De ugye a szem az nem játékszer bakker. Úgy be volt dagadva hogy nem látott ki!
Reggel amikor felkeltünk, váladékozott, de az elég gyakori Violánál, szépen kamillával lemostam, nem tulajdonítottam neki jelentőséget, mert nem először fordul elő....
Tegnap reggel elmentem a házidokimhoz, mert ugye készülünk hármaskára, és én Violával súlyos toxémiás voltam, és ezt elkerülendő kértem beutalót belgyógyászati szakkivizsgálásra! Mire visszaértem a dokitól akkora dagadt be a szeme. Gondoltam ha 1-2 óra alatt ennyire bedagad akkor mi lesz itt még????
Ezért dobbantottam a kórház felé, mert eddig ott velünk mindig nagyon rendesek voltak....
Hát eddig!
Igazából megértem hogy be vannak szarva. Mindenhol leépítések várhatók, félnek, nehogy őket rúgják ki, igyekeznek kurvára betartani a szabályokat!
Oké, na de emberség is van a földön, talán!!!
És veletek végülis mi van??? Vagyis Szilárddal?????
Áfi: Hát hogy képzeled Te azt, hogy akkor leszel beteg, amikor xy van ügyeletben??????? Miért nem akkor amikor a saját dokid???
Amúgy ennél már csak az a jobb, amikor időpontot kell kénri a gyerekorvoshoz! Honnan tudom előre, hogy mikor lesz beteg a gyerekem???? Volt már rá példa, hogy beteg volt a Bogim, és csak másnapra kaptunk időpontot.............

[/img]