A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Judy: bocs, 16 óra múlva akciózunk....

Andi: milyen a vonalzóm?!

KépKép
charlott

Charlott,

Már aznap is lehet akciózni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

charlott! 14. napon vagyok ma. Legközelebb csak holnap tesztelek,de már nagyon szurkál a hasam,feszül a mellem.Szóval,talán... Reménykedem!
Vendég

Judy: tényleg változatos,de ezt is meg lehet unni,mert vannak olyan időszakok,amikor a heti 6 nap,napi 14-16 óra az sok.

bmkriszta: lemaradtam valamiről???mármint ciklusnap 14,vagy 14 napja késik?
vedresandi

Charlott: klassz a vonalzód,most már tzdjuk,mikor kell érted is majd izgulni :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Szia Andi!

Még csak a 14. ciklusnapon vagyok sajnos...
De ha ez a hónap mégsem jönne össze,(de össze fog!!!!),akkor majd a következő,mert kaptam Henitől gyógyszert,abban még bízom.Addig nem is megyek inszemre.Legkorábban csak júliusban.

Panda!
De jó,hogy minden oké!Hú,egy hét múlva már a pociban lesznek a kis pandák!
Vendég

Kriszta: most már leeset (hiába,szőke vagyok)ovu tesztet csinálsz :lol:
vedresandi

Lányok!
Olyat is hallottam már,hogy valakinek a mensi alatt volt peteérése. Abból született babócája.

KépKép
charlott

Charlott,
Bizony olyan is van!
Vendég

Kép
Vendég

Pandácska: tényleg csak 21 éves vagy, miért rögtön lombikozol?

KépKép
charlott

Charlott,
22 vagyok de nem rögtön lombikozunk már két éve próbálkozunk...
Vendég

Pandácska: de azt lehet tudni, hogy miért kell lombikzni?
(Én pcos vagyok, férjemnek kevés a spermája.)
Becsülendő, hogy ilyen fiatalon babákat vállaltok férjeddel. Engem a 28 évemmel fiatalnak tartanak a lombikozáshoz!

KépKép
charlott

Charlott,
Persze hogy lehet. Elzáródott bal oldali vezető(jobb oldali valószinű átjárható) és hormon problémáim is vannak.
Vendég

P: hova jársz? és voltak műtétjeid?

KépKép
charlott

Kaáli intézet műtétem nem volt csak hsg-m.
Vendég

P: kihez jársz?

KépKép
charlott

Sziasztok!
Megjöttem.
Apával jól összekaptam,a ludtam egyet és most itt vagyok :lol:

babszika

Sziasztok!

Pandi! Nagyon örülök a petécskéidnek :D alig egy hét múlva már babás leszel :D

Nekem is van jóhírem! Megjött végre! Holnaptól mehet a dupla bogyi :D az dupla babó :wink: Kép
Megyek új vonalzót csinálni!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Babszika, Kamilla :lol:
Vendég

Kamilla,
Hajrá május és a dupla babók :lol: :wink:
Vendég

SZiasztok Babszika,Kamilla!!!!

Kamilla: huréééj,várom az új vonalzódat!

Babszi: és kialudtad a márged magadból???
vedresandi

Kamilla!
Halmozod az élvezeteket? Rögtön dupla babó? Az 2-nél már 4-et jelent!!!! :lol: :lol:

babszika

Ria! Ezt most nem értem :oops:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

azt írtad, h dupla gyogyitól dupla babód lesz... át ez alapján, ha 2 sikerülne, akkor a gyogyitól majd 4 lesz! :wink:

Andi!
nem, nem aludtam ki.
de este 11ig van időm lenyugodni.... :?

babszika

Éljen az új vonalzó,kezdődhet a dupla meglepetés,dupla babóval!!!

Mi bezabáltunk párocskámmal lecsóból.Lassan akkora leszek,mint egy óbudai gáztartáj. :roll: :?
vedresandi

Andi! Nehéz szülés volt! Már 47napja nem csináltam vonalzót :D
Tényleg akartam már kérdezni: fiad nem kezd középsulit?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: sajnos nem...felvételiztük egy 6 osztályos gomobe,de nem vették fel.Megpróbáltuk,majd nyolcadik után megy tovább.Ő rontotta el,rosszul is esett neki,mert ellinkeskedte az első félévet,és a bizije rosszabb lett,mint kellett volna :? pfff....az első nagy pofon,mert ő is nagyon akarta.A második pofon...összeveszett a "csajával" :oops: :lol: :? :shock:
vedresandi

Pandi! Büszke vagyok, hogy ilyen szép kis petécskéket érleltél :D Én most néztem csak a videód....
Ria! Még mindig nem értem a 4-et. A gyogyi én vagyok. Bogyi nélkül nincs babó. Eddig egy bogyitól sem lett, majd most napi két bogyitól, két babó lesz. De az sem baj, ha négy :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kép

Szép estét mindenkinek!

