A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Viki!

Nekem is igy is sok a 6 hét.
A védönö megcsinálja a terheskönyvet, aztán vizsgálatok, ez oké. De az eredményeket mikor és kitöl tudod meg?
Nálunk minden eredményt a doki kap, ellenörzi, ha szükséges (pl. vashiány (még nincs!)), akkor tesz valamit. A vizsgálat után 1 héttel föl kell hivnom (eddigre ált. minden eredmény megvan), és megmondja az eredményt. Védönöhöz valamilyen orvosi eredmény nélkül nem is megyek, mert ö nem tud a súlymérésen és a vérnyomásmérésen kivül mit csinálni.
Szóval kérdezz utána még egyszer. Szerintem ilyen "fiatal" terhességnél nagy szünet az a 6 hét. Késöbb elég lesz 3-4 hét, a végén meg elöbb 2 hetente, majd hetente kell menni.

Edi!

Nem kell feltétlenül jel. Nem azt irom, hogy az elmarad menzi, inkább, hogy a peteérés után kb. két héttel már LEHET valami. Nem biztos, hogy addig van bármi is (nekem is csak a höm jelzett), késöbb is esetleg csak az, hogy nem vagy felfázva, de éjszaka is ki kell menned pisilni, vagy mint Ancsinak, érzed a melleidet (mintha egy számmal megnött volna...). Van akinek csak a mellbimbói lesznek érzékenyek. De mindezek a tünetek is csalókák lehetnek, föleg ha valaki a menzesz elött is szokott ilyeneket érezni.
Megértelek, ilyenkor csigalassúsággal vánszorognak a napok, de mégis, picit vonatkoztass el.KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Edi
Nekem sincsenek tuneteim Kép
Hanyinger soha
Mellfajdalom duzadas pedig mindig van tuszorepi utan Kép

Ennyit errol Kép.......

Szonja
Ezek szerint meg lehet remenykedni!!! Kép Milyen pontosaguak a ciklusaid?

Klari
Jo a taktikad Kép
Melinda

Melinda!
Az elõzõ két ciklusomban pontosan 30-ik nap után jött meg éjszaka, de elõtte 3-5 napig barnásozni szoktam most viszont normál (fehéres-sárgás) folyásom van; nincs cicfeszülés, bimbó érzékenység (az utóbbi szokott jelentkezni 2 nappal a mensi elõtt)nincs pattanásom (2-3 nagyobb szokott lenni mielõtt megjön), nem feszül a hasam, sem a derekam cviszont néha szurkál a petefészkem ezért gyanakodok cisztára... A férjem szerint lehet, hogy azért késik mert nagyon ki vagyok merülve a vizsgák miatt...
Sien!
Köszi a drukkolást!

Lányok mondjátok meg õszintén 36,8-as hõvel van esélyem? Ugye, hogy nincs?!
Pusz, Szonja
Szonja

KamillaKép
Látom Edelweiss-t keresed. Õ ma nincs sajnos, mert valamilyen "okosítóra" ment. Holnap má jönKép
OrsolykaKép
Milyen téma érdekel??Kép
Lányok::
Holnap megmûtik a fogamat ezért csak hétfõn jövök legközelebb, de a Párom gépérõl megpróbálok benézni HozzátokKép Úgy be vagyok rezelve...Péntekre viszont kaptam idõpontot a nõgyógyászomtól. Szorítsatok nekem légyszi, hogy jót mondjon az endoval kapcsolatban. Olyan kíváncsi vagyok, hogy hogyan reagált az innyekciókra. Remélem nem volt hiábavaló ez a fél éves klimaxolás! Rá fogok kérdezni a laparoszkópiáraKép

Puszi: Doris
doris

Viki!

Küldtem mélt a freemail-es cimedre...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Doris! Hat konkret elkepzelesem nincsen a temaval kapcsolatban, kutyas es babas dolgok tutira johetnekKépKépKép

orsoly

Ps: Szoritok neked holnap!
orsoly

OrsolyKép
KösziKép Sajna most nem tudok jó ötleteket adni, miért nem próbálkozol a keresõvel? Vagy nem találtál semmi jót?Kép

Doris
doris

Szonja
Szerintem van... lehet hogy az alacsony ho progi miatt van.
Mikor volt a tuszorepid?
Egyebkent van ket olyan gorbem amibol a vegen terhesseg sult ki Kép es az egyiknel 10-napon a masiknal 11-napon visszaesett a ho 36,9-re, 36,8-ra. Sot az egyiknel meg a 16-napon is visszaeset 36,9-re. Egyik a Norcie a masik a Besztie es Word-be vannak elmentve. Ha szeretned szivesen elkuldom neked.
Ha nem figyelted a tuszorepedest az se kizart hogy a vizsga miatti stressz hatasara kitolodott a peteeres idopontja.
Vagy lehet ciszta is, bar a szurkalas masra is utalhat.
Melinda

Doris,

Köszi, megkaptam a mailt. ne aggódj biztos kényelmes lesz a földön ülve is. majd kérünk pontos címet, hánytól megetünk, stb. Nagyon szorítok majd hogy minden rendben menjen a fogmûtétnél.

Edi,

teljesen megértelek hogy ennyire izgatott vagy? Miért nem csinálsz tesztet?

Lányok,

Most hallottam, hogy a tornán két könyvet és egy videokazettát lehet megvenni, azt hiszem 8000 Ft-ért összesen. Ha valakit még érdekel a torna, és meg szeretné venni a könyvet akkor egyeztessümk már, és inkább fénymásoljunk egymástól. Én most megveszem az elsõt, remélem valaki majd a másodikat, és lefénymásoljuk.

Marcsi
Marcsi

Melinda!
Elküldenéd? A cimem: csipike@kgb.hu
Köszi!
Ja, a peteérés: erõs szurkálás a petefészekben és sok páfrány a PG-53-ban a 15 és 18 napok között volt (a 15 és 17-ik napon voltunk együtt)
Szonja
Szonja

Lányok!

a terhességi tünetekrõl annyit, hogy amióta serophent szedek kavicsként érzem a tüszõimet, a peteérés után pedig nem tudom miért de kifejezetten többet kell pisilnem, mintha kicist fel lenne fújódva az alhasam, nyilallást is szoktam érezni. Serophen nélkül ez nem volt, csak amikor terhes lettem.
Marcsi

Szonja!

Hát nem lehet tudni. Attól függ, hogy elötte mennyi volt. (3-4 tizedes esés azért már sok.)
Melinda ugy értette természetesen, hogy. ov. után 11. nappal esett vissza. Ez az én esetemben a 27. napon volt (az ov. a 16. napon volt), elötte már 4 napig 37 volt. El is keseredtem akkor egy kicsit, mert hát az esés nem jó... Meg hát 27. nap, lassan meg kellett volna jönnie (nekem amugy a menzesz elött néhány nappal már leesik)... Nem ez történt!Kép
A nincs mensi, akkor minden lehet!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

MarcsiKép
Köszi a szúrkolástKép Mindenre válaszoltam a levelemben? Remélem... Le vagy még törve? Fel a fejjel!!!KépA Babócák vidám Mamákat keresnek ám maguknakKépKép
AliceKépKrisztiKép
Légyszi küldjétek el nekem az e-mail címeteket, mert nem lelem..BocsikaKép A nevemre kattintva látjátok az én címemetKép A többiek címe már nálam van, így könnyebben tudok infot adni a talival kapcsolatbanKép

doris

Doris! Kriszti cime rajta van a listan, amit kuldtem anno nekedKép

En itten depizgetek szepen csendben, ugy latszik, ez ma egy ilyen napKép

pussssz
orsoly

Beszti!
Köszi! Hát nem tudom, hogy nálam ez most leesés vagy elõtte is ennyi volt, mert csak most kezdtem el mérni Móni biztatására...
Szonja
Szonja

Marcsi
Engem erdekel a videokazetta es a konyv is Februar 20-an megyek haza...

En is Serophene-t szedek ez volt az elso probalkozas. Nekem semmi tunetet nem okozott ez idaig...csak az ovulacio jott elorebb Kép Ami nagyon jo!

Beszti
Igen ugy ertettem, hogy a 11. napon esett le a hod 36,9-re Kép

Szonja
Nekem is a 15-18-nap koze esett az Ovim, viszont en meg csak a tuszoerest koveto 4. napon vagyok Kép Nagyon remenykedem Kép
Az ovit koveto 14-nap ezek szerint letelt nalad....a tuszorepedes is megtortent mivel utana felment a hod. Ugytudom ciszta akkor keletkezik ha a tuszo nem tud megrepedni, ha ez igaz akkor ezt is kizarhatjuk. Igy csak a vizsgadrukk johet szoba bar szerintem ez a peteeresre van hatassal....egyszoval meg van eselyed..Kép

Kuldom a gorbeket Kép

Mindenkinek

Ha az LH elven alapulo Ovulacios teszt pozitivat mutatt akkor mennyi az eselye hogy a tuszo az elkovetkezo 24-36-ban meg is reped?

Udv Melinda
Melinda

OrsolyKép
Köszi, tényleg megtaláltamKépVaksika vagyok...Kép Ne depizz!!Tegnap én is azt csináltam de semmi értelme, nekem elhihetedKép Mi a gond?
Én épp meghalni készülök,ha belegondolok abba, hogy holnap kipeckelik a számat, nyitnak egy kis ablakocskát a csonton, levágják a foggyökeretmet, összevarrogatják...brrrrrrr
Csak aztán nehogy fogatlan banyát faragjanak belõlemKépKépKép

doris

Sziasztok!
Timea vagyok, uj meg ezeken az oldalakon, bar a kisfiamrol egyszer mar irtam. A kissrac harom eves, es az elso probalkozasra osszejott. (Most kezdem csak ertekelni a dolgot.) Most kistestvert szeretnenk, nem regota probalkozunk, ezert lenne egy kerdesem: Szerintetek milyen tesztet lenne erdemes csinalni es mikor? Van ertelme az elmaradas elott? Ugyanis holnap vagy holnaputan kellene megjonnie, ma csinaltam egyet es negativ lett, pedig allitolag mar jo lehetett volna. :-(
Kapkodtam volna?
Elore is koszi!
Timi
Névtelen

Szonja

Elkuldtem a gorbeket
Merd meg holnap is hodet (popoba vagy huvelybe merted?)
Melinda

Melinda!
Köszi, már meg is kaptam a görbéket! Hát rám nézve egyedül a Kata görbéje biztató...Viszont õ asszem nem szedett semmi bogyót, én meg Serophent szedek és az ilyen bogyók általában megemelik az alaphõmérsékletet! Na, mindegy nem untatlak benneteket tovább, úgy sem leszünk okosabbak: marad a "türelmes" várakozás! Kép
Pusz, Szonja
Szonja

Melinda!
Hüvelyben
Szonja

Doris
Brrr....mar hallom ahogy serceg...Kép Ne reszletezd...Kép

Timi
Clearblue-draga de jo es hamar megvan az eredmeny. Eleg koran kimutatja mar a terheseget!
Viszont szerintem tul koran teszteltel! Az elmaradt menstruacio utan ot nappal ajanlatos az elso tesztet elvegezni, es ha negativ az eredmeny meg akkor is erdemes remenykedni. Egyszoval kapkodtal...Kép
Nincsenek tuneteid?....Bar allitolag a legtobb esetbe azok is az Ovit koveto ket het utan jelentkeznek.
Melinda

MelindaKép
Bocsi, nem akartam borzolni a kedélyedet...Kép
TimiKép
Mik a tüneteid?

