A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

KépANCSIKép

Sipirc haza feküdni! Barnás trutyi és te nem akartál progit szedni!! Ejnye-bejnye!

Én az utrogestan kúpot ajánlom. Reggel egy és esete egy + tisztasági betét a visszafolyó dolgok miatt. Tényleg jó! Jobb mint a tabletta, abból több kell (3x1) és ráadásul az álmosság a mellékhatása, ami 1/2 1 - 2 óráig tart. Jól néztem ki a gép mellett félig aludva. Szóval tessék csak szedni a progit. Nem árt a babának. A méhlepény csak a 14. hétre veszi át teljesen a sárgatesttõl a mûködést. Igazából a 13. hétig kellene szedni, utána fokozatosan csökkenteni. Napi egy, aztán kétnaponta egy aztán pedig a 14. hét után elhagyni. Persze amilyen sûrûn tudsz járjál UH-s ellenõrzésre. Én a 14. hétig hetente jártam, mert a dr.-nõ így látta biztosnak! (KépMeg olyan jó látniKép)

Lányok lemaradtam az elõzõ hétrõl, de látom, hogy valahol E. is írt valamit, a talira kajalista is van. Van még valami fontos esemény amirõl lemaradtam??

Krisztinka Keri!

Magne B6, hányás ellen, szalagnyúlási fájdalmak ellen, görcsök ellen stb. Ja és ezt folyamatosan! + vas (maltofer fol) ez már tartalmazza a folsavat is. Ezt is folyamatosan kellene szedni minden terhesnek, mert a vér mennyisége 1-1/2 1 literrel növekszik meg és ennyi vasat nam tudsz "normál" módon a szervezetedbe juttatni. Annak idején E-nek is megírtam, hogy miket kaptam a dr-nõtõl és mit javasolt szedni és nagyon helyeselt! Tehát biztos, hogy jó!
KépANCSIKép ez neked is szólt!

Ja van még otthon nekem el nem használt utrogestanom, úgyhogy a talira viszem neked és neked is hozzon szerencsét!! OK???

Bocs a litániáért!

Pucúr
Pucúr

Jo reggeltKép

Ancsuri

Holnap reggel hozom!!!!Aztan nem akarom megtudni,hogy dolgozni jarsz!!!KépKép!!!Kép

pusssz Krisztinka
kriszti

PucurkaKép
Hijanyoltalak mult hetenKép
De jo,hogy itt vagy!Nekem a B6 tabletta sem sokat segitett de a Magne B6 folyadek ugye?Mert az tuti nem nyelem le de ha megis akkor visszajonKép
Most adtak Tisacidot a gyogyszertarban a rengeteg savra de persze csak vegszuksegben veszem be!
Hogy vagy???????????Mar biztosan szep a pocikodKép!

Ancsi
Nem ertem miert nem kerded meg a dokidat arrol,hogy meg most sem latja indokoltnak az urtegostant???Ne szorakozzon veled!Mert beverek neki kettotKépKép

Krisztinka
kriszti

Ancsi,

tényleg pihenjél, a dokinak meg mondd meg, hogy irgum-burgum, tényleg ne szorakozzon veled!
Tehát amint lehet irány haza!

Szoritok
Panna
Panna

Lányok,
köszönöm, hogy aggódtok értem (értünkKép), tényleg nagyon jó érzéssel tölt elKép

Holnap Krisztinkától kapok egy progis bogyós receptet, szerdán mindenképp felkeresem a dokit (még lehet, hogy ma).

Barnás trutyi szombaton volt,(éppen hogy nyomot hagyott), aztán vasárnap este még kevesebb.
Ma pedig nem volt semmi (kopp-kopp!)
Holnaptól kõkemény progizás, remélem nem lesz bajKép

Képzeljétek, voltunk babalátogatóban (akivel egyszerre szültem volna most decemberben.
Hááát...túléltem. Édi pici lány, szülei felkértek bennünket keresztszülõnek...Kép

Elõbb leszek keresztanya, mint anya...

Ancsi
Ancsi

PucúrKép
Jó, hogy itt vagyKép E. tényleg írt és elküldöm a kajcsi listát aztán dönthetsz belátásod szerintKép
AncsiKép
Ne izgasd fel magad, én már 4,5 éve Keresztanya vagyokKépKépKép
MarcsiKép
Pont pénteken küldtek egy ejnye-bejnye levelet, hogy Tilos terhelni a képekkel a levelezõ rendszerünket, talán ezért volt olyan nehéz elküldened a fotót. Csak felraktukKépKép
AliceKép
Mi újság van Veletek? Tudtatok "beszélni" a Pároddal? Sokat gondoltam RádKép

LányokKép
Úgy emlékszem Valamelyikõtök szedett már Provera-t azért, hogy megjöjjön a mensije. Mikor jött meg tõle? Be kell szedni mind a 30 db-ot akkor is ha esetleg megjönne idõközben?
Itt a talis-kajci lista:
Süti: Breki, Alice, Kamilla, Ancsi, Doris
Ital: Sien, Tündi, Beszti, Ancsi, Doris
Pogácsa: Doris
Saláta: Orsoly, Móni, Doris
Gyümölcs: Marcsi
Husi: Edi, Beszti

Puszi: Doris
doris

Sziasztok Lánykák!

Már nagyon hiányoztatok!!! KépKépKép
Nagyon jó volt a síelés. Tele vagyok ugyan mindenféle szebbnél szebb zöld foltokkal, és minden porcikám fáj, de megúsztam élve a síoktatást, és megérkeztem. KépKép

Hogy vannak a kismamák? Van már újabb manócska? Hú de kíváncsi vagyok...

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

HÛÛÛ Lányok ahogy elnézem ezt a kajalistát azthiszem pár kiló felfog szaladni rám.KépKépKép

Doris!
Nagyon aranyos vagy hogy aggódsz miattam,de a párommal még mindíyg nem beszéltem(nem merekKépfélek megint veszekedés lessz belõlle)
Várok még,nem akarom állandóan mondogatni neki a gyerektémát mert az is csak idegesíti ha megemlítem neki.De egyszer csak majd ha teljesen nyugodt lessz újra próbálkozom.Már arra is gondoltam hogy én elmegyek egy pszihológushoz,hátha egy kicsit megtud nyugtatni vagy elfeledtetni egy idõre azt hogy ennyire babát szeretnék(talán majd akkor összejönneKépvagy nem.

Puszi Alice
Alice

Alice kedvesKép
Azt hiszem nem Neked kéne "lecsillapíttatnod" az érzéseidet, hanem a Párodnak kéne végre õszintén megnyílnia a témában... Egy életre mégsem lehet félretenni a "vágyaidat". Vagy tévednék? Nehéz úgy összehozni egy gyerkõcöt, hogy az egyik Fél nem szeretné. Azért remélem mielöbb közös nevezõre juttok majd a témábanKépKép A kajciktól szerintem én is kikerekedem majd...csak nem pont ott, ahol szeretnék..Kép Sebaj, nem árt "bemelegíteni"KépKép
EdelweissKép
Jó, hogy itt vagy újraKép

doris

A mai táblicska:

<pre>
Kisvuk 4c 66 cn Svájc 27 év
Doris 10c 55 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 52 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 50 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 32 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 30 cn Salgótarján 23 év
Andi 4c 30 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 29 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 27 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 26 cn Los Angeles 35 év
Éva 33c 24 cn Nyíregyháza 26 év
Indigo 3c 23 cn Budapest 25 év
Orsoly 2c 20 cn Nagytarcsa 27 év
Moni 9c 19 cn Törökbálint 28 év
Marcsi 4c 18 cn Budapest 27 év
Lora 16c 17 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 15 cn Budapest 30 év
Klari 9c 14 cn Budapest 31 év
Sien 17c 11 cn Budapest 29 év
Edi 11c 11 cn Maglód 33 év
Timea 3c 11 cn Miskolc 29 év
Fércegér 5c 10 cn Dunaújváros 27 év
Edelweiss 10 c 9 cn Szeged 32 év
Mamacs 14c 6 cn Budapest 24 év
Alice 36c 5 cn Budapest 29 év
Alma 8c 5 cn Györ 29 év
Melinda 7c 3 cn N-o. 26 év
</pre>

Edelweiss
edelweiss

Edelweiss!

