A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Nolina!
Nem is tudom mit mondjak.
Ilyenkor minden biztatás olyan feleslegesnek tűnik, de mégis mikor az ember már nyolcvanadjára hallja, hogy fel a fejjel, akkor kezdi mégis elhinni, hogy az élet valóban megy tovább és olyan sok milliárd ember szaladgál a földön, és mind megszületett valahogy.
Talpra kell állni, mert a nő arra született, hogy szüljön és előbb utóbb mindenkinek eljön egy csodás ajándék az életében.
Nagyon bízom benned, hogy igen is sikerülni fog, ha nem most hát később, de BIZTOSAN!
Szorítok nagyon.Kép

Angel!
Te is jössz?Kép

Nehogy már mindenki visszamondja, már kezdetm belelkesedni.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Most így nem tom melyik az Irinyi út. Merre van?

Állítólag egyébként a Szent Imre nagyon jó. Fel van újítva, kulturált és az orvosokat is dicsérik. Én már eldöntöttem, hogy egy ottani orvost keresek majd, ha aktuális lesz, de nem ismerek senkit.
Betti! Te hova jársz?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Az Irinyi a Petőfi hídról jön le és megy a Skála felé, aztán van benne egy hajlás és onnan már Okt. 23-a u. azt hiszem a Skáláig, aztán meg Bocskai. Nagyjából így tudnám elmondani.

Akihez járok doki, az a Péterfy u-i kórházban dolgozik. Még nem döntöttem, hogy mi legyen, a doki nagyon szimpi és lelkiismeretes.

Nolina!

Ne légy elkeseredve!

Angel!

Igazad van, nem is írtam semmit az alsó táblával kapcsolatban. Kép

Betti
betti73

Fura, nem? Tök ismeretlen emberek találkoznak a neten és lehet, hogy életre szóló barátságok köttetnek. Sőt valaki így talál szerelmet és házastársat!

Ti például sokkal több dolgot tudtok az elmúlt fél évemről mint a "rendes" barátnőim.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
Akkor mi vagyunk a rendetlen barátnőid?! KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Vica,
megyek én mindenhova Kép hova is? Kép

Betti,
tudod mit? elfoglalom a zebrás helyedet az alsótáblában, és akkor mindkettőnknek jó leszKép

angel37

Angyal,
ezem már megint a te napjaid! Kép
potter_76

Potter,
ja bizony Kép
+ a négynapos ünnepre esnek a termékeny napjaim Kép

angel37

Angel!
Budaörsi Auchan, szombat. Tényleg jössz???KépKépKépKépKép
Mára részemről a talival kapcsolatban még annyit, hogy én biztosan a közelben leszek szombat-vasárnap. Bettinek Zsuzskának és Kamillának megírtam a mobilszámom, ha valaki kéri még, megírom és ha bárki arra jár, szóljon és talizunk.Kép
Olyan jó lenne!
Én is pályázok ám Betti helyére! De ezen nem veszünk össze, jut hely mindenkinek.Kép

Kamilla!
Így vagyok a lelkes kis csapatunkkal én is.
Csak annyi különbséggel, hogy nekem most nincs más batátnőm. Csak Ti.
Most tessék meghatódniKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Angel!

Átadom nagyon szívesen!!! Kép

Betti
betti73

Basszus olyan éhes vagyok már!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Neked is átadom! MINDENKINEK! Kép

Én is éhes vagyok! Egészséges éhségérzetem van! Napok óta nem volt. Kép

Betti
betti73

Vica,
ááá, sajnos nem tudok...Kép de talán majd legközelebb Kép azért ha tényleg taliztok, kéretik képeket csinálni! Kép

Betti,
köszi, legszívesebben máris elfoglalnám Kép

angel37

Na kedves Barátnéim,
lelépek. Holnap majd dumálunk még a hétvégéről.

Jók legyetek!

Pussz Mindenkinek!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Pá Kislányok!

Holnap nem jövök, megyek kicsit megszépülni, meg jön haza az én Drágám. Kép

Vica!

Vettem a teliszámod, ha arra járunk jelentkezem.

Jók legyetek, kellemes hosszúhétvégét mindenkinek.

Angel!

Mindent bele! Kép Melegítem a helyet neked. Kép

Betti
betti73

Köszi a számot vica, de nekem sajnos a hétvége nem jó csak a hétközbe. De azért elraktározlak. Majd, ha nem leszek netközelben és üzenni akarok, neked fogok írni.

Egyébként az én állítólagos legjobb barátnőmmel tavasszal találkoztam utoljára, azóta csak e-mail úgyhogy tulajdonképpen semmivel sem áll mostanság közelebb mint Ti.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Ezer bocsi mindenkitől. Egy perc időm sem volt írni nektek. Egész héten itthon van a párom, már nagyon közel a költözés ideje, úgyhogy még kevesebbet fogok jönni. Szóval kicsit búcsuzni is jöttem.

Meg azért hogy szóljak ma már a 4 cn-on vagyok. Sajna ez a hónap sem a miénk volt, majd legközelebb. Most megint fogom inni a cickafarkot. Hátha tényleg segített. Különben a cicijeim még mindig fájnak, bár már kicsit kevésbé. Remélem hamarosan elmúlik.

Olyan rossz lesz nélkületek a babaprojekt. Kb annyira részei vagytok már mint a párom. De most kénytelen leszek kipróbálni. Azért heti rendszerességgel szeretnék írni pár sort, nehogy lefelejtsetek. Aztán majd ha otthon is lesz internet Kép.

Na abbahagyom a sok hülyeségemet, mert mindjárt bőgök.

Puszi

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
meghatódtam nagyon! Csak te miattad jöttem ide! Jó költözködést meg minden! Azért heti egyszer legalább annyira gyere, hogy jelezd, hogy megvagy!

Én minden héten járok Kelendföldtől a Móricz Zs. körtéren át az ELTE-ig! Aki 3 és 4 között arra jár, és ráér, azzal én is tudnék ám talizni!

moni

Hajni, ne!!
Ne hagyj itt bennünket!De igérd meg ha tudsz mindig írsz, főleg hogy mi van veletek baba ügyben, és ha végeztek a költözééssel akkor meg gyakran jössz!
Lécccciiiiii!Kép

zsuzska80
Szombathely

hova tünt a MEGINT MEGJÖTT TOPIC
gilingalang

Sziasztok!
A höm változatlan,viszont barnázok már,még pár nap és megjön!

Hajny!!Kép
Azért ahogy csak tudsz gyere!!A cicka biztos jo,nekem most fura de a 28.nap barna "ilyen se volt még",bár örülök,hogy inkább megjön elöbb mint késöbb!!
Vendég

Edit!
Te hol méred a hődet, meddig és milyen hőmérővel?
Tudsz egy grafikont dobni?

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt!
A cickafarok tea mire jó?

Kép
breni

Én a számba mérem ,hagyományossal 10 percig!
Ime az uj görbém:

Kép

A poén,hogy a 31.napra jelöli a mensit,szerintem elöbb meg fog jönniKép!!
Vendég

Kamillának köszönhetem ,hogy mondta nekem a weboldalt,mivel nekem a fertility nem jött össze!!
Vendég

Breni!
A cickatea sok mindenre jo(nöi dolgok)serkenti a peteérést,beállitja a mensit.....Pé-ig kell inni ,egy csészével reggel,és este!kb a 14-15 napig.De a keresöbe rákeresel szerintem sok mindent találsz rola.
Vendég

Keditke!
Köszi és ha én nem tudom mikor van pém,akkor meddig igyam?Kb.40 napos a menszim és jó lenne beállítani,mert szerintem sok a 40.Nem?

Kép
breni

Hol van ez Edit??Én is , én is!!
Most mikor volt a Pé-d??

zsuzska80
Szombathely

A 16-17.nap a görbe szerint!!
Zsu!Mire gondolsz a weboldalra vagy a cickateára?

Breni!
Azt nem tudom,hogy jo lenne-e,de szerintem próbáld ki,veszteni nem vesztesz vele.Bio boltba lehet venni cickarakfüvet.120 ft körül van!!A tea készitése a csomagoláson rajt van!
Vendég

A weboldalra!

zsuzska80
Szombathely

Ja szerintem elég a 15.napig innod(bár igy nehéz h nem tudod mikor van kb a pé).
Vendég

Vendég

Látom Editke összejött a táblicsku. Örülök!
Olyan szép görbéd van! Ne jöjjön már meg!

Kép

Kép
kamilla306

Na figyi!

Előszőr kattints a Registierungra. Ott beírod a neved meg az email címet meg a születési dátumod. (Csillagos mezők) Aztán a lap legalján be kell jelölni, hogy elolvastad a szabályokat. (forumsregel) és rá kell kattintani a registierung gombra. Ennyi.

Aztán az emailcímedre megkapod a jelszavad és kész.

Ha már be tudtál lépni, akkor az INTERAKVIVES alatt találod a hatodik menüpontot, az a Temperatukurve.

Ott be ki kell választani az első ciklusnapod dátumát és azt, hogy einheit: celsius aztán az OK gomb.

Minden napnál a hőt és a messzeit (mérés ideje) kell beírni és aztán lenn a lap alján a DATEN SPEICHERN gombbal minden napot külön el kell menteni. Mentés után automatikusan jön a követező nap.
Vendég

Köszi Kamilla!
Elöjelek szerint pár nap és 1.napon leszek!!!
Vendég

KEDITKE!
OKÉ!KÖSZIKE

Kép
breni

Köszi Edit, nagyon rendi vagy!
De sajna nem jön össze, ,mert szerverhibát ír, mert tul sokan használják egyidejűleg!Szóval most még írom aztán szerdán megprobálom!

Remélem hogy nem jön meg neked!
Tudod a Bettinél is volt barnázás!

zsuzska80
Szombathely

Most olvasom hogy R. war erfolgreich!!KépKépKép

Tudok németül itt a cégnél is elég sokat karattyolok németül, meg középfokom is van!Kép

zsuzska80
Szombathely

Zsu!
Köszi!!Tegnap én se tudtam regisztrálni mert nálam is ez volt!De ma sikerült!!
Vendég

SZiaztok!

Hajni, jó, hogy jelentkeztél, és sajnálom, hogy megjött Kép

Breni,
egyszer már leírtam, de hátha érdekel még vkit!

Egyszer kezembe került egy Elixír nevű újság, és egy hosszú cikk volt benne a cickafarkról! Kimásoltam a lényeget:
A cickafark ösztrogén aktivitású női hormonhoz hasomló anyagot tartalmaz. Az ún. behangoló teát csakis mens. ciklussal összhangban szabad alkalmazni, 2 lépésben.
1.)200g cickafarkvirág, 50g komló, 50g édeskömény keverékéből 1 evőkanálnyit 2,5 dl vízben forrásba hozunk, 15 perc lúgozódás után leszűrjük. Naponta 2x. Ezt isszuk a mensi. befejeződést követő első naptól 14-15 napon keresztül.
2.) 16. naptól mensi jelentkezéséig progeszteron hatással rendelkező gyógynöv. teát iszunk, ami nem tartalmaz cickát!!! 50g apróbojtorján, 150g palástfű, 100g rozmaring keverékből ez előbbi módon.
Mindezt addig, míg be nem áll a rendszertelen ciklus. Ha nem mensi végét követő első naptól használjuk, hormonzavart okoz! Petefészek gyull. esetén megengedett palástfűvel kombinálva. Daganatos nőknek ellenjavallt.
Fogyasztása sötétbarnára színezi a vizeletet, túlérzékenység esetén allergiát, hasmenést okozhat. Az ajánlott adagot ne lépjük túl.

Na ennyi. Nem tudom, mennyire használ a valóságban, de hátha...

angel37

Edit Sikerült nekem, már 5 nap meg is van!!
Tök jó az az oldal még majd olvasgatok.Kép

Többiek hol vannak??
Anita!Tessék jelentkezni, ezer éve nem hallotunk Rólad!

zsuzska80
Szombathely

Köszi Angel!

Kép
breni

Zsu!
Kép!!

Nem tudom,Betti mondta h ma nem tud jönni.DE a többieknek üzenem ,hogy :TESSÉK JELENTKEZNI!!!!

Breni!Ma hányadik cn tartasz?
Vendég

Zsu!
Ha sikerült akor kiváncsi leszek a görbédre,majd tedd fel!!
Vendég

Sziasztok!
Én vagyok, csak read only módban! Kép

Én most megvárom a ciklus végét, és a köv. ciklustól elkezdem megint a hőmérőzést. Gondolkodtam, hogy most elkezdem, de a 15. nap már felesleges. Nekem sosem megy fel 37-ig, és ha nem tudom mennyi az alaphő, akkor nem tudom eldönteni, hogy eleget emelkedett-e, mert 36.8-nál nem szokott feljebb menni.

Még nem is írtam, hogy megvan a vérvétel eredményem, és tök jó mindenem!!! Már csak Robit kellene rendbe tenni, és jöhet a babó! Ahhoz meg idő kell, de én nagyon türelmes vagyok !!!! KépKépKép

moni

Edit, nem is figyeltem mit javasol az oldal hol mérjük és milyennel és hány percig?
Én most hüvelyben mérem, 5 percig digitálissal..

zsuzska80
Szombathely

Edit, még csak az 5. napon vagyok még sok mindnt nem lehet látni!

zsuzska80
Szombathely

Móni,
tök jó, hogy OK minden eredményed Kép

angel37

Sziasztok!

Hajniiiii!
Ne tedd ezt velünk!
Annyira hiányoztál és ezután is fogsz!
Hát kivel fogok én ezután vitatkozni, hm???Kép
Nagyon sajnálom, hogy megjött, biztos vagyok benne, hogy amint odaköltöztök, beléd is költözni fog valaki!
Nagyon vigyázzatok magatokra, és jó költözést nektek!KépKépKép
(Jajj, tisztára elérzékenyültem. Olyan hülye vagyok ma.)

Ma nem túl sok időm lesz írni, mert megint jött egy halom árú. Eddig is azt áraztam, csak bugrottam, hátha Hajni jelentkezett. (Jobb hírre számítottamKép)

Hát senki nem jön Budaörsre a hétvégén???KépKépKép
Pedig már tisztára beleéltem magam.

Zsu!
De ti azért erre jöttök?
Majd meglátjátok, nem erőszakoskodom, csak jó lenne nagyon.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Móni!
Gratula a jó eredményhez!
Tegnap írtam, csak nem tudom elment-e, mert hamarabb kiléptem. Szólsz, hogy megkaptad-e?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?