A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ancsika

Voltam ott isKép
persze iratom majd folyamatosan,nemtom mennyi lesz a duphaston nem volt olcsoKépDe ennyit boven megerKép
Engedd csak meggyozni magad.Ugy vettem eszre Erazmusz nagyon atfontolt es elovigyazatos.Nem lEHET bajKépKép

Lanyok

Mi lesz velem ha ennyi etket hoztok???KépDe azert igyexem jol lenni majdKép

MJ
Miert volt szukseg repiszurira???Neked volt mindig rendesen ovid vagy nem??

Krisztinka
kriszti

Krisztinka,
Akkor mégegyszer leírom, mert úgy látom elveszett a hozzászólásom a többivel együtt.

Szóval megvannak a hormon eredményeim. Tök jók lettek, semmivel sem volt gond.
Aztán mivel félidöben vagyok csinált egy UH-t is.
Méh norm.
Nyálkahártya 12 mm Kép
Jobb petefészek: Normál szerkezetü
Bal petefészek: domináns 15 mm tüszö. Kép

Erre adott 3 ampulla Clomiogonin-t hogy még érjen és, hogy tutira megrepedjen KépKépKép

Jövö héten kell csütörtökön visszamennem, akkor csinál mégegy progitesztet.

Úgyhogy ma és holnap bele kell húnznunk. Én is szeretném már a WC csészét ölelgetniiiiiiiiiiiiiii!

Pusszancs,
Moni
mj

....1 kicsit back..Kép

Krisztinka!
Gondolom az Utr. drágább, mivel természetes alapú, nem szintetikus.
Nem baj, ennyit megér!!!KépKép

Moni!
Azt tudod, hogy nagyon jók az esélyeid????KépKép
Vigyázz, nemsokára Te is szeretgetheted a csészét..Kép

Ancsi
Ancsi

A szerkesztõ Gabi vagyok. Nem tudom, miért nem jelenik meg az utolsó hozzászólásokat tartalmazó suntopic, de ez az:
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?275/2876.html
Utána kell járni, hoyg miért van ez a hiba.
Elnézést és türelmet kérek
Gabi
szerk

KrisztinkaKép
Van ám WC csésze meg friss levegõ is..majd megoldjuk valahogyKépHa ennyit fogunk eszegetni akkor több kilót szedek majd magamra mint a "babásak"KépKépKép
MóniKép
Ügyik legyetek ám!!Kép
GabiKép
Hát türelmem az van, meg szerintem a többieknek is..Kép Köszönjük a visszajelzéstKép

Puszi: Doris
doris

Moni!

És "otthonról netezö" Kép vagyok, de persze megértem. (Igaz, nekem jó dolgom van, mert ISDN kapcsolattal...)

OFF: Kösz a WOK tanácsokat Kép, de erre a WOK-ra nem biztos, hogy igazak. Nem hagyományos pl. öntöttvas WOK. Ezért kell a használati utasitás. Még az sem tudom, hogy WOK-os tulajdnoságai vannak-e rendesen, bár nagyon remélem.

Sien!

Ha jól látom, még az elején jársz a ciklusnak. A 3 napig 36,7 egyáltalán nem jelent anovulációs ciklust, attól csak akkor kellene tartanod, ha már nagyon illett volna ov.-nak lennie, és még mindig ilyen. De ez nem lesz!Kép Ugye? Kép

Ancsi!
KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Lányok!
Én mára elköszönök Tõletek, legyetek nagyon jók!

Akciósoknak HAJRÁÁÁÁKépKép

UI: Remélem megleszek 7végén progiplussz nélkülKép
Majd próbálom a kisagyamat rávenni, hogy ontsa a szervezetem a progitKép

Hiányozni fogtok hétfõigKép

cuppa,
Ancsi
(+ Szederke)
Ancsi

Beszti, Ancsi!Kép
Akkor azt hiszem még folytatom a hõmérõzést, úgyis olyan szép excell táblát csináltam hozzá!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok Lányok!
Van-e valaki köztetek aki végigcsinálta a gynevac kúrát?
Én a tegnap kaptam meg a másodikat, de csalánkiütéseim lettek, most már az egész testre kiterjedve. Az elsõ oltáskor csak a lábamon lett ilyen reakció.
Erazmuszt szerintetek hol tudnám elérni, hogy megkérdezzem mit csináljak adathatom-e továbbra is.
Üdv. Nyuszi
Névtelen

Nyuszi,
Én végigcsináltam. Novemberben kaptam az 5. szurit. Semmi bajom nem volt töle. Szerintem Te allergiás vagy valamelyik összetevöjére, hagyd abba mihamarabb és persze kérdezd meg E. tanácsát a topikjában.

Maximum olyan tüneteket kell produkálnod, hogy ahova beadják kissé bepirosodik, fáj, zsibbad a lábad, de csalánkiütéseket nem.

Üdv,
Moni
mj

Nyuszi!
Én végigcsináltam még október-novemberben a Gynevac kúrát, de nálam nem jelentkezett semmiféle mellékhatás, kivéve az enyhe izomfájdalmat az elsõ két szuri után. Szerintem egyenlõre ne folytasd a kúrát, amíg meg nem mutatod valamilyen dokinak a kiütéseidet!!
A honlapján nem találtál valami infot azzal kapcsolatban, hogy lehetnek-e ilyen mellékhatásai?
www.elender.hu/gynevac
Erazmusz tegnap este "járt" erre...próbálj meg írni neki az õ topicjába is, de javaslom, hogy nézesd is meg magad akár a háziorvosoddal is!

Jobbulást!
Pusz, Sien.
Sien

Nyuszi!

Ha az Erazmuszos topicba irsz azt biztos elolvassa amint teheti. Amugy meg keresgélj a válaszaid között hátha találsz valami rád vonatkozót, ui. asszem 1 lány már allergias volt ra. Nekem semmi bajom nincs tole, mar az emlekezteto oltasnal jarok, a ferjem a 2-kat kapta meg, nala sincs kiütés.

Lányok!

Ugye van olyan hogy a reggeli hömerözessel nem kapjuk el a homersekleti minimumot? a 15 napom alatt mindig 36,8-37,00 között ingadozott a hõm.
Úgy tudom a b valahány vitamin jo a hanyingerre és nem art a babaknak.

Marcsi
Marcsi

Marcsi, Kép
Nem tudom, de nekem végtelenül furcsa, hogy állandóan 36,8-37 között van a höd. Elküldenéd az eddigi görbédet? Hányingered is van?
Moni
mj

Marcsi!
lehet hogy igazad van rejtegetés szempontjából,már arra is gondoltam hogy lehet hogy van valakie?
De nem hinném mert ha lenne akkor nem mondogatná nekem azt hogy szeret NEM?

Bocsi hogy eddig nem irtam csak egéssz nap rohangálok.
Pusz Mindenkinek Alice
Alice

Sziasztok Lányok!

Gabómanó jelentkezik.KépKépKép

Ancsi+Manócskája, Krisztinka+Manócskája remélem jól vagytok mindannyian!
Ha itt vagytok írjatok, még vagyok kb 1 óráig.

Moni!
Üdv neked is.KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:

Megyek olvasni.

Puszka mindenkinek: Gabó Kép
Gabómanó

Alice,
Vagy éppen azért mondogatja, hogy szeret, mert lelkifurdalása van. Ez alatt nem feltétlenül a megcsalatást értem, hanem mondjuk azt, hogy bántja, hogy te akarod a babát ö meg nem, vagy valami mást. És persze van még egy ötletem mikor mondják a férfiak elöszeretettel, hogy szeretlek Kép. Az ágyban, mielött ....
Moni
mj

GabómanóKép
Szia, örülök, hogy itt vagyKép Mi van a lábaddal?
MóniKép
Van igazság abban amit mondasz....
AliceKép
Légy éber és derítsd ki végre miért tíltakozik az a Jóember annyiraKép
BesztiKép
Mi van a Fiacskád lábával? Bírjátok még a fekvést? És a Mini-manócska? Õ uszikál ugyeKépKépKép
CipómamaKép
Hiányzol!!! Légyszi írj ha lesz idõdKép
EdelweissKép
Jó, hogy jösz már hétfõnKép

doris

Moni!

Nem ,Õ nem csak az ágyban szokta mondani.De ha megtudom hogy megcsalt akkor nézzétek a Fókusz mûsort a tévében mert biztos hogy benne leszek (akkor kinyírom),vagy legalábbis gyereket nemigazán fog tudni csinálni.
HÚÚÚÚÚÚ EZ EGY KICSIT DÚRVA VOLT.KépKépKép
Alice
Alice

Doris!

Egyfolytában azon vagyok hogy kiderítsem hidd el.
Alice
Alice

Alice!

Bocsi, de szerintem, hogy ha valaki azt mondja, hogy szeret, akkor sem biztos, hogy csak egyvalakinek mondja.
Azt csak egyértelmüen a tetteiböl Kép, a viselkedéséböl Kép lehet tudni. Mennyire szeretné a vágyaimat megérteni, mennyire viseli el és szeret engem mindenestül. (Az enyém ilyenKép, és remélem ö isKépKép, csak ezzel van baj!)
Nálam létfontosságu, hogy minden megbeszélhessünk, és "egy test" legyünk az érzelmeinkben, gondolatainkban, vágyainkban, céljainkban. Minden területen. Maximalista vagyok!!KépKép

Nem azt mondom, hogy van valakije!!! De még mindig nem tudjuk (és te se), hogy ezen a téren miért ilyen. Trauma, tényleg csak anyagi létbizonytalanság (minden meg szeretne adni a gyereknek...), önzés, félelmek?

Gabo!
KépKépKép
Hogy vagy? És a lábad?

Doris!
Mini-Manó teljesen jól van.KépKép Ma kissé csöndes ezidáig. Biztos alszik.Kép
A fiam már szintén jól vanKépKépKép, csak nem nagyon akar tényleg feküdni Kép(föleg, ha a szomszéd kisfiu is átjön...)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

AliceKép
Oksi, hiszek Neked, és tudom, hogy nem egyszerû... Kitartás!!! Csak sikerül megfejtende a titkotKépKép

doris

MJ!

Nagyon drága vagy, de ez a furcsaság csak erre a ciklusra jellemzõ, a múlt hónapban olyan volt ahogy a nagy könyvben meg van irva, (csak sajnos eredménytelen) elõtte is megvoltak a leesések és az emelkedések csak nem annyira szépen. Sajnos vasarnapig nem tudok scannelni.

Alice!

Én nem pontosan arra gondoltam, hogy van valakije, inkabb arra hogy nem õszinte veled, és az igazi okot titkolja ellõtted is meg biztos mások elõtt is. Szerencsére nem tudom milyen az amikor egy férfi megcsal egy nõt. az én férjemmel az a gondom hogy túl sokat dolgozik, túlvállalja magát és kevés ideje és energiája jut rám.
Vagy nem lehet hogy Õ még nem bizots abban hogy számára te vagy az igazi és tõled gyereket akarna? Egy szakítást minél régebb óta vagytok együtt annál nehezebb felvállalni .
Marcsi

Egy ismerõsöm 5 éve volt a pasijával, már kitûzték az esküvõt is, soha nem veszekedtek, de olyan furcsán viselkedett amikor a gyûrût kellett volan megvenniük, ezért az mindig is elmaradt. A lány panaszkodott, hogy mostanában (szerintem ez 1 évig is tartott) olyan furan viselkedik a pasija (nélküle járt bulizni, nem mutatta be a lányt a kollegáinak amikor bent volt a munkahelyén, mindig kritizálta és még sok apróság gondolom) mondtam neki miért nem ül el vele beszélni õszintén, kérdezze meg mi a agond. Másnap jött a lány hogy a pasi megkérte költözzön el (ui övé volt a lakás, de ez most mindegy, egyébként nem volt senkije) mindez kb két éve történt. de ha nem ülnek le beszélni meddig tartott volna ez igy? összeházasodnak, gyerekeik lesznek és aztán válnak el? Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy az embert bármikor érhetik csalódások amit el sem tud képzelni. de azért remélem neked nem kell csalódnod benne.