Kérdeztél valamit és én válaszoltam emilben. Megkaptad? Nehezen ment el.

Caldea
Caldea

Ja és ma voltam 22. napi ill. hiszter elõtti vérvételen és EKG-n. Kb. 2 hét múlva hiszter.

Caldea
Caldea

Caldea
Köszi, megkaptam.

Edelweiss
edelweiss

Ancsi,
Azt mondtad, hogy szerinted már túl voltatok a pé-n és ezért akcióztatok védekezés nélkül és mégis becsúszott a baba KépKépKép
Miböl gondoltad, hogy már megvolt a tüszörepid? Mérted a hödet közben? Ha igen akkor légyszi add meg az értékeket, és, hogy mikor volt akció.

Üdv,
Moni
mj

Moni!

Jó hírem van: már fenn van a hõm 37 fölött.

Beszti!

Te biztos tudod: ugye lehet hogy nem sikerült a reggeli hõmérõzéssel elkapni és kimutatni a hõmérsékelti minimumot azaz a peteérést?

Lányok!
A kolbászok ugye nyersen készülnek, és lehet hogy toxoplazmát hordoznak? (bocs de én egy városi liba vagyok, még disznóvágáson sem voltam soha). Plána ha a kolbász vadhúsból - talán szarvasból - készült. tegnap ettem.

Edelweiss!
Örülök hogy épségben hazaértél!

Marcsi
Marcsi

Sugar!

Meg mindig ott loholok a nyomodban. Nekem is kesik, bar az en mensim sajnos mostanaban nagyon rendszertelen. Igaz az utobbi harom honapban mindig rovidebb volt, 24-26 napos.
A homersekleti gorbem ebben a honapban szerintem ertekelhetetlen.
Viszont 2 napja 37 felett van a hom, es elotte 2 nap is csak egy kicsivel volt alatta.
Nem merek remenykedni, mert nagyon rosszul viselem a csalodasokat.
Kivancsi vagyok mi lesz nalad is az eredmeny.
Lehet,hogy ez a hirtelen jo ido boritott fel nalunk mindent?

Edelweiss!
Orulok, hogy jol telt a sielesed. En is 3 hete voltam. Igaz nem eloszor, hanem masodszor, de imadtam. Mennyivel jobb a friss levegon, mint itt bennt "szenvedni".
Melyik orszagban voltatok?

Andi
andi28

Marcsi!

Tényleg nem mindig lehet kimérni, mert a minimum csak néhány óráig tart, és nem biztos, hogy pont a hömérözés idejére esik. Az akicók Kép nem is szabad, hogy ettöl függjenek, mert ez csak utólag fog infót adni a ov. idöpontjáról. (Csak akkor látod, hogy megvolt, ha pár nappal késöbb rendesen felment a höd!Kép)
A 37 nagyon biztató!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

MarcsiKép
Mit is jelent ez a magas hõ????Úgy izgulokKépCsak nem...??Kép
BesztiKép
Most nagyun "egyszerût" fogok kérdezni bocsánatKép Ha végre megjön a menzim és talán elkezdenének normális irányt venni a ciklusaim akkor mikor is kell konkrétan akciózni? Mennyi tized fokot kell esni a hõnek? Honnan tudom a ciklus alatt, hogy mikor a legalkalmasabb az idõpont?

doris

Andi
Ausztriában voltunk, Göstlingben. Csudaszép hely, és mindenütt csak hó ...

Lassan kezdhettek nekem is szorítani. Ha minden igaz, nemsokára esedékes lesz a hõzuhanás. Remélem szép nagyot esik, hogy után feltornázza magát. Szerdán mennem kell a dokihoz is, az újabb hormoneredményekért. Majdnem kilukad az oldalam. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok Lanykak!
Sajnos a mult heten nem voltam gepkozelben, ezert nem jelentkeztem. Kerdesem volna a tapasztaltakhoz: 11. napon vagyok, en oramu pontossaggal 27 1/2 napra mukodok, de meg nem homeroztem. Szerintetek mikor kellene megprobalni? Olyan babacsalogatoan szep ido van, most biztosan sikerul!
Timea
Timea

Doris,
Sajnos a pé-t biztosra csak utólagosan lehet megállapítani a höböl. Az elsö szakaszban a hö fel-le ugrálhat, mint például nálam 36.7, 36.7, 36.4, 36.7 (na ilyenkor gondolom, hogy megvolt az ovim, de nem mert másnap) 36.3 és ez így megy tovább. Szóval a pé csak akkor biztos, ha fokozatosan emelkedik a höd. Hiába esik le 36.3-ra, az ovim 36,6-nál volt és onnan másnap elérte a 37 fokot.

Mivel nagyon nehéz meghatározni javaslom a hömérözés mellett az LH tesztet, vagy a PG53, vagy MaybeBaby bevetését.

Marcsi KépKépKép A kolbász miatt pedig ne aggódj. Nem lesz töle semmi bajod. Nyammmmm.
mj

Sziasztok Kép
Csak beköszönök, mert dolgozom ezerrel...
Az elmúlt napokban írt hozzászólásokat csak épphogy átfutottam.
AncsiKép
Nagyon-nagyon-nagyon vigyázz magadra és szederkére!!!
Szorítok nektek!!!KépKépKép
Nem kapok sehol LH tesztet...Kép
fércegér

Andi28!
Az én görbém is teljesen értékelhetetlen ebben a hónapban. Bár szerintem nekem a sok idegeskedés és feszültség is szerepet játszott benne. Amúgy nem nagyon reménykedem, mivel a tesztre az volt írva, hogy az elmaradt mensi utáni elsõ napon is kimutatja a terhességet. Én a negyedik napon próbáltam. És egyértelmûen negatív. Még halvány csíkocska sem jelentkezett. Inkább attól félek, hogy valami bajom van. Volt már ugyanis cisztám, akkor is késett állandóan. Ha vsizont az van, akkor fel kell függeszteni mindent, mert a gyógyszerek miatt nem lehet. Ezért is akarok elmenni orvoshoz majd.
sugarka

Fércegér,
Ez furcsa. Úgy kérd, hogy ovulációs teszt. Amikor én kértem hogy LH teszt akkor is olyan nagy szemeket meresztgetett rám a patikus. Aztán elmagyaráztam, és rögtön tudta.
Moni
mj

Szép jó hétkezdést mindenkinek!

Sajnos én is csak beköszönni jöttem! Nagyon sajnálom,hogy napközben nem igazán tudok belekapcsolódni a beszélgetésbe, de itt a munkám teljes káosz (nem hiába stresszes és nem hiába vagyok magas prolaktinos..). Szerencsére otthon van internet, el foglak titeket olvasni, és hátha lesz még fent valaki, akivel tudok beszélgetni.

Reggel voltam koponyaröntgenen (sella), de nincs semmilyen elváltozás, szabályos, ép minden.
Ma kezdem el szedni a Bromot, de csak este fogom bevenni, nehogy szédelegjek itt a munkahelyemen, mert egyáltalán nem fogják érteni, hogy mi bajom lehet! Kép

Ancsi, nagyon vigyázz magatokra!

Edelweiss!
Most már aktuális a listára vételem: légyszíves tegyél fel engem is:
Vanda, 10 ciklus, 9cn, Szolnok

Köszi Kép
Vanda

Moni!
Én mint ovulációs teszt kértem a patikában, és szemrebbenés nélkül a PG53-at adták.. A Corax LH tesztet nem is ismerik.
Vanda

Edelweiss!
Ugyanott tartunk a listában! Kép Kép
Vanda

Sugarka!
Nekem mar van egy kisfiam, most volt haromeves 27.-en. Vele hathetes koromban lett egy egeszen halvany csikoska, de akkor meg az UH sem latta. Ne aggodj, a keresztlanyom is hethetes koraig rejtozkodott, meg nagyon jok az eselyeid!
Nagyon drukkolok! Ja, es eloszor azt hittek 7 hetesen hogy ciszta, 12 hetesen derult ki hogy kisember.
Timea
Timea

Vanda
Felvettelek a listára. Azt megírnád még, hogy hány éves vagy? Már csak hogy komplett legyen a lista. Kép

Edelweiss
edelweiss

Marcsi
Megnéztelek benneteket a zebrafarmon Olyan aranyosak vagytok!!!! KépKépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

Lassan kezdek kiakadni, a testem halálba szivat. Ma 8. napja késik. Hétvégére elmult a barna trutyi, ma megint elöjött. A höm egyik reggel 37,3 majd 36,8 aztán 37,2... Tesztet utoljára szombat reggel csináltam, egy csik. Semmi tünetem nincs, nem érzem lelkileg sem, hogy babás lennék. Erazmusz is azt irta, szerinte se vagyok terhes.
De akkor miért nem jön meg!!??

Eni
Eni

Sugar!

Feltetlenul ird meg, hogy mit mondott az orvos.
A tesztekrol meg annyit, hogy mar sok helyen olvastam en is, hogy nem teljesen megbizhatoak. A dobozra persze azt irjak ra, hogy milyen szuper. Ezzel is arra osztonozve az embert, hogy megvegye.

Remeljuk a legjobbakat nalad is es nalam is. (semmi ciszta, csak baba)
Mennyi volt ma a hod?
Es valami jel esetleg van nalad?

Edelweiss!

Ott meg nem jartam. De biztos csodaszep lehet.

Andi
andi28

Sziasztok!

Lányok, én mindenkinek azt tanácsolom, hogy küldje el a párját matyivizsgálatra. Én nagyon megbántam, hogy csak most küldtem. Biztos voltam benne, hogy vele nincs semmi gond, hiszen már van egy lánya. A dokik persze körberöhögtek, hogy az nem jelent semmit, hogy mi volt 14 évvel ezelõtt. Most is csak azért küldtem el a vizsgálatra, mert a dokim kérte az õ eredményét is az átjárhatósági vizsgálat elõtt. Jó nagyot csalódtam, mert sajnos a párommal is gondok vannak. Kapott valami bogyót, két hónapig kell szednie, aztán újra megnézik. Na, ezt a két hónapot megspórolhattam volna, ha idõben elküldöm õt is.

Ancsi!

Azonnal sipirc a dokihoz!!! Nem szerdán, ma!!! Irgum-burgum.

Tímea!
Szerintem már kezdhettek akciózni.Le ne maradjatok.KépHajrá, mindent bele, én szorítok neked.Kép

Marcsi!
Akcióztatok rendesen? Érted is nagyon szorítok.KépKépKép

Caldea!
Mi az a hiszter? Csak én vagyok ilyen buta?

Puszi, Edi
Edi

Edi!

Koszi szepen, minden pozitiv kisugarzas rank fer!

Eni!
Sokaig en sem ereztem hogy babam van, az nem jelent semmit! Bizakodjal!

Timea
Timea

Kép Bocsi Edelweiss Kép, hogy lefelejtettem a "koros koromat". Az idén 26 leszek, - majd a nyáron.
Köszi Kép
Vanda
Vanda

MóniKép
Köszi a választ. Ha akkor kezdenénk el akciózni amikor emelkedik a hõm akkor jó lehet? Vagy a 14. napon kell függetlenül a ciklus hosszától?
EdelweissKép
Drukkolok Nektek, húzzatok ám bele!Kép
SugárkaKép EniKép
Kitartás Nektek! Nem szabad ám csüggedezniKép
EdiKép
Nyugi, ez a 2 hónap pik-pak elszaladKépKép Emlékszel még milyen volt ajándékok után futkosni?? Ugye olyan mintha tegnap lett volna pedig 2 hónapja történtKépKépFel a fejjel!!

doris

Doris!Kép

Máris jobb kedvem van, köszi.Kép Két hónap? Mi az nekünk!Kép

Edi
Edi

Doris, KépKépKép
Ha akkor csináljátok amikor a höd emelkedik akkor TALÁN (és ez nagyon TALÁN) elkaphatjátok, ha 24 óráig él a petéd. A pete élettartalma sajnos 6-24 óráig terjed, úgyhogy jobb pé elött akciózni vagy pé napján.

Nem nem feltétlenül a 14. napon kell akciózni. Tudod a ciklus 2 részre bontható. (i) amikor készül a szervezet vagyis stimulálja a petefészekben lévö tüszöt (folliculus stimuláló hormon a felelös érte) és a (ii) luteális szakasz amikor már megvolt a pé.

Szóval a pé nem feltétlenül a 14. napon következik be. Az (i) szakasz lehet rövidebb vagy jóval hosszabb. A (ii) szakasz viszont 14 napos (+/- 1-2 nap) szokott lenni. Vagyis aki 28 napos ciklust produkál, arra valószínü igaz, hogy a 14. napon peteérik a másik 14 napon pedig a (ii) szakaszt tölti.

Szóval, ha megnézed az elmúlt ciklusaidat, akkor az utolsó naptól számolj vissza 14 napot. És ott keresd a peteérésed napját (+/- 1-2 nap eltéréssel.) Ha mondjuk 35 napos a ciklusod akkor valószinü, hogy a pé-d az a 21. napon volt. Természetesen vannak olyanok is akiknél van peteérés csak éppen a (ii) szakasz nagyon rövid.

Remélem érthetö Kép

Üdv,
Moni
mj

Doris!

Hát az elsö ciklusban ez elég nehezen jósolható, hogy mikor jó az akció.
Ahhoz tudni kell, hogy normális módon (fogamzásgátló nélkül) milyen hosszúak a ciklusaid és mennyire változó.
A hömérözés sem ad az ov. idöpontjáról akkor infót, csak késöbb, de legalább 3-4 nap kell hozzá, hogy biztosan kiderüljön. (Lehetnek néhány napos magasabb hö után esések, de lehet, hogy ugy tünik, hogy még nem volt meg az ov. (nem nagyon nagy az emelkedés), de aztán rendesen felmegy.) Akkor már biztosan megvolt az ov., ha az elsö felében kb. 36,5-36,8 között ingadozott a hö, és felmegy 37 v. afölé.

Az egyéb jelek:
- méhnyaknyák nyújthatósága
- méhszáj "nyitottsága"
(- mellfeszülés, petefészektáji szurkálások, szubjektiv nem biztos, hogy van)
- érdemes LH teszttet használni

Most elöször az akciók:
A korábbi menzeszhosszaid közül a legrövidebböl vonj ki 18-at, a leghosszabból 10-et.
Ezek között az idöpontok között érdemes akciózni.
Pl. ha 26 volt a legrövidebb, 34 a leghosszabb, akkor:
26-18=8
34-10=24
Kétnaponta 8. és 24. nap között.
Ez egy nagyon durva becslés!!!!!!

Az nem jó, ha akkor kezdesz el akciózni, amikor emelkedik a höd!
Elég nehéz megállpitani, hogy már emelkedik-e, vagy még nem, nehogy lekéssetek róla!
1-2 hó hömérözés után már sokkal pontosabban is meg lehet adni az akciók idejét. (Mi a 16. napi ov. mellett a 13-19. napig akcióztunk célzottan. A menzesz vége után kétnaponta 7.,9.,11.,13-19 gyakrabban (nem mindennap, csak kb. 1,5 naponta), utána pedig amikor tetszett...Kép)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Caldea, KépKépKép
De jó hallani rólad! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Eni,
Sajnos szerintem sincs baba a dologban Kép, túlságosan ingadozik a höd.

Edelweiss, Lányok!
Nekem nem fogadja el a zebrafarm jelszavát!!! MIÉRT?????? Már reggel óta próbálkozom, pedig próbálom azt a b-betüs szót már mindenféle variációban. Mi lehet a gond?

Moni
mj

Beszti, KépKépKép
Éppen töled akartam kérdezni valamit.

Szóval, most biztos hülyéket kérdezekKép, de pontosan mit kell érezni a méhnyakon? Én valami csúcsosat érzek, ez lenne az? Itt kell keresni a "nyitott méhszájat"?

És a méh lesüllyed ha pé van és "felmegy" ha már a 2. szakaszban van? Vagy fordítva?

Köszi,
Moni
mj

Edelweiss,

nekem sem fogadja el a jelszót, pedig halálra püföltem szegény billentyûmetKép. Miért, miért, miért?....

Panna
Panna

MóniKép BesztiKép
Köszi a részletes és alapos leírást, minden érthetõ volt.
Móni, mindjárt küldök neked egy leveletKép
BesztiKép Van egy fél éves hõmérõzõs táblázatom de ezek még az endom diagnosztizálása és innyekcióval történt kezelés elötti idõszakból származnak. Gondolom az nem ad túl sok támpontot az ügyben.... Talán most legjobb lenne megvárni az elsõ teljes és normális ciklusomat és utána célirányosan próbálkozni? Viszont így kihagyok egy egész hónapot. De lehet, hogy ez nem is ártana ennyi külsõ behatás utánKép
Szerinted történhet valami gond akkor ha most beszedem az összes hormont (menzi érdekében) majd miután megjött a következõ haónapban valamilyen csoda folytán teherbe esnék? Arra gondolok esetleg nagyobb lehet-e az esélye a vetélésnek? BesztiKépVállalnád majd az elsõ hõgörbém kiértékelését?

doris

HalihóKép

Na, lement a nagy hajtás...most már jöttem hozzátokKép

EdelweissKép
Örülök, hogy megjöttél és épségben vagyKép

Alice:9
Sajnálom nagyon, hogy a párod ennyire megközelíthetetlen.
Valami nagyon nyomhatja a lelkét, hogy ideges lesz a gyerektémától....hmm...elgondolkodtató.
Kár, hogy nem vagytok egy hullámhosszon, és nem tudjátok megbeszélni a dolgokat.
Nehéz dolog ez nagyon.
Talán próbáld meg nem lerázni magad és követeld ki, hogy hallgasson meg téged.
Mondd el neki, mi bánt és ne hagyd, hogy témát váltson.
Követeld ki, hogy mondjon a témáról valamit, õ hogyan gondolkodik.
Valamit mondania kell!!!!!

Moni!
Nem hõmérõztem ebben a ciklusban, mert nem volt lázgörbém és a vizsgálatok miatt és a project szüneteltetése miatt nem is foglalkoztam vele.
Egyszerûen csak kb. 2 alkalommal nem védekeztünk, mindenféle megfontolás nélkül.
Bejött, pedig nem is számítottam rá...Kép

Krisztinka!
Holnap számítok Rád! Majd egyeztetünk idõpontot, oksi?Kép

Millió pusszantás mindenkinek,
most már mennem kell,

holnap ugyanittKép

cuppa,
Ancsi
Ancsi

Nekem az orvosom azt ajanlotta, varjunk 24 orat ket akcio kozott, a kello koncentracio erdekeben. (Czeizel is valami hasonlot irt)

Timea
Timea

Moni, Panna
Csupa kisbetûvel és ékezetek nélkül próbáltátok? Mert úgy állítottam be.

Edelweiss
edelweiss

Edelweiss,

Igen és igen. Mindent ugy csináltam, ahogy leirtad. Miért vagyok ilyen béna??!!

Panna
Panna

Panna,
és jó helyen jó azonosítóval? Nem lehet, hogy azt keverted össze? Az adminisztrációnál tudsz belépni a z...-al. Ha csak simán bele akarsz nézni az albumokba mint egy hétköznapi látogató, ott kell a b...-es azonosító. A lejszó mind a két helyen ugyanaz.
edelweiss

PannaKép
Bocsi, de Mincsinak elküldtem Edelweiss legaktuálisabb levelét ezzel kapcsolatban és azóta már sikerült nekiKép Elküldjem Neked is...? Ha a nevemre kattintasz akkor látod a e-mail címemKép

doris

Edelweiss,

Aztat nemtom. Lehet hebehurgyán kattintgattamKép

Még egy probát megér.

Doris,

Méjl ment.

Puszi
Panna
Panna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: