A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » "spontán vetélés, missed ab :-(" itt beszélhetsz róla

Lyndee
hogy mikor tér vissza a súlyod, az egyénfüggő, én 84 kilósan szültem, 71-gyel jöttem ki a kórházból. Életemben nem voltam olyan vékony. Tegnap meg találkoztam a kolleganőmmel, szept. végén szült, amúgy vékony magas nő, de most még mindig úgy néz ki, mint aki 5 hónapos terhes.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

esztyx,

nekem is volt az első terhességemnél barnázás, az uh-on kiderült, hogy a sárgatest helyén volt egy kis cisztaszerűség, az durrant ki, messze a petezsáktól. Kb. 4-5 napig tartott, fokozatosan szűnt meg. A kisfiunk nemsokára 3 éves lesz...
A lényeg szerintem, hogy a vérzés ne erősödjön, hanem inkább csökkenjen.
A második terhességgel nem volt semmi bajom, mégis elveszítettük a babát 17 hetesen placenta infarktussal...
Ez olyan dolog, hogy nem tehetünk ellene semmit. Nekem nem adtak semmilyen hormonpótlást, mert azt mondta a doki, ne avatkozzunk bele a természet menetébe, a hormonpótlást csak nagyon indokolt esetben szabad adni, és legalább a 12. hétig kell szedni akkor is, ha már semmi panasz nincs.

Lyndee,
jó neked, hogy "csak" a súlyod miatt aggódsz. :D
Én is jóval kevesebbel jöttem ki a kórházból, mint amennyi a terhességem előtt voltam. Szoptattam (no, még ma is szopizunk :lol: ), és szinte olvadtak le rólam a kilók, pedig nyomtam át mindenféle kalóriát. Azt hiszem, ez alkatfüggő is, én eleve magas (175cm) vagyok, és sosem volt súlyproblémám. Azt hallottam viszont, hogy a szoptatós anyukák gyorsabban nyerik vissza a súlyukat. Szóval: szoptatni!!!

Vera,
nagyon sajnálom, és aggódom miattatok, remélem, semmi komoly. Én annó a PIC-en dolgoztam, ott voltak ilyen babák, hát, amíg ott volta, mindegyikről kiderült, hogy semmi komoly, kinövik.
Azért figyeljétek, és inkább három orvos is lássa.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyndee: Kopogtass be a babódnak és mond meg neki, hogy szeretnétek 24-én otthon lenni jöjjön ki mostmár:)

Kép
csucsu05

Jelentem még most is egyben vagyok :lol:

Tegnap voltam dokinál és minden rendben van.Szombatig ha nem születik meg magzatvíz vizsgálatra kell mennem.Abban reménykedem hogy akkor talán elindul valami.

Szeretném nagyon ha lenne tejem és tudnék szoptatni,nem csak a kilóim miatt de a baba miatt is.

Többiek?Babások képeket kérünk!!!!!!!! :D

KépKép
lyndee

tjuca

Juca:Tényleg nagyon aranyosak a képek.De hogy Kata milyen "nagy kislány".... :shock: És milyen huncut? :lol:
Kár lenne ezeket a pillanatokat nem megörökíteni!

KépKép
lyndee

Lyndee,
ha már idáig húztad, várd már ki te is a december 20-at. Az tök jó nap a szülésre, igaz Csucsu? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: igen tényleg jó ez a nap.
Nálatok már nagy a készülődés??
Nálunk már igen. Fel van lampionozva a ház méga lufik hiáynoznak. Már be is vásároltam mindent. Nem 20-án tartjuk most kivételesen mert ketten is dolgoznak aznap estig. Most előszőr 21én tartjuk. De az egész napos lesz. Igy viszont 20-án egész nap sütök és főzők majd:)
Lilinek mondjuk nagyon szép ajándéka van idén: a kistesó:) Én sajna ilyen szép ajit nem tudok neki adni.:(
Olyan jó neked, hogy igy össze jött nem??

Kép
csucsu05

Linácska:Szerintem 20-ig simán kitartok,mert ma egy energiabomba vagyok.Teszek veszek és még azt nézem mit lehetne csinálni itthon.
Eredetileg menszi alapján 20 a szülés napja,de Uh alapján ma lenne.... :?

