A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Zsazsóka!
Nem akartalak megbántani, nem ez volt a célom, de túl vagyok már 7 "koppanáson", ezek közül amíg mértem hőt mindegyik babagyanús hónap volt, aztán meg mégsem... Nagyon rossz volt minden egyes megjövetel napja így, de most taktikát váltottam, már ez a második ciklus, hogy nem mérek hőt, de rájöttem nem a hőmérőzéssel volt a baj, hanem a nagy vágyakozással, és a mostani nagy kiborulásom után elhatároztam, hogy a mensit fogom várni, mert mind nekem, mind a családomnak, főleg a gyerekeknek rossz volt, hogy mindenen elsírtam magam.
Azért mert tiszta fejjel nézem a dolgokat, még ugyanúgy szorítok neked is, meg a többieknek is!
Mégegyzser bocs.

moni

Ne haragudj te sem Moni!
Mi 5 hónapja próbálkozunk és én is minden hónapban nagy csalódásként éltem meg, hogy megjött. Ugyanis a doki nyilvántartása=0, így véletlenül a háromfázisú gyógyszerrel kapcsolatban ismertette a teherbeesés esélyeit. Az enyém meg egyfázisú volt, így 6 hónaptól lesz 70% az esélyünk.
Most már nem élem bele magam. Majd lesz, ahogy lesz. De a dokiváltás, azt hiszem tuti.
Csak nekem még ilyeneket nem írt a Fertility..
Szorítok én is neked és mindenkinek!KépKépKépKépKép

Kép
Kép
zsazsóka73

Ancsa,
a dokid nem volt valami beszédes kedvében a policisztás petefészkedről, ami határozottan nem jó. Policisztás ovárium szindróma, azaz PCO. Van ilyen topic, Kandi a szakértője. Mert policisztás az ováriumod, persze még nem biztos, hogy beletartozol a PCO szindrómába, remélem nem. Ehhez tőbb vizsgálat szükséges. Pláne hogy a closti képes mégtöbb cisztát csinálni. A www.hazipatika.hu oldalon is rá tudsz keresni, a dokiddal meg legközelebb mindenképp mondasd el, hogy mi ez.
potter_76

Editke
Köszönöm szépen!
Bocsi,hogy eltűntem,de a férjem,és a gyerek egymás ellen nyűsziztek fölöttem,úgyhogy fel kellett áljak a géptől.
Aztán fürdi a gyereknek,és vacsi.Végül pedig elaludtam én is vele együtt.

Regisztráltam,és enged belépni!!!!!KépAmit én csináltam,az egy másik program volt.
Szintén német,és lehet görbézni,csak vmi miatt nem működik rendesen.

Mindenkinek kellemes,jó éjszakát!!!!!
Puszika!KrisztiKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok! Kép

Csak egy gyors belesés!

Kriszta,
sajnálom, hogy megjött Kép

Beuka,
köszi, hogy megkérdezted, akkor várjuk az eredményeidet Kép
Nekem most nem lesz vérvizsgálat, csak a háromhós kontroll, de próbálok hatni a dokira, hogy nézzük már meg a hormonjaimat is! Kép

Ancsa,
a policisztás jellegre szerintem kérdezz rá a dokinál, hogy mégis mit kell érteni ezalatt, mert a PCO nem lenne túl jó...

Editke,
a görbéd biztató Kép

Lányok,
a pé előtti két nap legalább olyan esélyes, mint a pé napja! Kép én inkább ezeket próbálom belőni, bár nálam ma volt emelkedés, és azért elbírnék egy akciót Kép Kép

Egy kérdés: nem fordulhat elő, hogy a fertility rossz helyre teszi a pé-t?

angel37

Angyal,
szorítok ám neked a szünet alatt KépKép Az időjárás is kedvező. Kép

Nem ismerem a fertilityt, de szerintem az csak egy program, nem lát bele a petefészkedbe.
potter_76

Köszi, Potter Kép

A fertilityt én sem használom, csak a többiek miatt kérdeztem, mert gondolom csak egy program, ami tévedhet, és tényleg nem lát bele senkibe Kép

angel37

HElló csajok!

Angel de igen. Természetesen szerintem tévedhet a Fertility! Az alaphőt, és ha már volt előző görbéket vesz figyelembe.

De az tök jó, hoyg megpróbálod belőni az előző 2 napot is! Szerientem biztos beletrafáltok!!
MOst van a középidőd, ugye? Nekem is, vagy legalábbis közeleg Kép
SZORÍTOK!!!! Hátha együtt leszünk babások!

Editke nagyon szorítok, hogy ne jöjjön meg!!!!!!Kép

Kép
Kép
beuka

Jó reggelt mindenkinek!!
De úgy látom még mindenki alszik.Bár én még most olvastam el hogy péntek óta mi történt.Majd még bekukkantok később.

Kép
breni

Sziasztok!

Álmos vagyok!Kép

Vica bocsi hogy nem csörögtem, de nem tudtunk hétfőn elmenni,mert akkor jött haza a sogorom, akit ezer éve nem láttunk, kedden meg már jöttünk haza.De Ígérem egyszer el fogok hozzád menni!!!Kép

Editke!!!Drukkolok nagyon remélem nem fog megjönni!

Hajni, le sírj, remélem azért hallunk rólad, nagyon remélem hohy hamar lesz netetek az uj házban!!De akkor néha ellátogatsz anyudékhoz aztán onnét írsz nekünk!

beuka!Veled most mi is van? Megjött??

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt Lányok!

REttentő sokat írtatok amióta nem voltam. Kép Megpróbálok visszaolvasgatni. Párocskám hazatért pénteken, nagy volt az öröm! Kép Elkezdtük a költözködést, már rengeteg cuccot áthordtunk, holnap jönnek a bútorok. Most átmenetileg szüleimnél alszunk, kicsit fejetlenség van még, de remélem, hogy hamar berendezkedünk.

Editke!

Mi van? Ugye nem jött meg? Kép

Betti
betti73

Beuka, neked azt akartam írni hogy megjött rendesen??Kép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok Csajszik!

Bettivel egyetemben, mi is költözködtünk a hétvégén. Mondjuk csak egy emelettel feljebb, de azért volt mit cipelni rendesen. Már csak a konyhabútort várjuk meg az ágyunkat és mi úgy számolunk, hogy december elejétől teljesen felköltözünk. Hát úgy legyen. Most még egy kicsit szokatlannak tűnik a lakás, mert minden a helyén van és minden új és még nincs belakva, ha értitek mire gondolok. El kell telnie pár hónapnak, hogy tényleg a magunkénak érezzük.

Megpróbálok feltenni egy görbét így zárásképpen, de nem biztos, hogy sikerül, mert ez most egy másik progi. Nem nagyon reménykedem, mert kicsit se érzem terhesnek magam. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Zsuzska!
Tali v.mikor a héten?

Kamilla!
Ebből még bármi lehet!

Keditke!
Mizujs? Neked is jól nézett ki a görbéd!

Én megvagyok, hajat festek éppen, pontosabban várom, hogy lemoshassam. Képzeljétek, tegnap volt az első, hogy akció közben egyáltalán nem gondoltam a babára, vagy arra, hogy összejöhet. Utána jutott eszembe, és olxan büszke voltam magamra, hogy már nemcsak mondogatom, hanem agyilag is jó úton járok!

moni

Melinda itt vagyok!
Egyébként te hol laksz?

Kép
breni

Moni!
Mi is büszkék vagyunk rád,szerintem beszélhetek a lányok nevében is.Ugye?

Kép
breni

Sziasztok!

Hú, tök sokat írtatok! nem győzök reagálni mindenr, úgyhogy ha kihagyok valakit: ezer bocs!