Én is köszöntelek Barbi, és (gratulálok)! :wink:

Pandus: Nagyon szorítok neked csütörtök péntek!

Csajok, dobok egy görbét mindjárt, de ez a havi nekem nagyon "magas".... :lol: ....majd nyilatkozzatok róla valamit ok?! :wink: Bár sztem egy vicc :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

gonosz dolog vigyorgó jelet tenni Andi!!!!!!! :lol:
mindgi mondtam, h gonosz vagy! :lol:

babszika

Andi! Mit tudott elrontani? Izgult? A kis ribit ki kell pofozni :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kép

Eddig ennyi.....de vajon hol volt itt a pé?????????

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Babszi: nem vagyok gonosz,csak rossz anyós :lol: :wink:

Szia Betty!Szépek lettetek?minden elkészült?
vedresandi

Kamilla: romlottak a jegyei az első félévben...beszéltem vele erről,amikor éreztem hogy baj van,mire közölte:nem érdekli a tanulás,és a lineks korszakát éli!!!!!Hát meg is lett az eredménye.Most arra hajtunk,hogy az év végi biziben nem lehet 3as,mert akkor előjön belőlem az állat és jaj neki!!!!
vedresandi

Kamilla: ha nem lett volna 3as a félévi biziben,gond nélkül felveszik!!!
vedresandi

Szijja Andi! Már csak ilyen kis részletek vannak, de igen, túl vagyunk rajt hál isten.... :lol: :lol: :lol:
Most minden szép, meg teljesen más...mintha elköltöztünk volna.
Mondjuk még majd visszavan a legfontosabb, ha már minden ok itt belül.....a gyerekszoba :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty: már én is várom az augusztust,mi akkorra tervezzük....remélem adigra már a gyerekszobát is nyugodt szívvel alakithatjuk majd ki :wink: :lol:
vedresandi

Betty!
sztem lassan gondolkodhattok a színeken! :wink:

babszika

De felkészülsz remélem lelkileg testileg erre az átalakításos feladatra, mert elég egy trágya meló az egész :lol: :lol:

betty615

Betty: én azért várom,mert hiába itt lakom már 14 éve,de ez most egy igazi közös otthon lesz,és ez nekem minennél többet ér :wink: :!:
vedresandi

Babszi: A szín már megvan, teljesen semleges színt szeretnénk, mert ha kislányos rózsaszínt csinálnánk, akkor biztos fiú lenne....és fordítva... :lol: :lol:

betty615

Andi, ez szép volt...meg is hatódtam :lol: :lol: :lol:

De viccen kívül nagyon is igazad van, mert mi is így vagyunk ezzel...(igaz, nem 14 éve.. :lol: )

betty615

Akkora vihar van :shock: A net is kidobott, megszakadt a vonal. Meg a tv is betojt, se kép, se hang. Engem nem érint meg, de a párocskámat érzékenyen érinti :D :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla, itt nálunk minden rendben.....még :lol: :lol:
Az eső is csak csöpög, nincs vihar.

betty615

Betty!
ebben van vmi! :lol: :lol:

babszika

:lol: :lol: :lol:

betty615

Hahó :D

Pandácska: szuper hírekkel érkeztél!!Gratulálok!! Hajrá petesejt leszívás.....Most emiatt drukkolunk!!!

Kriszti: ha ennyire szúrkál, akkor nagyon nagy remény van a spontánra :D Igazad van, hogy nem inszemezel rögtön!

Babszi: az mindig olyan rossz, ha összeveszés van apával!!! Húú de útálom azokat az órákat (napokat?).... Gyorsan béküljetek ki, mert ilyen időben szeretgetni kell inkább egymást...

Kamilla: hurrá-hurrá-hurrá! Jó a vonalzód!

Heni

Kép
Kép
csheni26

:D :D Elfoglalta magát :D nézi az esőt

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Számolja az esőcseppeket :?: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: