A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

betti1!
Küldtem privit a kóddal!

Panda!
Irok mindjárt privit neked,szeretnék kérdezni vmit!
Vendég

Kriszta,
okés.

Hanna,
Pihizzél :D
Vendég

És a profilnál hova kell berakni a vonalzó webcímét?
barbi5

Sziasztok!

Jaimee!
Láttam hiányoltál. :lol: Mizu veled? Kisvukk? Remélem elkergetted már.

Mercure!
Csak nagyon halkan gratulálok! :lol:

Gyabi!
Nem lehet, hogy az injekció is közre játszik a fájdalmadban? No meg a sok nem pihenés. Nekem csak részleges ínszalag szakadásom volt, gipszet nem kaptam, csak olyan felfújhatós vacakot. Én is egy pár nap pihi után rohangáltam benne. :oops:

Andi!
Akkor én is csatlakoznék a bálna kismamikhoz. Lehet még?

Hanna!
Drukolok.

Pandácska!
Nagyon drukkolok neked is holnap. Én is izgulnék a helyedben. Nekem "csak" vastagbél tükrözésem volt, ott csak kábítottak, mégsem tudtam már előtte 1 hétig rendesen aludni. Bár lehet, hogy azért, mert előtte nap csinálták a gyomortükrözésemet, és attól nagyon féltem. Volt is miért.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

próba

Kép
mercure

na, hogy Jaimee ne legyen teljesen elkeseredve, csináltam aláírást vonalzó helyett :D

Szia Chris! halkan köszi :-)

Kép
mercure

na, meg sem kérdezem hogy vagy...
szóval: hogy vagy? :-)

Kép
mercure

Barbi,
Az aláíráshoz kell.

Chris,
köszi :D
Vendég

Hello mindenkinek!

Rég irtam már nektek, de azért próbáltam olvasgatni, amikor csak volt időm, ami mostanában nem sok volt, mert ha nem a ház körül kellett dolgozni, akkor ünnepek voltak, meg családi összejövetelek, stb. Vagy a net sem ment ebben az esőben!!!

Pandácska,
Igy utólag is nagyon-nagyon boldog születésnapot kivánok, és természetesen továbbra is szoritok a lombikodhoz!!! Ügyesek legyetek holnap!!!

Barbi,
üdv. közöttünk, én is gratulálok a pozitiv tesztedhez!

Mercure,
halkan gratulálok én is, izgatottan várom a fejleményeket...
sirkici

Mercure!
Ha megcsináltad a tesztet, légyszi szólj, hogy már hangosan is örülhessünk. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Mercure: :D :D :D Köszi. Bár veled kapcsolatban egyáltalán nem vagyok elkeseredve. :D

Hanna: Pihizzél csak!

Chris: A helyzet úgy áll, hogy a kisvuk kerget engem. De nagyon.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Mercure!
Ki hogy van? Én? Vagy Jaimee?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee!
Akkor futás... Remélem te vagy a gyorsabb! :wink: Szeded a B6-ot?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!
Andi
Minek a fekvőgipsz ha nincs törés igen ennek pont ez a következménye hogy elkezd fájni mennyire dagadt bele a lábad már a gipszbe ?a lábujjaidat mozgasd próbáld szétnyitni-zárni és bekarmolni és kilökni és polcold fel!
Reméllem tudtam segíteni!
Próbálkozok majd a vonalzóval kicsit béna vagyok!
Bocsi
betti1

Egyébként mi már nem próbálkozunk, mondjuk rá ( csak tegnap voltunk együtt - szóval 1 nap volt ), de fogalmam sincs, hogy mikor volt peteérésem. Mondjuk ma is, meg már pár napja annyira fáj a derekam, hogy majd leszakad. Most fáj a legjobban... Néha szurkálás is van. Ez mit jelent szerintetek? A hőmet nem szoktam mérni, de most mértem 36,6 volt. Igaz, hogy már délután van, de ez azt jelenti, hogy már volt peteérésem? Vagy igy nem lehet megállapitani? Annyi viszont biztos, hogy amikor meg szokott jönni, akkor a hőm leesik 35,8-ra.

Szóval hülyeség, de ha májusba nem jön be az az egy nap, akkor legközelebb augusztusban fogunk próbálkozni, mert addigra remélhetőleg elkezdek dolgozni. Most meg kihivtam magam ellen a sorsot, úgy vagyok vele, hogy eddig nem sikerült, most meg talán egy nap alatt is sikerülhet, ha az van megirva...

Bocsika, a hosszú regényért, de rég irtam már nektek!!!

Üdv.
sirkici

Chris: :oops: :oops: Nem. :oops:

jaimee

Jaimee!
Nem te vagy a gyorsabb? Vagy nem szeded a B6-ot? :wink: Nem akarom ám rád erőszakolni, csak gondolom, hogy jó lehet, mert anyósom is csak ezzel tud kocsiban utazni. Neki jó. Úgy gondolom, ha esetleg majd engem is kerget kicsi vukk, akkor ki fogom próbálni. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Gyorsnak gyors vagyok, a B6-ot még nem szedem. Holnap tényleg elmegyek a gyógyszertárba. Tuti.

Sirkici: Csak reggel érdemes hőt mérni.

jaimee

próba

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Chris: Mercure téged kérdez, mi már "beszéltünk". :D

jaimee

Betti: tehát ha jól értettem, akkor azt akatrad mondani, hogy felesleges a gipsz??

Kép
Kép
gyablonka

Chris, Te hogy vagy :)

Sirkici miér nem próbálkoztok? vagy kimaradtam valamiből?