Doris
doris

Orsoly!

www.jatek.lap.hu

Tok sok jatek van itt, jatszhatsz masokkal jatek a betukkel, vagy amoba, vagy sakk es meg tobb mint 100 jatek Kép Jo kis munkahelyed van! Kép

kamilla
kamilla

Timi
Homerozol? Mert miota en ezt a technikat alkalmazom mindig tudom hanyadan allok, igy nem kell felesleges penzt kidobni. Viszont ha ez kenyelmetlen, meg mindig ott van a nyak vizsgalat. Igen egyszeru....a ciklusod kozepe elott par nappal kell elkezdeni. Az kozepso ujjadat a huvelyedbe vezeted (egeszen feltolod) egy picit megmozgatod odabent majd lassan kihuzod. Utana nezd meg hogy az ujjadon talalhato nyak hasonlit-e a tojasfeherjere (azaz atlatszo-feheres enyhen kocsonyas es tobb centire ki lehet nyujtani a masik ujjad segitsegevel. Ha ezt tapasztalod akkor egy-harom napon belul varhato a tuszorepedes...azaz ez az aktualis ido az akciozasra. A tojasfeherjes idoszakot koveto 14-napban meg kell jonni a menzinek, amennyiben nem jonn meg szobajohet a terhesseg.
Az Ondo elfedi a nyakot igy ertekelheto eredmenyt megint, az akciot koveto masodik napon kapsz.
Melinda

Koszi Lanyok, jokedvem lett! Nincsenek tuneteim, de az elsovel sem volt semmi, csak a 6.-7. hettol a gyakori pisiles. Ott meg meg ugye nem tartunk... Koszi a jokedvet!
Timi
Névtelen

Szonja !

Megkaptad a leveleimet? Nekem nem jelez vissza semmit a gépem.

Szami
Szami

Szonja
En is szedtem a Serophene-t es a harmadik napon 36,9-volt ma a negyediken visszaesett 36,8-ra Kép
Az eddigi homon nem igazan valtoztatott, holott idokozben megjott a hormoneredmenyem es csak az FSH (tuszoerest serkento hormon) volt egy kicsit alacsony. Nalam se csinalt a Serophene drasztikus valtozast Kép

Mindenkinek
Szerintem a csatlakozo ujaknak, ismeretanyagot kene osszeallitani az alap dolgokrol (ld: homerozes,nyak stb) ...igy nem kell ujra es ujra leirnunk ugyan azt Kép
Mit szoltok hozza?
Melinda

Szonja, Timi

A Turelem babat teremt Kép Vagy rosszul tudom? Kép
Melinda

Szami!
nem kaptam meg Brühhühü... Kép
Szonja
Szonja

Doris!Kép
Hát ez a fogmûtét tényleg elég horrorisztikusan hangzik!
Drukkolok, hogy az endod-ról jó hírekket hallj!( Azaz hírét se halld többet!Kép)

Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok Lanyok!

A babasoknak nagy Gratula!

AMi engem illet ma kene megjonnie, talan majd holnap jon trefalkozik velem egy picit. Mindenesetre ha esetleg megis ott a babo akkor nagyon nagyon boldog lennek. Bar semmit nem erzek ugyhogy valoszinuleg egyelore csak alom.

edina
edina

SZiasztok Lányok!

Micsoda forgalom van itt!

Viki!

Olvastam, hogy csak 6 hét után hívott vissza az orvos. Többen is csodálkoztak rajta. Én már hallottam olyan dokiról is, aki 12 hét alatt nem tekinti terhesnek a kismamát, és éppen ezért nem is foglalkozik vele addig! Én még nem jutottam el 12 hetes terhességig, de számomra ez elég megdöbbentõ volt, amikor hallottam.
Bár meg kell mondjam, hogy én 9 hetesen kerültem kórházba vérzéssel és engem is csak akkor néztek meg elõször UH-al (hogy megállapíthassák él-e a babám).

Lányok!
Egyáltalán mikor szokták az elsõ UH-ot megejteni?

Pusz
Timi
tim

SienKép
Köszi, hétfõn beszámolokKép

doris

Szonja!

Ha hüvelyben méred, akkor Kata görbéje nem mérvadó (sajnos), ö ugyanis szájban mérte, és ott eleve alacsonyabb höt lehet mérni (valaki nem is olyan régen dupla mérés végzett, és a két görbéböl kiderült, hogy 0,3-0,5 különbségek is lehetnek a száj és hüvelyi mérés között!).

Timi!

Hiába irnak rá bármit a tesztre, legalább érdemes az ov. után 18-20 napot várni ahhoz, hogy pontos eredményt kapj (az elmaradt menzesz után kb. 4-6 nap).
Jobb tesztekkel esetleg a két hét is elég, de korábban semmiképpen sem!

Melinda!

Tényleg jó lenne, mert nagyon ismételgetjük magunkat.

Tim!

Az elsö UH-t a terhesség megállapitására szokták megejteni. Van olyan orvos, aki addig nem hisz a terhességben, amig az nem látható UH-n (pedig nekik elvileg tapintásból is kéne tudni). Ekkor még csak a magzatot keresik (a petezsákot), hogy jó helyen (a méhben) van-e.
Elvileg már a 6. héten látható.
De problémamentes terhesség esetén a 8-9. hétig is elég várni az elsö vizsgálattal (ma már szerintem rutinszerüen végeznek ilyenkor UH-t, nagy baj, ha nem!).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Szonja
Nem baj ott maradt meg nekunk Norci gorbeje, bar lehet hogy O is szajban merte. Kép (Ez utobbi sosincs rairva a papira) Mindenesetre Norci gorbeje is eleg ingatag (a mertekegysegek a grafikonon ket fokonkent vannak! A 36,8 utan 37 jonn) Igy leeset neki a ho az ovit koveto 10-napon 36,8-ra majd 16-napon 36,9-re....
Kivancsi leszek a holnapi ertekedre...(ugyan akkor merd!)

Beszti
Ugy gondoltam, hogy egy Word vagy egy Html (weblapkent) megirjuk....majd ha valaki erdeklodik csak a Webcimet teszuk kozze vagy elkuldjuk neki a Word dokumentomot. Kesobb lehetne egy osszetetebb weblapot is csinalni ahol celiranyos kereso is van es itt nemcsak alap dolgok hanem tapasztalatok is le lennenek jegyezve (pld-ul a Serophene jobb mint a Closty de dragabb is, viszont tisztabb ezert kevesebb mellekhatasa van)...

Mindenkinek

Volt mar olyan aki megerezte, hogy terhes? Itt nem tunetekre gondolok hanem egy eros mindent athato erzesre.....Vagy ugy erezte hogy terhes (nem tunetrol van szo) es kozbe megjott?
Melinda

Edina...edina
Hat nem irtam mar le elegszer Kép, hogy a valos tunetek az ovit koveto ket het utan jelentkeznek. Az en anyukamnal mar egy honapos voltam mikor a szokasos tunetek jelentkeztek, es Timi is azt irta hogy a 6-7 het utan jott az elso tunet ami tobbszori pisi volt! Kép Igyhat ez nem jelent semmit!
Melinda

Viki, Ancsi és Krisztinka!

Bár én elég ritkán írok itt (persze ez nem jelenti azt, hogy nem olvaslak titeket és nem szurkolok mindenkinek magamat is beleértve), de mégis szívbõl szeretnék gratulálni. Sok boldogságot, kitartást és türelmet kívánok!!!