Majd kérünk a szülinaposakról fotókat meg a buliról is :wink:

Csucsu:hidd el nektek is sikerülni fog!2009-et is lehet szépen kezdeni :wink:

KépKép
lyndee

Lyndee: Köszi a biztatást :)
ma volta tv-ben egy szülész mondta, hoygma sok a szülés az idő miatt. Ma még bármi lehet:)

Kép
csucsu05

Csucsu,
remélem minden rendben lesz Pici Pöttyel. Bár ugye a terhelt cukrom 9,9. Tök jó, mikor 85 kiló voltam, nem diétáztam, és nem szedtem gyógyszert, akkor 7,8. Na mindegy. Az sem kevés, de legalább nem 9.
Nekünk 20-án lesz a buli, nem lesz nagy felhajtás, szendvicsek, torta...
Csak attól tartok, Lili mindenkinek elárulja a kistesót, pedig mi karácsonykor akarjuk, mikor 23-án megnéztük, hogy dobog a pici szive.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska:mert Lili tudja hogy már ott a pocidban a tesó?
a 9,9-es cukor tényleg nagyon magas,gondolom diéta+szuri? :?

KépKép
lyndee

Voltam ma UH-n, 7.hetes 2 naposnak saccoltak, 110mm a baboca, ket het mulva megyek ujra vissza, remelem addigra mar kalimpalni is fog a szivecskeje.Nincs valadekozas semmi, nagyonorulok neki.Remelem minden rednben lesz, a pockom szepen novoget mar:)

Kép
zsozsoo

Lyndee,
csak diéta, meg vércukormérés. Ugyanis kaja után nem szokott ennyi lenni, csak a terheléskor. Az az érték, ami 6-10 hétre visszamenőleg megmutatja a szervezet átlagos glükóz terhelését, és az teljesen jó.
Szerintem az a lényeg, hogy a mindennapokban jó legyen. Végre januárban olyan terhelést csinálnak majd, ami kaja utáni és nem 75 g-os.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

zsozsoo:szuper hír,legközelebb már lesz szívecske is :wink:

linácska:ha a diéta elég az nagyon jó.Ki lehet bírni,nem vészes.Ha csak nem leszel nagyon kívánós. :lol:

Egyébként én is hallottam hogy ha kaja után nézik akkor nem megy annyira magasra,viszont a 75g-os elég drasztikus.nekem is akkor volt 7,1 először :?

KépKép
lyndee

@lyndee: hogy vagy?Joslo fajasok nem erosodnek?Holnap mesz akkor be vizsgalatra?Nagyon drukkolok, konnyu szulest kivanok es egy edes egeszseges torpet a karodba.

Kép
zsozsoo

lyndee már egyfolytába a telefont lesem!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: nem kell ma lesned. Mert úgyis dec20-án fog születni a baba:)

Kép
csucsu05

Lyndee,
elfelejtettem válaszolni. Igen, Lili tudja a kistesót. Esélyünk nem volt letagadni, mert én még nem is tudtam, ő közölte, hogy látja a pocakomban. Most mondjam neki, hogy nincs, mikor látja...
Megbeszéltük, hogy de csak nyáron fog kibújni, addig szépen növögetni fog, mert még nagyon picike. És remélem is, hogy szépen növöget.

Képzeljétek, feküdtem egy órát az utrogestannal, és mire felkeltem minden tiszta hó.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

zsozsoo:egyenlőre semmi jele hogy készülődne a baba.ugy telnek el napok hogy még egy keményedésem is alig van.
Ma viszont jól megjárkáltattam magam.Délelőtt 10-től délután 3-ig csak a boltokat jártuk apával.
Remélem meglesz az eredménye. :wink:

Nita:nem csak te vagy így,az egész rokonság és baráti kör is.

Képzelhetitek,hogy ma akikkel összefutottunk a boltokba,mind kérdezte hogy mennyi van még hátra....én meg erre:1 nap :lol:

Lina:máig nem értem Lili honnan tudta hogy ott a tesó a pociban! :D

Csucsu:igazad legyen! :wink:

KépKép
lyndee

Lyndee: Mondjuk elképzelem az arcokat mikor mondtad még 1nap van:)
A sok séta biztos jót tesz és elindul valami na meg valaki:)

Linácska: esika hó ?, De jó:) Küld el ide is kérlek:)

Kép
csucsu05

nálunk is csak eső esik :cry:

KépKép
lyndee

linácska ide is küldj jó sok havat.......... :) :) :)
lyndee én 21-re tippelek.......... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita:még a 21-be is beleegyeznék,de tovább már nem :lol:

KépKép
lyndee

ok!!!sokáig már ugyse lesz bent....bevetetted már a házi praktikákat? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee,
az inszemes topicban az egyik csajszi 2,5 éves lánya közölte az anyjával, hogy anya, van két tojás a pocakodban. Ikerterhes volt, de ő még nem tudta. Állítólag az ilyen piciknek még nyitva van a 3. szemük.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Ez érdekes. Én erről még nem hallottam, hoyg a 3szemük nyitva van.
Érdekes. Mondjuk nálatok bejött.
:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

SZABINA, LILI!!!

