A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

sziasztok, megyek haza. Mindenkinek nagy drukk! Puszi

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Megjöttem.Minden okés.A vérnyomim 114/68 és eddig összesen 10 kg-t híztam.A baba szíve úgy ver mintha ki akarna ugrani a helyéről.
Hihetetlen amit produkált szívhangvizsgálat közben.Még 3 hét és bármikor szülhetek, már alig várom,hogy kint legyen a baba és dédelgethessem.

Pocak
A terhesség elején teljesen normális a pisilési inger és a sok átlátszó váladék+cicifeszülés.A pisilési ingered még elfog tartani egy jó darabig.Én éjszakákat nem tudam átaludni tőle és itt most nem 1-2 éjszakáról beszélek, hanem hetekben értve.Kb.az 5.hónaptól tudtam aludni rendesen.Mostmár lassan megint azt sem,mert elég sokat mozog a baba és folyamatosan játszik a h...hólyagommal, de ez így van rendjén.

Inci 34+3

Kép
Kép
incike

Incike!
Nagyon örülök nektekKép!!
Hát nem akarom bebeszélni magamnak de fura a váladékom joval több van mint amikor megjön,pont ahogy irtad:átlátszo!Nekem mensi elött szárazságérzetem van!
Vendég

Na láttom mindenki lelépet!
Megyek én is ,holnap itt leszekKépKép!!
Sziasztok!Puszi!Kép
Vendég

Sziasztok!

Csak bejelentkeznék, és megmutatom Dani baba legújabb fotóját:
Kép

Itt már 1241g és állandóan vigyorgott!Kép

Tesztelés előtt állóknak sok sok drukk!!!!

Andi
29+4

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Szandi!
Kép jaj de édes a baba!
És köszi a drukkokat!!!!
Vendég

Editke,
nekem a fertilitys görbe igazabbnak tűnik...
drukkolok Neked nagyon! Kép

angel37

Editke!
Én annyit kívánok neked, hogy töltsd minél nagyobb nyugalomban az elkövetkező 2 napot és ne izgulj annyira. Tudom, tudom borzasztó nehéz, de hidd el, megéri! És ha mégsem jön össze, nem koppansz akkorát. Minden drukkom a tiéd és már kezem-lában keresztben van, csak hogy sikerüljön neked!
1.szabály:NYUGALOM
2.szabály: TÜRELEM
Eredmény: ???

Lelépek!

Csók!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Helló csajok!

Zsuén épp félidőben vagyok, úgyhogy mostanában nem volt meg. Nem értem a kérdésedet. De nagyon jól esik, hogy gondolsz ám rám Kép

Betti De jó! költöztök! nincs fénykép?

Kamilla szintúgy! fénykép? NEmsokára kettesben lehettek Kép vagyis hármasban! Drukkolok! SZerintem nagyon bíztató a görbe!

Angel köszi a drukkot Kép

Maminti nem semmi lehetett a vérvétel! FOgorvos és UH is volt ma? milyen volt?

Inci olyan jó hallani, hogy jól vagytok! 10 kg, az nem is sok!

Szandi nagyon édes a baba!!!

Keditke nagyon nagyon jó a görbéd, és a jelek! NAGYON NAGYON szorítok, hogy + legyen a teszt!
Bírd ki péntekig, és akkor sztem minden kiderül!

Kép
Kép
beuka

LÁnyok egy kérdés, ha valaki tudja, árulja el nekem!
Ahhoz, hogy megkapja valaki a rendes gyest mennyi FOLYAMATOS munkaidő szükséges?
(azért kérdem, mert kérdeztem, hogy nem kaphatnék-e fizetetlen szabit, de azt mondták, hogy azzal megszűnne arra az időszakra a munkaviszony, és az bekavarna a gyesnél).