Sziasztok

Másikviki
másikviki (m&aacut

Remelem Melinda igazad van, bar amilyen pesszimista vagyok azt hiszem ez meg mindig nem az igazi honap. Egyebkent ha most sikerulne, nagyjabol akkor szuletne mint a hugicam ami olyan jo lenne. En nagy horoszkop manias vagyok. Kép
edina

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Megjöttem végre. Már hiányoztatok. Kép
Voltam tegnap a dokinál, az eredményeim állítólag jók a ciklusnak abban az idõszakában (8. napon), amikor a vért levették. Tegnap is vettek vér, hogy a végérõl is legyen adat. Viszont a hõm nem tetszik neki, mert nagyon lassan mászik fel 37 közelébe, ráadásul nem is haladja meg. Szóval nincs nagy baj, de egy kis gyógyszeres besegítés a szervezetemnek úgy tûnik kell majd. Kíváncsi leszek ezekre az eredményekre is.

A mai helyzetjelentés:

<pre>
Kisvuk 4c 55 cn Svájc 27 év
Doris 10c 44 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 41 cn Budapest 33 év
Ancsi 4c 41 cn Adács 27 év
Gabó 31c 39 cn Miskolc 27 év
Edina 11c 36 cn Coimbra 23 év
Klari 8c 35 cn Budapest 31 év
Sien 16c 30 cn Budapest 29 év
Edi 10c 29 cn Maglód 33 év
Mamacs 13c 23 cn Budapest 24 év
Melinda 6c 22 cn N-o. 26 év
Edelweiss 9c 21 cn Szeged 32 év
Monchy 7c 21 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 19 cn Salgótarján 23 év
Andi 4c 19 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 18 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 16 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 15 cn Los Angeles 35 év
Éva 33c 13 cn Nyíregyháza 26 év
Indigo 3c 12 cn Budapest 25 év
Orsoly 2c 9 cn Nagytarcsa 27 év
Moni 9c 8 cn Törökbálint 28 év
Marcsi 4c 7 cn Budapest 27 év
Lora 16c 6 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 4 cn Budapest 30 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Jut eszembe...
Pillanatnyilag nem nagyon birom követni az eseményeketet, csak úgy alkalomszerûen. Nem kell kivenni valakit a listából a kis pocilakó miatt? Marcsi? Kép
Bár aki babonás, maradhat is benne. KépKépKép

Edelweiss
edelweiss

Szép jó reggelt!

Szonja!
Igaza van Besztinek, én szájban mértem. Ha te nem ott méred, akkor ne az enyémet figyeld. Tényleg jobb hüvelyben. Nekem ez anno picikét visszataszító volt, hogy azzal kezdjem álmosan a reggelt Kép , de ha megjött volna a következö ciklust én is hüvelyben mértem volna.

Melinda!
Igen, volt ilyen! Én! Kép Mint írtam, nekem semmi tünetem nem volt a ciciérzékenységen kívül. Viszont még a negatív teszt után sem mertem aznap szekrényt pakolni (akkor tettünk le egy új szönyeget a nagyszobában). Két nap múlva kétcsíkos lettem. A zebrafarm albumban, enyém az a zebra2 teszt Kép

Kata
Kata007

Zebrafarm...
Lányok, ha gondoljátok töltsétek fel a képeiteket. Én csak azért nem teszem, mert mindenki döntse el maga, hogy közkincsé teszi-e a fotóját.

Edelweiss
edelweiss

Most lattam csak hogy van mar egy Timi, mivel en vagyok az uj, lehetnek Timea. KOszi a tippeket, akkor varok meg a tesztekkel. Ma vagy holnap kellene megjonnie, szornyen izgulok. A kisfiammal a 6. hetig tenyleg nem volt tunetem, egyaltalan semmi, csak hogy elmaradt. Ugy a 7. heten vettem eszre hogy a bimboudvar sotetebb es nagyobb lett, es erzekenyebb is ha jol emlekszem. De olyan mindent elsopro bizonyossagot sem ereztem. Az en helyzetem nem volt mindennapos, mert a 7. heten az UH nem latta a babat, ellenben petefeszek cisztaval meg akartak operalni, igy a 12. heten derult ki hogy valoban babat varok. Akkor 45 mm volt a kicsi. Es nekem tenyleg nem voltak tuneteim! Ugyhogy Lanyok, akinek nincs meg semmilyen tunete ne keseredjen el, attol meg lehet, hogy mar anyuka! Ugy legyen!
Ismet volna egy kerdesem: Mit jelent ez a tablazat amit csinaltok?
Timea
Névtelen

Sziasztok Lányok!

A babásoknak egy hatalmas UJJJÉÉÉÉ!

A Duphaston szokott emelni a hön? Ma a 25. napon vagyok, pár napja 37,3 a höm az alvégeken. Eddig nem nagyon volt ilyen magas. Szerintetek ez a gyogyi miatt van?

Eni
Eni

Sziasztok Lányok!

Sajnálom, hogy tegnap nem tudtam írni pl. a Dorisnak, annyira izgult a fogmûtét miatt, ami teljesen érthetõ.

Edelweiss!
Ami engem ilet sajnos jó helyen vagyok a listánkon. Elég jó hír hogy csak egy kis hormonpótlásra van szükséged, nem?

Melinda!
Mikor jössz haza és meddig? Azt hiszem a torna szombatonként van. Én most mindenesetre megveszem az 1. könyvet.

Klári!
Beja írt errõl a tornáról a héten, vagy ismered? Egyébként szombaton a Puskin u. 4-ben lesz 11-15-ig. vastag zokni, innivaló kell, és talán jó lenne elõtte telefonon bejelentkezni.

Tímea!
Holnap reggel hüvelyben vagy végbélben mérd meg a hõdet felébredés után, felkelés elõtt. Ne mozogj, ne igyál stb. 5 perc. Ha 37 vagy fölötte van az jó. Ha ez alá esik a hõ akkor szokott megjönni, de erre is voltak már kivételek.

Marcsi
Marcsi

Marcsi!
Koszonom a tanacsot, kiprobalom!
Hatha...
Timea
Névtelen

Marcsi,
Nekem megvan a 2. könyv! Nehogy megvegyétek. Lemásolhatom akinek kell a talira!
Úgy néz ki most szombaton nem tudok menni, de azért megpróbálom.

Timea,
oszloponként mondom.
Név, hány ciklus óta próbálkozol, hányadik napon vagy az adott ciklusban, hol laksz, hány éves vagy.

Üdv a körünkbenKépKépKép
Mindenkinek pusszancs,
Moni
mj

Sziasztok!
Lányok köszönöm a hõmérõzõs hozzászólásokat! Sajnos mindazzal amit leirtatok tisztában vagyok, hogy a hüvelyben mért 37 alatti hõ nem sok jót jelent...Hát igen, semmi esélyem most már ez teljesen biztos: igaz, hogy ma 1 órával korábban mértem mint tegnap de elindult lefelé a hõm (eddig se volt a toppon)szóval: 36,7. De akkor mikor akar már végre megjönni????? Még mindig nincs semmi mensis tünetem! Kép Kép Kép

Edelweiss!
Örülök, hogy végre meg van az eredményed, és nincs nagy gubanc! Kép

Dorisnak pozitiv sugarak a mai fogmûtéthez: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusszancs, Szonja
Szonja

Eni,
Igen a Duphaston emel a hõn, hiszen sárgatesthormont pótol. A sárgatest miatt emelkedik meg az ember höje.

A 37,3 viszont még így is nagyon szép! Csak ne menjen 37 alá.KépKépKép

Doris, Edelweiss,
Köszike megkaptam az emileteket. Nagyon kis szupi az oldal! Még gondolkozom, hogy elküldjem e a képemet. Nem nagyon akarom publikussá tenni a babaprojectet, hátha valaki arra jár és rámismer (kolléga és üzleti partnerek).

Elmondtam szüleimnek, hogy dolgozunk az unokán. Nagyikám azóta naponta rákérdez, hogyan állunk. Látom hiba volt beavatnom öket. Francba.
Moni
mj

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?