Kép
mercure

Betti: Nice try. Most már csak be kell másolni a profilodba a kódot.

jaimee

Sziasztok
Andi ha nincs törés vagy ínszalag szakadás akkor igen!
Vagy elszakadtak a szalagok?Kívül v. belül? mozgasd amit írtam és nem lesz gáz szerintem majd egy bokatartót fogsz kapni egy un.aircastot

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok,

Hazaértem végre, gumit cseréltettem az autón (időben mi?)bevásároltam, feldobtam a vacsit, közben egy kicsit olvasgatlak benneteket. 3/4 4 körül megyek a fiukért, aztán megyünk edzésre

Andi,

A bálnaméretű kismamikhoz azt hiszem én is csatlakozom, el sem merem képzelni, hogy mekkora leszek terhesen. Az előző terhességeknél 10 kg-val voltam könnyebb. :wink:

Sirkici,

Szia, rég hallottunk felőled. A kérdéses időpontban mi is csak 2x voltunk együtt. Végülis a teherbeeéshez elég egy alkalom is. :D :D

Gyabi,

Remélem jobb lesz a lábadnak, ha holnap leveszik a gipszet. :D :D

Jaimee,Jaimee,

Ejnye-bejnye, mondtuk már, hogy vegyél B6-ot. :wink: :wink:

Szia Chris,

Látom te is túl vagy a pé-en. Mennek a drukkok hónap végére. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betti,

Ez még mindig nem az igazi. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

feladtam :?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Judy!
Köszi a drukkot. Szükségem lesz rá.

Mercure!
Köszi jól vagyok. Tegnap óta szúrkál picit a hasam, de ezt leszámítva minden ok. Szombaton volt az utolsó vizsgám. Jún. 16-án lesz a diploma védésem és a szakzáróvizsgám. Aztán ha az is sikerül, berúgunk! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Betti1: Te amikor Andinak írsz,akkor nem Gyabival diskurálsz véletlenül??
Vagy én értek félre valamit?

MercureDruszám: az andi kicsit megtévesző ám....mert mindig azt hiszem a hozzászólásaidra,hogy az enyémek :lol:
vedresandi

Chris: gratulálok az utólsó vizsgádhoz.Jún.16-án pedig együtt ünnepelün.Téged azért mert nagy leszel,nekem meg a szülinapomat :wink: :lol:
vedresandi

Betti: A PseudoHTML-es kódot másold be, a másodikat, ne az elsőt és akkor jó lesz! :wink:

jaimee

Betti,

A code kezdődjön "url"-el, utána "=", majd http://babafalva...etc, aztán "img", utána megint http://babafalva....etc, és a végén újra "img""url"
Marha érthető voltam, mi????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris: Gratulálok én is az utolsóhoz vizsgához!!!

jaimee

Andi!
Te is jún. 16-án születtél? Anyukám is. :lol: Remélem szerencsét hoztok majd. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,

Én is gratulálok ám az uccsó vizsgádhoz. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee!
Köszi! Kicsit megkönnyebbültem. Most pár napig könyvet sem veszek a kezembe. Aztán nekiesek az államvizsga tételek kidolgozásának. :( Utána pedig a megtanulásásnak. Mert olyan hamar eljön az a jún. 16. :cry:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy!
Neked is köszi! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: igen akkor!!!!Anyukád az első,akiről tudom,hogy egy napon született velem.Biztos vannak még egy páran,de még senkivel nem találkozam aki.....szerenécs nap,az biztos :wink:
vedresandi

Judy!
Mi finomat főzöl?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Van időd bőven, most tényleg szusszanj pár napot, jót tesz ilyenkor! :wink:

jaimee

Judy: Ide is postázhatnál kaját, mostanában nem akaródzik főzni.... :oops:

jaimee

Csajok: lefeküdtem olvasni és bealudtam. Arra ébredtem most, hogy Zolika kukorékol meg énekel... Hát ez vagyok én meg a derekam ( ami miatt le kellett feküdnöm) Megyek ebédeltetni a kissrácot.
Pusza

Kép
Kép
Kép
olik22

Chris Gratulálok! :D

Drusza! kicseréljem? de mkomolyan mondd meg ha zavar!!!!!!!!

Kép
mercure

Nekem sikerült ugye? De jó vonalzós lettem

Kép
barbi5

Mercure: dehogy zavar....de megkavarodok,ha valaki vonalzót vagy arculatot vált,mert mindig megszokja a szemem :wink: (tudod,szöszi vagyok)
vedresandi

Barbi: Ügyi vagy! Pont 3 hét van köztünk! :wink: Hétvégi fogantatás? :D :D

jaimee

Ügyi vagy Barbi. :D :D

Chris,

Zöldbabfőzelék jó sok fokhagymával, meg disznópörit. :D

Jaimee,

Nekem nuszály apa miatt főznöm, mert a melóhelyén nincs kajálda. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee!
Én is így érzem, hogy rám fér most egy pár nap pihi. Ki kell kapcsolnom kicsit. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy!
Az finom! Akkor megyünk vacsizni! :lol:

Barbi!
Szép lett a vonalzód!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy: Apa munkahelyén sincs, mivel önmagát alkalmazza. Egyelőre szinte minden nap hordom a kaját onnan, ahol én ebédelek. Sokat adnak, egész jó a kaja és nagyon olcsó.

Zöldbabfőzi pörivel...csorog a nyálam....
Lehet, hogy megvan a holnapi vacsiötlet! :D

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?