Potter!
Nekem is megvan ez a könyv (a Raffais). Szerintem szenzációs. Neked hogy tetszett?
Képzeld. Úgy kaptam meg, hogy tavaly előtt karácsonykor Anyutól kaptam ezt a könyvet, öcsémtől meg a Nagy utónév könyvet. Csak pislogtam nagyokat, hogy most mindenki unokát akar???KépKépKép Akkor még nem volt téma a baba nálunk.
Hogy vagytok?Kép

Ancsa!
Lehet, hogy embere válogatja, de nekem mindkét Clostys hónapban inkább megnyújtotta a cilkusomat. Nem sokkal, de éppen annyival, hogy kicsináljon idegileg.
27-28 nap helyett 31 napra jött meg és már előtte 4 napig szörnyű reggeli és délelőtti hányinger gyötört. Gondolhatod, hogy szétcsúsztam, mikor mégis megjött! Pedig a férjem már egyik reggel úgy jött haza, hogy "hogy vagytok?" Még most is belesajdul a szivem, ha rágondolok...Kép

Editke!
Neked nem 35 napos szokott lenni a ciklusod?
Borzalmasan szorítok, mert most annyira jó lenne már egy zebra! Nagyon megérdemkelnétek már ilyen sok idő után!!!Kép

Kriszti!
Sajnálom, hogy megjött! Ilyen hosszú ciklus...nem csodálom, hogy kiborultál. Jobb is ilyenkor kisírni minden bánatot, mert legalább hideg fejjel és újult erővel tudsz továbblépni!Kép

Lara!
Egyszerűen idegtépő ami veletek történik...nem jön meg, megjön, nem jön meg. Szörnyű. Dokiddal beszéltél?

Zsu!
Semmi gond, hogy nem jöttetek, majd legközelebb. Valahogy éreztem, hogy túl szép lenne, hogy igaz legyen.Kép Sebaj, járok én még felétek és akkor kíméletlenül meglátogatlak.KépKépKép

Betti!
Remélem azért vigyázol a költözés közben is magatokra!Kép Tök jó, hogy hazajött Apa, gondolom volt nagy öröm.Kép

Hajni!
Gratulálok a költözéshez!!Kép Remélem azért fogsz sűrűn jelentkezni, főleg a jó hírrel! Lehet, hogy majd zaklatlak a méljeimmel, ne ijedj meg!Kép
Jók legyetek és vigyázzatok egymásra!Kép

Kamilla!
Úgy látszik itt a topikban ez volt a költözés-hétvégéje.Kép Úgy lennék még a helyetekben, mikor még minden olyan új és szép és izgalmas...KépKépKép
Nagyon szorítok!!!!! Ugye neked még 25-nél sosem volt hosszabb ciklusod. Legalábbis mióta velünk vagy, én nem emlékszem.Kép

Egy kicsit magamról: borzalmas éjszakám volt, mert tegnap este ettem 2 kis szeletet Anyám kelt tésztás kalácsából és éjjel 1-kor arra ébredet, hogy iszonyúan fáj a agyomrom. Aztán 3-ig rókakomával volt randim a wc-n. Nagyon kellemes volt. De még utána is fájt a gyomrom, csak nem annyira. 4 körül sikerült is elaludnom, de 6-kor már kelni kellett. Szóval marha sokat aludta, Olyan gyenge vagyok mint a harmat.
De igyekszem összeszedni magam és majd szórakoztatlak titeket a hülyeségeimmel.KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Móni!
Én is büszke vagyok rád! Remélem meglesz az eredménye. Vagy ne beszéljek róla?Kép

Most nézem milyen sokat írtam, bocsi.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Fú! Nem irigyellek Vicus az éjszaka miatt. Én már napok óta nem tudok rendesen aludni. Rendre minden nap 4-kor felébredek és 5-ig vergődök. Pedig most 4 napig aludhattam volna.

Egyébként 26 naposak a ciklusaim. Max. Az azt jelenti, hogy a 27. nap reggelén jön meg. Szóval még két napig várhatok. Bár lehet, hogy előbb fog. Nyáron volt 24 napos is.

Keditke! Tessék jelentkezni!!

Kép

Kép
kamilla306

Móni!

Nagyon büszke vagyok rád én is!!!! Nekem a babaösszejövős hónapban eszembe sem jutott a baba akciózások közben, mert teljesen leírtam azt a hónapot. És az eredmény: holnapután 8 hetesek leszünk. Kép

Vica!

Nagyon nagy volt az öröm, sokáig távol voltunk egymástól! (2 hétig) Párocskám azt mondta, hogy hihetetlen, hogy milyen változáson mentem keresztül: bőröm szebb lett, finomabb, puhább, simább, cicim sokkal teltebb, többi testrészem pedig picit vékonyabb (hála émelygésnek és rókakomának Kép) Költözésnél nagyon vigyáztam magunkra, a pohárcsomagolás nem túl megeröltető tevékenység. A cipekedés páromra maradt.

Nagyon sajnálom a kellemetlen éjszakádat. Kép

Betti
betti73

Sziasztok Lányok!

Beuka,
szorítok én is Neked! Kép
A hőemelkedés tegnap megvolt Kép, meg a megelőző napi akció is Kép, meg a biztonság kedvéért aznap is Kép
Azért is próbálom inkább az előző napokat, mert attól tartok, hogy a pé estéjén már lehet, hogy késő!

Kamilla, Betti,
biztos meglesz a költözködés eredménye: szép új lakás Kép

Betti,
ez egyre irígylésre méltóbb,megtaláltad egyben a legjobb alakformálót is Kép

Moni,
jól csinálod, remélem sikerül így tovább Kép

Vica,
gyanús ez...biztos, hogy a tészta volt a róka oka? nem a múltkori éjszakai kirándulás? Kép
Bocs, nem akarok rajtad viccelődni, remélem jobban vagy!

angel37

Vica
Nem volt akkor felhőtlen az éjszakád.Remélem azóta már elmúlt a hasfájás és egyebek.Igyál feketeteát cukorral az majd segít(citrom one!!!)
Aztán majd kérem a beszámolót az állapotodról.

Betti
Gratulálok a 8. héthez és további jó várandósságot kívánok.Remélem már nem sokat randizol rókakomával.

Móni
Csak így tovább.Kapcsolódj ki agyilag és meg lesz az eredmény.Látod Bettinél és nálam is így sikerült a baba.

Inci 34+3

Kép
Kép
incike

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jól telt a hosszú hétvégéje!

Ma reggel voltam vérvételen. A nöci, aki levette a vért, közben végig a kolléganöivel dumált. Amikor a karomra nézett, közölte: Hoppá, ne haragudjon, a tü vége... De majd felszívódik...
Nincs nagy folt, csak k..ra fáj, alig bírom kinyújtani a karomKép
Ma még lesz egy fogorvosKépKépKép és egy nögyógyász-ultrahangKépKépKép

Keditke!
Drukkolok!
És mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
maminti81

Angel!
Már vártam, hogy valaki felveti ezt...KépKépKép Még csak a 20.cn.-on vagyok, úgyhogy semmi esély ilyesmire.Kép Még jó, hogy nem egy hét múlva történt, mert akkor már be lennék zsongva rendesen.Kép

Inci!
Már be is számolhatok róla, hogy gondolat olvasó vagy, mert reggelire csak üres teát (jó erős feketét) meg sima sós piritost ettem. Azóta rendbe vannak odabent, csak gyenge vagyok még.
Egyébként biztos jele a javulásomnak, hogy kezdek éhes lenni.
Ti hogy vagytok? Pocód növöget? Lábad, könyököd hogy van?

Betti!
Ez szuper!!! Én is akarok selymes, puha, sima bőrt!!!!!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Úgy látszik rámjött a szóf*sás.Kép:
Nem is meséltem milyen volt Budaörsön.
Hát mondhatom: "Nem szokta a cigány a szántást."Kép
(Aki nem érti szóljon.Kép)
Annyira összetörtem ebben a munkában, hogy alig tudtam összekaparni magam. Reggel 7-től este 5-ig mászkálini azon a kib... magas tetőn, ahol állandóan fúj a szél és iszonyú hideg van. Nem tudom mennyire vagytok otthon a tető készítésben, de mi ketten cserépléceztük le Atissal az egész tetőt. A jobb kezem a kalapácsolástól meg a 4 méteres léceknek egy kézzel való emelgetésétől annyira kikészült, hogy csuklótól könyökig be kellett fáslizni, mert nem birtam mozgatni, meg feldagadt az összes ujjam. Mondta nekem a férjem, hogy ne szorítsam annyira a kalapácsot, de egyébként is alig éreztem a kezem, annyira le volt fagyva. De azért marhára büszke voltam magamra, mert a férjem azt mondta, hogy velem sokkal jobban haladt, mint addig a nagy, erős, férfi kivitelű segédmunkásával.KépKépKép
Ezt nem azért írtam le, hogy sajnáltatni akarom magam, éppen ellenkezőleg. Azért hogy velem örüljetek, hogy miket kibirok.KépKépKép
Most megfigyeltem ám, hogy hogy tudnám a legegyszerűbben elmondani, hogy hol a ház, mert az Auchan előtti autópályáról simán lehet látni. Ha valakit érdekel, leírom.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Lányok!

Nem is meséltem, hogy pénteken olyan kis "ügyes" voltam, hogy kétszer majdnem kitörtem a nyakam. Kép Van egy szép horzsolás a lábszáramon, kibicsaklott a bokám kétszer is, egyszer sikerül le is térdelnem otthon a járdán. Kép Kicsit alacsony a vérnyomásom, megmértem és 100/60 volt. Mi lesz majd, ha nagy hasam lesz? Majd elregélem a dokinak, hogy elég sokat szédelgek.

Vica!

Szupi tetőfedő vagy, nekem tériszonyom van, nem mernék felmenni egy tetőre.

Betti
betti73

Maminti!
Jajj, de fájhat neked. Anyámnak is rendszeresen eldurrantották a vénáját és láttam, hogy mennyire szenvedett. Nem akarlak elkeseríteni, de én úgy láttam, hogy sokáig fájt neki. De szorítok, hogy ne így legyen.Kép
Majd hozol képet az UH-ról? Várom nagyon!Kép

Betti!
Jajj, Te! Vigyázz nagyon, mert ha ilyen ütemben töröd össze magad, mi marad belőled a lurkónak, ha megszületik? A hétvégén volt egy megérzésem. Az, hogy kisfiatok lesz. Aztán vagy igazam lesz vagy nem. De az biztosan.Kép
Egyébként 6 éve még nekem is téiszonyom volt, aztán a férjecském megtanítot rá, hogy csak rajtam múlik és a legnagyobb győzelem a saját magunk felett aratott győzelem. És én győztem.
(Hú, de költői voltam.Kép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Maminti,
szegénykém, "jópofa" nőci volt! Kép
A fogorvos csak ellenőrző vizsgálat vagy fáj a fogad? Mindenképp szólj előre, hogy babás vagy! Vagy nem is kell igaz? Rajtad már látszik! Kép
Képes UH beszámolót várunk! Kép

Betti,
vigyázz magadra Kép
Mi lenne ha innál cappuccinót a vérnyomásodra? Talán azt szabad...

Vica,
minden elismerésem: magasság+hideg+fizikai munka!!! ja és persze mindez egy potenciális kismamától! Kép

angel37

Vica
A hasam már akkora, hogy a körülöttem levő ismerősök szerint úgy festek mint aki azonnal szülni fog, pedig még van időm.A kezem már jó, a lábam még nem a régi.Baba jól van, mondhatnám túl jól.Megint rájött, hogy vannak bordáim és előszeretettel tornáztatja is őket, na a hugyhólyagomról nem is beszélve.

Betti
A 100/60-as vérnyomás nem számít alacsonynak.Nekem 60/49-es vérnyomim volt,na az alacsony.A terhesség előrehaladttával a vérnyomás megváltozik, magas lesz.Nekem már 126/28 voltlegutóbb ami nálam magasnak számít az eddigiekhez képest.
...ha lehet ne nagyon törögesdd magad pláne az első 3 hónapban, de ha lehet utánna se.Inkább lassan sétálgass, mint összetörd magad.
Szoktál kávézni vagy kólázni?Én mostanában minden reggel iszom tejeskávét, hogy ne ájuldozzak. Van amikor segít van amikor nem.

Maminti
Én biztos rászóltam volna, hogy odafigyeljen arra amit csinál, végűl is az a feladata és nem az, hogy traccspartizzon.
Húúú,de ideges lettem tőle.Nekm is volt 1x egy olyan esetem amikor alargia vérvételre mentem és a csaj már vagy 5-ödjére szúrt meg mire rászóltam az orvosra, hogy vegye már le azt a vért, mert nem vagyok tűpárna és már nagyon unom.Na utánna úgy néztem ki, mint 1 jólszituált drogos.Jegeldd vagy borogasdd és nem fog úgy fájni.

Inci 34+3

Kép
Kép
incike

Sziasztok lányok!
Én a b.netet már elég régóta látogatom, de itt újnak számítok. Mi 4. hónapja próbálkozunk a babával, de eddig még semmi. Most a 4. hónapban feküdtünk rá "tudatosan" a témára, néztem mikor van peteérésem, meg mondjuk az érzem is, és igyekeztünk szinte minden nap együtt lenni. Félek azonban, hogy megint megfog jönni és ez a csalódás nagyon rossz. Annyira vágyunk már babára, meg szeretném végre a melóhelyemet is itthagyni, de mivel már rajta vagyunk a babaprojecten, ezért nem akarok már váltani. Minden tanácsot, ötletet szívesen fogadok! :-)

Kép
elizabeth25

Ja, nekem most nov. 7-e körül kellene megjönnie, vagyis nem kéne. :-) Úgyhogy most még 5 nap drukk!!!!!

Kép
elizabeth25

Eliza
Akkor itt az idő, hogy az utcsó 5 napban is projekteljetek,lehet, hogy sikerül.

Inci 34+3

Kép
Kép
incike

Vica!

Kisfiunk? Ezt érezted meg. Résen kell lennem, mert eddig bejöttek a megérzéseid. Kép Mindegy, hogy mi lesz, csak egészséges legyen.

Betti
betti73

Szia Elizabeth Kép üdv itt Kép

Máris drukkolunk, hogy ne jöjjön meg Kép

A nov.7 nálam egy randi a doktorbácsival! Kép

angel37

Elizabeth25!Melinda vagy?Már vártalak.Reni24 vagyok csak itt Breni

Kép
breni

Betti, szerintem lány lesz!!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Szia Angel!

Akkor szerencsét hozhatna nekem is az a november 7. :-)
Szerintetek csináljak tesztet, vagy még tök korai lenne?

Szia Breni: Igen, én vagyok! :-) Nagy nehezen csak sikerült ide belépnem :-)

Kép
elizabeth25

Kettő már semmiképp sem lehet? Kép
(Csak hogy mindenkinek igaza legyen!Kép)

angel37

Eliza!
Üdv közötünk.
Mit kell tudni rólad? Férj? Már meglévő csemeték? Hol laktok? Milyen hosszú a ciklusod? Szokott-e késni? Voltál-e már dokinál?
Azt hisezm ennyi elég is lesz.KépKépKép

Betti!
Remélem igazam lesz és akkor felcsapok hivatásos jósnak.Kép Csak az a baj, hogy ritkán jönnek mostanában a "látomásaim".Kép

Angel!
Miket nem mondasz!Kép Méghogy én potenciális kismama??? Hát igen, ha a körülményeket nézzük, akkor akár igazad is lehet, de KÉRLEK NE MONDJ ILYENEKET!!!!! Még 1 hetet kell kibirnom, anélkül, hogy megint ezen filóznék, és most olyan jól haladok a téma OFFolását illetőleg. Ugyanaz volna a kérésem nekem is, mint Móninak. Eléggé közeledek a ciklus végéhez és nagyon kérek mindenkit, hogy ne biztassatok. Majd ha kezemben lesz a + teszt, akkor lehet gratulálni. De akkor nagyon.KépKépKép
Ez most nem helyre igazítás akart lenni, csak kérés.Kép

Többiek? Kata, Nolina, Gili, Emese, Zsuzska? Hol vagytok???