VIDÁM SZÜLETÉSNAPOT!! :D
Kép

Lyndee!
nagyon várom a híreket, millió pussz! :wink: :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
nagyon szépen köszönjük Lili nevében is. Majd a buli után teszek képeket.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Lilinek kivánok nagyon Boldog születésnapot! :)

Én is teszek fel majd képeket de csak holnap mert mi akkro tartjuk hisz ma mindenki dolgozik. Mondjukitthonmalesz egy kistorta azért:)

Lyndee: remélem ez a szél már elindit valamit. Jó lenne ha csatlakoznál a 20-án született gyerekek anyujához:)

Zsuzsu: Köszönjük szépen:)

Kép
csucsu05

Csucsu,
mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Szabinának.

Na elindulok bevásárolni a bulihoz, meg kicsit takarítani is kellene...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én is most takaritok. na meg lufikkal kidiszitem a házat, hoyg ma is ünnepi legyne a hangulat igaz mi holnap bulizunk.
Jó bulizást neketek és a ksi szülinaposnak meg sok szép ajándékot kívánunk:)

Kép
csucsu05

Lyndee,
hajrá, még van 11 órád csatlakozni Csucsuhoz és hozzám :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: igazad van:) Bár ma nem is írt még a Lyndee. Lehet, hoyg tényleg csatlakozik a december 20-ai szülinapos anyukák közé:)

Kép
csucsu05

sziasztok !
Ma reggek megszületett Lyndee kisfia Arnold,4200-grammal és 57 centivel!!!!
Anya és a baba is jolvannak!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Na tudtam mikor kell benézni :D

Lyndee,
hatalmas gratula a hatalmas fiadhoz!!! :D Minden jót Nektek!

A két jánynak meg nagyon boldog születésnapot! :)

KépKép
dreika

Sziasztok!

LYNDEE

HATALMAS GRATULA A NAGY FIÚHOZ!JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!
amethiszt

A két kicsi lánynak pedig nagyon boldog születésnapot!
amethiszt

Hú, micsoda hírek!!!!!

Lyndee, gratulálok a fiacskádhoz!De nagyon szép méretei vannak, jól megnövesztetted!
Ha belegondolok, mekkora lehet, az én lánykáim 2750 grammal érkeztek...és Vivi 11 centivel kisebb volt!!! :wink:

Csucsubabának és Lilibabának boldog születésnapot!!!
Vendég

Sziasztok!

SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET ARNOLDNAK ÉS CSALÁDJÁNAK! :lol: :lol: :lol:

Kép

(csak összejött a 12.20-a :D...)

Csucsu, Linácska!
Várjuk a képeket!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Lyndee,
gratulálok!!! Tudtam én, hogy 20-a lesz :lol:

És akkor néhány kép...
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
tök jók a szülinapi képek! :wink: meg az egyforma hálóruci! :D (megkérdezhetem hogy hol szereztétek be?)

Kép

Kép
syrynx

Syrynx
Az én hálórucim ha minden igaz Sárkány Centeres, valahol ott vette tavaly a férjem, Liliét meg a Lurdy házban vettem a Disney boltban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nagyon jók a képek!!!!
És Lili nagyon helyes, mekkorát nőtt!!!!
Vendég

Tavirózsa,
lehet, hogy így képen úgy tűnik, hogy nagy a lányom, de most egy év alatt csak 8 cm-t nőtt, az elmúlt fél évben kb. 1-et.
Gazdaságos egy gyerek, nem kell sűrűn ruhatárat cserélni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, de már olyan nagylányos!
Kész hölgy!
Vendég

Tavirózsa,
az tény, hogy úgy egyébként már nem babás annyira. Olyan szövege van... tegnap mondtam, hogy a kinder tojás papírt tán a kukába kellene dobni, és nem szanaszét hagyni. Erre közölte: Jól van, hibáztam!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

:lol: Nagyon okos kiscsaj!
Biztos sokat foglalkoztok Vele, ha ilyen szókincse van, mert az nem jön csak úgy.Valahol hallania kell ilyeneket.
Vendég

Tavirózsa,
nem tudom, hogy mennyire foglalkozunk Lilivel sokat, végül is mind a ketten dolgozunk. Az biztos számít, hogy nagyobbakkal jár oviba.
Játék közben már mondott olyat is, hogy "meg kell várni a megfelelő pillanatot". Ugye ő már 1,5 éves kora óta folyékonyan beszél, volt ideje magára szedni, más ilyenkor kezdi.

Ja, és hősként jelentkezem: megszúrtam magam, és megmértem a vércukromat. Még reggeli után meg kell, de lassan csak belejövök.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina szupik a képek!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás