A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Editke,
nahát ez a görbe! ez több, mint biztató Kép
Még két nap és sicher lesz a teszt is! Kép
Ugye nincs még barnáskodás?

angel37

Pocak, igazad van, ezt csak türelemmel lehet. (de hát kinek van ilyen? :-) )

Vica a teszttel lehet, hogy igazad van, még várni fogok, azthiszem, bár igy is úgy is - lesz, tuti!!!!!

Breni, mi Óbudán, a 3kerületben lakunk, igaz még csak egy hónapja. Nekem általában 31-32 napos a ciklusom, lehet, hogy ha az lennék (ami kizárt) még nem mutatná ki a teszt, úgyhogy lehet, hogy várni fogok! (bár nagyon nehéz). Nekünk ha lány lesz Kira Anna lesz, ha fiú Dominik Tamás.

Angel, igen, lehet, hogy korai a teszt. Egyébként a barnáskodásról meg annyit, hogy nagyon sok barátosnémnek volt, terhesség előtt (mikor elmaradt a mensije), sőt terhesség után is. Úgyhogy szerintem az "nem jelent semmit".

Kép
elizabeth25

Ti hisztek a babanetes ovulációs kalkulátorban lányok?

Kép
elizabeth25

Eliza!
A Kira is szép név meg a Dominik is,az én barátnőm is terhes nekik is a Kira tetszik meg a Fábió.
Türelem!

Kép
breni

A barnásokodás nekem mindig van mensi előtt (meg még itt néhányunknak). Ezért kérdeztem Editkétől is, mert van olyan kismama, akinek ez elmaradt, mikor babás lett! Kép
De ha akkor is lehet, akkor valóban nem jelent semmit! Vagyis annyit, hogy attól még lehet bizakodni! Kép
A barátnőidnek volt amúgy is?

angel37

Elizabeth!
Igazuk van a lányoknak, szerintem mindenféleképpen várj a mensi napjáig. Tudom, hogy kecsegtető érzés, hogy veszel tesztet, hátha...De ha babás is vagy, nem biztos, hogy kimutatja. Bírd ki még a héten, aztán hétfőn (ha jól tudom akörülre nem várod) lehet tesztelni. Jó? Már csak pár nap! Kitartás!!!! Mi drukkolunk Neked!
Vica
Köszönöm szépen a gratulációt, nagyon aranyos vagy. Remélem minden rendben lesz velünk.
Õszintén kívánom, hogy a hasonlóság megmaradjon és hamarosan hozzátok is beköszöntsön egy zebra!
A hozzáállásod szuper, így kell ezt csinálni, dehát hisz már te is "vén róka" vagy a "szakmában". Na remélem érted, hogy hogy értem! Szóval jó, hogy már ilyen lazán tudod venni az egészet. Hidd el fantasztikus lesz, amikor egyszer csak váratlanul, amikor nem számítasz rá két csíkot látsz a teszteden. És reméljük ez hamarosan így is lesz! Reméljük a karácsonyfátok alá betelepszik egy óriási zebra!
Manó!
A hődet méred? Szerintem ne várj tovább! Irány a teszt! Mennek a drukkok!!!
Kreditke!
Nem semmi a hőd! Csodálom a kitartásod, én nem bírnám tovább! Na csak így tovább!!!
Hát lányok, tök izgis, hogy ennyi zebra jelölt van!
Igen Angel, ez jó hasonlat volt. Valóban olyan, mint amikor megérzed, hogy igen ő az akivel le akarom élni az életem. Ez is ilyen érzés.
Remélem mostmár hamarosan mind ezt érzitek, és nyomban átalakul a topic a "Babát szeretnék babásai" topiccá! Úgyhogy gyerünk lányok!
Pocak
pocak81

Hol van babanetes ovulációs kalkulátor??

zsuzska80
Szombathely

Vica!

Igen-igen! Kivételesen úgy hozta a sors, hogy nem tartottam be a fogadalmam és korábban teszteltem. Kép Kép Valahogy biztos megéreztem, hogy nekem tesztelnem kell. Kép

Betti
betti73

Eliza!
A babanetes ovulációs kalkulátort én is nézegettem, de nem mindig odatette a termékeny napokat, amikor azok valóban voltak. Meg lehet nézni, de ne eszerint akciózzatok. Azt tudod, hogy mikor van repid? A ciklusaid általában hány naposak? Viszonylag pontosan jön meg mindig?
Zsuzska
A babanetre belépsz, a kezdő oldalra és ott látni fogod. Van szülési kalkulátor, meg ovulációs is!
pocak81

Angel igen! Nekik volt előtte is meg utána is. :-)

Zsuzska, ha bemész a www.babanet.hu-nak a főoldalára, ott van olyan, hogy ovuláció kalkulátor.

Pocak81 igazad van, és tök aranyos vagy, hogy ennyire drukkolsz, meg amúgy te is jártál a mi cipőnkben, mikor még te szerettél volna babcit, úgyhogy tudod, hogy most mit élünk át, hónapról-hónapra, meg most a mensi előtt pár nappal. Hát jó lenne, ha sok "kis zebra" születne. :-)) És mindenkinek nagyon szorítok, ha pedig ebben a hónapban nem, az lenne az igazi, ha decemberbe, mert számomra az lenne a legcsodásabb karácsonyi ajándék (én hiszek Istenben, hogy megsegít), ha betehetnék egy pozitív tesztet a karácsonyfa alá. :-) (lehet, hogy most kicsit szentimántális voltam)

Kép
elizabeth25

Betti egyszerűen mázlista voltál!!!!!!!!!!

Pocak, szinte napra pontosan szokott megjönni a mensim, általában 31-32 naposak a ciklusaim. Nekem oda tette, szinte napra pontosan, ahol volt. :-)

Kép
elizabeth25

Vica!

A 28.nap volt barna(mint amikor meszokott jönni ),de azota nincs semmi!!Kép
Vendég

Zsuzska80!

A babanet főoldalán találod a kalkulátort, legalul. Kép

Andi
moliandika

Lányok viszont bevagyok parázva, mert kezd fájdogálni a pocim. :-(

Kép
elizabeth25

Keditke neked mióta késik?

Kép
elizabeth25

Moliandika!
Téged még nem "láttalak"itt.Üdv.

Kép
breni

Köszike mindenkinek!
Tök sokan lettünk!Nem akartok bekerülni a táblába??Kép

zsuzska80
Szombathely

Editke, ez nagyon szuperül hangzik! Kép

angel37

Olyan jó lenne egy tábla,láthatnánk ki hogy áll.

Kép
breni

Elizabeth!
Hát hogy a fenébe ne tudnám, hogy mit éltek át. Ezért nem is fogok itt okoskodni, hogy ezt kell csinálni, meg azt kell csinálni, meg ne így gondolkodj stb. Tudom mit éltek át, hisz én is ezt éltem át egy éven keresztül. Tudom milyen sz.r érzés amikor már minden lehetséges tünetet produkálsz, már el is hiszed, hogy igen most..Aztán meg éjjel iszonyú görcsökre ébredsz, és arra, hogy csak úgy zúdul ki belőled az amit a legjobban gyűlölsz. És összeomlik egy világ benned. És úgy érzed, hogy eleged van és nem bírod tovább és mindenkit gyűlölsz, és fáj, amikor valaki babás a környezetedben. Mert igenis fáj. Az ember örül neki, hisz ő nem tehet arról, hogy nekem nem sikerül, de attól még mérges az ember és elkeseredett, mert miért van az, hogy neki igen, nekem még nem. Szóval ez mind természetes, ezt mind átéltük, átéljük. Én is sok olyat hallottam, hogy nemsokára sikerül és biztos minden rendben lesz, meg hát ne törődj vele olyan fiatal vagy, van még időd és hasonló okosságok. De hogyan??? Aki nem éli át ezt az soha nem érti meg. Minden hónap egy gyötrelem. Szóval igen tudom, hogy nehéz. Dehát azért van ez a kis topic, hogy egymást biztassátok (biztassuk). És ez így könnyebb. Tudom milyen sokat számít egy bátorító szó, amikor az ember éppen a padlóról próbál felkapaszkodni!
Bocs, hogy egy kicsit sok voltam, de ezt most muszály volt leírnom. Sajnálom, hogy nem írtam már előbb ide, biztos könnyebb lett volna, de nem baj, örülök, hogy most köztetek vagyok!
Betti!
Ahogy olvasom te is megérezted, hogy mikor kell tesztelned! És te most hol tartasz?
pocak81

Sziasztok!
Köszi az elismerő szavakat mindenkinek!!! KépKépKép Most nagyon jól érzem magam a bőrömben, és igen, én is kérem, mint ahogy Vica, hogy ne biztassatok, meg ne mondjátok, hogy "jók a tüneteim", mert én most nagyon jól félre tudtam minden ilyenirányú gondolatomat tenni. Csendben, halkan lehet izgulni, meg drukkolni, meg minden, de majd csak akkor irjátok meg, ha netán valamikor + lesz a teszt.

moni

Elizabeth
Mintha összebeszéltünk volna, mert nekem már fél órája fáj a hasam. Ugy érzem hogy bármelyik pillanatban megjöhet. És nagyon éhes is lettem. Ez nálam menszis tünet szokott lenni, ilyenkor óránként enni kell. :-(((

De ha holnap reggelig nem jön meg csinálok egy tesztet. Legalább nem reménykedem hiába.
manó11

Pocak

Mértem reggel is, amióta késik 37.
manó11

Mano!
Drukk,hogy ne jöjjön meg,és babás legyélKép++

Én most nagyott kopannák ha megjönne(15.hónapja az már nekem sok lenneKép)Azért is kéne tesztelnem,nem?Bár 2 napot várok még!!Vagy mit csináljak?!
Vendég

Lányok, a fájdogálás nem biztos, hogy mensit jelez! Kép

Manó,
most, hogy mondod, éhes lettem én is Kép

angel37

Manó te hol méred? Én "hüvelyben". Egy hete mérem, 36.8-37.0 között szokott lenni, reggel megmértem szájban is, ott 37.0 volt. (Ébredési hő.) DE úgysincs semmi. Manó, ha neked már 5 napja késik, akkor nem bizti, hogy megfog jönni, attól még fájhat a pocid. :-)))) Holnap reggel tesztelj szerintem! Én nagyon szurkolok neked!!!!!!!

Móni neked milyen tüneteid vannak?

Pocak, köszi a biztató, kedves szavakat, remélem én és mindenki aki itt van és hasonló "problémákkal küzdd" , mint én, átélhetjük azt, amit te már átéltél. :-) Úgyhogy szurkolhatsz ezerrel!

Tényleg lányok, jó lenne bekerülni a táblába, hátha felcserélhető lesz a jel, nemsokára zebrára. :-)

Kép
elizabeth25

Én is drukkolok mindenkinek,meg titokban magamnak is.
Manó!Holnap reggel várjuk a híreket.

Kép
breni

Sziasztok!
Először is üdv at újaknak! Eliza, Manó, és Pocak! Ugye més nem irt újként?

Eliza!
Cicim pocakom szurkál, reggel nem lapos a hasam. DE ez a 20. napon nem jelent még semmit! Meg hizhattam is, igaz a mérleg szerint nem... De én nem reménykedem már. 20 napja nagyon kiborultam, akik régiek tudják, és úgymond "számvetést"csináltam, kikecmerektem a mélypontból, és "új életet" kezdtem, amiben a baba mint lehetőség szerepel nem pedig cél. Irhatnék sokat miken mentem keresztül (május vége óta vagyok itt), de inkább olvassatok bele az archivumba. Most mint már irtam, nagyon jól érzem magam igy, és nem fogalalkozom azzal mikor kellene megjönnie, mikor fogok tesztet venni. Mjad jön az ihlet. Egy hét késésnél előbb nem, ezt már megbeszéltük.

moni

Móni, hát akkor mindent bele, szurkolok!!!!!

Kép
elizabeth25

Na ezt figyeljétek a fertilitin is kitöltöttem,és a 19.napra tette a pé-t:

Kép
Vendég

Melyik görbe hazudik?Kérdem én?
Vendég

Keditke!
Türelem türelem babát terem!!! Szoritok!

moni

Keditke
Teszteljünk reggel, bár én azt hiszem odáig nem érek el, mert egyre erősebbgörcseim vannak.

Elizabeth
szájban mérem, igy menszi alatt is lehet.
a legmagasabb 37.4 volt, a legkevesebb 35.9. Igaz a mostani görbe elég fura, nem lehet megállapítani hogy hol van peteérés.
manó11

Pocak te miből érezted, hogy babás lettél? Lelkileg érezted magad máshogy? Vagy olyan fura érzésed volt?

Kép
elizabeth25

Manó, köszike. És most mennyi volt az legutolsó érték? Te hiszel abban, ha 37 vagy afellett van a hő, akkor siekrült a babásság? (bár nekem két barátnőmnek sem volt hőemelkedése és mégis babcis lett, úgyhogy gondolom ez ember függő)

Kép
elizabeth25

Én ezt a hőmérőzést sosem fogom megértni, inkább a testem jeleire hagyatkozom! Bár igy meg lehet, hogy sosem lesz babám. Az a furi, hogy néha az egyik petefészkem szúr, néha meg a másik, mint középidőszak, vagyis peteérés idején, bár az ilyenkor már nem igazán lehet! Jaj, csajok, olyan jó lenne, ha a babcim jelezne!

Kép
elizabeth25

Pocak, amúgy neked ilyen mellbimbó sötétedés volt és ha igen mikortól?

Kép
elizabeth25

Gondolhatjátok,h milyen lázba vagyok,van a fiokba 2 teszt isKép!!De a táblázat a 35.napra irja,vhogy kibirom péntekig!Ha csak vmi oknál fogva meg nem jön!De beszéltem az egyik csajal ,mondta h nála is ugy kezdödött ,hogy barna azt a mensi sehol,lehet h baba van a dologba,de nem merem beleélni magam.
Vendég

Csajok!Jó pihenést és jó hancúrozást estére,megyek haza.
Reggel meg csak jó híreket szeretnék olvasni.

Kép
breni

Szia Breni!!
Én csak délután jövökKép!!
Vendég

Keditke neked mikor kellene megjönnie?

Kép
elizabeth25

Lányok, én mindjárt elalszom. Ez a hülye idő! :-(

Kép
elizabeth25

Miota a cickateát iszom azóta beállt a 30.napra,és ma vagyok a 33.napon.Régebben volt már 35.napos cilkusom is!!
Vendég

TEhát akkor elvileg késik már 3 napja, nem? DE ha volt már 35 napos, akkor szerintem még várj két napot, ha akkor sem jön meg utána tesztelj. Szerintem.

Kép
elizabeth25

Amúgy a cickafark teát mi is isszuk a párommal, állítólag nagyon jó. Te is olvastál ilyen dolgokat róla?

Kép
elizabeth25

Eli!
Én is azért iszom a tejeskávémat(itt kortyolgatom a gép mellet),miközbe neked irokKép!!Nemsokárra be is sötétedikKép
Vendég

Kedit :-), igen nemsokára besötétedik. Fél 5kor lejár a munkaidőm és megyek haza, hála, mert már mindjárt elalszom! Nem szeretem ezt az időszakot.
Sajnos görcsölget a pocim, és nagyon félek, hogy megfog jönni, bár ha félek, akkor is megjön, ha akar. :-( Na jó, nem panaszkodom!

Kép
elizabeth25

Igen ,bár csak én iszom a páromnak nem jön beKép bár megértrem!!!PÉntekig (35.nap),mindenképpen várok.
Csak azért vagyok ilyen ,mert már jelzet a barna a 28.napon és utánna meg szokott jönni a mensi és ez elmaradt.Különben még nem aggodnák ha nincs ez a hülye barnázás a mensi elöt!!Na meg ha pénteken meg akar jönni akor holnap megint barnáznom kéne "elvileg",de gyakorlatilag nem ugy lesz!Kép
Vendég

Eli!

Még ne add felKép,más miatt is fájhat a pocid!
Én egyszer ugy jártam h annyira görcsöltem,és kiderült azért mert szorulásom van,joo mi?!!Kép
Vendég

Vazze most nézzem már ennyi az idö,és te mindjárt mészKép!!
Na de sebaj lesz holnap is egy napKép!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?