Katám!
Ha lesz egy csepp időd, dobsz táblit?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Angel
Az akkor már kiderült volna, ha 3-man lennétek 1 testben.Kép

Inci 34+3

Kép
Kép
incike

Szia Vica :-)

Férj, egy éve. :-) Óbudán lakunk a 3 kerületben, egy hónapja költöztünk oda. Nagyon jól érezzük magunkat, igaz panelben lakunk, de nagyon szép :-) Az én ciklusom 31 nap körüli, és nem szokott soha késni a mensim. :-) Mielőtt elkezdtükn próbálkozni a babcival, azelőtt elmentem dokihoz, teljes vér-vizelet vizsgálat, uh-ng, hüvelyi uh-ng, rákszűrés és citológia. Minden negatív lett.
Ha van még bármilyen kérdésetek szívesen válaszolok! :-) (Egy reménykedve babátváró csajszi!)

Kép
elizabeth25

Vica
..ha már ilyen jól tudsz jósolni, nem jósolnád meg a nyerő lottószámokat?Elég lenne egy 3-mas is.Kép

Inci 34+3

Kép
Kép
incike

Vica, vagy nekem, hogy mikor lesz babáM :-)

Kép
elizabeth25

Elizabeth!
Az e-mail címedet írhatom végig kisbetűvel,mert a címtár nem fogadja el nagy betűvel.
Én is panelben lakom szerintem annyira nem gáz.
Kata!(bár még nem láttalak ma)
Egy táblát teszel fel?!Köszike

Kép
breni

Sziasztok!
A költözés tuti babacsináló!A kiscicám is akkor foganhatott vmikor,mikor költözködtünk.
Mondjuk nálunk 2 hétig is eltartott a procedúra,mert csak ketten csináltuk,és semmi bútorunk sem volt jóformán!!
Szóval KÖLTÖZKÖDÕK HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vica
Hogy te miket nem tudsz?!Én bele sem mertem volna vágni!(a tetőfedésbe)
Sajnálom az éjszakai rókakomát!Az a legszörnyűbb,ha éjszaka tör rá ilyesmi az emberre!Kép(persze a buszon még rosszabb)

Betti
Óvatos legyél,vigyázz a testi épségetekre!

Maminti
Nem irigyellek sem a vénászétpukiKép miatt,sem a fogorvosKép miatt!KITARTÁS!!!!!!Kép

Incike
Tudnál feltenni egy fotót a pocakodról?Olyan kíváncsi vagyok milyen!Kép

Angyal
Megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++,de az akciót ne hanyagoljátok!!!!

Elizabeth
Üdv.Gyors babásodást neked!!!

Kamilla
Mennek a drukkok tonnaszám+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rólam:
Vettem PG53-at,aznap mikor megjött.Nos azóta egyfolytában kristályos.Tök,jó mert így akció van bővem.KépKépKép(mondjuk előtte is volt)
Jártam ma már a kórházban is,kerestem a dokimat.Kiszálláson vanKép,vagy minek hívják.Szóval du.lesz majd,a magánrendelésén.
Pusz:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Breni, persze, végig kisbetű: maci80104@freemail.hu vagy pedig a vadsonja@freemail.hu-ra is irhatsz!
Ti mekkora panelban laktok?

Kép
elizabeth25

OK, Vica, befogtam Kép

Incike,
gondoltam Kép, de hátha Kép

Úgy látszik ma csupa baromságot írok... Kép

angel37

Köszi okr. Reméljük a legjobbakat. Nekem is van PG 53-am, de én csak egy hónapig használtam, érdekes dolgokat mutatott. :-)

Lányok, amúgy aki még csak próbálkozik, hogy bírja a "megpróbáltatásokat"? Én nagyon neheze bírom, hogy talán már a 4. hónapban is megfog jönni. :-(

Kép
elizabeth25

Okr
Feltennék képet, de még nem csináltam újjat, majd 15-ke körül, akkor már lesz újabb UH képem is.Megyek, mert jelenésem van a védőnéninél.Majd jövök beszámolni.

Inci 34+3

Kép
Kép
incike

Tényleg, szerintetek abban van valami, ha valakinek egyfolytában 37.0van az ébredési hője, még a mensi megjövetel napján is, akkor babás?

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?