Marcsi
Marcsi

BesztiKép
Kitartás, a kicsi-fiadnak biztosan "borzasztó" lehet folyton-folyvást feküdni...dög uncsi. Viszont a türelmetlenséges gyógyulást jelentKépKép

doris

Doris!
A térdem még mindig sehogy sem áll. A jövõhéten kedden kiderül, hogy beborul és mennem kell v.színû a kórházba. A fizikoterápin is ezt mindják és a gyógytornán is. De talán jobb is, hgoy megcsinálják, mert így csak sötétben tapogatóznek. Igazi diagnózis már 7 hete nincs.Kép

Gabó
Gabómanó

Üdv Gabómanó és Beszti!

Gyógyulgatnak azok a lábak. Hát elhiszem nehéz nem ficánkolni.

Doris!
OFF
Semmi gond hogy oda irtal. De nálunk elméletileg pl. mindenki emailjét el tudnák olvasni, ha lenne rá idejük. Na mindegy majd otthonról vasárnap este bescannelem neked ha nem bírom felrakni.

Boldog várandós kismamák!

Miért kell életeteket és véreteket a munkahelyért áldozni. Inkább irány az édes otthon és pihenjetek. Simogassátok a hasatokat és beszéljetek hozzá.

Most elbúcsúzom. A hétvégén nem leszünk otthon, elmegyünk egyszép helyre és ott teszünk eleget hóközi "kötelességünknek"!

Marcsi
Marcsi

MarcsiKép
Jó pihenést NektekKépA leveleket nálunk is el tudják olvasgatni és a csatolatokat is megszûrik...Lehet, hogy letíltották a képedet?

Jó hétvégét mindenkinekKép

doris

GabómanóKép
Az rossz lehet, hogy nem tudni mi a baja a térdednek... Remélem mihamarabb rendbe tudják hozniKép

JobbulástKép

doris

Marcsi!

Tudod velünk nincs ilyen probléma mint ahogy írtad az ismerõsöddel ami történt,mert mi mindenhova eggyütt megyünk,ha megyünk eggyáltalán valahova,és amióta eggyüttvagyunk (10 éve)talán ha háromszor elment a barátjával biliárdozni de nem reggelig,hanem már éjfélre itthon volt,és miközben biliárdoztak kb.4 db SMS-t is kaptam tõlle hogy imád.
Na most akkor hol kezdejem a vele való dumcsit?

Alice
Alice

Szia mindenkinek!
Talán egy páran emlékeztek rám, pár hónappal ezelõtt bekapcsolódtam én is a kis csapatba, ám azóta nem tudtam jelentkezni, annyi munkám volt. Néha olvasgattalak titeket, és nagyon örülök mindenki babás sikerének!
Pár szóban segítséget szeretnék tõletek kérni, ugyanis még negyed óráig vagyok, mert megyek a nõdokimhoz.
Voltam hormonvizsgálaton, aminek eredményét most közölte az orvosom telefonon, azért is kell hogy bemenjek sürgõsen.
A 19. és 30. napomon voltam vérvételen, és az egyik eredmény prolaktin szintje háromszor mint kellene. (A 32. napra jött meg a mensim, és ebben a hónapban nem hõmérõztem). Úgy tudom vagytok itt magas prolaktinosok, talán Breki te is.
Mire számíthatok? Kapok gyógyit (Bromo akármi?)? És milyen mellékhatásai vannak?
Ha megkérhetlek titeket, pár szóban, mégis mire számítsak, annyira félek ettõl az egésztõl..
Vanda
Vanda

Vanda! Kép
Végre hallunk rólad valamit! Kép

A bromot csakis szigorúan kevés adaggal kell kezdeni és folyamatosan, emelni. E. 4-et javasol és heti 1/4-edes emeléssel. Ha nem így csinálod, akkor olyan mellékhatásai lehetnek, hogy még az életkedved is elmegy. A gyogyit abbahagyod és a prolaktionod mégjobban felmegy.

Úgy tudom, ha eléred hogy beveszel 1 szemet, akkor kell egy kontrol vérvizsgálat. Ha még mindig magas lesz a hormonszint tovább emelni 1,5-re és utána megint kontroll. Addig amig be nem állítódik a helyes hormonháztartás.

Türelemjáték, de megéri. Nem mondom azt, hogy nem fog 2-3 hónapig eltartani.

