ANCSI
Sipirc haza feküdni! Barnás trutyi és te nem akartál progit szedni!! Ejnye-bejnye!
Én az utrogestan kúpot ajánlom. Reggel egy és esete egy + tisztasági betét a visszafolyó dolgok miatt. Tényleg jó! Jobb mint a tabletta, abból több kell (3x1) és ráadásul az álmosság a mellékhatása, ami 1/2 1 - 2 óráig tart. Jól néztem ki a gép mellett félig aludva. Szóval tessék csak szedni a progit. Nem árt a babának. A méhlepény csak a 14. hétre veszi át teljesen a sárgatesttõl a mûködést. Igazából a 13. hétig kellene szedni, utána fokozatosan csökkenteni. Napi egy, aztán kétnaponta egy aztán pedig a 14. hét után elhagyni. Persze amilyen sûrûn tudsz járjál UH-s ellenõrzésre. Én a 14. hétig hetente jártam, mert a dr.-nõ így látta biztosnak! (
Meg olyan jó látni
) Lányok lemaradtam az elõzõ hétrõl, de látom, hogy valahol E. is írt valamit, a talira kajalista is van. Van még valami fontos esemény amirõl lemaradtam??
Krisztinka Keri!
Magne B6, hányás ellen, szalagnyúlási fájdalmak ellen, görcsök ellen stb. Ja és ezt folyamatosan! + vas (maltofer fol) ez már tartalmazza a folsavat is. Ezt is folyamatosan kellene szedni minden terhesnek, mert a vér mennyisége 1-1/2 1 literrel növekszik meg és ennyi vasat nam tudsz "normál" módon a szervezetedbe juttatni. Annak idején E-nek is megírtam, hogy miket kaptam a dr-nõtõl és mit javasolt szedni és nagyon helyeselt! Tehát biztos, hogy jó!
ANCSI
ez neked is szólt! Ja van még otthon nekem el nem használt utrogestanom, úgyhogy a talira viszem neked és neked is hozzon szerencsét!! OK???
Bocs a litániáért!
Pucúr