hanem vakbélről, még a vakbélműtétet is elérnétek. Nekem csak augusztusban kezdett fájni a cicim, pedig a babát már július 16-án összehoztuk.

Ma reggel ahogy olvasom vissza a tegnap délutánt, felfedeztem egy érdekességet. Amikor éjszakákig itt vagyok, akkor senki nincs itt, most meg még 23:46-kor is jött üzi.

Egyébként már nem köhögök, csak kicsit és néha. Az éjszaka kicsit magasabbra pakoltam a párnákat és már nem is köhögtem. (mert mindig éjszakára jön elő, ha vízszintes vagyok)

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

ANGEL
igen.pesti vagyok
gilingalang

nekem azt mondták az átjárhatóságin kontraszt anyagot fecskendeznek be katéteren uh nézik kellemetlen lehet de kibirható
gilingalang

leugrok közértbe jövök vissza
gilingalang

Moni, most Te teszteltél vagy nem , nem értem, hétfőn írtad hogy elmenteél a Dm-be, és vettél...
Most akkor mi a pálya??

Banya, jelentekezzél mi a helyzet.

zsuzska80
Szombathely

Kata dobsz egy táblát??

zsuzska80
Szombathely

Szelivi!
2., többedik babánál már korábban vannak tünetek, korábban érez bármit is az ember. Még a magzatmozgást is, mert tudja mire kell figyelni. Persze ez nem azt jelenti, hogy amit érzek az az is, igazából semmi különöset nem érzek, nem is gondolom, hogy baba lehet...

moni

Zsuzska!
Hétfőn vettem,és akkor teszteltem de. egy negatívat, de azóta sem jött meg, igazából nem érzem azt, hogy meg akarna jönni, de azt sem, hogy nem.

moni

Hajni,Kép
amit mondtál, az az átfúvásos átjárhatósági vizsgálat, van olyan, de régebben alkalmazták, ma már nem nagyon (én ezt olvastam)
ennek a modernebb változata a folyadékos (HSG),
ez a másik petevezető átfúvás egy laparoszkópos műtét, mikor szintén levegőt fújnak a petevezetőbe, és ez akár meg is nyithat elzáródásokat...
de tényleg nem akarok okoskodni, csak próbáltam utánanézni a témának, hogy semmise érjen váratlanul...
Potterdoktornéni??? Kép

Gili, Kép
akkor megkérdezhetem ki a dokid, v. melyik kórházban van? ha nem akarod ideírni, akkor mailben is írhatod!

angel37

Aha akkor értem.Hát akkor még minden megtörténhet!Kép
Akik elől vannak jelentkezzenek!!
Rólam annyi hogy én is tudok ám terhességi jeleket produkálni!De olyan hisztis picsa vagyok mostanában hogy már ÉN nehezen viselem el magam!Kép
Ma vagyok 30. napon,jövő hét csüt-ön teszet, ha nem nem jön meg addig aztán a köv. hét szerdáján doki ha nem jön meg de ng. a teszt!Szóval ezt szigorúan be kell tartanom!Kép

zsuzska80
Szombathely

Moni!Mennyi a DM-ben a One Step?

zsuzska80
Szombathely

Angel, köszike, most már kezdem érteni a dolgoka. Már csak az szorul magyarázatra, hogy a levegő miért nyitja meg jobban az elzáródásokat mint a folyadék. Nekem fordítva jobbnak tűni.

Szóljatok rám ha már elég a hülye kérdéseimből Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Én ma vagyok a 34.cn-on.Most kellene megjöjjön.

Remélem nem hétvégén fog,mert első nap el kell menjek UH-ra,mert a doki akar adni vmi serkentőt.Szombat-vasárnap nincs rá lehetőség.

KépKép

KépKép
okr

Na ezeket annyira én sem tudom, de állítólag a HSG is megnyithatja, talán Moni is mondta egyszer...

A laparoszkópnál az van még, hogy a kis optikával körbe tudnak nézni, hogy van-e vmi más nemnormális odabent... (endometriózis pl.)

Zsuzska,
nekem a variációk közül az tetsztene a legjobban, ha jövö csütörtökön pisilnél egy zebrát! Kép

angel37

Zsuzska!
Bocs hogy bele szólok de a teszt 800-900.-,legalábbis én annyiért vettem.

Kép
breni

Sziasztok!
Köszi a válaszokat, és a biztatást. Holnap megyek a dokihoz, megbeszéljük, ki mire jutott. Műtét vagy próbálkozás? Én próbálkozni szeretnék. EGyelőre nem merem a műtétet újra vállalni. A merem szó talán nem is jó, igazából a műtét+ a fél éves szurizás kissé kimerített lelkileg, talán testileg is. Ez a rengeteg hormon nem csak jót tesz...
zsumisk

Köszi, Reni, csak érdekel.
A Rossmannban most a Lilly van 499,- ért a Pregnancy meg 799,-
Akit érint a téma...
A Pregnancy az milyen teszt jó???az csak csík??(Vagy csíkos??)KépKép

zsuzska80
Szombathely

Én Lillyt nem vennék többet! 2x is negatívat mutatott,pedig azt írja rajta vmelyik kórházban ist ezt használják.
Lehet,bennem volt a hiba.
Vettem a gyógyszertárba vmi kazettásat,az lett aztán pozitív.(még mindig meg van)

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Huu mennyit irtatok,azt hittem sose érek a végére,és most meg elfelejtettem kinek mit akartam irni.Kép
Na mindegy a páromat várom ebédre azt utánna jövök,krumplit föztem+sült oldalast,remélem izlik neki.Desszet meg gesztenye leszKép ,ugy imádom!!
Vendég

ANGEL
kútvölgyi Mészáros G.
gilingalang

Keditke, te nagy konyhatündér vagy! Kép

Mi lesz a gesztenyéből?

angel37

KICSI GESZTENYE BARNA A SZEME.REMÉLJÜK NEKI.
gilingalang

Köszi, Gili! Kép

A régi dokim a Jánosban volt, a Kútvölgyi is arrafelé van, csak kijjebb, ugye?

Most Szt Istvános dokim van.

angel37

hogy kell ezeket a vigyorgós fejeket betenni?hülye vagyok hozzá
gilingalang

pont a jános mellett van egyébként jó fej doki ha érdekel most szült nála a húgom oda vittem hozzá erre ő lett terhes.remélem nekem is csinál babót vagyis segít
gilingalang

a nagy lányomat én is a jánosban szültem.de meghalt a dokim szegény
gilingalang

Gili,
köszi, aranyos vagy, de ragaszkodom a dokibácsimhoz Kép

reméljük csak asszisztál hozzá, és nem konkrétan ő csinálja! Kép Kép Kép

kettőspont és zárójellel a mosolygót és a szomorút, kettóspont O-val pedig a vigyorit

mikor beírod, akkor még nem látszik, de a küldéskor átváltoznak!

angel37

Jaj, Gili, figyelmetlen disznó vagyok, azt hittem, még nincs gyereked...

Gratula a nagylányhoz! Kép Mennyire nagy?

angel37

próba cseresznye kösziKép)
gilingalang

Sziasztok!

Most csak gyorsan a táblák, aztán majd később írok is:

Kép

Kép

Én sem kaptam UH-s videót... Kép

Vica,
Neked még nincs képed rólam?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Angyal,
aranyos, hogy nem akarsz okoskodni, ezért inkább nekem szólsz. Kép Megint a te napod van. Kép

Csajok,
tényleg ne figyelgessétek annyira magatokat, mert begolyóztok!!! Ha terhesek vagytok, úgyis kimarad a mensi, a teszt meg már a kimaradás 1. napján kimutatja. Nem azt mondom, hogy ne reménykedjetek, dehogynem! Csak ne ártsatok magatoknak!
Aztán a baba még képes, és suttyomban, tünetek nélkül jön. Kép
potter_76

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?