Üdv,
Moni
mj

Szia Moni!
De jó, hogy itt vagy! Megijedtem, hogy senki nincs már itt munka idõ végén.
Majd szeretnék többet is megtudni, elöljáróban ennyi is elég. Most megyek a dokihoz! (Akitõl mellesleg én erõszakoltam ki a hormonvizsgálatot, mert a hõgörbém alapján nem akart. Azt mondta minden oké. Ja és egyébként elõbb csak FSH, LH meg öszrogén szintet akart nézni, aztán mondtam hogy stresszes a melóm, és beikszelte a prolaktint is....)
Megyek is! Mégegyszer köszönöm!
Jó hétvégét neked is és mindenkinek4

Vanda
Vanda

Még valami, de megyek is....
Azért fáj pl. a mellem most is????? Mint ha nõne (pedig a ciklusom 6. napján vagyok)
Vanda

Marcsi!
A B6 vitamin jo a hanyinger ellen, viszont mint minden B vit. szarmazek, hizlal Kép

A Duphastont hogy kell elkezdeni szedni? Igaz az, hogy eloszor 4 tbl-t, aztan napi 2*1 -t ?
Ma voltam vervetelen, hogy megnezzek a progi szintem Kép Tudom, hogy tuti alacsony lesz, mert minden tunetet produkalok, ami ezt alatamasztja. Remelem, ha elkezdem szedni en is a Duphastont, mar nem fogok elvetelni.
Tudja vki, hogy mennyibe kerul?

kamilla
kamilla

Marcsi!
Helyesbitenek, nem hizlal, hanem fokozza az ehsegerzetet az etvaggyal Kép

kamilla
kamilla

Melinda

7c 1cn Kép
Melinda

Sugarka!
Mi van veled, megcsinaltad a tesztet? Kép

kamilla
kamilla

Hát, sziasztok.

Visszafelé megyek. Erazmusz, köszönöm a tanácsodat.

Melinda, nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdésed. Rakottkrumpli, jó sok tejföllel (bár ha jól tudom, kint nincs), kocsonya, fasírozott, Stefánia vagdalt. Édesség: kalács, kuglóf, rizskók.

Alma, üdv a csapatban és köszi a szavaidat.

Móni, Doris köszönöm. Olyan jó hogy ti megértitek/érzitek a fájdalmamat.

Másikviki: hogy lement a prolaktinod, akkor más baj már nincs is? Mindent bele! A Closty szerintem egyéntõl függ. Én 2x1-et szedtem, de nem érett tõle több tüszõm. Sõt egy sem érett rendesen. Nekem kevés volt.

Sien, a doki szerint meg kellene ismételni késõbb az ellenanyag vizsgálatot. Bár nem termelem, mégsem jutottak át a kisfickók.

Doris, Orsoly most láttam én is az Uh-on a PCO-mat. Rá is kérdeztem. Szombaton 8,8-as volt a nyálkahártya (1,3-at nõt két nap alatt), és 14 mm-es a tüszõ. De ez a 15. napi eredmény. Nem túl jó. A doki szerint van peteérésem, de nem biztos hogy elég nagyra nõ, és valószínû, hogy nem tud megrepedni. Szerdán megyek uh-ra, vizsgálatra. Akkor majd többet tud mondani. Persze a hõm már elkezdett emelkedni, és a nyákom is félidõben volt. Jól átb..szott a szervezetem :-( Február 12.-én összesítik a meglévõ eredményeinket. Akkor megint jön velem a párom, és elmondják milyen terápiát javasolnak.

Beszti, jól vagytok? Mekkora már a pocid?

Kellemes hétvégét, Lora
Lora

Szia Lora

Koszonom a tippeket Kép mar tul vagyok a sutes-fozesen de biztos lesz meg alkalom a rakottkrumplira is Kép
Tejfol egyebkent van, Schmand-nak hivjak vagy Saure shane, turojuk nincs normalis...legalabbis az ovek tul leveses....igy a turogombocot is ugy keszitettem hogy tobb lisztet es grizt kevertem bele.

Pusz Mindenkinek
Melinda

Meg tudna mondani vki, hogy kell elkezdeni szedni a Duphastont?

kamilla
kamilla

Kamilla!
E. a Duphaston szedését 3x1 szemben adja és a terhesség 36. hetéig szedeti, majd onnan fokozatosan kell abbahagyni. Remélem tudtam segíteni.
Vanda
Vanda

Vanda!

Koszi, tudtal! Kép

kamilla
kamilla

Jó reggelt lányok!Kép

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéjeKépKép

Az enyém rettegéssel és félelemmel volt teli..Kép
Képzeljétek, megint volt egy pici barnás trutyi...
Azt hittem a szívem szakad meg...Kép
A férjecském nem engedett ki az ágyból, még el is mosogatottKép

Krisztinkával tartottam a kapcsolatot sms-ben, neki sírtam el bánatomat.
Õ tartotta bennem a lelket, úgyhogy most már nagyon várom, hogy talizzunk és kiválthassam az Utrogestant.
Ma és holnap még parlis ülés lesz, kénytelen voltam bejönni, de szerdától valószínûleg elmegyek táppénzre!

Valamilyen módon azért néha bejelentkezek hozzátok, mert nagyon fogtok hiányozni...

Kicsit olvasgatok és jövök írogatniKép

cuppa,
Ancsi
Ancsi

Sziasztok!

Megjöttem, még nem jutottam hozzá, hogy olvassalak is benneteket, csak gyorsan bejelentkeztem!!

Még jövök!KépKépKépKép

Pucúr
Pucúr

Kamilla!
Kedves vagy, hogy érdeklõdsz!
Csináltam négy nap késés után, és negatív. Nem értem ezt egészet. Az az igazság, hogy nekem pontos szokott lenni, +/- 1 nap elõfordul, de már +5. napnál tartok és semmi. Azt hiszem elmegyek a dokihoz, de csak pénteken van ezen a héten, szóval addig várnom kell.
sugarka

LányokKép
Szép jó reggelt MindenkinekKép
AncsiKép
Vigyázz nagyon Magatokra!!Kép
MarcsiKép
Feltettem a fotótokat de még nem volt idõm válaszolni a leveledre. Ami késik nem mûlik!Kép Nagyon helyesek vagytok a képenKép
SugárkaKép
Drukkolok de olyan messze van még a péntek....Hogy érzed Magad? Vannak tüneteid?
EdelweissKép
Remélem itt vagy márKép Hiányoztál!Kép
CipómamaKép
Mi hír Rólatok?Kép

doris

Sziasztok Lányok,
Csak beköszönni van idöm KépKépKép

Olyan szép volt a szombat, miért kellett így elromolnia az idönek vasárnapra?

Ui: Ha valaki meg akarná néznia Vanília égboltot (Tom Cruise), akkor nem ajánlom.

Ancsi,
Jól tetted, hogy feküdtél. Vigyázzatok magatokra. Párod nagyon édi lehet KépKépKép

Üdv,
Moni
mj

Hahó!Kép

Pucúrka!KépKépKép

dorisKép
megpróbálok mindent elkövetniKép

Moni!
A párocskám valóban nagyon édi ficakKépKép
A Vanília égboltot mi is láttuk, nekem azért tetszett, attól függetlenül, hogy megmagyarázhatatlan dolgok történtek.
Az alakítások tetszettek.Kép

sugarka!
Még minden elõfordulhatKép

cuppa
Ancsi

Szép jó reggelt mindenkinek!

Ancsi!
Nem hívtad fel az orvosod? Szerintem tedd meg mindenképp!

Doris!
Köszi hogy feltetted a képet. Tök ügyes vagy! Egyébként többször próbáltam még pénteken elküldeni a képeket, de mindig visszadobta, hogy túl sok byte.

Kamilla!
Hát igen: b vitamin minden multivitamin készítményben van, és elevitet mindig szedek a ciklus második felében, ilyenkor evés után nem sokkal újra farkaséhes vagyok.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok lányok!

Szép jó reggelt kívánok mindenkinek és remélem jól telt a 7 vége.

Ancsi!

Kérlek vigyázz nagyon magatokra.Már hallottam olyanról hogyha most lenne az az idõ amikor megkellene jönnie akkor azért volt az a barnás trutyi,mert a barátnõmnek például végig ez volt.De azért ha rám halgatsz akkor csak telefonon kérdezz meg egy orvost,hogy megnyugodj.

puszi
Alice
Alice

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?