Más: szerintem Kata nem mindig ér rá SAJNOS beugrani, így javaslom, hogy vezessük be (a régi fórumozók még biztos emlékeznek rá), hogy mindenki odaírja a hozzászólása végére, hogy hol tart:
aktuális ciklusnap / átlagos ciklusnapszám:

valahogy így:

Bea 15/30-35

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!
ÁÁÁ,nem tudtam ma felhajtani a dokimat.Hívtam telefonon,épp a kazánjukat gyújtotta beKépKépKép
Holnap de 10 után szeretettel vár!!

Mindekinek drukk++++++++++++++++++++++++++++Lelépek,mert gyerekfürdetés+ etetés várKép
Jó éjt!!!!

Kriszti 5/34-50

KépKép

KépKép
okr

Beuka,
https://www.babanet.hu/iranytu/kerdes.php Itt kérdezhetsz. Azt hiszem 84 nap, de nem tuti. A munkahelyeden a munkaügy tuti tudja, kérdezd őket.

Keditke,
nagyon szorítok. Akiket nem szabad bíztatni, azoknak egy harmatgyenge HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Kép

Vica,
nekem nincs meg ez a könyv, csak ezt az idézetet olvastam a védőnénitől kapott könyvben. Biztos jó lehet, de amilyen dinka vagyok, én majd akkor hiszem el, hogy babám lesz, ha már megszületett. Kép Köszi kérdésedet, jól vagyunk, semmi extra, de tényleg. Jövő hét csütörtökön megyek UHra, majd küldöm a beszámolót. Hasamon még csak a prenatalis hurkáim látszanak. Kép Alig várom, hogy büszke lehessek végre a csípőnaci felett kibuggyanó hasamra. De sajna addigra olyan hideg lesz, hogy el kell fednem pulcsival. Na, megyek is lihegni egyet Rubint Rékával. Kép Persze mielőtt bombajó kismama leszek eszem egy kinder maxi kinget. KépKép:

Angyal,
remélem az alsó szomszéd 4 napig csak kopácsolt partfisnyéllel. Kép (Vagy parfis???)

Betti,
gratula a mindjárt 8-hoz.

Szia újak. Annyian vagytok, hogy 2 órán keresztül olvastam a mai termést! Kép

Ági
11+4
potter_76

Sziasztok. Rövid leszek. 1/26.
Majd jövök, ha jobb kedvem lesz.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla
Nagyon-nagyon sajnálom!!!!!!!!!!KépKép
Küldök egy ölelést:
(((((((((((((((((Kamilla))))))))))))))))))))))

KépKép

KépKép
okr

Kamilla!
Érthető hogy most rossz kedved van , sőt az sem jó dolog ha most azt mondom hogy új hónap új remények. de kérlek nem szabad elkeserdni, és fleadni. Fiatal vagy még , ugy hogy ninc smég semmi veszve!
Légyszi ne légy szomorú!Kép

zsuzska80
Szombathely

Zykluskurve von

zsuzska80
Szombathely

Ez nem jött be....be akartam másolni a hőgörbémet..de nem jött össze...
Nekem 3 napja 36,6 szerintem full sz@r az egész!Kép

zsuzska80
Szombathely

sziasztok lányok
látom megy az izgulás itt is valaki használ LH tesztet ?tud nekem mondani valamit róla?hogy kell mikor használni meg jó e érdemes lett valaki terhes tőlemármint közvetveKépKépKép
gilingalang

Sziasztok

Jó reggelt mindenkinek!
Képzeljétek tegnap este elkezdődött a barnázgatás, ami miatt megvagyok parázódva :-(, hogy megfog jönni.Péntek reggel óta mérem az ébredési hőmet (alul), leírom nektek, kiváncsi vagyok a véleményekre. (amúgy 7.8 án NEM kellene megjönnie. :-) )

Péntek: 36,7 Szombat: 36,8 Vasárnap: 37,1 Hétfő: 37,0 Szerda: 36,8 Csütörtök: 37,0

Amúgy képzeljétek a neten találtam egy nagyon rendes nőgyógyászt, vele e-meilezem, egy csomó kérdésemre nagyon kedvesen és aranyosan válaszolt. :-)

Kép
elizabeth25

Szia Gilingalang. Nekem csak PG53-as ovulációs mikroszkópom van, de nem használom. Egy hónapig használtam, de most már nem.

Kép
elizabeth25

ELI
a családineten?oda én is írtam és válaszolt nekem meg ha problémám van keressem meg
gilingalang

Eliza, megadod a ciműket??

zsuzska80
Szombathely

Huh, nem tudom már honnan vettem az e-mail cimét, megmondom őszintén, de rettentően aranyos.
Úgy hívják, hogy: Dr. Abrakovics Géza
mail cime: drabkarovics.geza@chello.hu
Idézem: "n kedden és szerdán szoktam rendelni II. ker. Horvát utca 28. fsz.1.
általában 16.00 és 20-21.00 óra között. A vizitdíj kb. 5 és 7.000 Ft. között
van, rákszűrés 7.000 v. 7.500 (nem emlékszem pontosan, mert
asszisztensnőmnél kell fizetni)

Bejelentkezés: keddre: 06-203-526298 Pálmánál.
Szerdára: 06-209-476554 Györgyinél.
"

Kép
elizabeth25

Jó reggelt Lányok!

Ma nem vagyok valami túl jól. Éjszaka felébredtem pisilni (szerencsére nem kell minden éjjel) és alig bírtam visszaaludni, aztán meg csörgött az a hülye óra. Kép Tegnap jól voltam egész nap, most meg nem. Hát így van ez sajnos. Kép Azért a kis maszat megér mindent. Kép Na megyek melózni, mert elég sok van.

Kamilla!
Sajnálom. Kép

Betti
7+6

Betti
betti73

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Nagyon fos kedvem van,meg le vagyok égve egy kicsit tegnap szoliba voltam.Télen jól nézek ki leégve,mindenki hülyének néz.Na mindegy.
Eliza!
A barnázás még nem jelent megjövetelt.Vagy nálad máskor is így jön meg?Nekem még soha nem volt hóközi barnázásom,de előtte sem szokott.
Kamilla!
Sajnálom

Kép
breni

Sziasztok!

Beuka!
http://www.csaladinet.hu/index.php?module=gyujto&target=cool&group_id=4&sid=1000 52
Itt egy csomó hasznos információt találsz. Bár állítólag jan 1-töl úgyis minden megváltozik...

Potter!
Partvis, nem?Kép
Egyébként biztos, hogy RRékával akarsz bombajó kismami lenni? Azt hallottam, hogy csak 5 vagy 6 kg-ot hízott...Nekem ez gyanús...Nem biztos, hogy jó a babának!

Kamilla!
Kép

Biztos mindenkinél máshogy van, de mielött csináltam a tesztet, végig mensi-szerü görcseim voltak, és egyáltalán nem éreztem, hogy baba lehet a dologban. Söt, teljesen le is mondtam róla. Szóval mindenkinek drukk!

Tegnap nem volt szerencsém a fogdokival: másfél órát vártam, aztán közöltem, hogy el kell mennem UH-raKép Jövö héten újrajátszás.
Viszont láttuk Babókát!Kép Rám hasonlít - végig aludt a vizsgálat alattKép Mindene megvan, 10 centis. Az egyetlen mozdulat az volt, hogy a jobbkezét letette maga mellé. Dokinénit figyelmeztettük, hogy még véletlenül se kottyintsa el, hogy fiú vagy lány. Nem is tetteKép
Holnap hozok képet is.

Maminti
16+4

Kép
Kép
maminti81

Jó reggelt mindenkinek!

Képzeljétek reggel csináltam egy tesztet (one step), már ez a 6. nap hogy késik (rendesen kiszámoltam), és negatív. :-(
Hát ez van sajnos!
manó11

Breni, egy ideje szokott lenni előtte, de a dokival ma beszéltem, azt mondta, hogy attól még elmaradhat, és az jót jelent (elvileg), ha a reggeli hőm 37.0 en marad és nem esik vissza nagyon alá. DE érzem, hogy mefog jönni, női megérzés, úgyhogy nem is görcsölök rajta. :-)

Kép
elizabeth25

Manó, szerintem ott nem stimmel valami, azért 6 napos késés már majdnem egy hét. Nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, de pl. a barátnőmnek is annyit késett, a teszt negatív lett, aztán elment a dokihoz és ott a vérvizsgálatból megállapították, hogy babás. Tudod: " A remény hal meg utoljára"
Én nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
elizabeth25

Manó!
Igazag van Elizának.Vagy csinálj később még egy tesztet,mondjuk szombaton.Oké?Hallottam már olyat is hogy 3-.-4.teszt után derült ki hogy terhes az illető,szerintem itt olvastam b.neten.
Fel a fejjel!

Kép
breni

Egy kérdés mindenkinek:
Ki meddig szokott akciózás után még feküdni?Ami "felszalad" az ott is marad,vagy az is kifolyhat?

Kép
breni

sziasztok.

mano 6 nap keses az nem sok.
Nem akarlak elszomoritani de nekem volt mar 60 napos ciklusom is es semmi baba.
probald azt bebeszelni magadnak hogy nincs baba mostmar meg kell hogy jojjon mert uj honap uj remenyek.
Nekem ez bejon,ha kesik es negativat tesztelek mindig ezt csinalom .

Kép
monyoka

Sziasztok!

Beuka! Ami a gyedhez szükséges: a szülést megelőző két évben legalább 180 nap munkaviszony.

Andi
29+5

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

breni en 15 percet.Aztan mar muszaly kimennem a mosdoba.

Kép
monyoka

Szia Breni!

Én együttlét után, nem is szoktam már felkelni, gyertya 10 percig (vagy amég birom), aztán popsi alá párna és úgy elalvás. DE persze igy is kifolyik a dolognak egy része, de a doki szerint marad ott amennyi kell. :-)

Kép
elizabeth25

Szia Monyoka. Ti mióta próbálkoztok?

Kép
elizabeth25

Képzeljétek tegnap este elkezdődött a barnázgatás, ami miatt megvagyok parázódva :-(, hogy megfog jönni.Péntek reggel óta mérem az ébredési hőmet (alul), leírom nektek, kiváncsi vagyok a véleményekre. (amúgy 7.8 án NEM kellene megjönnie. :-) )

Péntek: 36,7 Szombat: 36,8 Vasárnap: 37,1 Hétfő: 37,0 Szerda: 36,8 Csütörtök: 37,0

Kép
elizabeth25

Szia eli.Most lesz a 7honapja.Csak mi nem direkbe probalkozunk.ha lesz lesz alapon.
jaj nekem remelem kibirom hogy nem tesztelek.Ez lenne az elso honap mikor nem csinalok tesztetKép

Kép
monyoka

Monyoka, nekem is ez az első hónap. Eddig mindig a tesztért rohangáltam a gyógyszertárba, egy vagyon volt. :-( Most meg kivárom a hétfőt, megjön vagy nem. Szerintem megfog, de majd meglátjuk. Mi 4 hónapja próbálkozunk. Neked amúgy már késik a mensid?

Kép
elizabeth25

10 en kellene hogy megjojjon.Ha nem jon meg akkor jovo vasarnap tesztelek.Bar szerintem felesleges mert ez a honap nalunk a legeselytelenebb.Egy kezemen meg tudom szamolni hanyszor voltunk egyutt ebben a ciklusban.

Kép
monyoka

Én például mindig pisilek szex előtt,mert ugye azzal rengeteg kijön.És ezt megelőzöm.Utánna és sem nagyon kelek fel,annyi hogy megtisztitom magam.
Monyoka!
Mi is így vagyunk ha lesz lesz.De ez így jobb,kevésbé rossz ha negatív a teszt.Nem?

Kép
breni

Breni én is mindig kipisilem magamat az eksön előtt :-))))

Monyo, akkor most izgulunk egymásért, mert nekem meg 7-8 körül kellene megjönnie, vagyis nem kellene. :-)

Ti hisztek abban, hogy a hüvelybe mérésnél amúgy mensi előtt, márha megjön leesik a hő 37 alá?

Kép
elizabeth25

breni ha lesz lesz ,ezt igy mondani konnyu de szerintem a szivunk melyen,nagyon roszul esik a negativ teszt.
en mar kicsit belefasultam ebbe.Nem az elonyos pozokban csinaljuk,sokszor elfelejtek fekudni stb.
igy ertem azt hogy ha lesz lesz.nem vagyunk rastartolva anyira a dologra.

Kép
monyoka

Sziasztok Lányok!

Gyorsan beugrottam, ma nyomi munkás napom lesz Kép

Kamilla,
sajnálom Kép

Eliza,
a barnázás, ugye, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy meg fog jönni Kép tegnap épp te is mondtad Kép
és ne aggódj, a babához 1 fő közlegény is elég a hadseregből! Kép

Manó,
ha még mindig nem jött meg, akkor ott vmi kell, hogy legyen Kép nem mindig mutatja ki a teszt egy hét után sem! tesztelj újra pár nap múlva! Kép

Potter Kép
Szülők voltak alattunk Kép, két napig egyikünké, két napig másikunké...
Nagyon remélem, hogy nem hallottak semmit...Kép
Én partvisnak tudom, de valaki portvisnak, sőt egyszer vki meg akart győzni, hogy portvisz! (végülis logikusan hangzik Kép)

Hóförgeteg hogy van? Kép

Breni,
zseni vagy! ez az ami most kell nekem! 12 perc szoli! Kép

angel37

eli en nem homerozom.De ha jol tudom akkor menzi elott a honek le kellene esni.

Kép
monyoka

Ja, Kép
Angel 14/26-28, 36,8

angel37

a szoli nem art a babprojektnek?

Kép
monyoka

Sziasztok!

Beu!
Jó a felvetés a hsz-ok alatti ciklus megjelöléssel. Éppen tegnap juott eszembe nekem is. Csak én olyan hülye vagyok, hogy magamnak az jutott az eszembe hogy 3+0.(Lehet hogy a tudatalattim sejt valamit?)Kép Pedig nem. Szóval nem nagyon reménykedek.

Kamilla!
Annyira sajnálom!!!Kép
Nem is mondom, hogy fel a fejjel, mert azzal tele a padlás. Talán csak annyit, idővel mindig jobb lesz.

Betti!
Sajnálom a rossz éjszakát. Remélem a mai jobban sikerül és ki tudod pihenni magad.Kép

Maminti!
FigyelmeztetTÜK a dokinénit? Ezek szerint Apa is bent volt? Ez tök jó! Hogy alakul a hozzáállása? Úgy látom eléggé pozitív irányba.Kép

Manó!
Sajnálom, hogy - lett a teszt. Reménykedjünk, hogy csak korai volt.Kép

Editke?????????????????????????

Képzeljétek, olyan rémeset álmodtam. Még most is a hatása alatt vagyok. Azt álmotam, hogy ikreim születtek és nagyon édesek voltak, igazi tündér-babák. Jók voltak, szopiztak, nem sírtak. És egyszer elmentem a boltba és mire hazaértem meghaltak. Iszonyatos volt. Sírva, kiabálva szaladoztam a házban. Fú...még most is ráz a hideg, ha belegondolok.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Bocsánat, egy kis okoskodás:

a húgycső miatt viszont elvileg akció után pisilni kell menni, így lehet elkerülni, hogy a steril húgycsőbe vmi bekerüljön (döbbenten olvastam nemrég)

no de aki zebrásodni akar, az ezzel úgyse törődik, igaz? Kép Kép

ha meg hülyeség, akkor végképp nem kell foglalkozni vele Kép

egyébként akció előtt szoktam én is Kép

angel37

Monyoka!
Én még azért beszélek ilyen könnyedén mert mi szeptember óta próbálkozunk,vagyis nem védekezünk.Persze nekem is szarul esik a negatív teszt,de hála istennek nem leszek tőle kiborulva,de titeket is nagyon megtudlak érteni.Főleg azokat akik hónapról hónapra várják vagy nem várják a mensit.És megjön!:-(((

Kép
breni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?